@JohanVerweij
- 2013
Zeer mooie camperplek. Alles klopt en zeer schoon. Lemmer 10 minuten fietsen. Mooie fietstochten. Goede wifi. Heel aardige ontvangst.
Goede camperplek om Urk te bezoeken. Vriendelijke ontvangst. Alles is keurig voor elkaar. Door de struiken zeer beschut. Goede WiFi.
Mooi om even naar Schokland te gaan. Heel mooie camperplek. Misschien wel te mooi. Ruime plekken. Vriendelijke eigenaren. Had zelf het toilet en de douche niet in 1 ruimte gemaakt.
Prima plek. Zeer vriendelijk. Alles is aanwezig.
Alles wat je kan wensen. Zo wie zo 5 punten. Eigenlijk een 6. De fietsomgeving is fantastisch evenals de plaats Rijssen.
Uitstekende camperplaats met alles wat nodig is. Mooie ruime plaatsen. Zeer vriendelijk en gastvrije ontvangst. Mooie omgeving om te fietsen.
Een hele fijne camping. Zeer vriendelijke beheerder. Alles aanwezig wat er moet zijn. Alle andere review kloppen.
Zeer mooie locatie. Goed om fietstochten te maken in de omgeving. Makkum Bolsward. Franeker , Sneek , Leeuwarden enz. Supermarkt en Chinees op loopafstand. Zeer aardige eigenaresse, die er alles aan doet om het iedereen naar het zin te maken.
Uitstekende camperplaats met zeer betrokken eigenaars. Zeker de moeite waard om hier een aantal dagen te verblijven. Mooie omgeving. Knooppunt 79 met de mogelijkheid 3 kanten op te fietsen.