@JohannesHo

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Een geweldige locatie met uitstekende faciliteiten en vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende voorzieningen. Winkels e.d. op loopafstand. Bodega de Ana op ca. 200m. is een aanrader 3 gangen dagmenu van uitstekende kwaliteit met drinken en koffie voor €13.-, een aanrader.

We zijn hier voor de tweede keer en het is een prima plek met aardige mensen. Als je champagne koopt is het gratis, als je niets koopt kost het € 10,-. Alleszins rededelijk.

wij sluiten ons aan bij de laatste review van 2024! prima hier

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Uitstekende CP! komen hier al voor de 3e keer. prima verzorging en faciliteiten. Het wordt inderdaad zeer op prijs gesteld om aan de overkant te tanken! En je kunt daar ook de nodige boodschapjes en brood kopen!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima camping, rustig en goed om Amarante te bezoeken! vriendelijke ontvangst! We betaalden €14.00 per nacht zonder stroom. faciliteiten keurig en schoon!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer goede camperplaats. Vlak terrein, grint. zeer vriendelijke beheerders! klein nadeeltje, 2 urinoirs, 1 toilet in één ruimte, dit kan bij drukte wel eens wachttijden opleveren. wel 3 uitstekende doucheruimtes. plaatsen met en zonder stroom. Wij komen zeker terug als we in de buurt zijn!!

Sitecode: 61952

Prima plek! Historisch centrum ca.750m. Ook geschikt voor hoge campers. Heerlijk rustig, waren hier 1 nacht, maar ook prima voor meerdere dagen. Prachtige omgeving!

Ruime plekken, goed sanitair en in deze tijd van het jaar erg rustig. Zoals eerdere reviews een interessant bouwwerk kort bij. Een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Een prima uitgangspunt voor strand, duinen en fietstochtje. We hebben hier 6 dagen gestaan en komen absoluut terug. Niet goedkoop ruim 30 € plus 4,5 € stroom en 1 € voor douchemunten. Maar vergeleken bij de collega de Lakens goedkoop en het verschil met de onsympathieke camperplekken in Zandvoort is dit het zeker waard. Zeer vriendelijk personeel, ruime plekken op schelpengrond en geweldig weer. Dat laatste was niet inbegrepen en gegarandeerd.