@Johanbloemsma
- 2020
Juni 2026
staan hier nu voor de 4e keer blijft een fijne locatie staat op grind weinig schaduw maar op loop afstand van het prachtige stadje. en tegen over de CP een heel goed Italiaans restaurant waar je prima kan eten. de beheerder de (sherf) is er niet meer betaling gaat nu in een envelop of via een bank overschrijving.
Januari 2026
wij reizen met regelmaat naar Denemarken met de camper. en maken meestal op deze plaats een stop. het kan erwat lawaaierig zijn maar de plaats blijft geweldig je loopt zo Velje in en winkels op loopafstand wij komen hier graag ook nu op 1 Januari staan we hier heerlijk rustig. zijn in de winter 4 vaste afgebakende plaatsten.
wat een heerlijke plek. 2 nachten hier gestaan. uitzicht over het water. dorp en winkels zijn goed te doen lopend. wij komen hier zeker weer.
prima plaats schoon en heel erg netjes toilet gebouw. mooie ruime plaatsen. komen zeker hier terug.
bij de supermarkt is om 19:30 gesloten. dan is het direct heerlijk rustig. zijn 4 officiële plekken voor campers.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Heerlijke plaats voor een nacht komen hier graag als tussenstop van en naar Denemarken. meestal erg druk maar nooit geen last van elkaar.
2023
mooie plaats bij hotel 10 euro per nacht incl stroom. goed gegeten in hotel. ruime plekken.
prima plaats niet te duur incl stroom. aardige beheerder die paar keer perdag langs komt. heel erg schoon sanitair en leuke en goede imbis op het terein zelf waar je echt goed kan eten.
zeer nette camperplaats. goed en schoon sanitair aardige beheerder had nog aantal leuke tips voor in de buurt. heerlijk rustig gestaan.