@JohanRoos
- Hymer Exsis-i Anders
- 2013
- Ford
- Integraal
foto's van dump en electra horen niet bij deze plaats. Er zijn geen voorzieningen, puur parkeren wat verder prima is
Sitecode: 72094
konden helaas niet blijven op deze erg leuke plek aan het water en loopafstand naar het centrum. In het weekend toen wij er waren nagenoeg geen verkeer
super rustig in de nacht ondanks in harte centrum. Zo over de brug naar de kathedraal. Kwamen eind middag aan met 1 andere camper. smorgens stonden er 15 dus gezellig druk
zie eerder reviews, prima nacht gehad, op fiets naar Atomium (zeer de moeite waard) en lekker gegeten bij de pizzeria aan de overkant
top plek en erg rustig snachts. ook grote campers kunnen er staan, achteruit parkeren over de stoep hangen of in de lengte als er geen andere parkeerders zijn. er is tevens een waterbron aan het einde waar locals hun flessen vullen en je dus ook kan gebruiken om je eigen tank te vullen
geweldig mooie locatie maar we kwamen eind van de middag en stonden alleen wat we nooit zo fijn vinden dus zijn we doorgereden. heerlijke wandeling 2,5 km rond het meer
prima plek voor overnachting of meerdere dagen om de omgeving te verkennen. leuk fietsen naar het strand met winkeltjes en restaurants of bij het vliegveld op het terras kijken naar de parachutisten
prachtige plek met alle faciliteiten. je vraagt je af waarom dit allemaal gratis moet. ook de Lidl op loopafstand
prima plek maar eind van de morgen al vol. Anderen stonden aan de weg
prima plek voor de nacht. stonden er niet alleen. direct naast kleine supermarkt die iedere dag open is. op paar km afstand is dump naast de CP daar aan de straatzijde zodat je er gratis gebruik van kan maken
top plek voor wat nachten alle grote winkels naast terrein, mooie toiletten en snel wifi in winkelcentrum. kust 10 km
prima plek met voldoende faciliteiten als water en dump. rustig en ruim opgezet
super plek direct aan het strand. Leuke winkelstraatjes vlak achter het terrein. staan met zo'n 10 campers. Bewaker zegt dat terrein van restaurant op strand is en die de betaling regelt. Die eigenaar weet ook niet wat die moet vragen "geef maar 5, 10 of 20 dh". onduidelijk dus maar is zeer veilige plek
Sitecode: 19368
prima en rustige plek om de stad te bekijken. 95 dh zonder electra. geen gebruik gemaakt van douche/toilet want hebben we zelf bij ons. wifi tot ruim halverwege terrein en best snel
super leuke plek direct aan het strand. 50 dh voor een nacht. aardige eigenaar en mooi vlak terrein
prima overnachtingsplaats. Grindplek is weer open dus ook voor grotere campers geschikt. 20 dh per nacht. Met petit taxi (8 dh) zit je zo in de soukh voor boodschappen of eten
Sitecode: 20546
reuze vriendelijke bewaker die ook een beetje Engels spreekt. hij is erg blij met de koffie die we hem aanbieden. 20 dh voor een nacht. op loopafstand naar leuke medina, relaxter dan in andere steden en ook opvallend veel vrouwen aanwezig. s nachts erg rustig voor de locatie en geen hondengeblaf als rest van Marokko. gewoon een superplek voor doorreis of stadsbezoek
stonden alleen. s nachts is er geen verkeer en begint om 6 uur. prima plek voor doorreis want veel meer in de omgeving is er niet. Alleen wat gedronken op dakterras. Er wordt nog iets gebouwd naast parkeerplaats dus minder ruimte voor campers. als er restaurant bezoekers zijn is er zeer beperkt ruimte voor een enkele kleine camper.
Sitecode: 19386
mixed parking met veel dagjesmensen in het weekend toen wij er waren. Veel commerciële winkeltjes en restaurantjes. Gezeur van verkopers en zgn gidsen die je willen begeleiden naar de watervallen wat helemaal niet hoeft. Gewoon terrein rechts aflopen en je ziet de borden naar de watervallen. prijs 100 dh zonder elektriciteit. Dump heb ik in een van de toiletten gedaan. Prima plaats voor een nacht als je de watervallen wil bezoeken anders niet,
Sitecode: 19500
prachtig onderhouden camping met ruime plaatsen. 70 dh ex stroom. Heerlijke hete douches met veel water. Een absolute aanrader
Sitecode: 20835
puur voor de locatie een prima parkeerplaats om de stad te bezoeken. Erg rustig ondanks op 5 min lopen van het hele drukke centrum. 110 dh voor 24 uur zonder electra. wc dumpen in een van de (vieze) wc's
na een adembenemende rit vanaf het zuiden hier gestopt. Zeer vriendelijke eigenaar, spreekt redelijk Engels. Plek is wat rommelig maar prima voor een nacht. gratis overnachten als je er eet (80-90 dh pp) mooi terras is avondzon. cassette dump eventueel in toilet direct bij de plaats. 5 min loopen naar stadje met div kleine winkeltjes en restaurants. Echte aanrader op doorreis
Sitecode: 19508
prima plek ook voor een paar dagen. Niks mis met dump zoals vorige review schreef. Soms douche lastig te reguleren en douchekop niet overal op te hangen. Verkopen brood s morgens en diner schijnt ook goed te zijn maar geen gebruik van gemaakt. Heerlijk rustig. zwembad winter koud.
Sitecode: 19555
prima plekken ook met schaduw. sanitair erg netjes. Geen gebruik van restaurant gemaakt. zwembad koud ivm seizoen. wifi snel maar alleen bij restaurant. zeer vriendelijke medewerkers
Sitecode: 19385
prima plek voor een of meerdere nachten. WiFi op hele terrein. niks ommuurd, grote plekken tussen het groen en minuut lopen van de rivier . 80 dh vaste prijs ook al neem je geen electra af
Sitecode: 19320
sluit me aan bij de vorige review. Wat een geweldige plek! op de fiets naar de dorpjes gereden en een schooltje mogen bekijken. De pizza, soort rotti, was heel erg lekker. sanitair super en gezellig terras. Absolute aanrader!
Sitecode: 19772
prima plek direct aan de zandduinen. Je kan er excursie laten verzorgen. 60 dh en als je er wat eet mag je gratis staan. Waterkraantje om te vullen en mooi toilet. Water zwembad ijskoud. LET OP: bij het aanrijden voor de ingang rechts het pad aanhouden, bij de linker kwam ik 20 meter voor de ingang vast te zitten in klein stukje mulzand. rest van de weg is heel goed te doen met een camper.
sluit me aan bij de vorige review. Eigenaar spreekt ook redelijk goed Engels. zeer behulpzaam en gastvrij. Regelt ook brood indien je wilt. Mooi kameelrit gemaakt bij zonsondergang. Ze komen met de beesten naar je camper dus je kan zo opstappen. 10 meter van de zandduinen af. binnen goede wifi
Sitecode: 19842
prachtige camping met grote plaatsen en super sanitair. Hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant. Weg naar de camping zeer goed te berijden. Jammer van de zeer vele vliegen maar kan door het seizoen komen?
prima plek voor 1-2 nachten aan de rand woestijn. Eigenaar had weinig contact, via hem 4x4 dag geregeld, 200 euro aan dure kant. Dorpje op loopafstand maar daar is niet veel ter beleven. bij weggaan was er niemand, geld maar neergelegd.
prima plek voor een of meerdere dagen. beheerder beetje chagrijnig. heerlijke warme douches. je loopt zo het centrum in. 50 dh zonder electra camper met 2 personen
enorm leuke en mooie camping. 80 dh incl electra. snelle wifi! camping wordt nog verder ontwikkeld. Cassette dump moet nog komen, nu in toilet dumpen en beperkt waterkraan om flessen etc te vullen. net 2 km van leuke centrum, benzine stations en geldautomaten. Is wel een tussenstop voor de toeristenbussen dus ook veel toeristische winkels. Super camping!
Sitecode: 20020
80 dh met Electra voor een nacht. beetje drukke eigenaar die je probeert een woestijntocht te verkopen. verder prima sanitair (geen gebruik van gemaakt), dorpje is erg verlaten op enkel terrasje en winkeltje na. was er erg druk door groep samen reizende Duitsers
een oase van rust met een prachtig uitzicht (beter dan de ommuurde campings elders in het dorp). stonden er met 2 campers en 2 nachten gebleven. loopafstand naar het erg leuke stadje met div eetgelegenheden. we hebben de campingbaas een tajine laten maken, zeer aan te bevelen!
Sitecode: 20981
deze plek is gesloten! s Avonds komt de politie iedereen verwijderen
Sitecode: 19995
mooi terrein met nieuw toiletgebouw en warme douches. 70 dh voor camper 2 personen. mooie wandeltocht naar het kasteel. wifi zeer zwak. meeste plekken met grotere camper lastig in te komen. beste via grote terrein in rijden en dan voor- of achteruit de linker plekken op
Sitecode: 20963
wat een rustige en mooie plek tussen de bergen!! de oude baas spreekt goed Engels en is uitermate vriendelijk. voor covid was het een drukke camping, nu probeert hij weer wat gasten te krijgen. wij stonden alleen maar super veilig gevoel. veel planten en struiken stonden in bloei. bezoek deze oase en help de camping weer te laten bloeien!!
prima plek voor een of meerdere nachten. Ruime plaatsen, ook met wat schaduw en goed beschut voor de wind. bij receptie wifi. 61 dh met camper 2 personen zonder electra anders 83 dh
Sitecode: 20627
zeker niet druk ivm tijd van het jaar. goed de blauwe route borden volgen. mooie ruime plekken event met stroom. Kleine kampwinkel en restaurant met terras. Was kan je afgeven. ze vullen ter plaatse.NL gasflessen! reparatie en spuitwerk laten uitvoeren aan kapotte voorgril van mijn camper, ziet er weer netjes uit
rustig aan de laatste 10 km, prima te doen en dan krijg je ook wat. kasteel bezichtigen 20dh pp, overnachten 59 dh misschien wat te veel maar was zo'n mooie lokatie. man bood aan om couscous te laten maken, 59 dh voor 2 personen, wij zijn er niet gek ook maar was leuk mee te maken. stonden alleen heerlijk rustig
Sitecode: 20768
prima cp voor een paar nachten. WiFi, dump, douches, water en ook Electra inclusief. 100 dirham 2 personen met camper. 5 min lopen van boulevard en zee. div winkeltjes en restaurantje buiten de poort
geweldig gastvrije familie. deden een tour in de winery (in werking aug/sept) proefde van de woon en kochten een fles. boden aan een tajine te maken wat heerlijk was voor een prima prijs/kwaliteit! een echte aanrader!
prima plek om de stad te bezoeken. Reuze vriendelijke parkeerwachter die een mooi plekje regelde en een stadsplattegrond. 60 dirham voor dag en nacht. renovatie is bijna klaar maar snachts geen last van.
Sitecode: 19003
wat een geweldige plek, oase van rust. klein winkeltje en restaurantje om de hoek. warme douche, dump en water en eventueel electra. wat wil een mens nog meer
prima plek om de Medina te bezoeken. bewaker rekende 50 voor dag plaats en 30 extra voor een nacht. overdag geluid van de weg maar s nachts prima kunnen slapen. Diverse campers ook snachts.
kleine familiecamping met ruimte voor 3-4 kleine v campers. water, douche en wc. coördinaten moeten zijn N 34.87309 W 6.27756
wat een geweldige plaats! schoon, direct aan het strand, rustig etc. Toiletgebouw was helaas ivm het seizoen dicht. Een dump zou een 5-plus sterren geven! Met dank aan de gemeente!
prima plek om de stad te bezoeken. grote Camperdealer op 1,2 km afstand. Supermarkt aan de overkant. dump en water aanwezig
hier een paar dagen gestaan, direct aan zee en heerlijk rustig. Helaas geen dump dus je moet wel zelfvoorzienend zijn voor de tijd dat je er wil staan. Wel vuilnisbakken.
2 sterren voor aan zee maar verder vonden wij het helemaal niks. Een grote Vrijstaat met langparkeerders incl tuinhekjes , plantenbakken en tenten. Geen dump kunnen ontdekken. Na een nachtje snel weer verder
prima plek voor een rustige overnachting. Jammer dat het te ver is van het stadje. Waterkraantje om flessen te vullen onder de boog bij het kerkje en naast de opgang om naar het Christusbeeld te gaan. Daar ook mooi recreatiegebied met bankjes en bbq
nieuwe cp, vlakke ondergrond, picknicktafels. loopafstand naar de basiliek en grote kerk er vlak naast. geen overlast ondervonden. Bord met regels wo uitgebreid geen campinggedrag, toch zijn er gasten die gewoon stoeltjes neerzetten. Geen respect dus voor de gastvrije gemeente die deze gratis plaats faciliteert
hier 2 nachten gestaan met behoorlijk wat andere campers. Drumband was er in de verte een half uurtje, laat de mensen lekker oefenen en klaag niet zoals iemand eerder. ook de 5 km naar centrum is niet goed, echt max 1 km. geweldige plek waar we graag terugkomen in een erg mooie omgeving
prima en zeer rustige nacht. Tot 19:30 werd er door de jeugd druk gesport en daarna was het gelijk stil. Voorbijgangers zeiden gedag en vroegen hoe campers hier terecht kwamen.
prima plek voor een nacht met mooi uitzicht en stil. LET OP: het museum en achterliggend wandelgebied met alle opgravingen is maar geopend van 10-14 uur
geweldig mooie plek aan een dam. Erg rustig en ook overdag bijna geen verkeer. Dump en water op de CP 5 km verderop. stond bijna vol met campers s'avonds
wat een plek en wat een uitzicht! alleen de weg er naar toe is al adembenemend! het zit op ruim 1000 meter hoog dus denk s winters aan de wind en eventuele kou
wat een mooie plek! Dorpje zelf is aan het verpauperen maar leuk om even door te lopen. heerlijk gegeten bij Alfonso en gezellig gekletst met de eigenaresse, wat een leuk mens. Ga er staan en sponsor de lokale middenstand!!
prima plek met de faciliteiten. in winterseizoen wel verlaten plaats. wij zijn in de middag vertrokken omdat ze alle bomen aan het snoeien waren met veel herrie anders hadden we er zeker de nacht doorgebracht
prima nieuwe plek en mooi vlak. erg leuk dorp met heel veel kerken om te bezichtigen. Goede wasserette dus we hebben weer schone kleding aan😂
top plek voor een nachtje met alle faciliteiten. Dorpje vonden wij op de kerk na niet veel voorstellen. De paar kroegjes waren helaas dicht (seizoen, verkeerde dag??). top van de gemeente deze plaats
prima plek voor een nacht aan mooi park en winkels en restaurants op loopafstand. Water was helaas afgesloten. dinsdag vanaf 7 uur moet het terrein leeg zijn ivm markt
stonden met 2 campers en 1 caravan. 7 Erg grote plekken. Meer campers kunnen er niet staan, vol=vol. Alle faciliteiten op je eigen stukje. In het dorp was in het weekend?? weinig te beleven. prachtig uitzicht over de velden.
wat een leuke plaats in een prachtige omgeving, een mooie route er naar toe en met alle gratis faciliteiten. Rond de kerk een paar cafeetjes. Toen wij er waren was er precies de carnavalsoptocht, hoe leuk! stonden er met 6 andere campers. 8 stroompunten
prima plek met de faciliteiten. wifi van VVV zelfs in de camper op het terrein. geweldig dat de gemeente dit soort plaatsen faciliteert
een geweldige plek, fantastisch uitzicht over het meer vanaf het terras van het restaurant. Jammer dat er niet gegeten kon worden (doordeweeks, buiten het seizoen). leuke picknicktafels naast de parkeerplaats onder de bomen
ook wij stonden alleen maar hele omgeving geeft veilig gevoel. door de weeksedag en geen sporters. Dorp zelf heeft weinig charme en er was weinig te beleven. Supermarkt op 200 meter. In zomermaanden topplek ivm het zwembad. omgeving erg mooi. Dump en water gratis dus prima.
dure plaats voor dagje staan. Om de hoek is de andere CP parkeerterrein van de dierentuin. Meestal voldoende plaats en geheel gratis. Dumpen en watertappen kan je wel doen op dit parkeerterrein. Gewoon er in- en uit rijden voor 5 cent per minuut
geheel eens met vorige review. DE ideale plek om lopend of fietsend Cordoba te bekijken. Wij staan hier een aantal dagen. inderdaad geen faciliteiten maar met een camper moet je toch wel een paar dagen zonder kunnen? 5 sterren ivm de ligging. in weekend 1,50 parkeerkosten (wordt alleen in de ochtend gevraagd)
prima en erg rustige plek. Binnen half uur in centrum Cordoba. leuk park aan de overkant met toiletten. water en dump aanwezig. campers tot 7,50 meter past precies
wat een leuke plek met geweldig uitzicht. Je loopt zo het winkelstraatje in met kleine supermarkt en diverse cafés en restaurantjes.
wij verbleven er alleen gedurende de dag. prachtig uitzicht, weinig last van verkeer. veilige plek
wij verbleven er alleen gedurende de dag. Ook voor de nacht een prima plek. leuk dorp met erg steile straatjes. leuke cafés en restaurants.
prima en rustige plek. lekker aan de picknicktafel gegeten. gratis water en dump en Aldi om de hoek, wat wil een mens nog meer. jammer dat de plekken enorm breed zijn, er hadden met gemak nog 5 campers kunnen staan met iets smallere plekken. nu kwamen mensen voor niets aanrijden, in de straat er naast wordt overnachten ook gedoogd
zoals eerder gezegd prima plek om fuengirola te bezoeken. alleen in de begin uren van de nacht weinig verkeer.
zoals gezegd een prima plaats (weekend stond het vol toen ik er was) water en dump aanwezig
een prima plek om de erg leuke stad te bezoeken. vergeet de grotten en kasteel niet!
wat een topplek! prachtige weg vanaf Lagos binnendoor. water en dump gratis. denk dat er iemand langskomt om de elektra kast te openen, hadden wij niet nodig. Ik dorpje een klein café waar ze overdag ook brood verkopen en rond lunch eenvoudige maaltijd. benzine station en bij begraafplaats ook klein winkeltje met koffie en snack, verder niks maar zo leuk
prima plekje voor een nacht om de stad verder te bezoeken. alle winkels dichtbij. redelijk weinig last van het verkeer
dump is gesloten definitief!
prima voor een nacht om de leuke stad te bezoeken. Om 5 is Smorgens komen er wel vrachtwagens om de winkel te bevoorraden maar de rest van de nacht is het enorm stil. De verse broodjes om 8 uur maken weer een hoop goed ook de wc en internet goedgeregeld Lidl!
prima plekje voor een nacht. wasserette op 1 km afstand. 6 euro voor campers per dag/nacht. mooi gelegen aan zee, natuurgebied en bij winkels/restaurants
prima plaats voor een overnachting. naast de 5 aparte camper plaatsen is het geen probleem om elders te parkeren. doe dit aan het begin van het terrein zodat je niemand in de weg staat. gratis wifi in de winkel. wc in de winkel. top dat Lidl dit toestaat. wij deden gelijk graag al onze boodschappen
prachtige plek op grasland (winterseizoen?). veel ruimte voor iedereen. zandweg 1,5 km zit wel vol met kuilen maar door zachtjes te rijden goed te doen. restaurant op strand dicht ws door winterseizoen
prima plek om Faro te bezoeken. aantal "lang parkeerders". niet geschikt voor erg grote campers ivm korte draaicirkel bij achteruit inparkeren.
er is GEEN dump meer over de brug zoals CC zegt. het is tevens VERBODEN om over de brug te rijden met een camper tenzij je naar de camping daar gaat (winter verboden) er wordt bekeurd!! verder een geweldige plaats voor wandelen, fietsen en strand om paar honderd meter
geweldige ligging, 200 meter van de leuke boulevard met talrijke restaurants en voor het maken van een boottocht naar een van de schiereilanden voor de kust. paar minuten lopen van de Lidl en McDonald's beiden met free wifi
een geweldig leuke plaats zeker rond de Kerst. geen faciliteiten maar om 1-2 dagen te staan helemaal goed. winkels en restaurants direct rond de haven. geen stageld hoeven te betalen. inrijden via Slagboom, knopje indrukken
de politie adviseerde deze plek. dichter bij het strand mag je wel parkeren maar niet overnachten. watertap bij het strand. diversen restaurants in de straat en op de boulevard. top plek direct achter het politiebureau
om het centrum te bezoeken een geweldige plek. stond hier met 10 andere campers. voelde erg veilig. niet echt mooi maar daar is deze plek ook niet voor bedoeld. dichter bij het centrum kan je niet (gratis) parkeren en overnachten
prima en schone plek. mooi uitzicht op de zee
Geweldige plek met enorm grote plaatsen in de lengte. Super sanitair met invalidentoilet en douche. Direct bij kleine gezellige centrum. Tip; boottocht met de palingaak maken, info bij de VVV!
Wat een topplek zo aan het water! Voor 3 personen 18 euro in het hoogseizoen is het zeker waard. Brandschoon toiletgebouw!
Prima plek en wat een rust. Schoon sanitair en ruime plaatsen op lekker hoog zacht gras.
Super CP, alle voordelen zijn al benoemd qua vriendelijkheid, ruime plaatsen, locatie, sanitair etc. Prima Wok-restaurant aan de overkant. Ook Lidl op 5 min lopen. Ruime plaatsen voor lozen en innemen water
Prima plaats voor gratis overnachting. Stonden eind april met 5 Campers.geen gevoel van onveiligheid. Pas om 6 uur een 1e auto gehoord dus geen enkel last van enig verkeer. Zijn niet de stad in geweest ivm hevige regenval de hele avond
Zijn hier eind april gestrand ivm hevige sneeuwval en dolblij dat er stroom was. Coordinaten kloppen niet moet zijn N 46.31.462 en E 014.17.832. loiblstrasse 16 Ferlach. In centrum bij brug over rivier gelijk parkeerplaats op rijden, daar staat ook bordje p-camperplaats
Prima plaatsen en inderdaad dicht bij de boot. Mooi sanitair, maar 1 toilet/douche voor man/vrouw is echt te weinig als er meer gasten zijn. Toen wij er waren maar 3 Campers, dus toen prima. Prijs anders echt te hoog
Inmiddels een zeer goede plek met veel plaatsen. Binnen 5 min lopen naar het centrum met mooie oude gebouwen en leuk plein. Aan overkant van de straat een sushi en wok restaurant met erg lekker eten voor weinig geld.
Prima plaatsen voor doorreis. Super aardige mensen
Een grote grindbak bij een totaal verlaten plaats (februari), in de directe omgeving niets te beleven. Omdat de campplaats vol stond was er niet genoeg stroom voor alle plaatsen, vreemd voor zo'n nieuwe plek. WiFi via een kaartje die je moet kopen, uitloggen lijkt niet te werken dus je bent erg snel door je tegoed heen. Wel goedkoop en schoon
Prima camping, vlakbij strand en bus direct voor de deur. Met de fiets zo naar Valencia dwars door het mooie park vanaf de haven. Snelle WiFi gratis bij de receptie. Prima sanitair, gewoon een goede plaats vlakbij Valencia.
Erg lastige klim om er te komen met camper 7 meter. Mooie omgeving en ideaal als uitvalsbasis voor El Chorro (kaarten wel via internet bestellen). Meer hostel voor bergbeklimmers dan camper/camping terrein. Alleen stroom en douche, geen mogelijkheid vuilwater of chemisch toilet
Kleinschalige camping met alle gemakken incl zwembad. Netjes onderhouden en schoon.
Prima plek en leuk plaatsje zeker als er markt is. Wel stevige klim omhoog met de fiets. Er is maar 1 douche en geen toilet. Wij stonden half oktober maar met 3 Campers maar vraag me af hoe het is als het vol staat, dat absoluut te kleine plaatsen en gemis aan sanitair
Ik vraag me soms echt af wat het referentiekader is van sommige camperaars [?!] en hoe deze plaats aan zo'n hoog cijfer komt. Als je echt alleen een toiletgebouw en elektriciteit nodig hebt is deze plaats een uitweg. Plekken zelf op elkaar gepropt, lelijke overkappingen en op een verlaten industrieterrein. Je kan er ook voor kiezen op parkeerplaats Lidl te gaan staan, meer ruimte en gezelliger.
Top plekje, stonden eind oktober maar met 2 Campers. Ideaal om er stuk te fietsen, wel jammer dat er dan al zoveel winkels en restaurants dicht zijn. Camper van 7 meter ex fietsendrager ging prima, gewoon de kont over het gras en past dan precies in een vak. Heerlijk wandelen langs diverse baaitjes
Een prima plaats achter de arena en speciaal voor Campers. Lopend naar centrum en alle winkels
Prima plek vlakbij grote weg en bij leuk plaatsje. Voor exacte coordinaten zie eerdere beoordeling,die zijn goed te gebruiken want ligt door woonwijk heen. Electra deed het niet toen wij er stonden en sanitairruimte op slot. Water wel. Zeker omdat het gratis is helemaal top
Prima locatie om de stad te bezoeken. Sanitair niet echt goed maar in een camper heb je alles bij je. Ruime plaatsen want was maar half vol (half oktober), electra anders delen als het voller is. Alleen overdag veel herrie maar dan ben je er toch niet. 'S nachts nagenoeg niks gehoord maar komt wellicht door weekend.
Wow, wat een top plek! Heerlijk onder de bomen en direct aan zee. Veel beter dan de commerciëlere campings verderop de weg richting Cadiz. Lekker restaurant op de camping en 5 km via het strand lopen naar Tarifa. Perfecte plek in combinatie met bezoek aan Gibraltar. Wat een rust. Erg schoon sanitair en zelf een plek om je camper schoon te spuiten. Kortom : een super aanrader!!
Super plekje, ruime plaatsen op het gras. Eenvoudig maar schoon sanitair. WiFi, water lozen en vullen en electra voor 10 euro.
Prima plek, wel iets aan de smalle kant maar ruimte genoeg voor camper en stoeltjes. mooie rechte ondergrond. Goede WiFi verbinding .zeer goed sanitair
Prima camping in erg mooi gebied. Erg goed sanitair. WiFi idd traag en zodra je uitlogt moet je weer nieuwe code intikken, die kan je wel onbeperkt krijgen bij receptie maar erg omslachtig. Hele gebied veel vliegen (begin oktober)
Super plek met wijds uitzicht en heerlijk rustig. Winkels op 2 km afstand. Absolute aanrader
Nette voorzieningen als sanitair. Wel erg parkeerplaats look. Prima voor uitstapjes etc. Goede prijs kwaliteit. Camping zelf is veel mooier maar duurder!