@Johanna-h
We hebben het fantastisch gehad. Ondanks dat het er behoorlijk vol was, was het er rustig. Een relaxte sfeer. We hebben genoten van de prachtige tuin met ‘vergeten’ groenten die ook nog eens te koop zijn in een biologische kraam aan de weg. Wat kun je er fantastisch fietsen langs de Maas van dorp naar dorp overstekend met leuke veerpontjes. En natuurlijk heerlijke koffie met Limburgse vlaai op een terras. Kon niet beter. Vatbaar voor herhaling.
Op de foto staat de parkeerplaats aan de muur van de mooie borgo Mombaroccio, een oud middeleeuws stadje. Volgens de man van de pro-loco (soort vvv) kun je daar gewoon overnachten. er zijn geen voorzieningen. wel plannen daarvoor. in het stadje is een bar waar je vers brood kunt kopen. er is een boeren museum en een soort handwerk museumpje. Er is een mooi palazzo, wat in het weekend open is. We hebben 2 nachten prima gestaan aan de muur.
De foto laat een festiviteiten veld zien onder aan de stadsmuur van Mombaroccio. Is geen officiële CP. zou wel een mooie plek daarvoor zijn. We hebben er een nacht gestaan naar alle tevredenheid. Beato Sante is een klooster iets verder op. ook daar geen CP helaas. De omgeving is schitterend. Daarom 2 sterren.
Hele fijne plek. Aan de Donau. Aardige mensen. ‘s Avonds en ‘s nacht geluid van de uilen. Verder stil. Overdag treintje en niet drukke weg. Niet storend. Prachtig fietsen langs de Donau. Wij hebben hier 2 nachten gedtaan en genoten.
Bord verboden te kamperen, dus geen camperplaats. Eigelijk dus een 0 maar dat kan niet. Daarom 1
Leuk rustig dorpje. Veilige plek. 1 zaterdagnacht gestaan. Wandelen of fietsen op de dijk is een mogelijkheid.
Geweldige plek. En dat gratis! Buitengewoon!
Fantastische plek! De camperplaats is rommelig. Maar het strand en het terras zijn zo lekker relaxt. De eigenaar en zijn zoon zijn buitengewoon gastvrij. In het restaurant heerlijke verse vis. ‘s Morgens door de eigenaar zelf gevangen, ‘s avonds op je bord. Buitendouche, toilet, legen ch toilet, water, gratis. Elektr. paar euro. Heel bijzonder. Het is daar genieten.
Het is misschien niet helemaal fair om een review te schrijven, want we hebben niet alles bekeken. Onze eerste indruk was zo slecht dat we het sanitair niet hebben bekeken. We zagen erg veel zwerfvuil, gescheurde parasols. Er waren veel vaste standplaatsen die werden afgeschermd met allerhande doeken en schermen. We geven een 3 omdat we niet alles hebben gezien.
Super leuke camperplek. Fantastisch uitzicht. Goede voorzieningen. Douche eenvoudig maar schoon. Bijzonder aardige mensen. Prachtige wandeling gemaakt. Geregeld gaan er boeren met een muildier en karretje langs de cp naar hun land.
Handige plek om Bilbao te bezoeken. Prachtig uitzicht. Bushalte bij cp. Eenvoudig om stad in te gaan. Super uitzicht. Voorzieningen ok.
Heel aardige ontvangst. Geweldige proeverij met uitleg. Lekkere wijn. Zeer rustige plaats. We hoorden uilen. Gratis omdat we wijn kochten. Eigenaren s nachts niet aanwezig. Als je de enige bent dan sta je echt alleen. Voelt veilig.
Mooi midden in de stad. Veel mogelijkheden om lekker te eten. Voorzieningen aanwezig. Ideaal voor op doorreis.
Fijne cp. Ook wij hebben heerlijk gegeten bij Tasca do ze Tuga. Simpel supermarktje. Prachtig nationaal park boven Braganca. Hebben daar gefietst. Het is niet zo makkelijk om op de fietst het stadje uit te komen. Beter is om eerst de stad uit te rijden en dan te gaan fietsen. Wel wat klimwerk.
Camperplaats in het gezellige centrum van Purmerend. Parkeerautomaat duidelijk. Stroom voor1 euro. Heerlijk gegeten bij restaurant de Stallen op een steenworp afstand Perfect. 2 nachten gestaan in weekend in juli 2018. Heel rustig. Geen last gehad van uitgaansleven of hangjongeren zoals aangegeven werd.