@JohanVeltman
- 2016
- Dethleffs Advantage I 6571 / B
- 2010
- Integraal
We hebben hier 1 nacht gestaan. Verassend mooie cp, landelijk en erg rustig. Dichtbij natuurgebied Het Hulsbeek, met een zwemplas. Je kan hier heerlijk fietsen en dichtbij plaatsen als Hengelo en Oldenzaal. Vriendelijke eigenaar en gemakkelijk betalen met een envelop of qr-code. Zoek zelf maar een plaatsje uit.
Leuke plekjes aan het water bij een kleine haven. Dichtbij het centrum van Steenwijk en supermarkten. Wandelend door het park zo naar de oude binnenstad waar je gezellig op het plein een terrasje kan pakken. Een aanrader voor 1 of 2 dagen.
We hebben hier 12 en 13 april 2 nachten alleen gestaan. Op de vrijdag en zaterdag nacht. Behoorlijk rumoerig en onrustig. Misschien dat het op de andere dagen een stuk stiller snachts is. Als voordeel heeft deze plek dat je op loopafstand van het gezellige centrum en strand bent. En in de speeltuin/park richting het strand zijn openbare toiletten.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2023
Alles erg schoon en netjes. Toiletten met code toegankelijk. In- en uitchecken eenvoudig te doen. De weegbrug gratis te gebruiken. Wat handig! als was het wel even schrikken. Dichtbij restaurants en bos. Mooie fietspaden in de omgeving.
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

Wij hebben in augustus op het campinggedeelte gestaan. De nieuwe camperplaats was toen ook net klaar. De cp ziet er erg netjes uit met uitzicht op de weilanden. Mooie fietsomgeven en een vriendelijk ontvangst! Nog bedankt voor de koffie.
Super vriendelijke gastvrouw en heer. Sanitaire voorzieningen erg netjes en schoon met pasje. Dichtbij overdekt winkelcentrum van Heerhugowaard en Alkmaar op 7 km.
2020
We kwamen deze camperplaats tegen omdat de andere camperplaatsen dichterbij de snelweg allemaal vol waren. Een gratis cp dichtbij supermarkt en kerkje. Prachtig en rustig dorpje aan de rivier omringd door bergen. Toilet tijdens kantooruren open in het gemeentehuis. verder geen voorzieningen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden