@Johan_en_Sophia
Pensionado, reizend met mijn echtgenote en 2 hondjes. Een Heidewachtel en een Teckel.
- 2008
- DETHLEFFS ESPRIT 7151
- 2012
Wat eens een zo gemoedelijke camperplaats was is het nu gedaan. Grasstrook verdwenen, gebouw geplaatst, stroom betaald en de plaatsen die er nog zijn zijn zo scheef dat mijn levelsysteem storing gaf. Maar nog wel steeds gratis.
Locatie gebruikt als tussenstop naar Schafhausen.
Mooie plek direct aan het water op loopafstand naar het dorp. Voorzieningen een eindje verderop bij de naastgelegen camping.
Veel plaats en nog steeds maar 7euro👌
Mooie schone plaats met goede voorzieningen en winkels dichtbij.
Prima gratis plek met water en loosplaats. Veel ruimte omte wandelen. Staat later op de dag snel vol. Wel even aanmelden op de website van de gemeente.
Prima gratis plaats met stroom en loosplaats. Dichtbij winkels.
Veel ruimte en rust. Vergeet niet op tijd te betalen, 5euro boete als je te laat bent.
Veel plaatsen maar niet voor iedereen stroom. Geen water wel loosplaats voor grijs water. Beetje last van treinen die regelmatig langskomen. Voor 5euro prima.
Fijne plek met alle voorzieningen. Leuk park achter de mijn om te wandelen.
Prima voor een overnachting. Rustig in de nacht. 12 campers nu hier.
Mooie camperplaats maar veel te koud en mistig hier in de bergen. Wij zijn toch maar vertrokken.
Prima voorzieningen en plaatsen. Geen oordeel van de omgeving 🌧☔️ door de vele regen. Bij de wasserette dichtbij zijn de drogers heel slecht.
Prima plaats, nu eind februari tegen de avond helemaal vol.
Water, stroom, lozen en afval bij de prijs inbegrepen. Verder een plaat asfalt met een hek eromheen, een vaste caravan bewoner en heel veel ratten bij de afvalbakken. Niks te beleven in de omgeving.
Fijne plek aan de haven met alle voorzieningen, zelfs een hondenwasserette. Altijd plaats genoeg hier.
Prima parkeerplaats voor te winkelen en een overnachting. Indien de poort gesloten is dan doorrijden naar de winkelstraat. De ingang naar de parkeerplaats is bij de verkeerslichten. Borden staan een beetje onhandig bij de rotonde.
Sitecode: 20102
Prima plaats met alles erop en eraan. Aldi dichtbij. Goede douches. Prijs ook prima.
Winkels prima voor de rest gewoon een parkeerplaats. Wel druk bezocht.
Prima plaats. Plek zat.
Zeer nette camping met goede faciliteiten. Weinig bezetting in deze periode. Rondom in de sinaasappel gaarden.
Industrie terrein met autobedrijven Rondom. 208volt stroom. Code van de poort werkte niet. Tot nooit meer.
Helaas vol
Helaas geen plaats vol
Gestopt voor te eten. Prima plaats voor overnachting.
Niks meer dan een parkeerplaats bij een stadion. Laat aangekomen en vroeg in de ochtend weer vertrokken. Wel rustig geslapen.
Goede plek om alles te bezichtigen aan de kust.
Kom op tijd aan, het kan hier erg druk zijn. Rustig geslapen en geen raar volk gezien.
Zeer nette plaats met alles wat nodig is, top en dat voor maar 5euro👍
Goede plaats met alle voorzieningen. Druk bezocht door mensen op doorreis. Ideaal zo dicht bij de Autobahn.
Goede mooie plaats met alle voorzieningen. Druk maar vollop ruimte. Geld wordt in de namiddag of avond opgehaald.
Prima plaats voor een paar dagen. Zoals gezegd erg druk maar er is altijd nog wel een plaatsje vrij. Desnoods op het parkeerterrein voor auto's gelijk vooraan. Wc lozen alleen mogelijk met een muntje van 1euro. Er zit nl een luik voor wat alleen opengaat na betaling.
Onze Belgische vrienden staan hier en dus is de plaats gewoon open.
Voor een overnachting prima plek. Voor de rest niets te zien of beleven. Lozen, water en vuilnisbak aanwezig.
Prima plaats voor overnachting. Groot wandelpark vlakbij. Satelliet ontvangst niet op elke plaats mogelijk.
Een parkeerplaats met een paar plaatsen stroom verder niks. Goed voor een overnachting.
Mooie boerderij met veel voorzieningen. Wasmachine en droger en mooi schoon sanitair. Eigenaar is een vriendelijke man. Aanrader voor een paar dagen.
Prima plaats voor een overnachting. Wij hadden vandaag internet nodig. Helaas totaal geen data verbinding mogelijk hier. Vertrokken richting Bockenem.
Lijkt een goede plek voor een overnachting maar voor ons geen plaats, te druk.
Wij kwamen hier aan om 11:30u en hadden geluk, nog een paar plaatsjes vrij. Onze 8.10m lange camper paste perfect op de plaatsen. Gedurende de dag kwamen nog zeker 30 campers aan die weer moesten vertrekken omdat er geen plaats meer was. Dus kom vroeg. Heerlijk aan het water Bruinvissen en bootjes die voorbij komen. Een echte aanrader.
Perfect hier voor service. Nog even voor we weer Duitsland inrijden.
Deze sitecode is niet de Camping. Water geloost en vers water getapt. Gat in de grond voor grijs water ook gebruikt voor wc te lozen ging prima en schoon achter gelaten.
Alles weg. Lijkt erop dat de service plaats word vernieuwd/gerenoveerd. Wij zijn over de snelweg aan de andere kant gereden voor service.
Prima plaats voor lozen toilet, afval te dumpen en eventueel wat water in te nemen.
Prima camping met goede voorzieningen en een mooie omgeving direct aan een meer.
Stelt niet veel voor maar wel goed dat zulke plaatsen gratis worden aangeboden. Handig boodschappen doen naast de Lidl.
Mooie camping in een stadspark aan het meer. De goedkopere parkingplaatsen zijn niet veel meer als een stuk gras. Wel goed voor een rustige overnachting. Zonder code wel mogelijk om wc te lozen en water in te nemen. Ook een plak voor de afwas met warm water. 2 oudere dames arriveerde om 8:45u. De betaling met mijn visa creditcard lukte niet en ik mocht zonder te betalen vertrekken
Erg mooi gelegen camping aan het water. Vriendelijke beheerders. Alles (water, elektra, douche, wc, warmwaterafwasplaats, vuilbakken, loospunt wc, Wifi, wasmachine en droger) inclusief. Rustig in de nacht. Enige minpunt zoals op vele plaatsen in Zweden🦟muggen.
Voor bezoek Outlet prima. Voor de rest gewoon een parkeerterrein. Met wc daarom 2 sterren.
Alleen gestopt voor wc te ledigen. In toiletgebouw een speciale plaats hiervoor.
Zeer nette parking speciaal voor campers. Helaas is toilet cassette legen in wc verboden (behalve voor Franstalige). Wij stonden met 9 campers. Het spoor heeft ons niet echt gestoord en verkeer op de langsgelegen weg ook niet.
Wij stonden hier zondag. Rond 19u arriveerden wat kerkbezoekers. Verder erg rustig en goede nacht gehad. In de ochtend enkele bouwvakkers aangekomen voor de restauratie van de kerk waar we ook geen last van hadden. Voor een overnachting op doorreis prima plek.
Het had zo mooi kunnen zijn om hier de nacht door te brengen. Tegen 5uur in de middag kwam een vrachtwagen chauffeur zijn koel aanhanger parkeren en vertrok weer. Deze aanhanger maakte zoveel herrie dat iedereen vertrok en wij ook als laatste. Jammer zo een mooie plaats.
Een echte plek om tot rust te komen. Erg aardige eigenaar die graag een praatje maakt en uitleg geeft van de omgeving en bezienswaardigheden.
Saaie plek net aan de rand van de haven. We betaalden dkk150. Prima voor een overnachting.
Sitecode: 81992
Prima plaats met goede voorzieningen. Prijs €10 nu ook ok.
Overnacht met in totaal 19 campers😁
Erg druk hier. We konden onze toilet en vuilwater kwijt. Schoonwater gevuld, wat vorige reviews hierover zeggen; wij drinken sowieso niet uit onze tank.
Prima plaats voor lozen en vers water. Tevens een mooie rustplaats.
Mooie rustige plek aan het water. Zwemmen kun je er niet, wel veel wandelgelegenheid. Ook op het wad.
Aangekomen geen camper te bekennen. Er staat een bordje dat het verboden is om te camperen (zie foto).
Prima plaats voor te lozen en vers water in te nemen. In Flensburg op de City parking bij het winkelcentrum was het veel te druk en betaald. Hier water gratis en lekker rustig.
Perfecte parkeerplaats maar nie normaal zo druk. Alles stond vol ook de plaatsen voor personenauto's. Na de middag aankomen is een gok.
Mooie ruime plaatsen. Als je van motoren houd, er komen in het weekend vele voorbij. Veel wandel en fiets gelegenheid. Geld word tegen de avond opgehaald. Prima plaats vlak bij de Wezer tunnel om op doorreis te vertoeven. Zwemmen is geen doen veel slib en modder aan de waterkant.
Prima plaats, rustig in de nacht. Perfect voor doorreis richting Noorden.
Alles erop en eraan. Mooie plek met veel ruimte. Groot park om te wandelen.
Verlaten hier. Voor overnachting prima. Doorgereden naar Bunde.
Het aantal Campers (10x) is nu zeker verdubbeld. Ook is er een groepsreis van het NKC met een stuk of 20 campers neergestreken. Er is hier dus altijd wel een plaatsje te vinden op de niet officiële plaatsen. Alle voorzieningen en alleen voor stroom dient betaald te worden.
Prima plek voor 10euro. Alles is nu geregeld met pinpas, stageld water en stroom. Pasje wat is op te laden en de 5euro borg krijg je terug bij vertrek. Erg druk in het weekend vooral maar plaats genoeg. Sani en afval helemaal achteraan op de camperplaats.
Verzorgde plaats direct aan de Moezel. Erg rustig en vollop plaats, wel een aantal gereserveerde plaatsen aan het water. 7€ zonder stroom. Vuilbak achter struiken, wel aanwezig dus. Wandelen rond de druivenvelden.
Plaats, water, stroom, lozen wc en afvalwater, afvalbakken en dat alles gratis aangeboden door de gemeente. Jammer dat sommige mensen vochtige doekjes gebruiken in de toilet. Lijkt me ook lastig met cassette leeg maken. Het stortrooster zat helemaal verstopt. Het was een smerige bende. Ik heb de moeite genomen het even schoon te spuiten met mijn tuinslang. Supermarkt op loopafstand. Terrein is schoon en omgeving goed onderhouden.
Prachtige omgeving. Mooi groot veld zonder voorzieningen. Onduidelijk of dit een officiële camperplaats is. Prima 2 dagen rustig gestaan, lekker gewandeld en goed geslapen.
Zoals overal ook hier weer prijsstijging sinds ons laatste bezoek. Netjes en plaats genoeg met verzorging.
Drinkwater nog steeds beschikbaar. Druk bezocht hier. Camperplaats stond vol en nog eens 9 campers voor op de parkeerplaats.
Prima gratis plek zonder voorzieningen. Groot plein met grasveld voor de honden uit te laten. Rustige nacht in deze tijd van het jaar.
Mooi plekje met prima wandelgelegenheid. Veel paarden hier in de buurt. Naast ons kwam een paardencamper staan met stampende paarden binnen. Geen satelietbereik en telefoon ook matig. Na de lunch vertrokken.
Zoals gewoonlijk prima rustige plek met plaats genoeg en rustig in de nacht.
Jaarwisseling hier doorgebracht met nog 4 campers. Ook in de winter prima staan hier met water en stroom.
Parkeerplaats in de stad waar toegestaan word om te overnachten. Rustig geslapen, prima voor 1 nacht.
Wederom op doorreis hier prettig overnacht. Lekker park om de hond uit te laten. Waterpunt is vervangen door een paal met betaald water en stroom. Duur maar het is er wel.
Door harde wind en stortbuien weinig gezien van omgeving. Prima geslapen erg rustig hier in deze tijd. Plaatsen scheef maar geen klagen, gratis. Lozen is ook prima.
Mooie camperplaats met alle voorzieningen. Helaas voor ons een beetje saaie omgeving. Voor overnachting uitstekend. Wij hebben geluncht en weer doorgereden.
Voor overnachting op doorreis prima. Netjes hier. Wij zijn alleen gestopt voor vers water in te nemen en de wc cassette te legen. Kan zonder op de camperplaats te gaan staan.
Sluit me aan bij vorige reviews. Helaas water afgesloten wat normaal is denk ik in deze periode. Bij aankomst stonden we alleen maar in de avond waren we met 6 campers. Zoals gezegd, mooie kerst sfeerverlichting.
Nacht heerlijk rustig gestaan. Er stonden 3 campers dus plaats genoeg. Achter gebouw naast de ingang kraan met gratis water. Water voor toilet spoelen is ook gratis. Wifi is uitstekend.
Helemaal top om te overnachten op doorreis. In de stad betaalde parking dicht bij oude centrum mocht je die willen bezoeken. Alles bij de hand hier (op electra na).
Sitecode: 19155
Weer prima en lekker rustig overnacht op doorreis. Mocht je water nodig hebben, denk aan jetons. Veilig gevoel, politie controleerde regelmatig.
Prima plaats met alles bij de hand. Scheve plaatsen maar ja het is gratis. Plaats in overvloed zelf bij laat aankomen. Goede stop onderweg of terug van Spaanse kust.
Prima plaats naar de appelsien bomen. Zeker het klooster gaan bezoeken (aanrader).
Geweldig dat ze deze plek op deze plaats gratis aanbieden. Winkels in overvloed. Relatief rustig in de nacht. Als het vol is kun je ook staan op de naastgelegen parkeerplaats voor auto's. Geen controle gezien op eventueel campinggedrag. water, lozen en afval geen probleem.
Zeer nette en verzorgde camperplaats met alle gemakken voorzien. Dia supermarkt vlakbij. Klim naar het Jesus beeld op een berg vlakbij is een uitdaging maar aan te bevelen. Centrum met op zaterdag markt is te voet goed te doen.
Mooie camperplaats met een goed restaurant. Ook voor een partijtje Snoeker te spelen. Buiten de poorten alleen kassen en verder niks te beleven. Voor een paar dagen goed te doen.
Mooie plek direct aan het strand. Bij regen komt er op plaatsen veel water te staan. Markt op zaterdag op het plein bij de entree van deze plaats. Vooraan net voorbij het vervallen gebouwtje staat een betonnen bakje met onderin een waterkraan waar een slang op aangesloten kan worden.
Sitecode: 20676
Mooie plek aan de haven met voldoende voorzieningen. Veel terrasjes en winkeltjes. Zoals gezegd op tijd komen. Ga hier staan en niet op de andere plek aan de overzijde van de haven. Daar sta je tussen 2 muren. Mercadona supermarkt op loopafstand. Veel jongeren door uitgaansgelenheden wat nogal eens wat herrie in de late avond met zich meebrengt.
Aangekomen zicht op 2 muren. Meer een parkeerplaats voor beziters van een jacht om de auto te parkeren. Na een uur vertrokken naar de andere kant van de jachthaven bij de vuurtoren.
Twee fijne dagen hier doorgebracht. Er stonden hier 30 campers toen we aankwamen. Eerste dag kwam politie controleren en vertrokken weer. Tweede dag weer politie, stoelen naar binnen en de volgende dag voor 9uur vertrekken. Plek wordt gedoogd zo nu en dan tot dat de camping verop gaat klagen.
Lpg en diesel getankt voor een goede prijs. Sleutel gehaald voor water in te nemen €3. Even terug gereden en vrij gaan staan aan het strand dicht bij de jachthaven. Casica verde, 30880, Matalentisco, 86, 30889, Murcia, Spanje.
Sitecode: 20310
Aan het strand, water en lozen en innemen kan. Prijs van €6 is nu ook €7. Er komt 2x per dag iemand langs voor geld op te halen. Ook strenge controle op generators en loslopende honden. Veel Duitsers hier. Buurman is 2x aangesproken door Duitsers ze hadden last van zijn generator. Erg donker en rustig in de nacht
Vriendelijk ontvangst. Goed voor 1 nacht. Spar winkel redelijk dichtbij. Veel langstaanders. weinig te beleven in de omgeving.
Sitecode: 19539
Veel lof voor de mensen die deze plaats beheren. Geen vraag teveel (spreken goed Engels). Alle voorzieningen in de prijs inbegrepen. Wifi laat soms te wensen over. Taxi geregeld voor 5man en 2 honden naar centrum Cartagena (€10). Er is achter op de camperplaats een olijfbos omheind om daar de honden uit te laten, heel fijn. Diverse supermarkten op loopafstand. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Mooie schone camperplaats vlak bij de zee. De hoge flats rondom en het verbod om stoelen enz. buiten te mogen zetten is wel een dingetje. Aldi op loopafstand.
Mooie plek een het strand. Bij regen veel modder. Goed bezocht. Weinig winkels in de buurt. Lunch gebruikt en doorgereden.
Prima plaats aan het strand. Vroeg komen, erg druk. Geen plaats dan parkeren aan de straat. Dagelijks controle op de 48uur en campinggedrag.
Prima plaats voor doorreis. Politie kwam vriendelijk verzoeken geen stoelen buiten te zetten. Rustig in de nacht.
Mooi plekje langs deze mooie weg door het binnenland. Rustig in de nacht. Onze camper van 3.40m hoog paste net onder de bomen. Geen satellietontvangst wel prima 4g. Aanrader voor doorreis.
De perfecte plaats voor de overwinteraars. we hebben hier 5 nachten prima gestaan. Reserveren is in deze tijd een must. Deze week was er op een aantal dagen geen plaats meer.
Nette camperplaats met goed sanitair gelegen temidden van een bouwput en wasstraat met de nodige herrie van dien. Lange campers is een probleem door de krappe en korte plaatsen plaatsen. Voor hondenbezitters is deze plaats niet echt geschikt. De BurgerKing en McDonalds op loopafstand geven zo nu en dan de nodige stank.
Goed onderhouden camperplaats. Vriendelijke uitbaters die erg behulpzaam zijn bij problemen. In het holst van de nacht zijn ze met ons zieke hondje naar de dierenarts gereden. Alle voorzieningen Goed in orde. Ruime rechte plaatsen.
Mooi terrein met voorzieningen. Prima voor een nacht op doorreis. Rustig geslapen. Veel last van muggen.
Goede stop gemaakt en LPG getankt.
Wij stonden hier op een terrein in aanleg tegenover de camperplaats. Betaalden €8 omdat er geen electra en water is op dit terrein. Verder konden we wel gebruik maken van de faciliteiten van de tegenoverliggende camperplaats. Smalle plaatsjes en rommelig bouwterrein. Wel een goede douche.
Rommelig plaatsje langs het spoor. Mooi strand vlak bij. Voor een nacht gratis is het prima.
Toegangswegen verboden voor campers. Moeilijk manoeuvreren op de camperplaats door de vele bomen. Wij zijn weer vertrokken.
Sitecode: 61996
Rustige nacht gehad. Plein staat redelijk vol. Geen gevoel van onveiligheid gehad.
Goede plaats met alles erop en eraan. Voor de middag alles vol.
Gesloten, doorgereden naar Spanje.
Op doorreis prima. Druk hier met overwinteraars maar plaats genoeg.
Prima voor een nachtje, beetje rommelig maar dat is geen probleem. Binnenwatertje vlakbij stelt niet veel voor maar er zijn wel flamingo's gespot. Stroom is met jetons, 4uur voor €2,=.
Goede plaats om de omgeving, strand en haven met vele winkeltjes en terrasjes te bezoeken. Rond deze tijd van het jaar is wel veel gesloten. Entree is vernieuwd met kentekenregistratie. Voor de rest is het een geasfalteerde parkeerplaats.
Goede plaats om nabij gelegen grote winkelcentrum te bezoeken.
Sitecode: 62087
Wie op doorreis een fijne plek zoekt voor een goede douche of de was te doen is het hier perfect. Mooie omgeving. Aanrader.
Sitecode: 2005
Na een spannende weg de bergen in wachte ons een teleurstelling. 1camper en meer dan 50 auto's. Geen plaats voor nog een camper, alles vol.
Hier wil je niet staan. Lees maar verder.
6 dagen met plezier hier doorgebracht op doorreis richting Spanje. Door de vele werkzaamheden wordt de omgeving steeds mooier.
Mooie gratis plek. Helaas voor diegene die stroom nodig hebben te weinig aansluitingen. Voor de rest alles prima.
Goed onderhouden nette camperplaats met afgebakende plaatsen. Alle voorzieningen zijn inclusief (16ah stroom). Weinig last van een trein die soms te horen is. Verder erg rustig.
Perfect hier. Alles ok en nog gratis ook. Een dikke 5.
Ik sluit me aan bij alle positieve berichten. Perfect voor ons op doorreis. Alle voorzieningen aanwezig.
Tussen de boeren naast een weiland met koeien. Voor een rustige nacht en lekker basic.
Plaatsen beetje kort voor onze 8meter. Verders prima. Bij goed weer druk bezocht door dagjes mensen in de aangrenzende speeltuin en vertrekpunt voor veel wielerfanaten. Rustig in de nacht.
Grote parking. Voor gratis overnachting ok. Was vandaag gesloten wegens opnieuw strepen verven voor de parkeerplaatsen. Geen idee hoe het is als er weer veel auto's staan.
Prima parking voor een overnachting. Helaas door bomen geen satellietontvangst.
Goede plaats voor overnachting. Wij stonden met 11 campers. Rustig in de nacht.
Prima maar slecht onderhouden plaats. 7euro is wel ok.
Alles gesloten wel goed bezet. Doorgereden naar An Den Weyern in Sank Vith
Goede overnachtingsplaats net over de grens met voorzieningen en nog gratis ook. Naast de aangegeven plaatsen is er plek genoeg. Wij stonden met 25 campers en hebben een rustige nacht gehad. Voor de vogelliefhebbers is er achter het gebouw een parkje met een grote volière.
Druk bezocht, beetje rommelig met parkeren maar verder niks mis mee. Veel watersport en ook een mooi strand met wat eettentjes. Lekker donker in de nacht. Wij waren hier op 11-5-2022.
Niet twijfelen alles ok! hier. Ruimte zat.
Ruime camperplaats, rustig in de nacht. Geen last van hondenpoep of andere ongemakken zoals eerder aangegeven. 1 kraan voor water innemen en de wc te spoelen voor ons geen probleem. Wij drinken toch niet uit de tank. En o ja wij doen onze schoenen uit voor we binnenstappen. Perfect zo een gratis plaats.
Bij het aanrijden is deze plaats rechts. Er is ook een camping en een andere camperplaats in de buurt. Veel activiteit aan het meer, uitbaters van winkeltjes en eettenten. Goede rustige plaats voor overnachting.
Prima plaats. Netjes en alles inbegrepen. En ja, gauw vol dus op tijd zijn.
Sitecode: 2067
Mooie plaats pal aan de Yonne rivier. Druk bezocht. Rustig in de nacht.
Mooie parkeerplaats met zicht op het water. Erg druk met auto's. Boodschappen gedaan en doorgereden naar Gurgy.
Prima plaats voor meerdere dagen. Mooie omgeving, nog wel veel werkzaamheden aan de waterkant wat overigens geen overlast veroorzaakt. Altijd druk maar toch veel plaats.
Prima plaats, een aanrader voor op doorreis.
Prima plaats voor overnachting richting zuiden.
Perfecte mooie ruime plaats om te overnachten. Goed geslapen en nergens last van gehad.
Als je even een parkeerplaats zoekt en verder geen wensen.
Inderdaad gratis met voorzieningen. Ook wij hebben hier niets op aan te merken zo dicht bij de 213 naar het noorden.
Parkeerplaats. Goed voor overnachten. En.... gratis langs de 213
Goede plek om te lozen. Helaas geen vers water maar zal bij een volgende benzinepomp wel zijn.
Geweldig zulke plaatsen langs de snelweg.
Prima plaats met een paar voorzieningen en om Havängsdösen een 5500 jaar oud graf te bekijken aan het strand. Er is daar ook vlakbij een goede parkeerplaats. Wij waren hier op 2e paasdag en er waren veel mensen aan het picknicken.
Top👍😀
Ik sluit me aan bij de rest. Fijne plek gratis met ook nog gratis stroom (6x). Goede plek om ook de hond lekker uit te laten.
Kom op tijd. Erg druk ook in april. Geweldig zo een plek op doorreis.
Top👍😀
Goed plaats voor overnachting. Plaatsen wat krap, wij parkeerden langs de zijkant wat prima was. Rustig in de nacht.
Goede plaats om te choppen in de buurt. Veel plaatsen te drassig om te staan. Voor €4 niet te veel.
Rustige plaats met weinig campers in deze tijd van het jaar. Groot afgemaakt terrein. Geen uitbater aanwezig, geld deponeren in enveloppe.
Prima plaats met voldoende voorzieningen. En dat voor maar €5.
Perfecte plaats 👌met alles wat je nodig hebt. Uitermate vriendelijke dame heeft ons buiten de openingstijden prima geholpen. Komen zeker nog eens terug.
Prachtig aangelegde splinternieuwe camperplaats. Beetje jammer dat ze geen waterpas hebben gebruikt. Alle plaatsen zijn scheef.
Sitecode: 2067
Prima plaats, wel druk bezocht nu in Auxerre de plaats is gesloten wegens de kermis.
Gesloten wegens kermis
Gesloten, werkzaamheden.
Camperplaats is inderdaad goed opgeknapt. Veel gedaan voor de jeugd om zich te vermaken. Ook een spoorbrug gelegen achter de Camperplaats heeft een opknapbeurt gehad, een uitkijkpunt, mooie wandelroute en zelf een glazen bodem. Prijs is nog steeds laag met 10cent per uur.
Voormalige camping, weinig rechte plaatsen. Electra gratis maar pas op ik meet 194volt. Helaas douches gesloten. Prima voor 1 nacht op doorreis.
Goed voor 1 nacht, lekker warm douchen.
Water, stroom, WiFi, afval, legen toilet en grijs water prima. Voor een overnachting ook goed. voor de rest niks te zoeken hier.
Prima voor overnachting, ruime plaats. Omgeven door haven en leegstaande gebouwen. Strand op loopafstand. Helaas alles dicht nu met Covid en tijd van het jaat
Groot terrein met ruime plaatsen. Pas op met electra nemen, veel plaatsen zonder. Beter later bijbetalen als je een plaats hebt met elektra. Wasdroger duur door beperkte werking. Veel last van vliegen.
Mooie nieuwe camperplaats. Groot winkelcentrum dichterbij (120 winkels). Kom tijdig snel vol hier. Sluizenkanaal bekijken is een aanrader.
Ruime plaats, grote campers geen probleem. Vroeg komen redelijk druk bezocht. Lidl op fietsafstand. 2 dagen rustig geslapen
Alles goed hier.
Ondanks dat veel winkels en de kermis gesloten is toch druk bezocht. Geen spoelwater bij wc cassette, jammer.
Alles aanwezig wat nodig is. Camperplaats met 14 plaatsen vroeg in de middag vol.
Perfect voor 1 nacht op doorreis. Stonden hier op 3-10 met nog 6 campers.
Prima voor bezoek aan Lourdes. Veel scheve plaatsen, drassig bij nat weer (oppassen voor wegzakken). Sateliet niet overal bereik. Vriendelijke uitbaters. Schoon sanitair en alle voorzieningen prima. Rustig in de nacht.
Mooie plek aan de rivier. Door vele bomen geen sateliet en oppassen met parkeren. Onze camper is 8.10m breed en 3.40m hoog wat al lastig werd. Erg rustig in de nacht.
Weinig te beleven hier, wel mooi park vóór de naastgelegen kerk. Prima om de nacht door te brengen op doorreis.
Nog steeds een prima plaats om te overnachten. Winkels dichtbij en voor de liefhebbers; stroom, afvalbak en loosplek. Slecht satelietbereik door bomen maar wel gratis WiFi. Rustig in de avond en nacht. En dat alles voor maar €3.
Prima plaats voor een 3€, goede voorzieningen en winkels dichtbij. Als het druk is zijn de plaatsen wat krap. Zeker meer van dit soort plaatsen juichen wij toe, perfect. Wij hadden perfect satelliet ontvangst al zal dat voor sommige door de bomen moeilijk zijn.
Goede camping met vollop voorzieningen. Vriendelijk personeel. Zeker voor de hondenliefhebbers is er een losloopgebied, in de buurt is een hondenzwembad en helemaal top er is zelfs een hondenspeeltuin. Wij hebben onze satelliet laten repareren bij Arob antennebouw en kregen daar een voucher voor een gratis overnachting op deze camping.
Uitstekende overnachtingsplek, gratis en ook nog met stroom. Veel ruimte, rechte plaatsen en stil. Wij stonden hier met nog 1 camper.
Toilet geleegd, geen watervoorziening. Er stonden her en der een paar campers. Wij zijn met lege toilet😁 weer vertrokken.
Prima plaats voor de wijnliefhebber of een overnachting. Erg vriendelijke uitbater die er ook alles aan doet om de plaats netjes te houden. Oprijblokken zijn een must, geen rechte plaatsen te bekennen. Bij nat weer oppassen! Onze camper is 3.35m hoog en is door de vele takken aan de bovenkant goed geborsteld.
Prima plaats voor een dagje, wandeling in het park is een aanrader. Liefhebbers van blote voeten paden kunnen zich hier helemaal uitleven.
Prima plaats, goedkoop maar bomvol in vakantie tijd. Stroom en water gratis. helaas geen loosplaats voor grijs water, wel plek om toilet te lozen.
Sitecode: 42050
Mooie plaats met veel wandel en fiets mogelijkheden. Wij kwamen aan laat in de middag, alle plaatsen stonden vol. Nu in Coronatijd de grenzen dicht zijn is dat bijna overal zo. Gelukkig mochten wij toch op een parkeerplaats voor het restaurant staan wat prima was. Friet met snack besteld wat netjes aan de camper is afgegeven. Zeker een plaats om nog eens terug te komen.
Prima plaats voor een overnachting tegen een redelijke prijs. Wij kwamen op zaterdagmiddag aan. Geen bezetting in receptie. Na telefonisch contact is de slagboom opengedaan en mochten we zelf een plekje uitzoeken. Op zondag is de receptie ook gesloten maar uitrijden kan gewoon en betaling vindt plaats na mailcontact. Beperkte plaats met satelietbereik door de vele bomen. Erg bosrijk hier in de omgeving.
Prima camping voor een goede prijs. Ruime plaatsten, speeltuin, eetcafe, ijssalon en goed wandelen en fietsen in de omgeving. Ons hondje had wel veel teken, dus opgepast!
Keurige plaats omgeven door boerderijen en grasland.
Prima ruime plaatsen. Leuk wandelen in de omgeving. Rustig in de nacht.
Nette schone kleine camping met inderdaad een mooi uitzicht op de omgeving. Buiten aankomsttijd even bellen en je wordt vriendelijk een plaats gewezen. Erg rustig in deze tijd van het jaar. Wij betaalde inclusief stroom en een hondje €25,=. Hou wel rekening met blokken, het is heuvelachtig.
Mooie ruime plaatsen afgeschermd door haagjes. Zoek je een plaats voor te overnachten in deze regio, niet verder zoeken. Vriendelijke uitbaters die in zijn voor een praatje. Dit soort initiatieven door boeren zijn goed voor Nederland een beetje campervriendelijker te maken.
Camperplaats midden op de camping waar veel vaste bewoners staan. Leuk wandelen via achteruitgang. Wij betaalde met hond en stroom €22,60. ACSI kaart in Corona niet geaccepteerd.
Geweldig camperplaats met alle voorzieningen. En nog mooier een omheinde schone hondenuitlaatplaats. Wij betaalde 11euro op een plaats zonder stroom.
Twee nachten hier gestaan achter op het veld met een prachtig uitzicht over de polder. Wij betaalden 15euro per dag. Perfecte camping voor campers.
Klein dorpje waar niet veel te beleven is. Kiezelstrand direct aan camperplaats. Krappe plaatsen en erg scheef. Spoelwater voor cassette niet gratis. Voorbij houten paaltjes is voor auto's van strandbezoekers. Goed voor 1 nachtje.
Prima plaats om de stad te bezoeken.
Druk bezocht hier. Mooie wandelroute achter camperplaats. Blokken nodig en niet op alle plaatsen satellietontvangst.
Erg veel ruimte, plaatsen zijn niet afgebakend. Centrum is effe lopen maar te doen.
Mooie schone plaats op loopafstand van dorp. Supermarkt aan begin van winkelstraat. Rustig slapen hier.
Prima plaats met goede voorzieningen. Plaatsen goed verdeeld in verband met Corona.
Druk ondanks de Corona. Plaatsen voor lange campers beetje krap, onze is 8.10m. Maar is te doen. Helaas ook voor toilet cassette geen gratis spoelwater.
Uitstekende ruime plaats. Rustig nu in Corona tijd. Veel jeugd onder de brug in het weekend maar verder weinig last van gehad. Bussen in het weekend beperkte stopplaatsen.
Niet veel meer als een mix parking. Bus stopt vlakbij om centrum te bezoeken. Herdenkingplaats in centrum waar Elvis militair is geweest.🕺
Mooi dat er zulke plaatsen bestaan met alle voorzieningen. Helaas troffen we wel een oud nederlands stel met Duitse kentekenplaten die ons gelaste te verdwijnen. Er stonden nu in coronatijd te veel campers volgens hun. Na veel verbaal geweld, ook met onze Belgische vrienden, zijn ze vertrokken
Prima ruime plaats om hier een dagje te staan.
Parkeerplaats met sanizuil. Druk met bussen in de morgen. Fijne omheinde hondenuitlaat naast de camperplaats.
Prima plaats👍wel snel vol.
Mooi staan hier zo aan de Maas👌 Nu nog alles gratis.
Prima plaats voor bezoek aan dorp. Helaas geen voorzieningen.
Sitecode: 19244
Goede plek om Coo te bezoeken, ruime plaatsen.Na 18.00u gratis tot 09.00u. Helaas geen loosplaats voor wc. Rustig geslapen. Zijn hier met een groep van 8 campers. Grens gelukkig weer open.
Weer hier op 9-2-2020. Prima doorreisplek. Dicht bij de route, gratis met water en loosfaciliteit. Zelfs in de winter goed bezocht.
Sitecode: 19155
Heel mooi dat de gemeente zo een plaats beschikbaar stelt. Veel plaats en ruimte. Op de terugreis 3-2-2020 hier wederom overnacht. Veilig gevoel.
Alles aanwezig wat nodig is daarom een 7 voor de plek. Op steile berg naar boven, smalle plaatsen en weinig of geen mogelijkheid om te wandelen door de ligging. Ook stonden er caravans en een camper gestald. Geen betaling bij geen gebruik van water of stroom. Weinig pk's dan afrader.
Sitecode: 20290
Lunch, water en wc geloosd, afval verwijderd. Prima mooie plaats aan kanaal. Waren op doorreis dus niet overnacht. Mooie rechte plaatsen ook.
Het is maar een parkeerplaats maar toch prima geslapen. Ook goede plaats voor de hond uit te laten.
Prima plaats voor doorreis, nog gratis stroom ook. Staan ook vrachtwagens in de buurt maar geen last van gehad. Prima geslapen en geen last van verkeer gehad. Water bij de wc. Loosplaats is denk ik voorgoed verleden tijd.
Bij het aanrijden kun je met een grote camper niet door het dorpje zoals de navigatie aangeeft. Smalle straatjes en verboden voor >3,5t. Je moet omrijden. Plaats was tegen de avond vol. Internet met 4G bijna niet te doen. Leuk om te wandelen in het dorpje. Erg rustig.
In de winter weinig te beleven hier. Water afgesloten . Heeeeeel veel 🐸 kikkers hier als het donker wordt. Wel mooi aangelegd.
't Is een plek om te overnachten, meer niet.
Goed voor overnachting. Prijs is inclusief naar gelieve te kiezen voor water en stroom. Lozen is gratis. Wij betaalden €5,50 + 2x€0,90toeristenbelasting totaal €6,40. Heeft de uitstraling van een vervallen camping.
Alles compleet hier, lekker dicht bij de D933 voor een overnachting op doorreis.
Interessante route hierheen (N135 - D933). Ruime wat scheve parkeerplaats. Houd het weer in de gaten, kan koud zijn en sneeuwen in deze tijd van het jaar. Enigzins verlaten nu. Prima voor overnachting, of een wandeling te maken.
Nette camperplaats met goede voorzieningen. Stroom is inbegrepen, 16 ampere. Druk verkeer hier maar dat kun je verwachten midden in de stad. Bank of credit kaart niet te gebruiken dus zorg voor 10euro aan muntjes.
Overnacht hier op doorreis. 👌💤 Drukke plaats maar prima geslapen. Aanrader.
Fijne plek om een dagje te staan en de nacht door te brengen. Alles behalve stroom aanwezig en nog voor nop ook. Er zijn 2 hondenuitlaat plaatsjes met een hekje er om heen, en zelfs een drinkwatervoorziening voor honden. Van de tram die er langs komt hebben wij geen last gehad.
Zag er verlaten uit, boerenomgeving. Voelde niet goed naast deze camping. Wil de plaats niet afkraken daarom een 7. Wij zijn doorgereden.
Mooie plek voor wandelingen en stad te bezoeken. Krappe plaatsen druk en overvol. Wij zijn doorgereden.
Helaas gesloten, weggetje erheen beetje smal. Zag er voor ons ook niet uitnodigend uit.
Als je van rust houd en wandelen, min of meer in het bos bij riviertje. Groot park voor kinderen om te spelen. Goede plek om de hond uit te laten
Een top-platz waar alles in het werk is gesteld om de camperaar het na de zin te maken. Bij de benzinepomp krijg je een A4tje met alle services, WiFi code en kaart van de stad. Perfect werkende WiFi. Staan hier met 10campers en 1caravan.
Rustige plaats met water en loosplek. In de avond gasten die gebruik maken van de sporthal. Prima plaats voor de hond uit te laten. Wel een beetje afgelegen en verlaten in deze tijd van het jaar. Perfecte overnachtingsplaats.
Geen camperplaats maar parkeerplaats aan het park. Nacht geslapen en weer vertrokken. WiFi werkt goed buiten.
Kan veel gezegd worden over deze troosteloze plaats, maar..... Water vullen lozen, vuil en WC water, vuilnisbak. Goedkoop tanken en een winkel bij de hand. En dat alles zonder staangeld. Vind dat maar eens in Nederland.
Verlaten plek in dit jaargetijde, mooie kust om te wandelen en bij wind ruige golven, wij zijn vertrokken na een aantal uren. Interessante weg terug naar de snelweg, pas op smalle straatjes en heel stijl. Ga niet voorbij een bord verboden boven 3,5t.
Groot parkeerterrein met aan de ene kant auto's met hoogteslagboom. Aan de voorkant mogen campers staan. Water en loosplek is aanwezig. Onduidelijk of men nu met betalen om te parkeren overdag. Mooie plek om te wandelen, hond uitlaten is ook geen enkel probleem.
Parkeerplaats! Met gedoogbeleid.
Zou een mooie plek kunnen zijn. In deze tijd van het jaar compleet uitgestorven. Ruimte om te staan is er meer dan genoeg. Het regende en zijn daarom vertrokken. Pas op smalle straatjes met de weg ernaartoe. Gratis WiFi bij het café.
Krappe plaatsen, manoeuvreren tussen hoge palen. Goed service station en lekker dicht bij het strand. Prima staan hier en rustig geslapen. Dorp stil rond deze tijd van het jaar. En dat alles gratis.
Prachtig gelegen camping op een berg met mooi uitzicht over de duinen en de zee. Mooie wandeling langs het strand en de boulevard vanaf de Camping. Alles goed verzorgd hier met heerlijk warme douches. Prima rechte plaatsen met sani station bij de plaatsen. Wel een beetje verlaten hier in deze tijd van het jaar. Wij betaalden 10,35 incl stroom en zijn 2 nachten gebleven.
Uitzicht is hier mooi aan deze baai. Vriendelijk ontvangst. Mooie wandeling door de hoge duinen naar de oceaan of over een houten loopbrug naar de baai. Schoon maar beetje oud op deze voormalige camping. 5 euro zonder stroom op ruime plaatsen met gras👌. Rustig in de nacht.
Prima plek om te overnachten. Wij parkeerde onze camper van 8m met de achterkant over de stoep. goed geslapen. Camping in dorp was nog gesloten daarom hier overnacht. Politie kwam controleren, helemaal goed.
Prachtige plek om te staan met uitzicht over deze lagoon. Ruimte zat, zeker als je geen stroom nodig hebt. Water innemen en lozen perfect. Rustig geslapen.
Helaas gesloten, gaat 26-1 pas weer open.
Camping is netjes, omgeving een stille troostloze plek in deze tijd van het jaar. Wi-Fi gratis maar matig. Wij betaalden zonder stroom en met een hond €6,77.
Zag er aardig uit edoch een bord naast de poort verwittigde ons dat de Camping gesloten is. Vermeld stond dat deze 20 januari weer open gaat. We zijn uitgeweken naar de mix parking over de brug aan de rivieroever.
Geweldig dat een winkel zoiets aanbied. Geen voorzieningen maar wel de Lidl met Gratis WiFi.
Rustige ruime camping met veel overwinteraars. Vriendelijk ontvangst. Wel veel scheve plaatsen. Met de fiets goed te doen naar het strand. Voor een paar nachten prima, wij verbleven hier 2 nachten. All in 14euro met ACSI. 6amp stroom.
Rustige afgelegen plaats. Uitermate vriendelijk ontvangst. Eigenaren doen er alles aan om bezoekers het naar hun zin te maken. Er staat zelfs een barbecue klaar. Desgewenst mag je hun auto lenen om boodschappen te gaan doen. Alles keurig verzorgd. Geen sanitair maar wel keurige verzorgingsplaats. Wi-Fi matig maar eigenaar is bezig om daar verbetering in aan te brengen. 10euro incl. stroom.
Plaats prima, uitzicht rondom minder evenals de razende treinen vlak langs het hek. Flauw om 1 euro extra te vragen bij verblijf van 1 dag.
Veilige plaats aan de haven, let op met aangeven hoe lang de camper is. Boven 8m €5 duurder. Goede Wifi hier. Leuk restaurant hier aan het haventje.
Ruime plaatsen. 2 nachten hier gestaan onderweg naar Sevilla. Bij aankomst plaats gekozen omdat er niemand aanwezig was tussen 14 en 16uur, bleek prima te zijn bij inchecken. Wij betaalden zonder stroom €8,=. Te woord gestaan door Ricardo. WiFi code 🌐 FIAT.2020
Prima plaats zo dicht bij het strand. Helaas op doorreis.
Hele mooie plaats met geweldig uitzicht op de rots🐒 en de haven. Leuk om eens over een start en landingsbaan te lopen Gibraltar in. Af en toe een vliegtuig wat land, niet storend. Eerder appart om te zien op zo een korte landingsbaan vanuit je camper. Overal afvalbakken en een prima verzorgingsplaats. Kortom voor die 12euro een aanrader.
Weiland bij een kroeg/restaurant. Zandpad er naar toe. Voor 5 euro een nacht goed te doen. Veel ruimte.
Prima voor paar nachten of doorreis. Weinig plaatsen in volle zon Wifi redelijk. Pal aan kiezelstrand. Getrakteerd op cake met wijn ter ere van drie koningenviering. Aardige beheerders.
Prima plaats voor op doorreis, alles bij de hand hier👌
Ruime nieuwe camper plaats. 10euro zonder stroom. Water en stroom vlak bij staanplaats, Wc en douches ok. Karretjes met bak voor vuilwater (handig). Strand 5min fietsen. Kleine supermarkt vlakbij. Lidl 4,5km in Guardamer. 2 weken hier gestaan Kerst en oud op nieuw gevierd met Belgische buren👍.
Prima plaats lekker dicht bij het strand. Helaas voor ons door storm slecht geslapen. Wi-Fi matig.
Drukke parkeerplaats aan een park. Super mooie afgesloten hondenuitlaatplaats🐕 waar je ze los kunt laten lopen op afgesloten terrein.
Prima plek voor doorreis en water in te nemen en lozen. Niet mogelijk om bij Carrefour te parkeren voor boodschappen.
Groot verlaten parkeerterrein voelde niet goed om hier de nacht door te brengen in december. Hebben de nacht doorgebracht op 25719.
Sitecode: 19155
Prima plaats, rustig en plaats genoeg👌
Krappe scheve plaatsen. Goed voor 1 nachtje 💤. Veel herrie door Hardrock festival tot een uur of 2. In de nacht redelijk geslapen. Hoog water, riviertje stroomt over de straten op.
Parkeerplaats met water, rustig🌧 en lekker wandelen.
Prima plek. Alles stil en verlaten rond deze tijd van het jaar. Water ook afgesloten.
Prima plaats aan het meertje wel een beetje uitgestorven rond deze tijd van het jaar. Leuk wandelen rond het meer. Water en WC geen afvalbakken.
Krappe plaatsen en een beetje scheef. Sani zuil afgesloten. Wel mooie plek, heerlijk rustig.
Goeie plek voor overnachting op doorreis. Helaas geen Jetons dus geen water kunnen inslaan. Grijs water, WC en afval wel kunnen lozen.
Top dat de gemeente dit gratis aanbied. Zeker in de winter wanneer vaak de watertappunten gesloten zijn erg fijn. Hopelijk houden andere camperaars het een beetje schoon. Lidl om de hoek.
Prima plaats met alles wat je wil op een gratis plaats. Onze camper 8.10m + nog een fietsenrek, geen enkel probleem. Staan hier met 4 campers te overnachten
Nette plaats, rustig geslapen. Alles vol tegen het einde van de dag.
Gratis parkeerplaats met voorzieningen. Helaas geen onderdelen te verkrijgen bij de fabriek. Staan tussen formaat touringcar campers is met onze camper van slechts 8meter ook niet prettig. We zijn verder gereden.
Goeie plaats om te staan. Rustig wel af een toe een trein in de verte hoorbaar. Groot omheind veld ernaast waar honden los mogen lopen. Stroom (1000w max) inclusief. Onze Flair is 8.10m en kon er prima staan.
Gratis parkeerplaats met water en stroom. Blokken wel nodig alle plaatsen scheef. Een oudete man uit het noorden van ons land gooide wat afval naast de vuilnisbak. Door dit gedrag verdwijnen er helaas van dit soort plaatsen. Ik maakte een opmerking hierover waarop hij vroeg of ik een lel wilde en me nergens mee moest bemoeien. De man had nota benen kleinkinderen bij zich.
Vaak hier gestaan, niks mis mee👌
Mooi staan aan de Moezel, lekker rustig in de nacht.
Heel rustig in de bossen. Wel schotelontvangst. nette plaats naast rustig beekje. Staan hier met nog 1 camper. Voor de rest lees andere reviews.
Mooie nieuwe aangelegde camper plaats. Verder weinig te beleven hier. Jammer dat de plaatsen allemaal enigzins scheef zijn.
Fijne plaats met alle voorzieningen. Speeltuintje voor kinderen en veel mogelijkheden om te wandelen vanaf de camperplaats.
Prima camper plaats maar niets te beleven erbuiten. Camping bied faciliteiten ware het niet dat wij een hond bij ons hebben. Honden zijn verboden op de camping en het meertje is niet anders dan via de camping te bereiken. Bij aankomst gewoon voor de slagboom gaan staan waarna hij open gaat. Op de camping is een uitrij muntje te koop.
Prima camping met goed sanitair en voorzieningen. Heerlijk rustig en mooi gelegen tussen bergen. Ruime plaatsen met stroom en water zowat naast de camper. Genoeg wandel mogelijkheden. Supermarkt op een paar kilometer rijden.
Weer 2 dagen hier doorgebracht. Voor de prijs, ligging, vriendelijkheid van beheerders en voorzieningen komen wij hier graag. Dicht bij N83 en lekker afkoelen in het riviertje. Wij hebben als camperaar hier niets te wensen over.
Prima gedateerde camping met alle voorzieningen voor de prijs van sommige camperplaatsen. Rustig geslapen en mooi uitzicht op de rivier.
Heerlijk. 3 Nachten hier verbleven. Rustig slapen, ruime plaatsen, lekker wandelen en afgekoeld in de naastgelegen rivier. Jammer dat je moet betalen voor wc te lozen en water in te slaan anders een 10. Bij een voormalig toiletgebouw aan de ingang is een waterkraantje voor gratis water.👌
Scheef terrein. Toegang vernieuwd. Nu €8 En water en stroom extra betalen. Niets te doen enkel goed voor doorreis veel ruimte op het terrein. Bellen voor de poort te openen. Staangeld wordt opgehaald.
Hier niet gestaan 6km verderop in Sainte-Eulalie mooiere plaats. Wel boodschappen bij Spar hier gedaan. Vooral brood is in Eulalie moeilijk verkrijgbaar. Voor bezoek aan plaatsje zijn er ook parkeermogelijkheden in het dorp zelf.
Mooie plaats, wel weinig ruimte tussen campers. buren stonden 50cm naast ons. Kermis🎡 en Kart🏎 baan dichtbij.
Parkeerplaats dicht bij strand. Geen gratis voorzieningen op afvalbak na. Voor 1dag of doorreis prima.
Weinig te beleven hier. lijkt wel plek voor watersporters. Klein strand op loopafstand. Vervelende route er naar toe, smalle weg en dorpjes met drempels en 30km zone's.
Gemeentepark met veel volk van bezoekers wildwaterkano'ers. Heerlijk om af te koelen in een nabij gelegen riviertje. Prima geslapen.
Top, top en nog eens top sluit me aan bij alle positieve beoordelingen.
Duur betaald parkeerterrein met weinig schaduw op asfalt. Enig voordeel, 20minuten lopen naar de grot van HM Maria.
Perfecte plaats, mooi gelegen. Nog net geen camping en gratis. Helaas geen jetons voor water en op zondag alles gesloten hier.
Nu nog gratis binnenkort 20€ per nacht.
Het is wat het is. Staan slapen en lozen. Wil je het stadje bezoeken dan ben je aangewezen op zulke plaatsen.
Perfecte plaats voor bezoek aan het stadje. Gratis is op deze plaats perfect met water, loosplaats en afvalbak. Heerlijk rustig 's-nachts. Onder de indruk wat hier is aangericht in 1944.
Prima plaats, alles wat je wil om op doorreis te overnachten. Bij aankomst niemand maar uiteindelijk met 8 campers de nacht in. Heerlijk rustig hier.
We werden ontvangen door 2 zeer oude mensen, ze spreken alleen Frans. Als je van echte rust houdt, ben je hier op je plaats en dat voor €5 als je geen lid bent van de Franse camperclub.
Beetje rumoerig door hangjongeren snachts. Verder wel een goede plaats voor op doorreis. Op tijd komen, 4 plaatsen maar stonden met 5 campers.
Prima plaats met veel ruimte. Mooi wandelpad langs het riviertje.🌬
Vriendelijke eigenaren op deze minicamping met boerderij. Grote plaatsen. Kinderen kunnen in de stallen het vee bekijken. Kleindochter is op de tractor mee gereden om het vee achter in de wei te voeren. Dicht bij het strand. Honden zijn mits aangelijnd welkom. Prima locatie om overdag met de camper naar het strand te gaan.
Sitecode: 19600
Heerlijk rustig en schoon, mooi uitzicht over de omlegen polder. Veel groen op de camping. Wie van rust houd een aanrader. Jammer dat het strand niet toegankelijk is, veel slijk.
Mooie ruime plaats. Met een bezoek aan Obelink in Winterswijk even gaan kijken hier. Niet overnacht maar gaat in de toekomst zeker een keer gebeuren. Camperaar zullen deze plaats zeker waarderen.
Geen fijne plaats om te staan voor de receptie van het park. Voor bezoek aan onze kleinkinderen toch maar op het park zelf gaan staan. Met kortinpas betaalde we €21,50 per dag. Een echt vakantieressort met heel veel te doen maar geen oord voor de echte camperaar. Erg druk ook nu half oktober.
Prima plaats voor een overnachting. Rustig geslapen. Leuk plaatsje en prima om te wandelen langs een riviertje.
Aanrader👍
Gratis Geen andere campers en we wilde niet alleen staan daarom verder gereden. Met meerdere campers prima plaats om te overnachten.
Alleen effe gestopt voor toilet te ledigen. Plaats nodigt niet uit om te verblijven. Parkeerplaats bestemd voor auto's waar ook campers mogen staan.
Mooi staan zo vlak langs de Maas🌊
Super om een paar nachten heerlijk rustig te staan op deze 2⭐⭐camping. Met stroom en hond €14,= per nacht. Plaats voor 5 campers.🚐🏕
Onze camper 8.5m net te doen. Rustig in de nacht.💤
Mooi plekje om een paar dagen te vertoeven. Meertje met een park erbij. Leuk wandelen met de hond rond het meer. Heerlijk rustig slapen.🚐
Druk in het seizoen. Door vissers en plaatsen aan het water weinig plaats om te zwemmen voor ons en de hond. Wij betaalden €17,60 zonder stroom. lastig voor grote campers door allerlei obstakels en bomen. Veel kans op regen in dit gebied.
Handig zo buiten naast de camping bij vertrek. Goed bereikbaar.
Echte eenvoudige gemeentecamping met sportpark. Heerlijk rustig geslapen. Veel ruimte 🏕
Zeer rustige plaats voor een oud gebouw aan een meer. Als je van rust houdt is deze plaats zeker aan te bevelen. Tijd heeft hier een beetje stilgestaan. Geen voorzieningen maar wel gratis.
Goede plek om te overnachten. Niet veel te beleven. Oude leegstaande fabrieken uit lang vervlogen tijden. Rustig geslapen.
Gratis dus wat wil je nog meer als je stroom en water hebt. Lozen wc en vuilwater ook geen probleem. Rustig geslapen. Parkeerterrein wel een beetje scheef.🚐
Zoals geschreven mooie plek aan het water. Terrein redelijk vlak en rustig in de nacht. Prijs is aan de hoge kant, gelet op het feit dat stroom, water en douchen ook nog extra betaald moet worden.🏕 Het gaat op deze manier in de richting van campingprijzen waar deze voorzieningen vaak in de prijs inbegrepen zijn.
Prima plaats. Verharde afgeschermde plaatsen. Erg rustig vooral snachts. Voor 5 euro per dag is helemaal mooi.😊
Erg mooie omgeving om te wandelen. Plaatsen wat rommelig en ongelijk. Verder niks mis mee om hier voor 1 nacht te staan.
Sitecode: 20141
Helaas geen pak sneeuw. Grasstroken drassig en modderig, gelukkig zijn de stroken om te parkeren verhard. Er stonden 10 campers. Inclusief stroom 10euro. Prima plek om in winterse omstandigheden te staan.
Lekker stil, helemaal alleen.:-)
Polderzicht is niks teveel gezegd, mooi wijde blik vanaf de camping over het polderlandschap. Vriendelijke eigenaren en alle voorzieningen (douchen en stroom tegen betaling) aanwezig. Zeer rustig in deze tijd van het jaar.
Camping met veel voorzieningen en ruime plaatsen. Satellietontvangst beperkt. Pas op met het meertje, er komt regelmatig blauwalg in voor.
Sitecode: 2067
Leuke plaats aan het water voor een goede prijs. Rustig geslapen. Mix van camperplaats en jachthaven.
Heerlijke rustige gemeentecamping, perfect voor doorreis. Indien receptie gesloten zelf plekje uitzoeken. Enkele plaatsen met satelietbereik. Stroom 4 euro.
Geweldig mooi gestaan 2 nachten voor 10 cent per uur. Heerlijk afgekoeld aan het stromende water onder de brug.
Kleine doorreiscamping. Schoon maar eenvoudig, prijzig voor wat er geboden wordt. Slechte WiFi bereik. Snacks op beperkte dagen verkrijgbaar.
Rustige camping midden in Luxemburg voor redelijke prijs.
Enigzins gedateerde camping maar toch een aanrader voor een of meerdere nachten vanwege de rust, vrijheid en een hele mooie plek aan een stromende beek. Gratis WiFi bij de receptie helaas niet op de camping. Satelietontvangst nagenoeg niet mogelijk.
Leuke goedkope camping aan een mooi meer. Voorzieningen compleet en all in voor 9,50 euro.
Mooie plaats aan de IJssel met goede wandelmogelijkheden en dicht bij gezellig centrum van Deventer. S'nachts erg rustig. Op de camping staan zeer oude bomen. Met korting zonder stroom €15,=. Plaatsen wel vaak ongelijk dus goed zoeken naar goede plaats.
Mooie camping maar veel te duur. 35 euro voor 1 nacht.
Camperen "echt bij de boer". Alle voorzieningen aanwezig.
Mooie zeer nette camperplaats bij een camping. Geen Wifi voor de rest alle voorzieningen.
Mooie plaats midden in de natuur naast de camping met alle voorzieningen. WiFi is perfect. Satelietontvangst niet te doen. Vriendelijke eigenaar.
Mooie nette en schone camperplaats met alle voorzieningen. Veel ruimte en water. Druk bezocht met pasen.
Rustig gestaan met een paar campers. Verder lijkt het er op dat er een paar vaste bewoners hier verblijven.
Alles erop en eraan, niets meer te wensen over hier. Enige waar je wat over kunt vinden is de prijs. Superverzorgd.
Alles erop en eraan, niets meer te wensen over hier.
Wij kwamen hier eind januari rond middernacht aan om de nacht door te brengen. Helaas, de parkeerplaatsen waren allemaal afgesloten met slagbomen en wij waren dus genoodzaakt door te rijden.
Wij sluiten ons geheel bij de positieve verhalen van de voorgangers aan. Super net camperen bij de boer. En ook nog vlak bij de doorreisroute naar Zweden.
Plaats is ruim en gratis doch het sprak ons niet aan om hier de nacht door te brengen. Skateboard en rommelig druk bij kruising.
Goede gratis plaats met de nodige voorzieningen. Gratis WiFi verzorgd door gemeente. Op een aantal plaatsen satellietontvangst. Lidl, Aldi en nog een aantal winkels erg dichtbij. Voor de rest een erg ruime plaats.
Prima plaats met alle voorzieningen. Ruime staanplaatsen.
Voor 6 euro een heerlijke, rustige plaats.
Een echte stadscamping langs het water. Douchen met muntjes van 50cent voor 4minuten. WiFi duur. Nederlands gesproken ontvangst. Erg druk in de weekenden en in het hoogseizoen. Wij hadden geen umwelt sticker maar hebben toch de gok genomen om er naar toe te rijden. Een groene sticker is voor de weg ernaartoe vereist.
Mooie plek om lekker rustig te staan. Vriendelijke ontvangst. Goede WiFi en satelliet-bereik. Wij hebben deze plek gebruikt om na drie weken in het zuiden even bij te komen en de camper schoon te maken. ☆☆☆☆☆☆☆☆
Niks mis mee hier. Eenvoudig sanitair.
Ideale camping voor doorreis noord/zuid. Zelf plaats zoeken op camping indien receptie gesloten. Sanitair voorziet slechts het hoognodige en stelt weinig voor. WiFi op camping zelf niet te doen. Aardige eigenaresse. Erg mooi staan zo langs de beek.
Echt als kamperen bij de boer. Sanitair beetje verouderd maar wel schoon net zoals de rest hier. Perfect gratis WiFi. Vriendelijk alleen frans sprekende eigenaar. Mooi uitzicht op de heuvels en erg rustig. ☆☆☆☆☆☆☆
Heerlijk rustige camping waar alles wat je nodig is. Je kan er eten, zwemmen en broodservice. Plaatsen een beetje rommelig om in te draaien. Prima sanitair. Vriendelijke eigenaren.
Camping op zich is niks mis mee alleen in het hoogseizoen erg druk en massaal. Betaald WiFi is inderdaad erg duur. Strand stelt niets voor, veel hondenpoep. Door toedoen van de aanslag in Nice met die vrachtwagen hebben wij de kust verlaten en zijn de rust van de Provence op gaan zoeken.
Prima plaats voor 1 of meerdere dagen op de route naar het zuiden voorbij Millau. Vriendelijk ontvangst, ruime afgeschermde plaatsen en proper sanitair. Centrum van het dorpje, wat de moeite waard is, ongeveer 10 minuten fietsen. Voor electra wel op sommige plaatsen een lange kabel benodigd.
Rust en ruimte. Reeds eerder hier geweest en het voelt een beetje als "thuiskomen". Alle negatieve berichten over vliegen, stank en sanitair zijn lichtelijk overdreven. Heerlijk zwembad met hartelijke eigenaar. Alle waar naar zijn geld, en dat is hier meer dan prima.
Voor het bezoek aan de Citadel hier 2 dagen gestaan. mooie ruime plaatsen met hagen afgescheiden. Wie even niet op een camperplaats wil staan een prima camping. wij betaalden €27,50 per dag inclusief electra. WiFi wordt gratis aangeboden maar is ronduit slecht. Winkel heeft een zeer beperkt assortiment.
Aanrader. Alles goedkoop bij de hand.
Uitstekende plaats, zo mooi aan het water. Bij de ingang van het museum wat een bezoek zeer de moeite waard is. Sanitair is wat matig. Erg rustig in de avond en nacht. Voor elektra ligt er een kast in het gebouwtje naast de camperplaats op de grond.
Prima plaats voor te overnachten. Wij hebben geen aanwijzingen gevonden dat hier betaald dient te worden. Het is een parkeerplaats met wc, een restaurant en een benzinepomp.
Mooie ruime plaats naast de camping. Wij hadden alleen pech dat er een hondenevenement gaande was. Douchen 1 euro per 5 minuten. Broodjes bestellen in het hotel 50 meter verderop.
Keurige plaats voor sani stop.
Mooie plek aan het water met voorzieningen. Kosten SEK 100. Goed voor overnachting op doorreis. Vanwege de eerder besproken geur en drukke weg verder gereden.
Saaie plek, wel goed voor overnachting.
Samen met 5 campers een rustige nacht achter de rug op deze mooie plek. Zo vlak bij het strand.
Wij sluiten aan met een 10, omdat een gratis camperplaats met voorzieningen zoals een prima douche, hier niet dik gezaaid zijn. Bij aankomst stond er niemand, maar tegen de avond waren we met 5 campers. Overdag redelijk wat verkeer op de naastgelegen weg, maar tegen de avond erg weinig. Goede mogelijkheden om te winkelen en tanken dichtbij.
Op doorreis naar Zweden rond 23:00u aangekomen. Er stonden veel campers. Redelijk rustig. Goed geslapen.
Prima plaats en in deze tijd van het jaar erg rustig. Veel asfalt en grind wat handig in deze "natte" tijd van het jaar. Prijs is prima zo met elektra inbegrepen. Perfect om wandelingen te maken in het bos.
Voor wie in deze omgeving en rond deze tijd van het jaar een rustige ruime plaats zoekt is het hier goed toeven.
Mooie, hele grote camperplaats. Houd wel rekening met de natte ondergrond ivm wegzakken en een paar goede laarzen in deze tijd van het jaar. Een extra lange electra kabel is hier ook geen overbodige luxe. Het afval- en sani station is helemaal achteraan op het terrein. Satelietontvangst nagenoeg op het hele terrein.
Met een stuk of zes campers plaats genoeg en rustig in oktober. Satelietontvangst bij de stroomzuilen bijna niet mogelijk.
Erg drukke camping. Toegewezen plaatsen niet echt geschikt om met een camper fijn te staan. Eigenaar is niet de vriendelijkheid zelve. Alle voorzieningen verder wel ok. Vanwege het grote zwembad toch een 7.
Leuke camping voor een kort verblijf met goed en schoon sanitair. Heerlijk om met warm weer even af koelen in het zwembad. Wifi tegen betaling (fors) en door de vele bomen nagenoeg geen schotel ontvangst.
Ruime plaatsen met wateraansluiting. Zwembad en snackbar op de camping. Wifi bereik goed nabij de receptie.
De camperplaats aan de baai is sinds kort verboden voor campers. Wij zijn daarom naar deze camping gegaan en hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht. De supermarkt en het strand zijn op loopafstand te bereiken.
Rustig inderdaad. Wel een aantal bouwvakkers die waarschijnlijk hier in de buurt aan het werk zijn en hier de nacht doorbrengen. Goed en schoon sanitair. Camping is onderdeel van een groot sportcomplex. Toegangshek is meestal dicht maar niet op slot. Geen Wifi.
Prima camping. Prijs wat aan de hoge kant maar daar staat tegenover dat de voorzieningen uitstekend zijn. Het veldje waar wij moesten staan had een onduidelijke plaatsindeling. Wifi op dit veldje niet tot slecht, in de buurt van het sanitairgebouw en receptie uitstekend. Wassen €4 drogen €2.
Perfecte camping voor een bezoek aan Santiago. Goede voorzieningen en schoon sanitair. Perfecte Wifi ontvangst op de gehele camping. Nadeel is dat het nogal een steile weg is om de camping op te rijden en er staan ook veel bomen nogal dicht tegen de plaatsen.
Kleine camping met mooi uitzicht op de baai. Wifi alleen nabij receptie. Sanitair ietswat gedateerd. Openingstijd winkeltje rond 10:00u vanwege het feit dat in de bar van de camping ontbijt wordt geserveerd.
Geen 9 vanwege de vele oneffen plaatsen. Erg rustig zelfs in het hoogseizoen. Verder alle voorzieningen proper aanwezig. Snack bar met zeer beperkte openingstijden.
Prima rustige doorreiscamping. Ruime zelf te kiezen plaats onder bomen of op een veld. Wifi alleen in de buurt van receptie. Broodservice. Mooi zwembad.
Ruime keus om te staan, alle voorzieningen zijn aanwezig maar.... Het is hier erg sterk verouderd, zelfs de ANWB beoordeling uit 1998 hing nog voor de raam. Eten in het restaurant was goed doch zeer eenvoudig en beperkt.
Perfect sanitair. Rustig. Goede prijs kwaliteit voor een kleine camping. Aanrader. Zelfs aan een drooglijn bij de plaatsen is gedacht.
Wij sluiten ons aan bij alle positieve berichten. Komen zeker terug.
Sitecode: 19251
Veel te duur voor 12uurtjes staan 24,50 euro. Matig sanitair.
Prima plek, veel plaatsen.
Redelijke camping erg druk en rommelig wat de plaatsen betreft.
Zelfs nu met Hemelvaart plaats genoeg.
Schoon en inderdaad rustig. Verder niks bijzonders in de buurt. 10 euro zonder electra is een goede prijs.
Voor de 2e maal hier, ditmaal met pasen. Plaats staat bijna vol. Er is nu ook gratis WiFi.
Sitecode: 20777
Uitstekende camping zo direct aan de dijk. Goede wandel en fietsmogelijkheden. Erg kindvriendelijke camping met veel speel en zwem mogelijkheden. Ook honden zijn er welkom met op de camping een heuse Frea hondendouche. Ontvangst alsmede de plaatsen voor campers zijn perfect.
Rustig in deze tijd van het jaar. Uitstekende douches. Wel prijzig.
Sitecode: 20141
Niets meer toe te voegen aan deze perfecte locatie, erg druk in de zomer denk ik. Begin oktober nu en de camperplaats stond nagenoeg vol.
Heerlijk rustig vertoeven hier. Stroom is slechts voor de "lucky few" beschikbaar.
Prima plaats met goede voorzieningen en douches.
Perfecte plaats en erg rustig in deze tijd van het jaar.
Mooie ligging van de camping. Wij hadden pech met onze plaats, plaats nummer 2 is slechts 3 meter breed. Totaal geen satelietontvangst. Jammer wij wilden de aankomst van de vliegramp slachtoffers in Eindhoven op TV graag volgen.
Prima plek voor zo een plaats dicht bij Antwerpen. Centrum is 20minuten fietsen. Erg veel ruimte alleen niet overal stroom. Snelweg achterin wel veel lawaai.
Leuke kleine camping met ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Veel informatie van de omgeving te verkrijgen op de camping. Vanuit Millau een spannende weg om er te komen, soms een beetje smal. De bomen en omringende bergen zorgen ervoor dat er geen bereik is met de schotel voor TV. Gratis WIFI, wel even vragen bij inchecken. Sanitair en overige voorzieningen voldoende. De prijs van 22euro voor deze tijd van het jaar is prima voor een dagje hier te verblijven.
Nog maar even een paar dagen hier gestaan voordat we weer aan de terugreis begonnen. Lekker genoten van het zwembad en natuurlijk de ruime plaatsen. Satelietbereik is hier perfect. Graag wil ik nogmaals benadrukken dat de ontvangst hier uitermate vriendelijk is.
Sitecode: 20897
Prima plaats op doorreis.
Niet al te grote camping. Geen mogelijkheid om met de fiets de omgeving te verkennen. Camping alleen te bereiken via snelweg. Busverbinding centrum Barcelona ongeveer 30 minuten. Wij hebben hier een week gestaan voor 40euro per dag. Wassen 4euro drogen 2euro. Zo met de camper pal aan het strand was het hier goed verblijven. Prima douche en alles op de camping dicht bij.
Een oase van rust zo dicht bij de kust. Perfecte plaats om even uit te rusten van de reis naar Spanje. Super grote plaatsen. In 1 woord de perfecte doorreis camping.
Zoals gezegd een mooie plek met loosplek en water. Rustig geslapen jammer dat het hier nogal kan regenen. Vlak bij de snelweg dus ook prima voor op doorreis.
Op het parkeerterrein voor de camping overnacht. Erg rustig hier prima geslapen. We waren slechts op doorreis en zijn naast een Franse camper gaan staan die hier al stond.
Vriendelijke ontvangst. Perfect sanitair. Mooie omgeving. Zoals eerder vermeld, beetje prijzig maar wel de moeite waard. De rotskust lijkt ietwat op de krijtrotsen aan de Franse kust. Strand te bereiken via betaald parkeerterrein 2 km voorbij de camping. Parkeergeld is 35 kronen ongeveer 4,65 euro, je kan ook met euro's betalen dan is het 7 euro.
Camping gebruikt op doorreis om te douchen e.d. De camping stond overvol met caravans. Het leek wel een caravanstalling. Gelukkig is het nog vroeg in het jaar, anders denken wij dat het hier een drukte van jewelste zal zijn. Goed en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst op de receptie. Ystad is wel de moeite van een bezoek waard.
Prima camping voor een nachtje te staan vlak aan de Oostzee. Wel prijzig, 265 kronen. Wilde graag douchen en een nacht stroom hebben voor de accu's. Douches en overig sanitair en overige voorzieningen ruim voldoende.
Wij hebben hier de nacht doorgebracht op onze doorreis naar Zweden. Groot parkeerterrein voor vrachtwagens. Aparte poort van 3.25 hoog waar vrij inrijden mogelijk was zonder te betalen. Vrachtwagens moeten een uitrijmunt kopen voor de slagbomen. Wij hebben hier dus gratis overnacht. Nadeel was dat het rumoerig is met vrachtwagens die koelingen en dergelijke hebben aanstaan 's nachts. Goede verlichting op het terrein. Een veilig gevoel om hier te overnachten.
Keurige plaats met vriendelijk eigenaars die tegen de avond het geld voor de plaats komen ophalen. Door het naastgelegen hoge pand niet op alle plaatsen satelietontvanst.
De camperplaats is eigenlijk een quick stop bij een camping. Zoals al eerder geschreven is er bij een verblijf werkelijk niets te wensen over. Prima voorzieningen en door gebruikmaking van de facaliteiten bij de camping uitstekende douches. De wandeling met de rotspartijen is aan te raden voor eenieder met geen hoogtevrees en een goede conditie. Wij zijn na een uurtje omgedraaid, we dreigde te verdwalen tussen de kloven. Bij ons volgend bezoek aan deze omgeving zullen we hier zeker terugkomen.
Mooi aangeld grasveld met stroompalen. Vlak naast de camperplaats is het nog erg rommelig. Je kan zien dat ze volop bezig zijn om hier allerlei faciliteiten aan te leggen.
Mooie camperplaats aan de moezel. Erg leuk om zo aan het water te staan. Voor elektra heb je muntjes en ook een normale stekker nodig.
Erg mooie plek. Zowel de campervoorzieningen, het sanitair met uitstekende douches als de omgeving zijn een aanrader.
Topplatz met alle voorzieningen. Blokken zijn geen overbodige luxe. Leuk dorp en omgeving om te wandelen. Stroom is 1euro per 6 uur.
Perfecte mooie plaats. Erg ruim en rustig. Wificode werkt perfect.
Wij waren hier 14 juli 2010 op doorreis terug vanuit Lapland. En bijzondere plek om te overnachten met goede voorzieningen die als ik het zo lees nog steeds gewaardeerd worden.
Prima camping met erg schoon sanitair. Goede eetgelegenheid in het restaurant. Tussen 13.00u en 15.30u is de camping gesloten voor aankomsten. Leuke wandelgelegenheid om het nabijgelegen meer.
Goede plek dicht bij NL grens. Egaliseren van het terrein zou geen overbodige luxe zijn. Als het kerstmarkt is in Xanten een goede plek om deze te bezoeken.
Perfecte plaats om te gebruiken op doorreis naar het oosten. Wij hebben hier gestaan op doorreis naar Roemenië. En ook weer op de terugreis. Schone toiletten. Goede broodjesvoorziening in de ochtend. Mooie plaats aan het water met veel ruimte. Weinig last van verkeer boven op de brug.
Weinig last van de weg. Beetje oude camping met over het algemeen weinig gasten. Het bord vooraan de camping uit 1994 van de ANWB getuigd wellicht van betere tijden. Voor een nachje op doorreis is er overigens niks mis mee. Het campingterrein is een bos met open plekken. wij hebben prima gegeten in het retaurant. Na vooraf doorgegeven te hebben doen we het ontbijt er ook bij. Het sanitair is van nostalgische kwaliteit. Wij werden goed ontvangen en in het duits te woord gestaan.
Sitecode: 19145
Prima plaats om een nacht te staan, alle facaliteiten zijn aanwezig, maar eenvoudig. Voor een bezoek aan de omgeving zeer geschikt. Restaurant ziet er prima uit.
Uitermate vriendelijke, redelijk Hollands sprekende eigenaren. Voortreffelijk gegeten! Wij mochten zelf kiezen wat we wilden eten. Sanitair was goed. Goede wandelmogelijheden. Alles wat je mag verwachten bij camperen op de boerderij. Komen bij een volgende reis hier zeker terug.
Wij sluiten ons graag aan bij de vorige bezoekers. Prima doorreisplek voor een goede prijs.
Veel landgenoten, veel vliegen/muggen, eten niet altijd beschikbaar. Wassen €3,50. Voor de rest prima voor een overnachting. Zéér eenvoudig sanitair. Wifi achteraan de camping niet bereikbaar.
Sitecode: 22077
Weinig mis mee hier (snaps (Tuica) bij ontvangst; zelfgestookt). Goede doorreiscamping met voldoende voorzieningen. Pas op, dat je de gesloten poort naar de camping niet voorbij rijdt. Vriendelijke eigenaren met veel info over de omgeving.
Leuke kleine camping met goede voorzieningen. Een aanrader om, zoals de naam al zegt, het bezoek aan Roemenië te beginnen. We blijven hier zeker een dag langer dan gepland. Uitermate vriendelijk ontvangst.
Mooie plek aan het water met veel groen. Nieuwe toiletten. Veel ruimte voor Campers. Leuke wandelgelegenheid. Dagelijks ruime keus aan broodjes op de camperplaats en voor de liefhebbers een terras om wat te drinken bij de ingang. Prima plaats om te gebruiken op doorreis.
De prijs van dit park is voor een ieder een persoonlijk verhaal. Wij vinden prijs, locatie, verzorging acceptabel om hier het bedrag voor uit te geven. Wij zijn hier in het hoogseizoen naar toe gegaan voor een weekeind in Zeeland en er was plaats genoeg terwijl de rest van Zeeland overvol was. De ontvangst door de eigenaar was uitermate vriendelijk. Het sanitair was perfect. Goed om te zien dat een voormalig openbaar parkeerterrein omgeturnd kan worden naar een plaats voor campers. Dit zou op meer plaatsen in Nederland geen overbodige luxe zijn. Kortom een zorgeloos weekeinde en we komen hier zeker nog terug.
Geen druk bezette plaats. Beetje gehoorig wat verkeer en kerkklokken betreft. Verder een prima plaats. Betaling alleen met munten.
Het had voor ons een mooie plek kunnen zijn ware het niet dat de politie deze plaas aan het ontruimen was om dat er gevaar voor hoog water was. Wij hebben besloten om op de naastgelegen camping de nacht door te brengen. Er was plaats genoeg en de 15euro inclusief electra vonden wij gezien de beperkte camperplaatsen in de omgeving acceptabel. Het is mooi staan zo direct aan de moezel en s'nachts erg rustig.
Plaats die hier bedoeld wordt wel gevonden maar het betreft hier een soort parkeerterein naast een rotonde. Het nodigde ons niet uit om hier de nacht door te brengen. Er was ook geen andere camper te bekennen. De aangegeven voorzieningen hebben wij niet aangetroffen. Ook is deze plaats niet aangegeven als zijnde een camperplaats.
Weinig verharde plaatsen en die er zijn waren bezet. Met regenachtig weer kom je vast te zitten op het gras. Sanitair is slecht onderhouden. Kortom weinig waar voor de 21 euro die het kost om hier te overnachten in mei.
Wij hebben deze plek bezocht nadat we in Etretat hebben overnacht. Het was erg regenachtig en dus vrij rustig maar het lijkt ons een fantastiche plek om een keer naar terug te keren. Boven is een sani station en weg naar de plek gaat met 10% naar beneden. Er staan een aantal eettentjes op het strand en het uizicht op de krijtrotsen is ook erg mooi.
Mooie nette camperplaats. Veel groen. Het is zeer rustig en alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij waren hier toen het regenachtig was en weet niet hoe het is met mooi weer.
Wij zijn al meerdere malen hier geweest en de ervaring leert ons dat je hier vroeg moet zijn anders is het vol. De bakker was zelf op 1e pinksterdag mooi op tijd. Verders is met name het uitzicht zeer de moeite waard om hier te staan. Ook is het centrum de moeite waard om te bezoeken, te voet goed te doen. Overdag is het een beetje druk maar snacht is het erg rustig.
Prima en erg schone rustige plaats om te overnachten. Wel een beetje prijzig.
Eenvoudige camping met afdoende sanitair. Bus naar het centrum alsmede een winkelcentrum vlakbij. Verharde plaatsen voor campers.
Wij hebben op de parking voor de ingang overnacht voor 25zloti zonder voorzieningen. Voor bezoek aan het kamp was dit afdoende. Een rondleiding met gids raden wij aan voor Auswitz en Birkenau.
Erg drukke plaats. Hebben na een aantal uren toch besloten hier niet te overnachten. Wellicht omdat het 35 graden was en geen plekje schaduw te vinden.