@Johannes-J
- Adia
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 7 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Goed gelegen voor wandeling/fietstocht. Sanitair schoon , maar 1 douche is wel weinig als er meerdere campers zijn. Mis ook wel een losse wastafel om ff tanden te poetsen of scheren . Geen warm water in toilet wasbakje. Terrein zelf behoeft ook wat onderhoud. Erg vriendelijke eigenaars.
Juni 2026
Sitecode: 101948
Prima verzorgde familiecamping op grasveldjes. Vriendelijk personeel , je kunt je eigen plek uitzoeken . Voldoende schoon santair. Broodjes service. Wij waren er met het jazzfestival , super gezellig in de stad. Verder stelt het stadje niet veel voor. Wandeling rond Ørsø meer van 4km is leuk .
goede rustige overnachtingsplaats op gras of grind. Slagboom opent automatisch bij inrijden, hierna kaart kopen voor verblijf, evt extra geld erop zetten voor douche/toilet en stroom en waterinname. er zijn maar 2 gecombineerde douche/toilet ruimtes beschikbaar, wel schoon. eerst uitrijden, daarna kaart inleveren bij de automaat, betaalpas meenemen om overtollig geld terug te laten storten. Aabenraa stad 30 min. lopen, maar niet echt bijzonder.
grote terrassencamping met veel scheve plaatsen. sanitair verouderd maar schoon en funtioneert prima. te weinig afwasruimte voor de grootte vd camping. Arhus prima te bereiken via fietspad, 7 km. Arhus heeft mooie musea.
mooie opgeknapte cp, inchecken via automaat. schoon sanitair. vlakke plaatsen op kiezels met stukje eigen gras ernaast. leuk dorp op loopafstand.
mooie camping, je staat op gras. vriendelijk personeel. sanitair schoon. broodjesservice. mooie fietsomgeving.
mooie vlakke cp op stevig gras bij appelboomgaard, heel leuk plekje. er is een toilet en water achter in de boomgaard via li hek te bereiken. hebben hier geen gebruik van gemaakt. €10 in envelop in brievenbus doen. op loopafstand van kasteel, wat te bezichtigen is.
mooie rustige goed onderhouden camping met schoon sanitair. 4 sterren vanwege combinatie toilet in de doucheruimte, waardoor tekort douche/toilet is voor de grootte vd camping. prima te fietsen naar Aalborg langs het water.
We stonden van 12 tot 15 juni 2026. Prima schoon sanitair, camper staat in de schaduw, maar door groene poortjes in de heg kun je in de zon zitten. Vriendelijke eigenaren. Geen grijswater/loosplaats. Gunstig gelegen ten opzichte van Heerde/fietsroutes. Hebben van hieruit Happen en Trappen gedaan, Heerlijk Heerde.