@JohanvanVeelen
- 2013
- Adria Sport S 690SC
- 2014
Leuke plek om te staan. Nette voorzieningen. En ja, er lopen wat ganzen. Tja, die poepen. Even opletten waar je loopt. Verder zijn het wel gezellige beesten.
Mooie plek om te staan. Heel rustig en vlak aan het wad. Wat betreft de voorzieningen een plek met twee gezichten. Prima douche en toilet, maar geen afvoer voor chemisch toilet en grijs water. Ook geen mogelijkheid om drinkwater in te nemen. Dat moet beter kunnen!
Prima plek om te overnachten. Voorzieningen zijn in orde.
Heerlijke plek om rustig te verblijven. vlakbij het wad. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen, en lekker ‘uitwaaien’. Alle basisvoorzieningen aanwezig.
Reviews in het Engels, een adres dat je pas krijgt wanneer je eerst boekt …, brrr, het moet niet gekker worden.
Prima plek. Lekker rustig. Alle basisvoorzieningen aanwezig en goed onderhouden. Eén punt van kritiek: de Wifi verbinding is slecht.
Prachtige camping met veel speel mogelijkheden voor kinderen. Campervoorzieningen prima in orde.
We hebben 3 nachten van deze fijne camping genoten. Ruime plaatsen aan een mooie rivier. Prima, schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst en lekker rustig. Meer hebben we niet nodig!
Wat een fantastische service! Alle voorzieningen gratis. Wij stonden op het voorterrein. Daar hoor je natuurlijk de auto’s rijden, maar ‘s nachts is er nauwelijks verkeer. Dus uitstekende overnachtingsplaats!
Wat een heerlijke camping is dit! In het bos, waar je ook zonnige plekjes vind. voor het eerst sinds jaren hoorde ik het inslaan van haringen weer. Voor een zacht prijsje kun je deelnemen aan de barbecue. Heel gezellig allemaal!
Ik herken de kritische geluiden over geluidsoverlast absoluut niet. Wij stonden er prima. Het sanitair zou inderdaad een moderniseringsslag kunnen gebruiken en vaker schoon gemaakt kunnen worden. Wifi is bij de receptie prima, maar daarbuiten slecht.
Heel vriendelijke ontvangst. Deze kleine camping zou vijf sterren hebben gekregen. Maar helaas, de douche geeft alleen ijskoud water! Dat kost een ster. De toegangsweg is het laatste deel onverhard, maar geen enkel probleem. Wanneer je meent dat hier 4x4 nodig is kun je beter stoppen met camperen!
Uitstekende plek voor één of meer overnachtingen. Mooi uitzicht. Bijzonder vriendelijke beheerdersfamilie. Het restaurant serveert prima gerechten. Met onze 7.40 meter lange camper was het vrij steile weggetje geen enkel probleem. Het moet met iedere camper te doen zijn.
Leuke camping. Alles inclusief, zelfs wasmachine! Vooral de douches mogen vaker schoongemaakt worden. Van de dotten haar die er nu lagen kan een stevige pruik gemaakt worden.
Prima plek voor een bezoek aan het mooie Dubrovnik. Maar € 36 voor een plek zonder voorzieningen vonden we wel érg veel. Je krijgt er wel een chagrijnige parkeerwachter bij.
Fantastische plek voor een overnachting! Wij troffen de plek schoon aan! Vanaf het begin van de weg naar het fort, tegenover het informatiecentrum, gaat een paadje naar beneden, richting ‘beach’. Vanaf het strand loopt een pad naar de oude stad. Overigens kloppen de coördinaten niet. Houd aan: 42,27551° N, 18,82676° O
Prima plek met zicht over het meer. Een wat rommelig terrein, maar dat maakt het ook wel gezellig.

Prachtig uitzicht op zee. De camping wordt op dit moment echter gerenoveerd. Het lijkt er op dat het best mooi gaat worden, maar op dit moment zijn de toiletten en douches niet bereikbaar, is er geen wasmachine, en zijn ook de overige voorzieningen niet of nauwelijks bruikbaar. Wel heeft men de prijzen alvast verdubbeld! De prijs-kwaliteit verhouding is dan ook zeer onvoldoende.
Onderstaande gegevens slaan nergens op. Je kunt gratis op het terrein tegenover het restaurant staan. En dat is een fantastische plek, maar zónder voorzieningen! Bij beschrijving wordt aangegeven dat de weg naar Albanië wordt afgeraden. Onzin! Ja, er is een houten brug, maar die is niet stijl, en breed zat. Wij reden de weg met onze 7,5 meter lange camper fluitend! Eten bij het restaurant zeer aanbevolen! Zeer vriendelijke en uitstekende kok!
Min of meer bij toeval kwamen we op dit paradijselijke plekje terecht. Het bleek een schot in de roos! Wat een vriendelijke familie! Een drankje en een vers gebakken (zó uit de oven) brood als welkom. Mooi onderhouden terrein. Alle benodigde voorzieningen aanwezig. Wij blijven maar een extra nachtje!
Leuke plek om te verblijven. vriendelijke ontvangst. Voorzieningen prima!
Redelijke camperplaats. Vriendelijke ontvangst. Voorzieningen basic, maar voldoende. Uit de omgeving komen wel wat disco-achtige ‘kaboeng-kaboeng’ geluiden. Van hieruit loop je gemakkelijk naar de mooie stad.

Rommelig terrein wat best meer aandacht mag hebben. Zo is het gras aan een maaibeurt toe. De voorzieningen mogen ook wat beter onderhouden worden. Rond het terrein nogal wat verpauperde bouwsels. Hier en daar klinkt overdag geluid van metaalbewerking. ‘s Nachts rustig. De beheerder is heel vriendelijk!
Wij stonden hier alleen, maar het beviel ons er fantastisch! Een prachtige plek, en heerlijk rustig. Er zwerft wel een roedel honden (3 volwassen honden en 3 puppies) rond, maar die zijn best vriendelijk. Niet aanhalen, laat staan te eten geven!
Je staat hier prima voor een overnachting. Pluspunt is dat je zo naar de verschillende kloosters rijdt. Er wordt overduidelijk van je verwacht dat je om (exact) half acht komt eten voor een zacht prijsje. Van de souvlaki kan ik als meest positieve opmerken dat het je honger stilt. De volgende dag ontvang je gratis brood. Overigens wordt expliciet van je gevraagd dat je een positieve review op Campercontact achterlaat. Bij deze aan voldaan.
Sitecode: 19529
Een wat rommelige camping, maar met schoon sanitair. Nogal wat verkeerslawaai, ook ‘’s nachts. De dame van de receptie zou wel wat vriendelijker mogen zijn. Wasmachine is er niet, winkeltje gesloten.
Prachtige plek, heerlijk rustig. We kwamen er om 18 uur aan. Er stonden meerdere campers. De politie kwam even later vertellen dat we er niet mochten staan. Uit coulance mochten we er tot de volgende morgen 8 uur blijven staan, maar dan moesten we ook wegwezen.
Het voordeel van deze plek is dat je vlakbij het gezellige stadje staat. Maar wanneer je ‘s nachts wilt slapen kun je hier beter wegblijven. Erg veel lawaai van verkeer en van komende en gaande parkeerders.
Fantastische plek! Er stonden rond de 15 campers, verspreid langs het water. Wellicht dat er wel eens een (over-)ijverige agent langs komt om te vertellen dat je er niet mag staan. In het ergste geval moet je verkassen. Wij namen dat risico(-otje) en stonden er magnifiek!
Prima camping. Plaatsen aan de kleine kant. Voorzieningen zijn goed. Vriendelijk personeel.

Wat een fantastische plek! Langs de - onverharde - weg zijn op verschillende plekken mogelijkheden om de camper neer te zetten. Wij stonden direct aan zee en hebben er, op het bruisen van de branding, heerlijk geslapen!
Uitstekende plek! Wij keken op de borden, zagen dat tenten en caravans verboden waren en besloten dat een camper geen tent, noch een caravan is. We sliepen er heerlijk!
Een gewilde camperplaats. Wij konden nog net een plek vinden. Alle basisvoorzieningen aanwezig. ‘s Nachts lekker rustig. Dat verdient meer dan een schamele drie sterren!
Uitstekende plek voor een overnachting of langer. Vriendelijke beheerder. ‘s Nachts heerlijk rustig.
Niets bijzonders, maar voor een overnachting voldoet het. ‘s Nachts rustig.
Uitstekende plek om te overnachten. Lekker rustig.
Uitstekende plek om de nacht door te brengen. Het meer ligt op honderd meter afstand. Overdag komende en gaande recreanten en vissers. ‘s Nachts heel rustig. Aanbevolen!

Wat een prachtig terrein om een paar dagen lekker rustig te staan! Ook de voorzieningen zijn prima in orde, al is het sanitair wat oubollig. Bij de receptie word je vriendelijk te woord gestaan. Van hieruit is een (indrukwekkend!) bezoek aan de concentratiekampen van Auschwitz per fiets of lopend prima mogelijk. Geen ontspannen uitje, maar wel uiterst leerzaam! Eigenlijk verplichte kost!
Wij konden niet zelf een plek uitzoeken, maar kregen een plek toegewezen. Een kleine plek vlak naast het sanitair gebouw. Bovendien zeer schuine ondergrond. De voorzieningen zijn gedateerd, maar schoon. Aan de wifi heb je vrijwel niets. De prijs is te hoog ten opzichte van wat wordt geboden.
Mooie plek aan park en meer. Je staat er ‘s nachts lekker rustig. Overdag is enig verkeer te horen, maar niet hinderlijk. Het terrein heeft wel wat meer onderhoud nodig. Niet alleen loopt het schuin af, maar een extra maaibeurt en wat meer graszaad zouden ook helpen. Sanitair voldoet goed, al heeft de douche een stevige schoonmaakbeurt nodig! De prijs (€ 11,50) is laag voor wat wordt geboden! Daarom aanbevolen!
Van hieruit loop je zo het fraaie oude centrum in. Dat is het sterke punt van deze camperplaats. De ondergrond bestaat uit zand en heeft de nodige kuilen. Ik stel me voor dat het bij regen een blubberzooi wordt. Geen voorzieningen.

De opmerking van Mierlo-Home-79 klopt niet. Het is beter zijn review te verwijderen dan deze prima stek te verwijderen. Je wordt hier vriendelijk ontvangen. Je staat er lekker rustig. Kortom: aanbevolen!
We stonden hier twee nachten. Op de fiets naar de mooie stad was goed te doen. De voorzieningen zijn goed. De eerste nacht was het rustig, maar de tweede was vreselijk. Vanaf de vroege avond tot de volgende morgen disco muziek met een knoert harde dreun. De hele nacht geen oog dicht gedaan. Om het risico op herhaling te voorkomen zijn we de volgende dag gevlucht. Als u een rustige nacht wilt kunt u deze camperplaats beter mijden!

Wij stonden hier prima! We betaalden € 18,90 voor 24 uur, dus de heisa over de ‘eerlijkheid’ van het tarief is nogal overtrokken.
Fraaie camperplaats. ‘s Nachts heerlijk rustig. Overdag is het verkeer hoorbaar, maar niet hinderlijk. Prima ondergrond. Vlak naast een helder meer. Het gebruik van de coördinaten bracht ons keurig naar de juiste plaats.

Heel vriendelijke ontvangst! Mooi terrein dat keurig wordt onderhouden. Het lijkt wel een park! Heel ruime plaatsen. Voorzieningen in orde, het deksel dat weggehaald moet worden om het chemisch toilet te legen zal wel vervangen zijn, want dat is gemakkelijk te verwijderen.
Prima plaats om van hieruit het schitterende Talinn te bezoeken. ‘s Nachts is het er rustig. Tip: onderweg naar of uit de oude binnenstad het fascinerende Rotermanni Kvartal aandoen!!
Prima plek. Overdag gezellige reuring, ‘s nachts heerlijk rustig. Ligweide en zwemmogelijkheid voor de deur.
Prima plaats om van hieruit het mooie Riga te bezoeken. Douches zouden beter afgewerkt moeten worden. Kunnen ook wel eens een stevige schoonmaakbeurt gebruiken. Verder prima CP.
We hadden pech, de eigenaar was zelf niet aanwezig. Daardoor geen wijn-’excursie’ gehad. Gelukkig was er een oudere dame die ons hielp. We hadden een prachtige plek. Wat dat betreft ga je het niet veel beter krijgen!
Een geschikte plaats voor een overnachting. Vooral ‘s nachts weinig hinder van verkeerslawaai. De stad is een bezichtiging waard!
De parkeerplaats is inmiddels gerenoveerd en ligt er prachtig bij. Met de weg er naartoe zijn ze nu bezig, maar de CP is goed bereikbaar. Je staat hier heerlijk, met het strand om de hoek. Er staat een keurig toiletblok. Verder geen voorzieningen, behalve een strandtent waar je € 20 moet betalen om er een nacht te mogen staan. Dat is een stevige prijs!

Ik begrijp niets van de twee laatste reviews. Bert&Gera menen dat de route niet bestaat. Wij gebruikten de coördinaten en reden er in één keer heen. Wald-Willi baalt van de kosten om hier te komen. Maar tja, dat moet je niet op deze CP afreageren! Je rekent de brandstofkosten ook niet door op deze CP! Wat overblijft is een prima gelegen plek. Overdag druk, maar ‘s nachts heel rustig. Heerlijk strand en heldere zee op 2 minuten lopen. Aanbevolen!
‘s Avonds tot in de kleine uurtjes inderdaad veel hinder van rondscheurende auto’s en motoren. Wel prima gelegen ten opzichte van het centrum. Tussen 8 en 20 uur zal er betaald moeten worden..

Een erg leuke camping voor de rustzoeker! Wel héél erg basic. Het sanitair zou wel een een poetsbeurt kunnen krijgen. De voorzieningen voldoen nog nét. De campinggasten waren, op ons na, allemaal Duits (de beheerder is Duits). We voelden ons als Nederlanders niet erg welkom. Wij moesten 100 PLN (= € 25) per nacht betalen. Voor deze camping is dat, voor Polen, aan de (te) hoge kant.
Een wat ongelijkmatig terrein, maar verder oké. Alle voorzieningen gratis. Voor toilet en douche even naar de sporthal lopen. Die zijn prima. De overlast van de trein vonden wij erg meevallen. Omgerekend €30 per nacht, incl. alle voorzieningen, is voor een CP bij een grote stad niet duur.
‘t Is voor een nacht te doen, maar het houdt niet over. Het is een rommelig terrein waar nogal wat papier, blikjes, plastic en dergelijke zwerft. ‘s Morgens starten de vrachtauto’s al vroeg weer op, zodat de nacht kort duurt. Voordeel is dat het dichtbij de snelweg is.
Prima plek om te overnachten. De ondergrond heeft kennelijk hier-en-daar te lijden gehad van de regen. De CP is gratis. Klagen over een gebrek aan voorzieningen lijkt me daarom ongepast.
We hebben twee dagen op deze mooie plek doorgebracht. Helaas werd een van deze dagen behoorlijk verknald door de ‘muziek’ uit een speaker vanaf een speelveldje vlak naast de camperplaats. Het resultaat was de hele dag ‘boeng-boeng-boeng’. Jammer, want verder is het een mooie plek.
Uitstekende plek voor een overnachting. Wel keggen nodig om een beetje recht te kunnen staan. Geen voorzieningen, maar dat is logisch voor een gratis plaats.
Uitstekende plek voor een schappelijke prijs. Prima plaats om van hieruit het schitterende Straatsburg te bezoeken.
Rustige plek met heerlijk uitzicht. Overdag veel auto’s van mensen die komen wandelen. Geen overlast!
Prima CP voor een bezoek aan het erg mooie Colmar! Wel wat verkeersoverlast van de aangrenzende weg, maar goed te doen.
Mooie plek om te staan! De voorzieningen laten te wensen over. Een vreemde aansluiting op de kraan. Daar kan geen van de gebruikelijke koppelingen op. Stortplaats is erg smerig, ook al door een ondoordachte kraan. De pizzeria is niet aan te bevelen. De randen waren zwart en de bodem leek gemaakt van hetzelfde materiaal gemaakt als de dozen waarin we ze meekregen. Pluspunt: je staat hier mooi en rustig. De CP wordt prima aan de weg aangegeven!
Het gebied wordt goed bezocht, maar er was geen enkele sprake van klem zetten oid. Wij stonden er prima. ‘s nachts heerlijk rustig!
Aardige plek met toilet, maar verder zonder voorzieningen. Wij kwamen aan op zondag toen het erg druk was. We konden nog net een plek vinden. ‘s Nachts rustig.
Prima CP! De officiële plekken waren allemaal bezet, maar daarnaast is een groot veld waar je minstens zo goed staat. Het bezoeken van de citadel valt bij ons in de categorie ‘wel aardig’.
Prima plek voor een overnachting. Wij stonden er alleen. Dat zal niet iedereen prettig vinden. Wel wat geluidsoverlast van de snelweg.
De route naar de camperplaats wordt op verschillende plaatsen aangegeven. Dat is jammer, want pas wanneer je aankomt is vermeld dat deze CP tot 3 november 2024 is gesloten.
Aardige plaats, die ontsiert wordt door kennelijk al lang gestalde campers.
Prima plek! Vrolijke havenmeester. Voorzieningen zouden beter kunnen, met name de stortplaats chemisch toilet (dat kost een ster). Het sanitair is wel prima! Er is een gezellig restaurant bij de haven, met leuke bediening.
Best een leuke camperplaats, maar het sanitair mag wel schoner worden gehouden. Verder prima!
Prima plek voor een overnachting. Geen last van het verkeer gehad.
Best een aardige plek voor een overnachting. De kraan waarmee toiletten worden omgespoeld moet ook worden gebruikt om schoon water in te nemen. Smerig!!
Wat een leuke plek om te overnachten! Het kostte ons (vrijwillig) een paar mooie flessen wijn, maar dan sta je ook heel mooi. We wilden graag een tweede nacht blijven, maar dat bleek niet de bedoeling.
Prima voor een overnachting, maar de enthousiaste reviews volg ik niet. Een ongezellige parkeerplaats met grote vrachtauto’s en direct naast het station(-netje). Water tappen uit dezelfde kraan waar ook toiletten mee worden gespoeld? Brrr ….!

Wat een fantastische plek is dit! Hoewel we er met storm (de camper stond te schudden) en regen stonden hebben we van ieder moment genoten. Het enige dat we hoorden was het gieren van de storm, het bulderen van de zee tegen het klif, en de regen op het dak. En dan voorover gebogen tegen de wind in een stuk lopen. Aanbevolen!
In dit dorpje mag weinig te beleven zijn, ze hebben wel een prachtige CP aangelegd. Alle voorzieningen gratis, zelfs stroom! Een uitgebreide supermarkt hebben we niet kunnen vinden, wel een ieniemienie zelfbedieninkje annex slagerij.
Uitstekende plek voor bezoek aan schitterende Bom Jesus, maar ook voor een bezoek aan Braga. Dat laatste is een stukje fietsen, maar goed te doen. Zoals eerder aangegeven rijd er overdag vrij veel verkeer, maar is het ‘s nachts rustig.
De vorige review klopt niet, die moet slaan op een andere CP. Hier is geen grind, geen beheerder en geen winkel. Er zijn geen voorzieningen, en je hoeft niet te betalen. Mensen, let een beetje op!
Prima plek om van hier uit het mooie Evora te bezoeken. ‘s Nachts rustig. De voorzieningen zijn in orde. En dat helemaal gratis!
Voor een overnachting prima plek. ‘s Nachts rustig. Om gebruik te maken van stortbak chemisch toilet en om water in te nemen heb je de sleutel nodig, die in de supermarkt gehaald kan worden.
Groot terrein, boordevol auto’s. Mistroostige plek in een verpauperde omgeving. Niet aan te bevelen!

Uitstekende CP. Goede voorzieningen. Heerlijke douches! Negatief punt is dat er geen warm water is bij de wastafels. Overigens heeft de vorige reviewer niet goed geteld. Er zijn toch echt 33 plaatsen, dus heb ik maar weer een wijziging doorgegeven!
Mooi gelegen plaats, op fietsafstand van Cadiz. Vlak aan het strand voor een heerlijke wandeling langs zee. Wij gebruikten oordopjes om te slapen. Verkeersgeluid toch wel hinderlijk, maar erger nog, een stel asocialen die ‘s nachts tot 7(!) uur ‘muziek’ lieten schallen (kadoenk - kadoenk). Enfin, toch 3 mooie dagen gestaan!
Je kunt hier prima staan. Mooi uitzicht, rustige omgeving. Helaas is een bezoek aan Cadiz per fiets niet goed mogelijk.
Prima plek om Ronda te bezoeken. Maar wel wat minpunten. Zo zijn de plaatsen krap, is er voor de afwas geen warm water en heb je weinig tot niets aan de Wifi.
Je staat hier prima voor een bezoek aan het verrassend mooie Málaga. Vanaf 7 uur ‘s morgens waren ze vuilnis aan het overslaan. Dat maakte toch wel veel herrie. Het terrein ligt behoorlijk bezaaid met afval.
Het zou zo mooi kunnen zijn, maar het water blijkt afgesloten. De automaat accepteerde wel mijn euromunt (en weigerde die ook terug te geven) maar gaf geen water. Overige voorzieningen prima!
Een prachtig gelegen camperplaats met goede voorzieningen. De eigenaren zijn servicegericht. Patat, kroket of Vietnamese loempia’s? Het wordt in de camper bezorgd! Top geregeld! Het omliggende landschap is erg fraai, je kunt er prima wandelen. Je hebt de indruk dat je in the middle of nowhere bent, terwijl je toch dichtbij de bewoonde wereld bent. We reden in 45 min. op de (elektrische-) fiets naar El Palmeral, de prachtige palmentuin in Elche.

Prima plek om te overnachten! Camping gedrag wordt gedoogd, zolang je het niet te gek maakt. Stoel buiten oké, luifel of bbq (uiteraard) niet oké. De belangrijkste voorzieningen zijn aanwezig. Let op: wij vonden een uitstekende wasserette (La Colada) even verderop (weg uitlopen schuin linksaf) in de Avinguda del Joan Carlos i Rei (eerste hoek re.)! Binnen een uur gewassen en droog!
Rommelig ingedeeld terrein met nogal wat kuilen. Geen voorzieningen, maar om te overnachten sta je hier rustig en veilig.
Een basic, maar ook heel leuke plek! We betaalden € 15 per nacht, incl. water en stroom. De CP is in een mooi fiets- en wandelgebied gelegen. De Duitstalige eigenaar exploiteert de CP niet actief, maar wanneer hij aanwezig is mag je hier staan. Een belletje van tevoren is daarom aan te raden.
Gewilde CP. Meestal zijn alle plaatsen ‘s avonds bezet. De CP voldoet prima. Wel jammer dat er maar één kraan is die gebruikt wordt voor het chemisch toilet én voor inname schoon water. Brrr … Dat kost een ster.
Prima CP. Faciliteiten voldoen. Supermarkt op 2 minuten loopafstand. Aanrader!
Geen gezellig terrein, maar prima voor een overnachting. De mooie stad is van hieruit uitstekend bereikbaar. De camperplaats kan er niets aan doen dat er in de stad zakkenrollers zijn (in welke stad niet), dus dat is niet relevant en geeft geen aftrek van punten. Voorzieningen zijn goed.
Heel vriendelijke ontvangst. Een beetje rommelig terrein, maar je staat er prima. We mochten zelf bepalen wat we wilden betalen. We wilden € 10 geven, maar dat werd niet geaccepteerd. Uiteindelijk betaalden we € 5 incl. water. Dat is een zeer vriendelijk prijsje voor een rustige overnachting.
Uitstekende plek voor een overnachting! Geen voorzieningen, maar voor een gratis overnachting is dat prima. Prima bakker op loopafstand voor vers brood!
Och och, wat kijken sommige mensen toch slecht. Het terrein bestaat uit twee delen. Op het ene deel mag niet, op het andere deel mag wel overnacht worden! Wij stonden hier met veel plezier!
Fantastische plek! Mooi gelegen, goed onderhouden terrein, prima voorzieningen. Vanaf de CP zijn mooie wandelingen en fietstochten te maken. € 15 per nacht incl. stroom is érg voordelig. Ik zal er geen ster voor in mindering brengen, maar als eigenaar zou ik minstens de prijs corrigeren voor inflatie!
Zoals ieder jaar hebben we hier weer een paar dagen doorgebracht. En we blijven dat vast doen. Het bevalt ons hier zó goed dat we geen jaar zonder kunnen!
Lastig te vinden, ook omdat er aan de weg alleen een bord staat dat over camping spreekt, terwijl wij de camperplaats wilden bezoeken (kennelijk is voor sommige reviewers het verschil ook onduidelijk, er wordt in sommige reviews over camping gesproken). Enfin, toch de pijlen richting camperplaats gevonden. Dat bleek een rommelig terrein te zijn vol auto’s. We zijn direct omgedraaid. Wat een rommeltje!
Je moet wel érg chagrijnig zijn om te vallen over een simpel betaalsysteem via een QR code. Het is niet de rustigste camperplaats, maar we stonden hier prima voor slechts € 7,10! Goed gedaan Dalfsen!
Prima geregeld hier! Alleen jammer dat iemand zijn camper onbeheerd boven de loosput voor grijs water laat staan, zodat anderen daar geen gebruik van kunnen maken. Helaas bestaan er nog steeds lomperiken onder de camperaars, die het geen probleem vinden het voor een ander te verpesten!
Mooi uitzicht op de IJssel met schepen en bootjes. Ook jet-ski’s die met veel lawaai over de rivier scheuren, en jongeren met scooters en auto’s die veel lawaai produceren. Ach, wie is er niet jong geweest?! De havenmeester zal verstand hebben van bootjes, helaas niet van campers. Anders zou hij geen kraan zonder schroefdraad hebben gemonteerd! Nu kun je geen water innemen met een slang, maar moet je met jerrycans sjouwen!! Wie bedenkt zoiets??
Opmerkingen als: ‘dit kun je geen camperplaats noemen, het is een mix-parking’, tonen een gebrek aan kennis. Waar je legaal mag overnachten heet een camperplaats (al heeft iedereen z’n voorkeuren). Ook hier dus op een leuk, oud fabrieksterrein. Er stonden weinig personenauto’s. Wij stonden er uitstekend! Luifeltje uit, stoeltjes er onder (campergedrag wordt hier wel degelijk toegestaan, wanneer je maar ruimte houdt voor een ander!). Prima plek!
Fijne camperplaats met prima voorzieningen. Het terrein ligt er uitstekend onderhouden bij. De voorzieningen eveneens. Klein minpuntje: op de achtergrond is het verkeer te horen. Niet heel hinderlijk, wel merkbaar.
Fijne camping voor een korte of langere periode. De droge zandpaden laten wel veel stof na bij passerende auto’s. Mooi, en schoon sanitair.
Sitecode: 19667
Fijne staplaats hier! Behoorlijk ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst en mooie fiets- en wandelomgeving. Sanitair prima, goede voorzieningen.
Fantastisch gelegen camperplaats. Mooi terrein. Terwijl de andere CP’s hier vlakbij vol waren, was deze mooiere CP nog niet voor de helft bezet. Voorzieningen zijn in orde. Sanitair hebben we niet gebruikt. De betaling daarvan is omslachtig. Je moet je pas opladen om er gebruik van te kunnen maken. Ongebruikt saldo krijg je niet terug. Wie bedenkt zo’n systeem?
School is open, maar het is er niet druk. Je staat hier prima voor een overnachting. Laden en lozen. Alles gratis!
Nette plaats om te overnachten. Niets bijzonders, maar gratis. En dát is dan wél weer bijzonder!

We kwamen hier met regen, mist en storm. Niets te zien! De volgende ochtend prachtig weer, en toen bleek dit een CP met fantastisch uitzicht!! Overdag is het een komen en gaan van auto’s. De meesten maken hier een wandeling in de omgeving. Het gebied leent zich er prima voor. ‘s Nachts lekker rustig.
Prima CP. Alle basisvoorzieningen aanwezig (even zoeken), maar om watervoorraad in te slaan heb je wel geduld nodig! Het terrein wordt heringericht. Burgos is op de fiets goed bereikbaar, en is het waard te bezoeken!
Uitstekende plek voor een of meerdere overnachtingen. Prima te fietsen naar de schitterende stad. Alle voorzieningen aanwezig, maar … de kraan voor spoelen chemisch toilet moet ook gebruikt worden voor laden water. Bah!! Verder prima plek.
Uitstekende plek! Je staat hier rustig. Goede voorzieningen, en dan ook nog gratis! Alleen de waterkraan is lastig. Een drukknop. Dat is geen goede keus, zeker niet wanneer deze lekt en alle kanten op sproeit. Overigens is het stadje geen bezoek waard.
Prima en ‘s nachts rustige plek voor een overnachting. Er is een gratis openbaar toilet bij het station. Met onze 7.38 meter camper hebben we twee plekken in beslag genomen. Er blijven toch zat plekken over. Jaén zou een mooie stad zijn. Dat viel ons tegen.
We zouden hier twee nachten blijven, het werden er zeven. Een heel nette camperplaats. Vrij ruime plaatsen. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar werken prima. Sanitair schoon. Een douche kost € 1. De wasmachine en droogtrommel zijn te gebruiken voor € 3. Stroom kost per nacht € 4. Het er fluisterstil. Hier kom je tot rust!
Ja, de eigenaar is heel vriendelijk! Ja, de honing is heerlijk. Ja, de CP is eenvoudig (logisch voor deze prijs). Maar ook: het terrein is rommelig, en erger; de honden van de buren blaffen de hele dag én nacht. Wij hebben er slecht door geslapen. Als je dat geen probleem vind sta je hier veilig voor € 10 (stroom € 4). Maar mij zul je hier niet terug zien!
We hebben hier 5 nachten gestaan. Niet de rustigste CP, maar goed te doen en een uitstekende uitvalsbasis voor het bezoeken van het schitterende Barcelona. We kwamen op zaterdag aan terwijl er een groot evenement in het stadion was, en werden door de verkeersregelaars keurig naar een plek gewezen. Tip: we hadden problemen met de camper en werden super snel en heel goed geholpen bij Caravaning City (coördinaten: 41.2960 2.0102)!
Eenvoudige camperplaats voor camping. Sanitair eenvoudig maar schoon. Prijs-kwaliteit verhouding oké, maar water innemen voor € 4 is erg stevig aan de prijs!
Een echte stadscamping. Verwacht dus niet veel van het terrein, dat wordt niet zo goed onderhouden. Het sanitair is ook flink gedateerd. Zou ook schoner kunnen. Verder sta je hier rustig. Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan het verrassend mooie Lyon! Bij de receptie geeft men uitstekende informatie.
Norse ontvangst. Verder sta je hier prima voor een nette prijs. Het verkeer op de weg naast de camper is goed hoorbaar.

Wat ‘s winters een langlauf-centrum is, is zomers een prima camperplaats. Direct aan de weg naar de Klaussenpass gelegen. Fraaie omgeving vlak naast een ruisende beek. De CP is nog in opbouw. Stort voor chem. toilet mist nog, maar volgens beheerder is die er in 2023. Sanitair schoon. Voor degene die zijn keggen vergeten is: er ligt een voorraad houten blokken!

Lekker rustig plekje. Heerlijk geslapen!

Aardige camping met veel (semi-) permanente bouwsels. Net sanitair. Wij betaalden eind oktober voor 1 nacht (camper, twee personen en WiFi) €41,25. Voor douche moet dan nog extra betaald worden. Dat is wel érg fors!
Prima lokatie, maar zonder voorzieningen. Groot, half-verhard terrein, waar wel 30 campers kunnen staan. Wel last van de trein die hier, dag en nacht, vlak naast rijdt.
Het betreft een groot, en onrustig parkeerterrein. Wij ervaarden overlast van het wegverkeer. Als voorziening is er een openbaar toilet. Geen apart loospunt voor chemisch toilet aanwezig, evenmin een loospunt voor grijs water (of je moet de regengoot daarvoor gebruiken). Zoals ook door anderen aangegeven is er een kraan, maar zonder slang-aansluiting. Kortom, een zeer matige CP.
Tja, wat moet je ervan zeggen. Een ongezellig en rommelig parkeerterrein, zonder voorzieningen, afgezien van een prullenbak. In een klein halfuurtje loop je naar de mooie binnenstad. Verder overdag veel verkeerslawaai, maar ‘s nachts valt het mee. Kortom, voor een bezoek aan Innsbruck kan het er nog net mee door.
Prima camperplaats zonder voorzieningen. ‘s Nachts heerlijk rustig. Het is een uitstekende start-locatie om korte- of lange wandelingen te maken.

Een mooie plek met voorzieningen. Slechts € 8 voor een nacht. Prima! Ook wij hadden ‘s nachts last van dat irritante gebrom. Dat kost een ster!
Niet gereserveerd, zat plaats. ‘Reserveren is een must, zelfs in het naseizoen’ is derhalve ongenuanceerde kletskoek. De ligging aan het meer is prachtig. De plaatsen zijn erg klein. Voorzieningen prima.
De plaats mag dan wat schuin zijn, blokken horen bij de basisuitrusting van de camperaar. Dat is dus geen probleem. Geen last van de weg gehad, dus ook geen probleem. Wel uitstekend gegeten voor een zacht prijsje. Met twee personen een 3-gangen diner incl. een wijntje. En dat voor € 70!!
Wij zijn camperaars die een beetje rust zoeken. Laat dat hier nu ruim aanwezig zijn! Uitstekende plek voor een paar nachten. Aanbevolen!

Ik heb nooit eerder van een campercamping gehoord. Dit is gewoon een (grote) camperplaats. De ontvangst is zeer vriendelijk. De faciliteiten dik in orde! We betaalden € 25, en dat is voor een dergelijke CP, vlak bij de stad, een prima prijs!
Een camping zonder basisvoorzieningen! Géén mogelijkheid om grijs water te lozen, géén mogelijkheid om chemisch toilet te legen …, zelfs geen prullenbak! Deze camping is niet campervriendelijk, en hoort dus niet op Campercontact!
Camping met erg kleine plaatsen. Sanitair prima, voorzieningen oké.
Prima plek in zijn soort. Prachtig uitzicht. Ja, je staat dicht op elkaar, zodat zoveel mogelijk anderen ook een plekje kunnen vinden. Wanneer je méér ruimte wilt moet je kiezen voor een ander type CP. Maar die zijn dan wel betaald. Overigens stond ik hier prima met mijn 7.38 m. lange camper. De opmerking dat deze camperplaats niet geschikt is voor campers langer dan 7 meter slaat dus niet op juiste kennis.
De slagboom stond open, de parkeerautomaat werkte niet. De camperplaats maakt een verlaten indruk. De voorzieningen zijn vervallen, maar het lukte toch te laden en te lozen. Wanneer we hier normaal hadden moeten betalen zou de CP niet meer dan twee sterren krijgen. Omdat wij er gratis stonden geven we er drie.
Een flinke parkeerplaats, vol met campers. Niet meer, maar ook niet minder. Overdag behoorlijk wat lawaai op de naastgelegen weg. ‘s Nacht vrij rustig. Geen enkele voorziening, maar wél stevig aan de prijs. Wanneer je Bolzano wilt bezoeken oké, een enkele overnachting kan ook nog, maar verder links laten liggen!
Nee, een serviceplaats is niet bedoeld om er te blijven. Om dat als min-punt te vermelden slaat nergens op. Deze serviceplaats levert exact waar het voor bedoeld is. En dat zonder kosten! Iets schoner zou kunnen.
Niet onze camping. Allerlei plaatsen door seizoens-kampeerder in beslag genomen, voorzien van lelijke bouwsels. Sanitair voldoet goed. Voorzieningen moeten beter. De kraan die bedoeld is om water in te nemen geeft geen druppel water.
Een weliswaar heel basic, maar tegelijkertijd heerlijke plaats! Ik heb bij het betalen gevraagd of ik er mocht overnachten. Geen probleem! Het uitzicht is hier erg mooi. Het enige geluid is de stromende beek, en de bellen van de geiten die aan de andere kant van de beek grazen.
Fantastisch gelegen plek. De weg erheen (wegnr. 13) is schitterend! We kwamen aan met regen en mist, en waren de enigen op de verder uitgestorven pas. Heerlijk rustig! De volgende dag scheen de zon. Wat een prachtig uitzicht!
Vriendelijke ontvangst door Nederlands sprekende dames. Voorzieningen zijn prima, het sanitair zeer luxe. Er is een vaatwasmachine aanwezig (CHF 1)! Camping is verdeeld in groene, gele, oranje en blauwe zones. De groene zone is het minst duur, maar prima. Wij betaalden CHF 46,60. Voor Nederlandse begrippen duur, maar je bent hier in Zwitserland, waar het prijsniveau nu eenmaal hoog ligt. Overigens zijn de plekken overal op de camping nogal klein.

Rond en op deze camperplaats is het inderdaad één groot bouwterrein. Dat maakt het er niet leuker op. Het terrein is nogal onregelmatig. Daarbij zijn de voorzieningen weinig toereikend, immers, vuil water verwijderen met behulp van een emmertje is niet zo handig. Voor een overnachting oké, maar niet meer dan dat.
Onregelmatig terrein, maar groot genoeg om een redelijk vlakke plek te vinden. Fabelachtig mooi uitzicht! Beter ga je het niet krijgen. Wanneer diep ademhalen hier problemen oplevert is het nodig snel een afspraak te maken bij de longarts!

We kwamen hier terwijl er al drie campers waren. Vol dus. Gelukkig was er nog een onofficiële plaats, dus hebben we die bezet. We stonden hier prima. Heerlijk rustig! De beheerder niet gezien, geld in de bus achtergelaten. Overigens volgden we de aangegeven route, en kwamen op de juiste plek aan!
Drie gereserveerde plaatsen voor campers. Prachtig uitzicht op o.a. Eiger, Mönch en Jungfrau. Wel last van verkeer op de weg.
Een redelijke plek voor een overnachting. De voorzieningen hebben we niet gebruikt.
Uitstekende plaats waar we voor € 13,50 een nacht stonden (van 17:00 tot 12:00). Daarin waren alle voorzieningen begrepen, ook stroom. Prima!
Wellicht is dit een drukke plaats in het hoogseizoen, wij hebben er 24 uur heel rustig gestaan! Rechtstreeks uitzicht op het meer, waar je heerlijk kunt zwemmen.
Je staat hier aardig, op kleine plaatsen, onder de bomen. Toen wij hier waren vielen de walnoten uit de notenboom waaronder wij stonden. Wel even schrikken! In het meer kun je heerlijk zwemmen! Alle voorzieningen zijn (definitief!) gesloten. Er zijn twee tijdblokken waarvoor je telkens € 2 moet betalen (€ 4 per dag dus).
Goed geregeld hier!
Prachtig gelegen camperplaats waarvoor een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd. Je staat hier heel rustig. Overdag hoor je de gezellige bellen van de koeien. Voor wandelaars een eldorado!
Een hobbelig weggetje brengt je naar deze camperplaats. Geen voorzieningen, maar mooier uitzicht ga je niet krijgen! En dat helemaal gratis!
We hebben hier een nacht gestaan op doorreis. De plaats is daarvoor geschikt, omdat deze vlakbij de snelweg ligt. De voorzieningen zijn goed, maar wij vonden het vlak naast de camper voorbij razen van het verkeer (ook ‘s nachts) erg hinderlijk.
Wij gebruikten deze CP voor overnachting omdat deze goed bereikbaar is vanaf de snelweg. De plek is mooi gelegen aan de rivier. Helaas rijdt het verkeer, ook ‘s nachts, met regelmaat vlak langs deze plek. De nachtrust viel daardoor tegen. NB. Leuk om foto’s te plaatsen, maar zorg wel dat ze relevante info geven. Een foto van een stuk taart doet dat niet!
Erg leuke camping, vooral voor kinderen. Ruime plaatsen, schoon sanitair. Prima dat de eigenaar één dag voor zichzelf een vrije dag aanhoudt! Het is tenslotte niet van deze tijd om 7 dagen per week te werken. Je moet wel érg chagrijnig zijn wanneer je hier één ster geeft.
Fantastische plaats die het midden houdt tussen camperplaats en camping. Er is niet al te veel geregeld. Ga maar staan zoals je wilt. Dat geeft een ontspannen sfeer! Het is een oase van rust waar het heerlijk toeven is. Hasselt is een klein, maar leuk stadje. Barry en Stefanie zijn erg aardige mensen die het de gasten graag naar hun zin maken! Het sanitair is functioneel en schoon, maar mag wat beter afgewerkt worden. Verder zeer aan te bevelen!
Prima camping vlak bij het strand. vriendelijke receptie, schoon sanitair, grote plaatsen. Wat de prijs betreft, wij stonden voor €31 per nacht, zonder stroom. Een camper korter dan 7 meter is goedkoper uit. Duur? Ach mensen, alles wordt duurder. Ook de rekeningen die de campereigenaar moet betalen. En ja, dat moet uiteindelijk toch de gast betalen. Inflatie heet dat. ‘t Is niet anders!
Heb meerdere malen aan de moderator doorgegeven dat hier niet overnacht kan worden. Helaas, de moderator ligt kennelijk te slapen. Niettemin waarschuw ik iedereen nog maar eens: hier kan niet overnacht worden!
Let op: “camping verboden” betekent hier dat je geen camping-GEDRAG mag vertonen. Geen luifel uit dus, maar overnachten is oké!
Rommelig terrein en rommelige (maar schone) voorzieningen. Met wat meer aandacht zou het een stuk beter kunnen, maar de overlast van het verkeer zal wel blijven. Hoewel wij zover mogelijk tegen het hek opreden ging het hek niet automatisch open. Daarvoor moest de eigenaar gebeld worden. Je zult ‘s nacht met spoed weg moeten!
Heel vriendelijke ontvangst, op een prachtig gelegen locatie. wat is het hier mooi! Mooi terrein en prachtig aangelegd sanitair. Kortom, zeer aanbevolen. Wij komen beslist een keer terug!
Tjonge, wat heeft de eigenaar hier een mooie camperplaats aangelegd! De passie springt er van af! En de prachtige omgeving maakt ook al dat je je hier langere tijd kunt vermaken. Eén klein tipje, een iets snellere WiFi verbinding zou vast welkom zijn. Maar overigens: helemaal top!
Uitstekende camperplaats om één of meer nachten door te brengen. Prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Het sanitair is schoon. Wel zou er een afwasplaats en een douche bij kunnen (liefst op het achterste deel). Verder een aanbevolen CP!
Helaas, het terrein is in 2022 wegens werkzaamheden gesloten!
Na diverse mislukte pogingen heeft de moderator dan toch de coördinaten aangepast! Ze brengen u naar de juiste plek. Veel plezier op deze prachtige camperplaats!
Goed nieuws over deze fijne camperplaats. Er worden op korte termijn 5 extra plaatsen gerealiseerd! Allemaal naar dit prachtige stadje!
Wanneer femkekees aan de Rue d’Eglise hebben overnacht, hebben ze niet op deze camperplaats gestaan. Ze hadden simpelweg beter moeten kijken! Deze camperplaats is toch echt, zoals hier vermeld, gelegen aan de Rue de Flandres-Dunkerque! De coördinaten leiden naar de keurige sanizuil aan de Impasse de la Vierge, een zijstraatje van de Rue de Flandres-Dunkerque. Overigens hadden we wel enige hinder van het verkeer over de weg. Verder prima.
Prima plek met dito voorzieningen. Wel enige last van verkeer van doorgaande weg. Prijs-kwaliteit verhouding gunstig! Overigens is het niet alleen een fijne plek op de terugweg vanuit het zuiden, maar ook op de heen- of terugweg vanuit het noorden, oosten, westen of iets er tussen in!
Prima plek. Water is afgesloten. Overige voorzieningen oké. Geen enkele trein gehoord!
Je kunt hier niet alleen van de voorzieningen gebruik maken, maar ook overnachten. Volg de borden met de caravan en je komt op een speciaal deel voor caravans en campers met voorzieningen. Nauwelijks last van verkeersgeluid!
Desolaat gebied. Vooral vanaf ‘s morgens vroeg overlast van (vracht-)verkeer. Geen aanrader.
Na alle gelezen te hebben, hadden we hoge verwachtingen. Dat viel ons tegen. Het terrein is verspreid. Ook de voorzieningen zouden best meer aandacht kunnen krijgen, al waren ze schoon. Toen we vertrokken bleek het hek niet vanzelf open te gaan, hoewel we maximaal doorgereden waren. Je zult ‘s nachts met spoed weg moeten! Kortom, deze CP heeft meer aandacht nodig, dan is het de € 12 waard!
Jammer dat mensen zonder kennis zich laten wegjagen door een bord dat aangeeft dat je hier niet mag kamperen (d.w.z. luifel uit, stoelen naar buiten en dergelijke). Overnachten mag hier wél! En ook nog eens uitstekend!, al kun je hier het beste óf ‘s morgens heel vroeg, óf aan het eind van de dag aankomen. Daartussen heb je goede kans dat het vol staat. ‘s Nachts rustig. Je loopt hier snel (via roltrappen in parkeergarage) naar de fraaie stad!
Prima locatie. Je staat hier rustig. Bij de arena vliegen onder andere torenvalken. Zoals eerder gemeld is er geen water te halen. Dat kost een punt!
Prima plek voor overnachting. Functionele voorzieningen, en dat gratis! Overal komt, helaas, criminaliteit voor. Wanneer je dat overkomt is dat natuurlijk heel vervelend, maar geen reden om de CP een lage beoordeling te geven!
Uitstekende CP net buiten het prachtige Grazalema. Fantastisch uitzicht op het witte dorp en de omliggende berg-wereld. Wel een populaire plek! Er moesten vandaag heel wat camperaars een andere plek zoeken! En mensen, niet zeuren dat het ‘alleen maar een onverharde plek’ is! Camperplaatsen zijn er in soorten en maten, waaronder onverharde plekken met schitterend uitzicht en de mogelijkheid water in te nemen. En dat nog gratis ook!
Prima plek met mooi uitzicht, bij een prachtig dorp! Geen voorzieningen, maar je staat hier ook gratis. De opmerking dat deze CP niet is aan te raden voor campers langer dan 7 meter is kletskoek.
Je staat hier niet omdat het een mooie CP is, maar om het prachtige Sevilla te bezoeken. En dat kun je vanuit hier prima, al is een fiets daarbij geen overbodige luxe. ‘s Nachts is het rustig genoeg om goed te slapen. De voorzieningen zijn prima, al heb je alleen WiFi bij de receptie. De prijs-kwaliteitverhouding is schappelijk.
Superplek. Heel vriendelijke ontvangst. Het grootste deel van de gasten staan hier langer als een enkel weekje, maar iedereen is welkom. Je loopt in 10 minuten naar het heerlijke strand. Uitstekende voorzieningen, incl WiFi. Heerlijke douches. Niet voor niets een populaire CP!
Vriendelijke ontvangst. Een beetje een ‘ouderwetse’ camping, maar in positieve betekenis. Gezellig, niet aangeharkt, lekker rustig. Voorzieningen ook niet van het modernste, maar schoon en functioneel. Kortom: aanrader!
Prima camping. Zoals eerder gezegd zeer schoon sanitair. Matige WiFi. Zomers zal het fijn zijn dat er veel schaduw is, in februari is dat jammer. De pizza die we bij de bar haalden was flinterdun en érg klein. De winkel is goed gesorteerd.
Prima plek met zicht over de rivier op het mooie stadje. Geen voorzieningen. Ook geen toilet. Dat is bouwvallig en afgesloten.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan om Lissabon te bezoeken. Daar is de locatie uitstekend geschikt voor, dankzij de regelmatig varende ferry. We stonden er als enige camper. In het weekend was het er rustig, maar op maandag werd het er al erg vroeg in de morgen onrustig door aankomende auto’s.
Niet voor niets een populaire CP. Zelfs gratis stroom! Jammer dat sommigen de afstand tussen campers zo uitmeten dat er nét niemand meer tussen kan. Asociaal noem ik dat! De CP heeft diverse waterkranen. Er is er echter maar één met schroefdraad. Die boven de put van het chemisch toilet! Wat smerig! Dat zou anders moeten. Het kost een punt, maar overigens aanbevolen!
Forse, maar rustige CP vlak bij zee. Helaas waren de voorzieningen buiten gebruik. Toilet legen en grijs water lozen wel mogelijk. Het stadje maakt in deze tijd een uitgestorven indruk.
Deze CP is in potentie een prachtige plek. Alle voorzieningen zijn gratis! Helaas laat het onderhoud te wensen over. Het sanitair is niet erg schoon, en begint, zo snel nadat dit in gebruik is genomen(!), al tekenen van verval te vertonen. Eén van de plaatsen is in gebruik genomen door de eigenaar van een vervallen caravan, die er (semi-) permanent lijkt te wonen. Dat doet het aanzicht van deze CP geen goed.

Degene die de ondergrond van deze camperplaats heeft bedacht verdient ontslag op staande voet! Er zijn heel wat camperaars die hier schade hebben opgelopen. Goed opletten dus! Overigens mooi uitzicht en prima voorzieningen. Wel enige hinder van verkeer, onder andere door vroeg startende vrachtwagens.
Een aardige CP met mooi uitzicht. Je staat er rustig. Helaas geen WiFi. Douche en toilet te vies om te gebruiken. Het terrein glooit nogal, dus blokken nodig.
Uitstekende CP, zonder voorzieningen. Mooi uitzicht. Geen last van kasseien, aangezien het deel voor campers geasfalteerd is. Maar ja, wanneer je reviews schrijft zonder er geweest te zijn …!
Sitecode: 20093
Prima camperplaats met goede basisvoorzieningen. Dichtbij de snelweg. En dat gratis!
Mooie camperplaats. Op de achtergrond hoor je de snelweg, maar daar hadden we geen last van. De slagboom mag dan open staan, we hebben toch betaald. Eerlijk duurt het langst!
Sitecode: 19254
Prima plek. Je staat hier rustig. Voorzieningen in orde. Leuk stadje!
Wij overnachtten hier half oktober 2021. Prima CP met uitstekende voorzieningen. De vriendelijke beheerder maakt je wegwijs.
Prima plek. Niet veel last gehad van scheurend gemotoriseerd verkeer.
Als je geen voorzieningen nodig hebt sta je hier fantastisch. Schitterende plek met zicht op een fraai meer. Heerlijk rustig!
Opvallend was het zeer vriendelijke personeel! Het sanitair is prima, maar zou schoner mogen. De WiFi is belabberd. Verder oké. Bij de camping zijn fietsen te huur voor 150 kronen per dag. Wij moesten nog een stevig half uur trappen voor we in het centrum van Kopenhagen waren.
Deze camperplaats bestaat niet. De foto’s zijn van de camping, en diverse reviews spreken ook over ‘camping’. Die bestaat wél, en heeft voor aankomers na sluitingstijd een Quick stop waarop alleen gasten van de camping mogen staan. Ik heb dit gemeld via de wijziging-knop, maar omdat daar vaak niets mee gebeurt meld ik het ook hier!
Volgens de beschrijving is de camping midden in de natuur gelegen. Dat is kletskoek. De camping staat vol met lege caravans. De plaatsen zijn klein. De faciliteiten zijn oké. Al met al niet de camping die we hadden verwacht. Voordeel is dat je in korte tijd naar de tramhalte loopt, vanwaar de tram je in 15 minuten naar hartje Gothenburg brengt.

We hadden de pech dat er veel water was gevallen. Dat kan het terrein niet goed verwerken zodat het er modderig was. Overigens nette plek.
Handig om je toilet te legen, maar slecht onderhouden. Het was vies en het stonk er.
Ik weet niet waar de vorige camperaars geweest zijn maar 1. er is geen sprake van een bouwwerf al worden er tegenover huizen gebouwd, en 2. je hoeft hier niet te betalen. Wat overblijft is een kleine camperplaats met een fantastisch uitzicht over een haventje en het rode-huizen stadje. ‘s Nachts heerlijk rustig, overdag enige reuring. En ja, je hebt keggen nodig om recht te staan, maar die behoren tot de basisuitrusting van iedere camperaar!
Sitecode: 19526
Niets bijzonders. Enig verkeerslawaai, vooral vroeg in de morgen. Goed voor een overnachting.

Dit zijn de plekken waarvoor je naar Zweden gaat! Alleen voor rustzoekers die geen voorzieningen nodig hebben!

Een schitterend plek met zicht op het water. Hier kun je de mooiste zonsondergangen zien. Het weggetje is bochtig en smal, maar goed te doen. Wij hebben geen mug gezien. Maar wanneer je midden in het muggen-hoogseizoen hier bent is dat natuurlijk anders. Wanneer je dat niet wilt moet je in die periode Zweden niet bezoeken. Dat is beter dan deze CP om die reden laag beoordelen!
Nette camping met goede voorzieningen. Niets bijzonders, maar ook niets mis mee.

Prima plek om te overnachten. Overdag een vrij drukke parkeerplaats, ‘s nachts rustig.
Magnifieke plek! Het uitzicht is fantastisch.
Een prachtige camping in het bos en aan het meer. Wij betaalden €24 per nacht incl. elektra. Daarvoor krijg je een mooie, vlakke plek en uitstekende voorzieningen. Bereik van WiFi alleen bij de receptie.

Voor de liefhebber van ruw en rauw landschap en het daarbij behorende klimaat is dit een fantastische plek. De toegangsweg hoort er helemaal bij; ruw en rauw. Maar aan het eind wacht een ruw en rauw feestje! Schitterend! Tenslotte, de foto’s van de plattegrond en die van een kade betreffen niet deze camperplaats (wel die in Kirkenes)!! Ik heb dat aan de moderator doorgegeven, maar die doet er kennelijk niets mee! :-(

Prima plek! Je staat hier heel rustig, al is het vlakbij de 971. Kennelijk een populaire plek. We stonden er met 3 campers en een caravan. Maar het terrein heeft diverse plaatsen, zodat je hier niet snel op elkaars lip zit.
Een korte maar stijle en onverharde weg naar een parkeerplaats zonder veel uitzicht. Wel heel rustig, en vlak bij de prachtige canyon. Wij vonden het minder geschikt als overnachtingsplaats.
Een prachtige locatie met schitterend uitzicht. Op het nieuwe (vlakke) deel mag maximaal 5 uur geparkeerd worden, op het oude deel staat dat niet aangegeven. Wij hebben dat geïnterpreteerd als ‘overnachten hier toegestaan’. Op dit deel zijn keggen nodig. De toiletten zijn zeer schoon. De korte wandeling naar de Trollholmen is een ‘must’!

Mooi gelegen plek. Geen last van verkeer op de weg naar de Noordkaap. Van hieruit kun je de wandeling naar het écht noordelijkste punt maken, maar houd er dan wel rekening mee dat je na een pittige tocht van 5 uur ook weer 5 uur terug moet lopen! Dat leek ons iets té gortig!
Je kunt hier prima staan. Houd er wel rekening mee dat je hier als eerste de wind van zee vangt! Dat was voor ons reden om tóch maar een andere CP als overnachtingsplaats te nemen.
Fantastische plek, midden in de natuur. Van de auto’s op de E6 hoorden we weinig tot niets. Hoewel het flink geregend had geen last van te zachte ondergrond. Kerkje was gesloten. Voor de rustzoeker een aanrader!

Sitecode: 20916
De positieve punten van deze camping (géén CP zoals sommige reviews beweren!) zijn de vriendelijke ontvangst en het schone sanitair. De negatieve punten het verschrikkelijk ongelijke terrein en de rotzooi op de camping, variërend van autowrakken tot oude banden. De prijs staat in geen verhouding tot wat wordt geboden! Met moeite geef ik drie sterretjes.
Een prachtig plekje vlakbij de weg naar de Hällingsåfallet. Een bezoek aan deze schitterende waterval is uitstekend te combineren met de Wildernisroute. Je hebt hier wel keggen nodig, maar dan sta je ook schitterend!
Sitecode: 20931
De stuga mag dan verdwenen zijn, het mooie plekje is er nog steeds! Je staat er heerlijk rustig. Hoewel de weg er vlakbij loopt hoor je er weinig van!
Prachtig gelegen plaats aan het water met een vuurplaats. Het (weinige) verkeer over de aanliggende weg is te horen, maar niet hinderlijk.

Fantastische locatie. Zicht op mooie, vrij woeste, rivier. Wij gebruikten de plaats alleen voor gratis water halen en toilet legen (ook gratis). Dat is hier top geregeld! Het is er brandschoon! De plaats ligt direct aan de E45, maar daar is ‘s nachts weinig verkeer, dus ook geschikt voor een overnachting.
Een mix-parking waar het overdag druk is met komende en gaande toeristen die voor de schitterende(!) watervallen komen. Die watervallen zijn het enig mooie aan deze plaats. Wij vonden de plaats minder geschikt voor een overnachting.
Een schitterende plaats. Wellicht zijn er mooiere op de route (het is mij niet opgevallen) maar deze is in ieder geval van de buiten categorie!
Rustige en mooi aangelegde parkeerplaats. In de (vroege) morgen wel wat verkeersoverlast. Sanitair onberispelijk. Verder niets bijzonders, maar functioneel oké!

Direct na het verlaten van de weg het weggetje rechtsaf nemen! Een magnifieke plaats, en dat helemaal gratis!
Een wat rommelige, maar wel functionele saniplaats. Je kunt er ook water innemen, maar dan is het gebruik van een eigen slang aan te bevelen! Overigens alles gratis!

Prima locatie voor een nacht. Loop het duin op voor mooi uitzicht! De coördinaten moeten zijn: N62°34'47" E11°21'50". Ik heb dat doorgegeven aan de moderator, maar ik heb de ervaring dat daar niet altijd wat mee gebeurd. Dus ook zo maar even.
Heerlijk rustige plaats op parkeerterrein van het fort. Interessant om een wandeling over het terrein te maken. Vanaf het fort prachtig uitzicht!

Dat is toch maar goed geregeld! Nette loos- en laadplaats, en dat gratis!
Keurige parkeerplaats waar je prima kunt overnachten! Geen voorzieningen, maar omdat je hier gratis staat mag dat niet tot puntenaftrek leiden!
Helaas, chemisch toilet legen is hier niet (meer?) mogelijk. Verder oké.

Het hokje waarin de faciliteiten zijn ondergebracht kan wel een opknapbeurt gebruiken. Alles maakt een rommelige indruk. Maar gelukkig werkt alles prima, en is alles gratis!
Fantastische plek zonder voorzieningen! Het uitzicht is fenomenaal!

Keurig geregeld hier! Voor nop konden we al onze vuiligheid hier netjes lozen!
Prima locatie voor een overnachting. De prijs, 150 kronen zonder elektriciteit, is stevig. Van de weg hadden we nauwelijks hinder.

Keurige voorzieningen (ook legen toilet!) op keurig terrein. Je zou hier ook prima kunnen staan voor een overnachting.

Op zich een prima plek voor een overnachting. Je moet alleen niet de pech hebben, zoals wij, om een koelauto op de parkeerplaats te hebben die de hele nacht het aggregaat heeft te loeien!

Prima plek om het bijzonder fraaie Amersfoort te bezoeken! Oproep aan foto-plaatsers: een foto waarop je slechts je slechts pontificaal je (Hymer-) camper showt voegt geen fluit toe aan de info waarvoor Campercontact bedoeld is!!
Uitstekende plaats om te overnachten bij een gezellig restaurant. Het eten is er uitstekend! Zoals te verwachten in deze vissersplaats weten ze hier hoe je vis moet klaar maken!
Dat heeft de gemeente goed geregeld! Een prachtige camperplaats waar je gratis mag staan! Alleen voor water en stroom moet worden betaald, maar dat is ook meer dan logisch. De CP stond aan het eind van de dag vol met doorgaande reizigers. Een late bezoeker moest zijn heil elders zoeken. Uitbreiding is dan ook gewenst. Goed voor de middenstand van dit niet al te aantrekkelijke dorpje. De supermarkt is er om de hoek. Wij aten bij bistro De Joppe.
Uitstekende CP voor bezoek aan Brussel. Ruime parkeerplaats aan doorlopende weg. Wel wat verkeerslawaai, maar niet hinderlijk. Aan de overkant een pizzeria. Op 5 min. lopen van bus die je in 30 minuten naar het centrum van Brussel brengt. Ook een bezoek aan de kerk van de abdij van Grimbergen (10 minuten lopen) is een bezoekje waard!
Prima plaats om Gent te bezoeken. Vanaf de camping loop je in een kleine 10 minuten naar de gratis shuttlebus die je in 10 minuten naar het centrum brengt! Het terrein van de camping zou wat extra onderhoud kunnen gebruiken. De voorzieningen zijn wat gedateerd, maar voldoen verder goed. Vriendelijk personeel. Prijs is in verhouding tot wat wordt geboden.
Kansloze camperplaats. Één ster is eigenlijk precies één ster te veel. De CP is ingenomen door caravans met de nodige kratten bier en flinke Mercedessen (zie ook review 2 juli). Ik heb gebeld met het tel. nr. dat op een bord is vermeld. Ik heb niet de indruk dat die er ook maar iets aan gaan doen. Wij zijn gevlucht!
Je staat hier uitstekend om Antwerpen te bezoeken. Op 15 minuten lopen van de boot die je gratis naar de overzijde van de Schelde brengt, waarna je in het prachtige centrum van de stad staat. Het is een eenvoudige camping, met toereikende voorzieningen. Zéér vriendelijk personeel. Geen overlast van lawaai o.i.d..
Kleine, en vooral leuke camping. Zeer net terrein en bijzonder vriendelijke, en gezellige eigenaar die voor iedereen aandacht heeft. Sanitair prima en brandschoon. Kortom, top!!
Camping met veel vaste plaatsen met allerlei bouwsels. Een aardig veldje voor campers. Goed gelegen voor bezoek aan Kampen. Sanitair prima. De getoonde prijs is - i.t.t. wat hier gepubliceerd is! - excl. € 1,50 p.p. toeristenbelasting. Ik heb dat al twee keer zonder succes doorgegeven aan de NKC.
Fantastisch aangelegde camperplaats met uitstekende en schone voorzieningen! Dat het niet overal even recht is, is geen enkel probleem. Blokken horen tot de basisvoorzieningen van een camperaar. Hasselt is een aardig, maar klein stadje. Je kunt vanaf de CP prachtig wandelen of fietsen. Nog een tip: bij eetcafé De Compagnie kun je eenvoudig, maar érg goed eten!
Je staat hier best aardig, maar het is jammer dat de beheerder bepaalt waar je komt te staan. Tot op de centimeter vertelt hij waar je je camper moet plaatsen. Ook hoe en waar je je stroomkabel legt wordt door hem bepaald. Het sanitair (kon schoner) en het terrein vertoont de eerst tekenen van achterstallig onderhoud. De omgeving leent zich voor wandelen en fietsen. De prijs is met € 13 schappelijk.
Uitstekende plaats met mooi uitzicht! Je hebt wel wiggen nodig, maar die horen bij de standaardvoorzieningen van de camperaar.
Prima plek om het fraaie Dinkelsbühl met een bezoek te vereren. ‘s Nachts rustig, maar vanaf ‘s morgens vroeg wel wat geluidhinder.

Uitstekende Camperplaats. Een overnachting voor €7,= is niet veel, ook niet als zowel water €1 als 6 uur stroom €1 kost. Wel jammer dat de kermis hier staat en voor geluidshinder zorgt. Nóg vervelender wanneer camperaars hier hun Rollerteam camper (zie foto) plaatsen met luifeltje een stuk uit en met zodanige afstand op buren dat er nét niemand meer kan staan! Asociaal heet dat!
Je staat hier koninklijk bij het slot! Overdag weliswaar vrij veel verkeer om je heen, maar ‘s nachts heerlijk rustig! Een bezoek aan het slot en het museum is de moeite waard!
Je staat hier niet voor de gezelligheid, maar voor een overnachting sta je hier goed, en voor een bezoek aan München uitstekend. Een loopje naar het metrostation duurt een minuut of 10, waarna de metro je ook in 10 minuten naar de binnenstad brengt. Een dagkaart voor een camper kost €20. Voor een overnachting zonder verdere voorzieningen is dat wel érg fors!
Een grote parkeerplaats zonder voorzieningen waar je voor een overnachting prima kunt staan. Niets meer, niets minder.
Prima plaats in een mooie omgeving. ‘s Nachts heel rustig. Gebruik van sanitair op de camping is niet erg realistisch gelet op de stijle weg die je eerst moet lopen. Stroom is gratis, voor water moet € 1 worden betaald. Daar konden we de tank slechts half mee vullen. Wij moesten € 17 betalen, en dat is toch wel fors! Dat kost een ster!
Aardige plek. Wij hadden pech dat het geregend had. Het was wat modderig. Verder sta je hier ‘s nachts rustig.

Zoals wordt vermeld is overnachten hier verboden! Het zou leuk zijn wanneer de NKC deze locatie verwijderd. Helaas heeft de NKC het goed geacht om het onmogelijk te maken dit als wijziging voor te stellen!

Prima plek! Ja, je hebt blokken nodig om enigszins horizontaal te staan. Maar die behoren tot de standaarduitrusting van de camperaar. Je staat hier ‘s nachts lekker rustig. Geen voorzieningen, maar daar is het tarief ook naar.
Vrij kleine plaatsen op deze CP, maar je staat hier prima. In stevig wandeltempo loop je in 20 minuten naar de mooie binnenstad. Wij vonden € 17 stevig aan de prijs, wanneer je bedenkt dat je apart moet betalen voor stroom, douche en water. Daar staat tegenover dat het sanitair brandschoon is!
Het betreft hier de camperplaats voor de poort van de camping. Helaas blijkt uit de reviews dat sommigen de camping in plaats van de CP beoordelen. Slechts de eerste foto is van de CP, de rest van de camping. Op de CP sta je niet erg rustig met veel verkeer en spoorlijn. De plaatsen zijn smal. Geen stroom. Je kunt gebruik maken van de overige voorzieningen van de camping. De € 15 per nacht is daarom redelijk.
Voor een zacht prijsje sta je hier op loopafstand van de mooie binnenstad van Freiburg. Jammer dat de beheerders het terrein niet wat beter bijhouden. Vooral het servicepunt is een rommeltje. Met een beetje moeite wordt het een stuk netter, en zou ik vijf sterren hebben gegeven.
Prima CP. Je staat hier heel rustig in een mooie omgeving!
Camperplaats voor de poort van camping. Je staat hier prima en rustig. Je mag van de faciliteiten van de camping gebruik maken. Zoals zo vaak loopt de info van CP en de camping nu door elkaar. De CP heeft géén stroom!! Ik heb dat middels een voorgestelde wijziging doorgegeven, maar dat heeft helaas niet geleid tot aanpassing!
Prima plek. Als je rustig wilt staan sta je hier goed!
Je kunt hier staan, maar horizontaal gaat het - ook met flinke wiggen - niet worden. Overdag vrij veel verkeerslawaai, maar ‘s nachts rustig. Het eten vonden we niet bijzonder.
Wij mochten er niet staan. Het regende en dan zouden we het sanitair maar vies inlopen!
Niet veel bijzonders, maar je kunt er staan. De CP wordt ontsierd door een zelfbouw camper die er semi-permanent lijkt te staan en door een groot bord waar je tegenaan kijkt. Overdag verkeerslawaai.
Prima CP om te overnachten. Blokken noodzakelijk om enigszins horizontaal te staan. De basisvoorzieningen zijn aanwezig. Alleen voor schoon water betaal je € 1,=. De rest is gratis!
Nog steeds een CP, dus hoef je hier echt niet voor niets heen te rijden. Wij stonden er prima. Niets bijzonders, geen voorzieningen, maar ‘s nachts rustig en ook nog gratis!
Deze CP is heel wat meer dan een parkeerplaats! Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig, al zou die voor het chemisch toilet wel wat gebruiksvriendelijker kunnen. Het tarief is schappelijk! Idstein was voor ons een aangename ontdekking. Wát een schitterend en gezellig stadje! Hier niet alleen overnachten, maar een paar uurtjes uittrekken om te kijken!!

De CP is fantastisch aangelegd! Vier plekken is eigenlijk te weinig. Er stond dan ook een camper op een naastgelegen grasveldje. Jammer dat deze CP vlak langs een doorgaande weg ligt. Daardoor wat geluidshinder. Verder een voorbeeld voor andere gemeentes!
Wij hebben behoorlijk overlast ervaren van (vracht-)verkeerslawaai. We zullen hier niet snel terugkomen. Het restaurant bij de rotonde is inmiddels gesloten! Het wás een hotel-restaurant, maar is inmiddels alleen hotel!
Dat er geen voorzieningen zijn mag op een gratis CP niet tot puntenaftrek leiden. Klagen over een hobbelige weg van 100 meter vinden wij gezeur. Wat overblijft is fenomenaal uitzicht waarvoor je in een hotel een vermogen kwijt zou zijn. Hier is het helemaal gratis!
Voor € 18,90 per nacht mag je natuurlijk geen hoge verwachtingen hebben. Deze camping valt dan ook onder de categorie ‘eenvoudig’. Maar daar is niets mis mee, al zou het sanitair iets vaker schoongemaakt mogen worden.
Een populaire CP, en dat is niet voor niets! Je staat er gezellig en ‘s nachts lekker rustig. Alle nodige winkels dichtbij. En dat allemaal voor nop! Alleen als je drinkwater wilt tappen heb je een jeton van €2 nodig. Wij konden die bij het toeristenbureau niet krijgen, maar wel bij de Tabac. Zorg dat je niet te laat bent, zoals gezegd is dit een populaire CP!
Prima plaats om te overnachten. ‘s Nachts lekker rustig. Sospel is een leuk plaatsje met gezellige terrasjes. De camperplaats is gewoon beschikbaar, ook al is de camping gesloten. Het geld werd bij ons ‘s avonds opgehaald.
Prima plek. Je staat er zeer rustig! Het toilet op het plein (zie vorige beoordeling) vonden we nog te smerig om ons toilet te legen. Overigens prima om te overnachten.
Niets bijzonders, maar prima plek. Niet verhard, dus bij droog weer wat stoffig, en bij regen waarschijnlijk wat blubberig. Maar ‘s nachts een oase van rust!
Keurige plaats waar je gratis mag staan. Alleen voor water en stroom moet worden betaald. Jammer dat je hier flink last hebt van verkeerslawaai.
Zeer vriendelijke ontvangst. De camping is klein, de plaatsen eveneens. Het sanitair is schoon, maar rommelig. De douches geven maar 4 minuten water. Dat is dus opschieten wanneer je je haren wilt wassen! Gelukkig is de prijs ook laag, daarom nog net een (mager) zeventje.
Fantastische camperplaats. Ligt heel rustig. Niets van de snelweg gehoord, laat staan er last van gehad. De faciliteiten zijn prima in orde. En dat allemaal voor slechts € 13 per nacht!
Weer een paar nachten op deze camping gestaan. Je bent zo op het strand voor een wandeling over de pier of langs de zee. Prima camping!
Je staat hier uiteraard niet voor de gezelligheid of voor het mooie uitzicht. Maar om Amsterdam te bezoeken sta je hier uitstekend! De basisvoorzieningen zijn prima, je staat hier rustig en voor je het weet ben je in harte Amsterdam. Wij betaalden voor camper en 2 personen (zonder stroom) € 30 per nacht. Dat lijkt fors, maar voor een camperplaats bij een grote stad is het best redelijk.
Sitecode: 20937
Aardige, maar nogal rommelige camperplaats. Leuk, landelijk uitzicht. Redelijke voorzieningen. WiFi ontvangst niet bij alle plekken, dus daarvoor moet je de camper uit. De prijs is gunstig.
We hebben 3 nachten op deze uitstekende camperplaats gestaan. Lekker rustig, ruime plaatsen en prima voorzieningen! Het is de moeite waard om het interessante Schokland van hieruit te bezoeken. Persoonlijk trekt de omgeving met alle rechte wegen ons niet zo erg, maar daar kan deze CP niets aan doen.
Opnieuw een paar nachten op deze eenvoudige, en wat rommelige CP gestaan. Lastig is dat je hier je grijs water niet kwijt kunt. In het tuinhuisje kun je evt. nog de hoogst nodige dingen aanschaffen. Dat is altijd handig als je wat vergeten bent.
Uitstekende camping met ruime plaatsen. Omdat het sanitair noodgedwongen is gesloten worden lagere prijzen gehanteerd. Dat is sympathiek, maar niet nodig in deze voor campinghouders moeilijke periode. Gelukkig is er een fooienpot!
Mooie plek die best het hele jaar geopend zou mogen worden!
Alles is gezegd. Een toppertje onder de camperplaatsen! Jammer dat het afval, op glas na, niet gescheiden wordt ingezameld. Verder kan ik met de beste wil van de wereld gaan kritische punten vinden.
De CP is compleet vernieuwd, en daar is ‘ie, hoewel de oude ook al een toppertje was, niet minder van geworden! De CP wordt gerund door Monique, die met iedereen een praatje maakt, en ook contact maakt met de kinderen. Ze geniet er zelf zichtbaar van, en dat werkt aanstekelijk!
Deze camperplaats bestaat uit twee delen; een stuk land, en de veerdam zelf. Wij stonden op de veerdam. Daar heb je het mooiste zicht op de voorbij trekkende schepen. De plaatsen zijn niet erg groot. Het tarief is inmiddels verhoogd naar €15 per nacht (zonder stroom!), en dat is voor deze leuke maar simpele plaats, aan de forse kant.
Fantastische camperplaats in de mooie tuin van de eigenaar. Alle basis faciliteiten zijn aanwezig. De plaatsen zijn niet groot, maar dat leidt bij een schamel tarief van €8,50 per nacht niet tot punten aftrek. Echt een toplocatie!
Hoewel het coronavirus verplicht de voorzieningen te sluiten, hier een heerlijke week doorgebracht. We stonden aan goede kant van de camping met prachtig uitzicht op het Geuldal. Je kunt vanaf de camping schitterende wandelingen maken. In het terrein zitten lelijke kuilen, waar je gemakkelijk je enkel blesseert. Je hebt blokken nodig, maar ondanks dat konden we niet helemaal horizontaal staan.

Een topper onder de camperplaatsen! Vriendelijke ontvangst. Mooi terrein. Alle nodige faciliteiten aanwezig. Sanitair is brandschoon. Om tóch wat te zeuren te hebben: de verlichting gaat uit onder de douche omdat de bewegingsmeter hier kennelijk niet op is gericht. De prijs (waarvan één euro is bestemd voor kinderen in Afrika) is bijzonder laag!
Prima plek aan rustige straat. Geen last gehad van voorbijgangers. Voor €4 mag je geen voorzieningen verwachten. Steeds meer camperaars zijn zelfvoorzienend Wel keggen meenemen, want de ondergrond is niet erg vlak. Het mooie en gezellige Breda op loopafstand. Breda heeft het goed geregeld. Daar kunnen veel steden van leren!
Best een leuke camperplaats, maar aanleg had beter gekund. Zo is de plek voor lozen grijs water en inname van schoon water niet handig ingedeeld. De geplante boompjes zullen op termijn het mooie uitzicht verstoren. WiFi niet aanwezig. Dat is tegenwoordig een basisvoorziening. Om in het centrum te komen heb je op de fiets toch echt minstens 30 minuten nodig, op voorwaarde dat je stevig doortrapt!
Prima camperplaats met goede faciliteiten. Bij veel nattigheid is het lastig weg te komen, ook al zak je dankzij aangebrachte matten niet diep weg. Wij vonden het verkeersgeluid van de naastgelegen A6 wel wat hinderlijk. De prijs is gunstig.
Sitecode: 20675
Vriendelijke ontvangst. Faciliteiten zijn prima. Voor een overnachting oké.
Magnifieke plek. Zeer vriendelijke ontvangst. Fraai uitzicht. Alleen water, maar voor €7,50 p.n. mag je ook geen andere faciliteiten verwachten. We staan hier met de storm van 9 februari. Vanwege het weer mochten we naast de schuur staan, anders hadden we de storm recht op de kop gehad, nu in de luwte. Genoten van het zicht op de woeste Westerschelde waar je in een paar minuten naartoe loopt.
Heel vriendelijke ontvangst. Mooi terrein. Zeer rustig. Alle benodige faciliteiten (en meer!) aanwezig. Alleen laat de snelheid van de WiFi te wensen over. Je staat hier bijzonder rustig. We komen vast een keer terug!
Tot nu toe heeft Everdingen bij velen een slechte reputatie als file-knooppunt. Die reputatie zal bij camperaars snel veranderen, want Everdingen bergt een puike camperplaats! Helaas moesten we na één nacht weg, maar we komen zeker terug om in de mooie omgeving te fietsen en te wandelen! De CP biedt prima faciliteiten, maar we misten nog WiFi.
Prima gelegen camperplaats! Dokkum is een pracht stadje! We hebben er 3 nachten (aan de stroom) gestaan. Kostte ons niets, want een havenmeester hebben wij niet gezien!
Prima plek om Zwolle te bezoeken. Je loopt zo het centrum in om bijvoorbeeld museum de Fundatie te bezoeken. Geen keggen nodig. Het tarief is € 6, en dat is een zacht prijsje.
Heerlijk gelegen camping. Lekker rustig. Basic, maar toereikende faciliteiten. Schoon sanitair. De weg naar de camping is smal. Voor onze camper van 7 meter geen probleem, maar ik kan me voorstellen voor de écht grote jongens lastig. Vanaf de camping kun je fantastische wandelingen maken!
Niets bijzonders, maar prima plek om een nacht rustig te slapen. Llandudno is een bezoek waard!
Alles wat de eigenaars zélf in de hand hebben is hier goed geregeld. Zeer hartelijke ontvangst, goede faciliteiten, schoon sanitair. Helaas, de snelweg vlak achter de camperplaats ..., daar gaan ánderen over. Wij vonden het geraas érg hinderlijk. Dat kost minimaal 2 punten. We zouden de aardige eigenaars graag meer wensen, maar komen niet verder dan een zesje.
Uitstekende CP! Dat heeft Nijkerk maar prima geregeld! Zonder faciliteiten, maar het is dan ook gratis.
We hadden graag deze camperplaats willen bezoeken. Helaas werd het een deceptie. Niet alleen bleek het terrein lastig te vinden, ook bleek deze op 19 september om 18.30 uur reeds afgesloten. Een zware slagboom maakte duidelijk dat we niet konden doorrijden. Twee keer drukken op de aangebrachte bel bracht ook geen soulaas. Slechte zaak!
Prima plek voor een overnachting en een bezoek aan dit mooie dorp!
Vriendelijke ontvangst. Prachtige camping. Wel wat geruis van de naastliggende weg. Faciliteiten bijzonder goed en zeer schoon sanitair. Als 60-plusser kregen we korting. We hebben geen elektra nodig en betaalden slechts 18 pond per nacht.
Dankzij ons lidmaatschap van Britstops (aanrader!) stonden we hier gratis. Aardige plaats voor een overnachting. Aan de andere kant van de weg is de toegang naar de prachtige watervallen (betaald).
Prachtig gelegen camping met schitterend uitzicht. Wel een ‘winderige’ plek. Eenvoudige, maar prima faciliteiten. Je hebt blokken nodig om horizontaal te staan. In het hoogseizoen betaal je 12 pond per persoon, daarbuiten 8 pond per persoon. Voor twee personen is dat een zeer schappelijke prijs, maar het wordt wat anders wanneer je met een gezin komt.
Rustige plek met zicht op het meer! Prachtig!
Leuk dat het wellicht wat gaat worden, maar daar heb je nú niets aan. Nú is het niets!
Fantastisch gelegen camping waarbij de coördinaten kennelijk zijn aangepast. Wij kwamen tenminste precies goed uit! Uitzicht op zee. Het terrein glooit, dus is het wat lastig om de camper redelijk horizontaal te krijgen, maar overigens ligt het terrein er fraai en prima onderhouden bij. De faciliteiten zijn uitgebreid en bijzonder netjes. Prachtig wandelgebied! Aanrader!
Mooi gelegen camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair is verouderd en zou schoner kunnen. Het is even zoeken om, ondanks het gebruik van blokken, een beetje recht te staan. Je kunt vanaf de camping prachtig wandelen. St. Davids is een verrassend leuk stadje!
Leuk, tussen jachthaven en ‘zee’ gelegen parkeerplaats, waar je uitstekend kunt overnachten. Overdag levendig, ‘s nachts rustig. Aan de achterkant van het blauwgroene gebouwtje is een (net) toilet en een waterkraan! Alles helemaal gratis! Top!
Eenvoudige, maar prima en rustige plek langs het rugby-veld. Erg vriendelijke ontvangst! Sanitair basic.
Prachtige plek aan de rivier. Overdag gezellige drukte, ‘s nachts heel rustig. Inmiddels is de prijs voor een ‘homecar’ verhoogd naar 2 pond per uur (tussen 18 en 8 uur gratis).
Prachtig gelegen parkeerplaats zonder voorzieningen. Het ligt relatief hoog en onbeschut, zodat het er behoorlijk winderig is, maar het uitzicht vergoed alles!
Voor een overnachting nog net geschikt, maar wel wat onrustig door gaande en komende camperaars.
Uitstekende CP met prima voorzieningen. Mooi uitzicht!
Mooi gelegen, maar wel érg grootschalige camperplaats. Je moet wel flink betalen, maar daar krijg je wél wat voor terug!
Fantastisch gelegen, grote camping. Uitstekende faciliteiten. Wandelschoenen aan en gáán!
Uitstekende plaats om het leuke Thorn te bezoeken. Jammer dat er maar zo weinig officiële plaatsen zijn.
Goed om te overnachten wanneer je op de ferry wacht. Verder niet veel bijzonders.
Prima plek voor een overnachting. Dingle is een gezellig plaatsje. Leuk om even langs de haven te kuieren.
Niets bijzonders, maar voldoet goed voor een overnachting. ‘s Nachts rustig.
Superplek op een bijzonder fraai aangelegde camping. Alles wordt uitstekend onderhouden. Sanitair ook zeer schoon.
Prima camping met plekken aan het water. Redelijk sanitair.
Prima camping vlak aan zee. Toereikende faciliteiten.
Prima camping met net sanitair. Je loopt hiervandaan gemakkelijk naar het bijzonder mooie Eger!
Vervallen camping. Verder sta je hier best aardig om het mooie openluchtmuseum te bezoeken.
Afgelegen, maar aan zee gelegen camperplaats. Heerlijk rustig!
Schaduwrijke en zeer rustige plaatsen. Net sanitair.
Prima plaats voor één of meerdere nachten. Je loopt in enkele minuten naar het dalstation van de kabelbaan die je naar de Lomnicky stit op 2.634 meter brengt. Aanbevolen!
Je staat hier op een mooi terrein. Zorg wel dat je zelfvoorzienend bent, want de faciliteiten zijn er beroerd!
Omdat hier geen toezicht is moet je het hier treffen (helaas zijn er téveel mensen die niet zonder toezicht kunnen!). Het sanitair is smerig! Wanneer je het treft met de medekampeerders sta je hier prima, en in ieder geval in een prachtige omgeving! De prijs is te hoog voor het gebodene.
Vriendelijke ontvangst. Je staat hier op niet al te grote plaatsen in de achtertuin. Eenvoudig maar goed sanitair. Uitstekende uitvalsbasis om Praag te bezoeken.
Zakelijke ontvangst. Aardige camping met fantastisch uitzicht. Sanitair prima.
Als uitvalsbasis voor een bezoek aan de bijzonder leuke stad, sta je hier prima, al is het er een rommeltje. De prijs is inmiddels té hoog.
Het zeer fraaie Piran moet je niet missen, maar helaas ben je dan nogal op deze plek aangewezen. Je staat er aardig, maar de plaatsen zijn klein. De rekening is echter véél te hoog!
Zeer gunstig gelegen terrein om de fraaie stad te bezoeken. Gezellige, wat ongeorganiseerde sfeer. Vriendelijke ontvangst.
Aardige plaats wanneer je zelfvoorzienend bent. De faciliteiten zijn beroerd.
Rustig gelegen camping. Prima onderhouden!
Sitecode: 20599
Hoewel dit geen camperplaats is wordt overnachten kennelijk gedoogd. Prima plek om deze prachtige stad te bezoeken!
Prima camping met uitstekend sanitair. Top!
Laat je niet ontmoedigen door de desolate aanrijroute over het bedrijventerrein van IJmuiden. De camping ligt heerlijk in de duinen. Van hieruit fiets je in 5, of loop je in 10 minuten naar het strand. Vanaf de camping kun je ook prachtige fiets- of wandeltochten maken. Op de camping heerst een wat ‘volkse’ sfeer. De faciliteiten zijn in orde. Wij aten heerlijk in restaurant IJmond en restaurant Augusta.
Sitecode: 20778
Vanaf deze plek kun je prima het prachtige Delft bezoeken. Wij stonden hier twee nachten op de camperplaats voor de camping. Deze vrij ruime plaatsen zijn (erg) schaduwrijk. We betaalden €21,50 per nacht, en dat vonden we eigenlijk té fors, vooral omdat we - ook ‘s nachts - vooral in de vroege morgen, nogal last hadden van voorbij razend (vracht-) verkeer. Daarom toch maar een magere 5.
Het enige minpunt van deze camperplaats is het nachtelijk geluid van de treinen en motorgereedschap waarmee men rond middernacht bezig was aan weg, treinbaan of openbaar groen. Verder prima CP vlak naast het centrum. In welke stad kun je nog voor €12,50 een etmaal parkeren? Dat eeuwige geklaag over de prijs die veel te hoog zou zijn vind ik echt flauwekul!
Deze camperplaats is prachtig in het mooie Twente gelegen. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen! Sanitair en overige voorzieningen prima. Beheerster maakte op ons een stugge indruk.
Prima en populaire plek. Goede voorzieningen, inclusief prullenbak!
Fantastisch gelegen plek die maar weer eens aantoont dat je als camperaar zo onafhankelijk mogelijk moet zijn. Op een prullenbak na zijn er geen faciliteiten. Overdag de nodige reuring, ‘s nachts heel rustig.
Fantastische camperplaats, prachtig uitzicht! Faciliteiten uitstekend! Helaas wilde een camperaar kennelijk niet betalen voor het legen van cassettetoilet, en had deze de inhoud simpelweg op de goot om de zuil geleegd! Wat kunnen mensen aso zijn! De volgende morgen stond de beheerder de derrie van een ander op te ruimen. Door dit soort gedrag van een enkeling krijgen camperaars een slecht imago!
Uitstekende en heerlijk rustige camperplaats. San Marino is een omweg waard!
Sitecode: 19104
Uitstekende camperplaats! Voorzieningen prima! Vriendelijke ontvangst door aardige dame die niet rust voor je koffie hebt gedronken en haar uitstekende, zelfgebakken cake hebt uitgeprobeerd. Onvoldoende beoordeling zonder hier overnacht te hebben begrijp ik niet. En dan o.a. met als argument dat het ‘best een eind’ is naar het strand. Wij deden er exact 7 minuten over!! Vlakbij dus!
Prima plek! Van verval, zoals een eerdere beoordelaar heeft opgemerkt, geen sprake. Zo af en toe rijdt er een auto langs, maar beslist niet hinderlijk. Prima stroomaansluiting, en dat gratis! Top!
Wat valt er nog te zeggen na alle (terechte!) lovende beoordelingen. Misschien dat je een snelle inschrijving bij de receptie wel vergeten kunt! Trek er minimaal een half uur voor uit. Maar dan heb je ook álle info over deze prachtstad die je nodig hebt! Je kúnt deze stad in een dag bezoeken, maar probeer er twee dagen voor uit te trekken. Matera is het waard!
Uitstekende plek. Vriendelijke beheerder. De plaats is schoon en de faciliteiten prima. Strand op 5 minuten loopafstand.
Sitecode: 20666
De beheerder hebben we slechts van achter zijn raam gezien. We mochten zelf een plek uitzoeken. We stonden er prima, met prachtig uitzicht. Op een vastgeroeste kraan na hebben we geen faciliteiten aan mogen treffen. Ook het restaurant was gesloten. Maar we stonden gratis. Prima dus, maar niets bijzonders! Overigens brachten de door de NKC vermeldde coördinaten ons in één keer naar de juiste plek!
Uitstekende plek voor een overnachting met bezoek aan Gerace. Het gebouwtje met faciliteiten is nog steeds afgesloten, maar je staat hier gratis en rustig. Het busje hebben wij niet gezien, maar lopend ook heel goed te doen. Wij gebruikten de andere CP als parkeerplaats.
Zoals eerder opgemerkt bestaat deze CP uit twee niveaus. Het onderste is erg schuin, het bovenste behoorlijk recht. Er is geen gelegenheid te betalen, de CP is gratis. Deze CP ligt dichterbij het stadje dan de andere CP, maar is wel rommelig en ongezellig. Wij gebruikten deze plaats om te parkeren voor een bezoek aan Gerace, maar hebben de nacht doorgebracht op de andere CP, waar je leuker staat.
Camping voor onze 7 meter halfintegraal prima bereikbaar. Matig terrein. Kleine, schuine plaatsen. 24/7 gebrom van de waterzuivering. Oud sanitair dat niet iedere dag wordt schoongemaakt. Bij restaurant alleen afhaalpizza’s verkrijgbaar, in 5 minuten klaar (verwarmd in magnetron dus). En dat alles voor €36 per nacht in het voorseizoen! Geen aanrader!
Hét sterke punt van deze CP is de prachtige ligging. De beheerders zijn bovendien erg vriendelijk. Het terrein zelf ziet er redelijk uit. Er zijn enkele douches, wastafels en één toilet, maar deze worden niet of slecht onderhouden. Wij vonden de €20 p.n. érg veel. Overigens is de CP prima te bereiken. Wanneer iemand deze niet weet te vinden is een 1 geven uit kennelijke frustratie érg onterecht!
Sitecode: 20656
Niets bijzonders, maar een prima plek voor een overnachting! ‘s Avonds werd er even voortdurend met een brommer gescheurd. Gelukkig begon het te regenen en keerde de rust weer. ‘s Nachts heerlijk rustig. Het warme zwavelbadje is heerlijk om in te dobberen!
Er moet nog veel gebeuren voor het hier wat wordt. Het nieuwe restaurant is gesloten. Er is één damestoilet beschikbaar. Er is wel water, maar géén drinkwater! We hadden ons net geïnstalleerd toen bleek dat elektra het niet deed. We werden naar een andere plaats gedirigeerd, net geïnstalleerd, ook daar geen elektra. Onlangs was het hoge gras gemaaid dat niet afgevoerd was. Het leek wel hooiland!
Sitecode: 19857
Ik betwijfel of je hier legaal staat, maar we hebben het toch maar uitgeprobeerd en zijn niet weggestuurd. Je staat er prima, met keus tussen de zon en schaduw. ‘s Nacht rustig genoeg voor een ongestoorde nacht.
Prima camperplaats om Napels te bezoeken. Overdag veel verkeerslawaai van toeterende Italianen en sirenes van politie en ambulance, maar ‘s nachts rustig.
Fantastische plek voor een overnachting. De omgeving heeft niet zo veel te bieden. Maar ‘t is gratis! Daar houden wij Nederlanders van!
Sitecode: 19913
Prima CP om Rome te verkennen. De faciliteiten stellen niet veel voor. Ook de WiFi is belabberd. Je staat wel rustig op een leuk terrein dat met een dagje opruimen nóg een stuk aantrekkelijker zou zijn! Het tarief (incl. elektra) is inmiddels €24. Met ACSI-kaart 10% korting.
Wanneer je mazzel hebt is deze plek open, maar met een beetje pech gesloten! Advies: niet voor omrijden!
Leuke camperplaats. Basisvoorzieningen (lozen en laden) oké. Sanitair stelt niet veel voor. Geen WiFi. Alles bij elkaar is €15 aan de bovengrens van een acceptabele prijs.
Leuke camping met goed en schoon sanitair. WiFi uitstekend! De tarieven zijn echter nogal bijzonder. Wij betaalden, in het laagseizoen, voor camper en twee personen €35,50. Voor een caravan betaal je (op een grotere plaats) minder dan voor een camper. We deden hier de was (€5 wassen en €5 drogen), maar kregen de was niet erg droog terug. Daarom toch niet meer dan een zes.
Sitecode: 52045
Uitstekende plek voor een overnachting. Het mooie uitzicht is bij de prijs inbegrepen!
Prima plaats om Florence te bezoeken. Voor een luttele €15 kun je hier 24 uur staan. Met onze 7 meter lange camper geen enkel probleem om het terrein op te rijden. Wanneer dat met 6 meter een probleem is kun je beter je rijbewijs en camper inleveren. Wat ons betreft is deze CP een aanrader!
Fantastische camperplaats! Schitterende ligging aan rustige weg. Uitstekend onderhouden. Op iedere plaats waterkraan en elektra. Oók WiFi is uitstekend! Het zeer vriendelijke beheerders-echtpaar brengt en haalt bezoekers naar en van Monterosso. Kortom, een erg aan te bevelen camperplaats!!
Prima gelegen, rustieke camperplaats. Ligt niet náást, maar op korte afstand van snelweg! Toilet+douche vies, douche slechts koud water. Maar we zijn toch zelfvoorzienend. Inmiddels €20 per nacht. Dat is gunstig in vergelijking met andere grote steden. Grond bij stad is nu eenmaal duur, en eigenaar wil ook wat verdienen. Boeren hebben nu eenmaal dieren. En ja, hanen kraaien. Niet zeuren mensen!!
Prima plek. Voldoende ruimte. Wel wat verkeerslawaai, maar niet erg hinderlijk.
Eenvoudige, en ook wat rommelige, camperplaats. Met weinig middelen zou deze camperplaats al een heel ander aanzien hebben. Daarentegen redelijk geprijsd, dus toch aanbevolen wanneer u zelfvoorzienend bent!
Keurige en rustige camperplaats! Sanitair in semi-permanent onderkomen wat met één toilet en één douche wat aan de krappe kant is, maar verder prima voldoet. Overige faciliteiten zijn uitstekend met zélfs een behoorlijk snelle WiFi! En de omgeving is ook nog eens prachtig! Kortom, echt zo’n locatie om af en toe eens terug te komen!
Wanneer je deze plaats niet vindt, kan de locatie daar niets aan doen. Ter compensatie krijgt deze heerlijke CP van mij een 10!
Sitecode: 72075
Fantastisch gelegen camping! Zeer rustig. Schoon sanitair. In tegenstelling tot de camping van de buurman, geen lidmaatschap van Britse caravan club nodig. Bovendien is hier een toilet, wat bij de buurman ontbreekt.
Keurige camping met prima faciliteiten. Sanitair schoon. Wellicht inmiddels gemoderniseerd, geen sprake van veroudering. Ook geen ‘smoezelige’ sfeer. Enig nadeel is de trein die regelmatig voorbij komt, maar de hinder valt mee!
Tijdens onze rondreis door Zuid-Engeland 12 keer bij een pub -meest van Britstop- overnacht. Dit was een van de minste. Niet om de parkeerplaats, die was voor onze 7 meter camper groot zat. Maar de weg die direct langs de parkeerplaats loopt vonden wij hinderlijk. Personeel sjofel, pub maakte een vieze indruk, hoewel eten meeviel.
Prima plaats voor een overnachting. Overdag komt er wat verkeer langs, ‘s nachts rustig. Toilet kon wel een schoonmaakbeurt gebruiken!
Camping in prachtige omgeving. Mooi terrein, maar de faciliteiten waren vast 10 jaar geleden al verouderd! Hygiëne van sanitair laat te wensen over. WiFi kan gerust weggelaten worden, de verbinding is abominabel!
Prima plek voor een overnachting. Naast de betaalautomaat aan de muur (even zoeken) is een waterkraan. Er wordt verschil gemaakt in de overnachtingsprijs voor een camperbus (campervan) (= 3 pond) en een camper (motorhome) (= 4 pond).
Uitstekende plek voor een overnachting!
Strand nog steeds toegankelijk. Wel de goede ingang nemen!
Deze camping (zonder sanitair) blijkt alleen voor leden van de Engelse caravan club toegankelijk! De meeste beoordelingen (die reppen over sanitair) zullen voor de camping van de buurman zijn bedoeld.
Een camping waar te weinig van zijn! Schitterende ligging in het Dartmoor National Park. Bijzonder schone voorzieningen, ruime plaatsen met picknickbank. Naast enkele campers waren er vooral tentkampeerders die voor de rust en de natuur komen. En dat is te merken! Weldadig rustig!
Een beetje rommelig parkeerterrein. Ook met blokken kregen wij de camper niet recht. Direct langs het terrein ligt een behoorlijk drukke weg, waar ook veel vrachtverkeer rijdt. Wat ons betreft geen aanrader.
Prima plek om de nacht door te brengen. Rustig, maar niet bijzonder.
Mooi terrein dat een prima uitvalsbasis biedt voor een fiets- of wandeltocht in de Biesbosch. Bovendien sta je er rustig. Jammer dat er geen voorzieningen zijn. De prijs is nu te hoog t.o.v. het gebodene.
Fantastische plek op/aan het strand. Je loopt zo de heel heldere zee in! Iedere nacht stonden er ongeveer 5 campers. Top!
Heerlijke plaats, zonder voorzieningen. Je hoort hier alleen de vogels, zelfs ‘s nachts. Aanbevolen!
Ik verwachte een ongezellige camperplaats op een bedrijfsterrein te vinden. Maar nee, een keurige camperplaats, waarbij je weinig ziet en merkt van het bedrijf. Alle faciliteiten aanwezig. ‘s Morgens liggen er drie broodjes op je te wachten. En dat alles voor ... nop! Wat een service!
Bijzonder fraai gelegen plaats zonder faciliteiten. Maar dan ook gratis! ‘s Nachts rustig, overdag reuring van komende en gaande recreanten. Aanrader’
Een motorclub had terras gereserveerd en wilde kennelijk hard-rock. Het resultaat waren flink decibels! Omdat terrein helemaal vol stond kregen we plaats naast terrein, zonder elektra toegewezen. Wifi verbinding zeer matig. Overigens houdt terrein het midden tussen camperplaats en camping. Zo stonden er ook caravans en tenten. De pizzeria ervaarden wij als uitstekend! Al met veel te duur!
Een mooie locatie in de tuin van vriendelijke familie. Sanitair schoon. Helaas werden we ‘s nachts wakker gehouden door de vele honden in de omgeving die nauwelijks stil zijn geweest. Anders had deze plek 2 punten extra gekregen.
Sitecode: 19748
Leuk terrein, vies sanitair,uitpuilende vuilnisbakken, zwerfhonden en tot ‘s avonds laat harde muziek. Bij restaurant naast de camping, dat camping exploiteert, werden we door de ober gedecideerd als kinderen weggestuurd. Kennelijk is het restaurant alleen voor hotelgasten, niet voor campinggasten! Een gemiste kans, en geeft blijk van weinig gastvrijheid. Al met al een afknapper en een afrader!
Voor ons onbegrijpelijk dat dit verwaarloosde terrein hoge waarderingen krijgt. De plekken zijn klein. Ondanks blokken konden wij de camper niet recht krijgen. Sanitair is vrij schoon, maar slordig gebouwd. De kitspuit moet overuren gedraaid hebben! Ook grijswater-loosput en afvoer chemisch toilet is slecht geregeld. Aansluiting electra is gammel en maakt onveilige indruk. Voor ons een afrader!
Sitecode: 22099
Je staat hier niet voor het uitzicht, de gezelligheid of de rust. Wél om overdag Thessaloniki te bezoeken en ‘s nacht te slapen. Terwijl je de stad bezoekt kunnen storingen aan de camper vakkundig worden hersteld. Alle faciliteiten aanwezig en dat alles gratis. Top!
Fijne plaats voor overnachting! Inderdaad niet voor écht grote campers, maar voor onze halfintegraal van 7 meter goed te doen. Er is een watertappunt en een érg vies toilet aanwezig. Het klooster is bezoek zéér waard! Georges kwam z’n € 10 opeisen, maar ik twijfel of hij - op de openbare weg - daartoe gerechtigd is! Ik kreeg geen bonnetje. Nu maar hopen dat het voor het goede doel wordt gebruikt!
Mooi gelegen en rustige camping aan zee. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair prima in orde. Terrein wat rommelig door seizoensplekken met rommelige bouwsels.
Uitstekende camperplaats met ruime plaatsen. Keuze uit zon of schaduw. Overdag wat geluid van bedrijven in de omgeving. ‘s Nachts rustig. De faciliteiten zijn prima! Tram-/bushalte naar Venetië is 15 minuten lopen. De € 18 per 24 uur is erg gunstig in vergelijking met CP’s bij andere steden!
Uitstekend plaats voor een overnachting! De officiële 10 plekken waren allemaal bezet, maar op het terrein er tegenover stonden we, met nog enkele andere campers, ook prima. Overdag wat verkeersgeluid, ‘s nachts lekker rustig.
Uitstekende plek zonder voorzieningen, maar met 5-sterren uitzicht. Prima voor één of meer overnachtingen. Overdag wat verkeer, maar ‘s nachts rustig. Heerlijk wakker worden met het geluid van de golven!
Weer eens een weekend op deze fantastische plek gestaan. Uitzicht op de grachten met de molen. Uitstekende faciliteiten. Jammer dat er zo weinig plaatsen zijn. Zelfs tijdens een regenachtig weekend in april waren alle plaatsen bezet.
Zeer vriendelijke ontvangst. Eenvoudige camping, met weliswaar gedateerde, maar goed functionerende faciliteiten, hoewel de temperatuur van de (schone!) douches zich lastig laten regelen. Krappe plaatsen, blokken noodzakelijk. Goed werkende WiFi. Mooi uitzicht op de Sierra Nevada! De schappelijke prijs geeft recht op een nette 7.
Toen we hier een aantal jaren geleden waren, waren er nog geen voorzieningen. Nu is er een sanizuil. Dát, én de extra jaren camperervaring, maken dat ik deze camperplaats een stuk milder beoordeel dan destijds. Gaf ik toen een 4, nu maak ik er een 7 van. Hoewel je hier zelfs met blokken lastig horizontaal kunt staan, sta je toch wel érg gunstig voor een bezoek aan Cordoba!
We stonden hier een tweede keer voor een overnachting. Deze plaats is daarvoor zeer geschikt, al troffen we het deze keer niet. Op het naastgelegen terrein werd de kermis opgebouwd, en dat gaf nogal wat geluidshinder.
Dat verkeersgeluiden in een stad normaal zijn moge waar zijn, maar op deze CP vond ik ze wel érg hinderlijk. Overigens een nette plek voor bezoek aan Tours of voor een overnachting.
We troffen het niet. Er was kermis en een groot deel van het terrein werd ingenomen door de (vracht-) wagens van de kermisexploitanten. Omdat de kermis op het gewone parkeerterrein stond werden er ook veel gewone auto’s geparkeerd op het camperdeel. We konden met wat mazzel nog één plek vinden. Geslapen hebben we weinig door allerlei herrie. Kortom, dit weekend was het slecht vertoeven.
Sitecode: 19892
‘s Nachts rustig genoeg voor een prima nacht, een uitstekende uitvalsbasis voor bezoek aan Madrid, en dat allemaal gratis! Je hebt wel blokken nodig om recht te staan, maar die horen bij de standaarduitrusting van de camperaar. Wat mij betreft een aanrader!
Camping in een zeer fraai gebied. De excursies zijn de moeite waard! Vriendelijke ontvangst. Sanitair schoon. Terrein viel ons tegen. Erg ongelijk. Met blokken lukt het soms nog niet om recht te staan. Er zijn nogal wat semi-permanente plaatsen met diverse aanbouwsels, waardoor het hier en daar erg rommelig oogt. Er is weliswaar WiFi aanwezig bij de receptie en het restaurant, maar de kwaliteit is belabberd. Traag en instabiel.
Redelijke plaats voor een overnachting. s’Nachts rustig. De grond rond de arena is onverhard. We hadden wat last van stuivend zand. Je hebt hier blokken nodig om recht te staan. De faciliteiten zijn nog steeds, kennelijk al minstens 2 jaar, in aanleg. Blijkens een bordje worden de faciliteiten met subsidie van Europa aangelegd. Zouden de werkzaamheden na verkrijging van de subsidie zijn stopgezet?
Eenvoudig, maar fantastisch gelegen camperplaats achter hostel. Wat een prachtige natuur! Zeer rustig. En dat allemaal gratis! In het hostel kan een simpele maaltijd worden gegeten. Daar is ook WiFi ontvangst. Overigens, wie hier moeite heeft met het steile pad doet er goed aan rijbewijs én camper in te leveren!
Goed als servicestation, maar veel te onrustig voor een overnachting!
Goede plek om van hieruit Valencia te bezoeken. Nogal massaal en onpersoonlijk, maar voor een stadsbezoek oké. ‘s Nachts rustig, overdag door massatoerisme wat drukker.
Uitstekende camperplaats. Vriendelijke ontvangst, prima plek, goede en schone faciliteiten, snelle WiFi. En dat alles voor een schappelijke € 13!
Rustige plek die zich prima leent voor een overnachting. Bij regenachtig weer, zoals wij ‘troffen’, is de ondergrond wat modderig.
Aardige plek. Vriendelijke ontvangst.
Voor een CP bij een stad een prima plek, op fietsafstand van Keulen. Het sanistation staat op de gewone parkeerplaats buiten de CP. Bizar! Verder sta je hier rustig op een - voor een dergelijke stads-CP - vrij ruime plaats, voor een redelijke prijs. Overigens vonden wij Keulen - op de fantastische Dom na - erg tegenvallen.
Mooi gelegen CP. Het terrein en de voorzieningen zijn dik in orde. Uitstekende WiFi-verbinding. De prijs is schappelijk voor zo'n CP.
Prima CP, met ruime plaatsen. De CP is dan ook populair zodat deze al vroeg vol stond. Op de aangrenzende parkeerplaats zijn daarom een flink aantal kleine plaatsen gereserveerd. Op deze plaats bleek hetzelfde tarief te gelden. Omdat wij dat niet terecht vinden een vijf.
Uitstekend gelegen CP. Lekker rustig. Wel wat schoonheidsfoutjes. Het is -afhankelijk van waar er plaats is- lastig inparkeren door 'stoep' voor de plaatsen. Het deksel van de loosput moet omhoog voor je grijswater loost. Daardoor lastig boven de put te rijden. Bovendien heb je voor schoon water de enige kraan nodig van de sanizuil. Precies dezelfde waarmee ook toiletten worden omgespoeld.
Uitstekende plek om Leipzig te bezoeken. Overdag is er wat reuring. 's Nachts rustig, al hoor je de tram op een afstandje langs komen. Geen faciliteiten, maar je betaald ook maar € 7 voor een etmaal parkeren!
Mooie plek voor één of meerdere nachten. Ook WiFi is aanwezig. Er is geen goede mogelijkheid voor het lozen van afvalwater. Ik meende dat dat voor een camping voorwaarde was om op campercontact te worden opgenomen??
Prima overnachtingsplaats om het schitterende Dresden te bezoeken. Na 5 minuten lopen sta je in de magnifieke binnenstad. Sloopwerkzaamheden zijn afgerond. Alleen op achtergrond wat verkeersgeluiden.
Prima plek. Rond 18 uur komt er plaatselijke jeugd even 'hangen', maar al vrij snel zijn ze weer verdwenen.Vuilnisbak is niet meer dan een prullenbak. Verder geen voorzieningen.
Prima plek voor een overnachting. Wittenberg is een omweg waard, al heb je aan een halve dag genoeg voor een bezichtiging van het fraaie stadscentrum. Je loopt er vanaf de CP in 5 minuten naartoe!
Ik begrijp weinig van de hoge beoordelingen. Het is waar, deze camperplaats ligt gunstig om Berlijn te bezoeken. In een goed kwartier fietsen ben je bij de Brandenburger Tor. Maar de camperplaats zelf is rommelig en slecht verzorgd. Wij betaalden €29 per nacht. En dat is alleen inclusief elektra. Voor toilet of douche betaal je nog eens €2 per persoon per nacht! WiFi is niet aanwezig. Kortom, veel te duur voor het gebodene!
Sitecode: 12080
Niets bijzonders, maar prima plaats voor een overnachting. En dat gratis! 't Kan slechter!
Net terrein, maar nogal last van verkeerslawaai. Voor een overnachting voor een schappelijke prijs goed te doen.
Kennelijk wordt er nog steeds aan de inrichting gewerkt, want er zijn geen werkende voorzieningen. Verder is het een ongezellig terrein achter bedrijven. Er dendert met regelmaat een vrachtauto vlak achter je langs. Ondanks het ontbreken van voorzieningen betaal je €10. Dat is exact €10 te veel. Een afrader!
Een prachtige CP waar we al eens eerder stonden. Maar Dokkum laat veel camperaars (en daarmee haar eigen middenstand) in de steek! Vijf plaatsen is veel te weinig in dit fraaie stadje. Toen wij om 13 uur aankwamen waren alle plaatsen al vol. Dat moet beter kunnen! Toch een 7 omdat de CP zelf fantastisch is!
Op zich best een aardige camping aan een meertje waar niet gezwommen mag worden. De faciliteiten zijn prima. Helaas is het terrein zodanig hellend dat wij ook met gebruik van wiggen in de verste verte niet horizontaal konden komen. De € 30 per nacht die wij met ons tweeën moesten betalen vonden we wel erg veel.
Rustige plaats op net onderhouden terrein. Ruime plaatsen. Helaas is sanitair oud en smerig. In vier dagen is er niet schoongemaakt. Sloten op toilet en douche deden het niet. Schakelkast elektra hangt los. Sanitairzuil onhandig. Voor openhouden van klep is (derde) hand nodig. Kortom, burgemeester staat iets meer te doen dan geld incasseren. Tarief is verhoogd: € 8,40 p. nacht.
Sitecode: 21938
Prima plek voor een overnachting. Maar de vervallen omgeving maakt een desolate indruk. Daarom snel weer wegwezen!
Uitstekende plek, ook voor langer verblijf! Je kunt van de faciliteiten van de naastgelegen camping (o.a. prima restaurant) gebruik maken, behalve van het zwembad. Je loopt in enkele minuten naar de rivier met een 'eigen' zandstrand. Het is hier heerlijk zwemmen! Alle faciliteiten dik in orde. Top!
Een groot veld dat nogal onregelmatig, en hier en daar wat drassig is. Blokken noodzakelijk, maar die hoort iedere camperaar bij te hebben. Faciliteiten oké.
Vriendelijke, NL sprekende ontvangst. Terrein netjes. Goed werkende sanizuil. Helaas staat aan de andere kant van het water een grote fabriekshal die uitzicht verpest. Bovendien wordt er dag en nacht gewerkt wat enige hinder oplevert. Toilet/douche niet schoon. Douche met van die vieze plakgordijnen. Let op: navigatie bracht ons aan de verkeerde kant van het water. Houd Boulevard de l'écluse aan!
Uitstekende plek naast sportterreintje. Geen voorzieningen, behalve afvalbak. Keurig verzorgd terrein met nette picknicktafels. Heel rustig!
Helaas zijn de mooie plekken ten prooi gevallen aan de renovatie/uitbreiding van het zwembad. Wat over is zijn enkele kleine plaatsen aan de weg die wij onaantrekkelijk vonden.
Niets bijzonders, maar ook niets mis mee. Geen voorzieningen, maar je staat hier ook gratis. Goed voor een overnachting. Wij hebben nergens kunnen ontdekken dat je hier mag overnachten!
Goede plekken voor een overnachting. Tja, wel wat schuin, maar met blokken goed op te lossen. En aangezien blokken tot de standaarduitrusting van de camperaar behoren, geen enkel probleem.
Fantastisch gelegen plek voor de rustzoeker en natuurliefhebber. Het is even zoeken op het ongelijkmatige terrein, maar met behulp van blokken kun je recht staan. Dit soort magnifieke plekken kom je maar weinig tegen! NB waarschijnlijk zijn de coordinaten aangepast. Wij reden zonder zoeken naar de camperplaats.
Overdag een vrij drukke plaats met dagjes gasten die komen picknicken en barbecuen. 's Nachts lekker rustig. Prachtige omgeving. Sanitair smerig.
Voor de tweede keer bezocht ik deze fantastische camperplaats. De omgeving is schitterend. De voorzieningen fantastisch. Kortom, een hele dikke tien!
Prima plek voor één of meerdere nachten. Net terrein met goede voorzieningen. Je betaalt inmiddels €10,70 voor een nacht.
Sitecode: 1947
Fantastische plek met duizelingwekkend uitzicht! 's Nachts hoor je alleen de natuur. Lozen en innemen eenvoudig maar doeltreffend. Inmiddels is de prijs € 8 incl. alles, en dat is voor een dergelijke plek een koopje!
Een heerlijk rustige camping waar je zomaar langer blijft dan de bedoeling was. Erg vriendelijke ontvangst. Sanitair goed en brandschoon! WiFi uitstekend. Hier en daar is het nogal rommelig en is het terrein aan een flinke renovatiebeurt toe, maar daar is de prijs dan ook naar. Kortom: aanbevolen!
Sitecode: 22047
Aan een meertje gelegen CP in fantastische omgeving. Alles tip top voor elkaar. Prima voorzieningen. En dat voor een luttele €7,60 incl. water en electra!
Prima plaats voor een overnachting! Ondanks naastgelegen spoor erg rustig. Plaatsje maakt vrijwel uitgestorven indruk. En dat is het - met slechts 91 inwoners - ook.
Uitzicht is mooi, maar erg gezellig is het hier niet. Nogal toeristisch/commercieel gebeuren. 's Nachts rustig.
Sitecode: 19758
Tja, die camperplaats kan er weinig aan doen dat het hier erg warm kan worden. Het beste advies voor wie dat niet wil is in Nederland blijven! Voor het overige sta je hier niet voor de gezelligheid. Maar voor een nacht sta je hier goed. Geen last van de aangrenzende weg. Wel enige hinder van opstartende vrachtauto's in de vroege ochtend.
Prima plek aan de rand van aardig stadje. Ruime plekken en goed sanitair. En dat allemaal voor nop!
De CP ligt naast een leegstaande cave. Ook verder maakt deze plek een treurige indruk. De camperplaatsen liggen langs de weg, zodat auto's direct langs de camper rijden. 's Nacht valt het mee, maar vanaf 's morgens vroeg tot 's avonds laat is het een onrustige plek. Op de kraan staat weinig druk zodat water innemen een tijd duurt! Het toilet in het -fraaie!- stadje is geen voorziening van de CP.
Uitstekende camperplaats. Jammer dat er nogal wat personenauto's geparkeerd staan. Je staat hier rustig in een schitterende omgeving. Sanitair schoon. Wasmachine hebben we niet aangetroffen (ook niet nodig). Kortom: aanrader. NB Op een CP als deze is campergedrag niet toegestaan. De nogal kritische opmerking van nenna k. dat er geen mogelijkheid is 'om buiten te zijn' is derhalve niet relevant!
De CP is prachtig aangelegd en keurig onderhouden. Het ligt leuk aan het kanaal. Wel geluidsoverlast van de naastgelegen weg en van de hond bij de woning naast de camperplaats die regelmatig van zich laat horen!
Keurig en uitstekend onderhouden camperplaats aan de rand van een uitgestorven dorpje. Voor de sanitairzuil blijken 'jetons' nodig, die volgens een bericht aan de zuil bij de bakker en auberge verkrijgbaar zouden zijn. De bakker liet me een leeg 'jeton-doosje' zien. Niets dus. Bij de auberge hetzelfde. Slecht (met de Franse slag) geregeld dus. Dat scheelt een paar punten. Verder aanrader!
Met dank aan alle voorgaande beoordelaars die er op wezen dat je niet op het desolate parkeerterrein moet staan waar de sanitaire voorzieningen zijn. Linksachter is een doorgang naar een tweede terrein waar je prima en rustig aan de rivier op een begroeide strook kunt staan. De rest van het terrein is vrij stoffig. Prima plek voor één (of meer) overnachtingen.
Uitstekende camperplaats naast camping. Faciliteiten van de camping mogen gebruikt worden. Sanitair is gedateerd. Douche was ijskoud en er kwam een priegelstraaltje uit. Verder uitstekende CP.
We hebben hier al een aantal keren met veel genoegen gestaan. Keurige plaats met gratis toiletten boven in de toren en gratis elektra! Alles keurig onderhouden. 's Avonds nog vrij veel verkeer, 's nachts rustig. Geen last gehad van hangjongeren terwijl het toch een vrijdag- en zaterdagavond betrof!
De meeste beoordelingen hier betreffen de camperplaats naast de camping. Deze CP heeft een aparte vermelding onder de camperplaatsen. Op de camping kunnen ook campers staan. Ook de foto hier betreft de camperplaats.
Een mooi en rustig gelegen camperplaats. Het terrein zou extra onderhoud goed kunnen gebruiken. De sanitairzuil is aftands. Er is geen stortplaats voor grijs water. Sanitair is in orde. In het restaurant is goed te eten voor een klein prijsje.
Tjongejonge! Je zult toch geen satellietontvangst hebben! Dan houdt het leven toch op! Maar voor degenen die minder verslaafd zijn aan de kijkbuis, is dit een fantastische plek om een van de mooiste stadjes van Friesland te bezoeken!!
Uitstekende plaats voor een overnachting. Het terrein is nogal hobbelig, maar daar zijn wiggen voor bedacht. Het is er zeer rustig, en bij een heldere lucht kun je 's nachts genieten van een majestueuze sterrenhemel, omdat er geen sprake is van lichtvervuiling!
De eigenaar heeft kennelijk niet als hoogste belang om er goed aan te verdienen. Wanneer hij het dubbele zou vragen zou het ook een goede prijs/kwaliteitverhouding zijn! Prachtig onderhouden terrein. Het sanitair lijkt meer op een badkamer! Het enige wat wij misten is WiFi, maar voor déze prijs leidt dat niet tot puntenaftrek. Overigens, bij de 'Marie' is gratis WiFi zonder inlogcode verkrijgbaar!
Sitecode: 1970
Flinke camperplaats die ook begin oktober nog flink in trek bleek. We hadden het geluk vlak aan het riviertje te kunnen staan. Het stadje moet ooit erg mooi zijn geweest, maar maakt nu een vervallen indruk.
Sitecode: 19296
Camping van het 'natuurterrein'-type. Dat wil zeggen: prachtig gelegen, grote plaatsen, niet ál te gladjes opgeruimd, niet al te luxueus maar wel schoon sanitair. Daar komt de vriendelijke ontvangst ook nog eens bij. Top dus! Eén kritisch puntje. Voor zowel de wasmachine als de droger moet je een muntje kopen voor € 4,50. Een was draaien kost dan € 9,=. Dat vonden we wel érg aan de prijs!
Aardige CP bij een net maar ongezellig dorpje. De naastliggende weg geeft nogal wat verkeershinder.
Nette plek waarbij iedere plaats z'n eigen vlonder met picknickbank heeft. 's Nachts rustig, overdag de normale geluiden van een dorp waar gras wordt gemaaid, kinderen spelen e.d. Toilet en kraan hebben we niet kunnen vinden! Je betaalt € 5 borg voor de sleutel van de electriciteitskast. De prijs-kwaliteitsverhouding vinden wij erg gunstig.
Deze CP leek ons zó aantrekkelijk dat we onze trip erop aanpasten. Op het bord aan de weg stond duidelijk 'ouvert', het hangslot zou dus ongetwijfeld binnen enkele momenten geopend worden. In de verte zagen we al iemand aan komen sloffen. De man bleek slechts Frans te spreken. Hij prikte onze illusie snel door. Meneer was niet aanwezig. Ferme! Net als bij de vorige beoordelaar. Geen incident dus!!
Stugge ontvangst op een camping die een flinke renovatie zou kunnen gebruiken. Paden zijn slecht, terrein zelf zou egalisatie- en maaibeurt kunnen gebruiken. Sanitair is oud, maar wel schoon. WiFi is, zoals eerder gemeld, lekker snel, maar alleen bij de receptie beschikbaar. Wij betaalden voor een nacht zonder stroom € 9,40. Bezoek het leuke stadje met schitterende kerk!
De vorige beoordelaar beoordeelt kennelijk camperplaats, niet camping! De camping is van het recht-toe-recht-aan principe. Geen (luxe) fratsen, maar alles wat je nodig hebt is er. Forse plaatsen, gedateerd maar schoon toilet. Overdag de nodige reuring bij haventje, en dus bij ernaast liggende camping. 's Nachts lekker rustig. Leuke restaurants op 2 min. lopen. Wij stonden er 2 nachten uitstekend!
Nette camperplaats. Schoon sanitair. Helaas is de WiFi waardeloos!
Prachtig gelegen camping aan leuk strand waar je lekker kunt zwemmen. Een beetje lastig om recht te staan doordat je in de duinen staat. Sanitair gedateerd maar schoon. WiFi stelt helaas weinig voor, maar je kunt er mee mailen.
Het ziet er naar uit dat het gedaan is met deze camping. Op 12 september stond een bord 'Fermé'. [opmerking moderator: deze camping sluit al de 2e week van september]
Fantastisch, wat een magnifieke plek! Geen camping waar je dit uitzicht hebt, wanneer je een huis koopt op een dergelijke locatie moet je multimiljonair zijn. En wij, camperaars, mogen er voor nop staan! Nee, geen voorzieningen, maar wat zou dat?
Het betreft hier géén camperplaats bíj camping! Er zijn plekken voor campers óp camping! Wij stonden er heerlijk. Vlak aan kust, dus ja, je vangt de eerste wind. Wie een hekel heeft aan de wind doet verstandig Bretagne sowieso te mijden! Prachtig uitzicht over water. Alle benodigde voorzieningen. Aan overkant weg een eenvoudig, maar goed restaurant. Wij stonden er voor €10 p.n. (zonder elektra).
Het terrein is met een hek afgesloten. Volgens een omwonende omdat er steeds vaker illegaal camperaars, op deze parkeerplaats van bedrijven, kwamen overnachten!
Simpele camperplaats die voldoet voor een nacht. Uitzicht op de baai. Met blokken konden we nog niet horizontaal staan, maar dat vinden we geen groot probleem. De CP ligt aan een weg waar overdag vrij veel verkeer langs kan gaan. 's Nachts rustig.
Zeer fraaie camperplaats in een parkachtige omgeving. Je wordt er door fraaie struiken omringd. Grote plaatsen. Blokken noodzakelijk om horizontaal te komen. Heb m'n best gedaan om 's nachts iets te horen van het verkeer. Niet gelukt. Heerlijk rustig!
Magnifieke plek!! Fraai uitzicht, maar daar moet je wat mazzel voor hebben. Bij vloed kun je er heerlijk zwemmen, bij eb is het een groot strand tot aan de mosselpalen. Geen alg gezien, wel wieren, maar eigenlijk alleen bij eb. 's Nachts heerlijk donker en rustig. Aanrader!
Goede plek voor overnachting. Wel érg vol. Tijdens openingstijd receptie kan jeton worden gekocht waarmee op ieder moment water kan worden ingenomen. Faciliteiten prima bereikbaar. Er wordt vermeld dat tarief all-in is, terwijl er ook tarieven bij de faciliteiten staan vermeld. Dat kan niet beide waar zijn! Dat is het dan ook niet. Het is géén all-in tarief. Voor water dient extra betaald te worden!
Prachtig gelegen camperplaats! Sanitair zou schoner mogen.
Een fantastische camperplaats waar je kunt merken dat de eigenaar van z'n bedrijf houdt! Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, mooi en tot in de puntjes verzorgd terrein. Omdat we overdag toch wat last van verkeerslawaai hadden geen 10, maar een dikke 9.
Je kunt hier prima staan om het gezellige Urk te bekijken. Vlak aan de haven, dus overdag is er steeds reuring. 's Nachts heerlijk rustig. Sanitair is schoon, maar gedateerd. Op de meeste plekken blokken nodig op recht te staan. De WiFi verbinding is beroerd. Al met al is de prijs te hoog voor wat wordt geboden.
Redelijke plaatsen naast een camping die een verlopen indruk maakt. Sanitair heeft een flinke schoonmaakbeurt nodig! Nu ja, voor € 8,50 mag je ook niet al teveel verwachten.
Heerlijke plek om te staan! Gezellige ontvangst door spontane Monique, die voor elk probleem een oplossing weet. Lekkere gras ondergrond. De faciliteiten zijn uitstekend geregeld! Sanitair blinkt je tegemoet. In de omgeving kun je prachtig fietsen en wandelen! Eén minpuntje is het achtergrondgeluid van de snelweg, anders zou onze beoordeling een 10 zijn!
Erg eenvoudige camperplaats direct aan een weg waar overdag veel wandelaars en fietsers langs komen. 's Nachts rustig. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Op de camperplaats zelf is nauwelijks uitzicht. Wij vonden het geen aanrader.
Op zichzelf sta je hier mooi. Toch begrijpen wij de hoge waarderingen niet. Sanitair maakt een vieze indruk. Hoewel wij goed weer hadden was de vloer nat. Twee toiletten is te weinig. De prijs voor een plaats (voor twee personen € 16,50 exclusief water; exclusief electra; ex. douche; exclusief WiFi!) is exorbitant hoog! Nota bene: WiFi kost € 5,- per dag! Hemelvaart, Pinksteren en 4-daagse nóg eens € 10,50 duurder!!
Mooi plekje voor overnachting om het fraaie stadje Hasselt te bezoeken. In omgeving kun je prachtig fietsen. Bij ontvangst door vriendelijke havenmeester ontvang je een goed gevulde[plastic!]tas met toeristische informatie. Betalen is lastig. Havenmeester moeilijk te vinden, zeker als deze met pauze blijkt te zijn. Wel wat verkeersgeluid, maar niet echt hinderlijk. Sanitair oké.
Er zijn drie camperplekken aan de rand van de kleine camping. De ontvangst is vriendelijk. Het sanitair is brandschoon. Jammer dat er een all-in tarief wordt gehanteerd zodat je ook voor voorzieningen betaalt die je met een zelfvoorzienende camper niet nodig hebt.
Sitecode: 19368
De camping ligt mooi, maar sanitair is behoorlijk verwaarloosd. De camping voldoet niet aan de NKC normen voor een 'campervriendelijke camping'. Er is geen loos mogelijkheid voor vuil water.
Sitecode: 20799
Grote parkeerplaats waar vrijwel alleen (Franse) campers staan. Prima en rustige plaats. Geen WiFi gevonden bij het resort. Er was evenmin water verkrijgbaar. Dat je hier uitzicht zou hebben op de fotogenieke baai (10-01-15) is onzin. Daar zal je toch een (klein) eindje voor moeten lopen.
Sitecode: 20757
De camping maakt een matig onderhouden indruk. Wij hebben nogal wat last gehad van verkeerslawaai. Voor een overnachting wel geschikt. Wij betaalden incl. stroom 60 dirham (€ 5,40) voor een overnachting. Sinds 2013 is al 3 keer eerder melding gemaakt van (gratis) WiFi. Nu maar voor de vierde keer. Wellicht dat een vierde keer voor de NKC voldoende is dit op te nemen bij de faciliteiten.
Sitecode: 20503
Wat jammer dat deze camping in een erbarmelijke staat verkeert! Werkelijk álles is vervallen. Wat het sanitair betreft is de ramp niet te overzien. Er zijn twee mogelijkheden. Ófwel u bent zelfvoorzienend, ófwel u bent bereid uw normen op het gebied van hygiene aan te passen tot het slechtste wat dit toch al niet zo schone land te bieden heeft! De aanwezige pauwen maken flink wat herrie.
Echt Marokkaanse camping. Dat wil zeggen, beroerd sanitair dat ook nog eens smerig is, en slecht onderhouden terrein. De prijs is daarentegen Europees. Alleen aan te bevelen voor één nachtje bijvoorbeeld voor bezoek aan Cap Spartel en Hercules-grot, en dan nog alleen wanneer je zelfvoorzienend bent.
Uitstekende plaats, ook voor een overnachting op doorreis. Vooral 's nachts lekker rustig. Wel stevig aan de prijs!
Nette gratis camperplaats. Voor water een munt kopen voor € 2,00. Aan het eind van de middag stond er een rij auto's van jongeren die met open raam naar decibels luisterden die voor 'muziek' moeten doorgaan. Maar na een half uurtje vertrokken ze even plotseling als ze gekomen waren. 's Morgens in alle vroegte wat verkeerslawaai over weg door dorp. Voor een overnachting prima.
De plaatsen zullen best ruim zijn wanneer er niet al te veel gasten zijn, maar wanneer het druk is, zoals ons overkwam, wordt iedereen er gewoon opgeperst, als het moet met een schoenlepel! Iedere meter is immers geld. Ondanks blokken stonden we erg scheef. Het is dat we het zat waren en het voor één nacht was ... Sanitair is overigens oké. WiFi is erg traag. Voor ons een afrader.
Sitecode: 20835
Je staat hier niet voor het fraaie uitzicht, want je kijkt hier op 'bouwsels' die als particuliere garages moeten dienen. Maar om Marrakesh te bezoeken een fantastische plaats! Wanneer je het zat bent ga je naar de camper om een paar uurtjes later in 5 minuten weer naar hét plein te lopen. Inmiddels is electra beschikbaar (30 DH). Na middernacht rustig. Je betaalt wel flink (zonder stroom 80 DH)!
Sitecode: 19388
Net gewend aan Marokkaanse camping kwaliteit, krijg je dit! Een camping die voldoet aan Europese normen tegen Marokkaanse prijzen. Fraai+schoon sanitair, zeer vriendelijke mensen. Plekken zijn aan krappe kant, maar uitzicht is magnifiek! Het enige geluid zijn zingende vogels, soms een balkende ezel of ver weg een paar lachende kinderen. De Marokkaanse dames in de keuken maken het restaurant top!
Sitecode: 19485
Erg aardig personeel. Goed onderhouden en rustige camping, althans, het voorterrein. Op het achterste, onverzorgde deel, zou ik niet willen staan. Sanitair is schoon, het zwembad idem (wel behoorlijk aan de koude kant). De douches geven helaas geen warm water.
Sitecode: 19550
Zeer vriendelijke ontvangst met thee. Sanitair bovengemiddeld voor Marokkaanse begrippen. Maar ..., hotel is uitgebreid waardoor campers nu voor hotel worden geplaatst zodat aan ene kant zicht op een muur is en aan andere kant doorgaande weg vrij veel lawaai oplevert. Het terras van het hotel kan gebruikt worden. Vandaar pracht uitzicht! Let op: coordinaten deugen niet! Ruim 2 km verder rijden!
Sitecode: 19555
Vriendelijke ontvangst door een Marokkaanse man die een beetje Nederlands spreekt. Mooie plekken met zon en schaduw. Sanitair redelijke kwaliteit en voldoende schoon. Het lege zwembad leidt tot een punt aftrek. Het restaurant serveert uitstekende tajines!
Sitecode: 19779
De palmbomen zullen wel gekapt zijn. Wat overblijft is een vrij troosteloze vlakte. De foto van de camper voor de palmen kunnen wij ook absoluut niet thuisbrengen. Sanitair is verouderd en niet erg schoon. Geen aanrader.
Sitecode: 19385
Op een schitterende plaats gelegen camperplaats. Sanitair is eenvoudig maar schoon. We aten hier drie gangen voor 100 dirham p.p.! Eenvoudig maar lekker. Vriendelijke mensen. De prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder gunstig!
Sitecode: 19317
Mooie camping met toereikend sanitair. Ruime plaatsen. Door de ligging aan de doorgaande weg wel wat verkeerslawaai. De bomen en struiken werden tijdens onze aanwezigheid flink uitgedund en gesnoeid, maar er blijft voldoende schaduw over.
De locatie is inderdaad prachtig. Toch zijn wij er vertrokken toen bleek dat we de enigen zouden zijn die er overnachtten. Daarvoor is de plaats te 'unheimisch'. Wegwezen dus, de 3 km. slechte weg opnieuw af.
Sitecode: 19027
Prima camping met goede voorzieningen. Behalve de douche. Je moet mazzel hebben wil je warm water hebben. Met regelmaat komt er iemand vragen of je brood wil bestellen, maar brood wordt niet geleverd. Bij de receptie weet men van niets!
Sitecode: 19029
Uitstekende plaats voor een bezoek aan Meknes. Bezoek de levensmiddelenmarkt via een straatje aan de linkerkant van het Place el Hemidime en blijf je verbazen! Niet voor tere zielen! Let op: naar de Bab Mansour een stukje naar rechts lopen (met de rug naar de aanvoerweg) naar het naastgelegen plein.
Een klein deel van deze grote parkeerplaats is gereserveerd voor Campers. Maar de vraag is veel groter dan het aanbod. 's Middags waren vrijwel alle plaatsen door Campers bezet, ook het deel voor personenauto's en touringcars. Veel Campers kwamen nog een plekje zoeken maar moesten hun heil elders zoeken. Wij stonden hier prima! Vergeet de WiFi maar, die is er niet!
Het betreft hier geen officiële camperplaats. Althans, het staat nergens aangegeven. Niettemin zijn wij niet weggejaagd, en hebben hier heerlijk rustig kunnen slapen!
Camping heeft z'n beste tijd gehad. Het maakt een verlopen indruk. Sanitair niet erg schoon. We kregen geen korting in verband met semana santa. Te duur in vergelijking tot wat wordt geboden.
Raar dat sommigen deze plaats als camperplaats beoordelen. Dat is het niet en het wordt ook niet gedoogd!! Prima servicepunt. Niets op aan te merken.
Prima camperplaats. Goede voorzieningen. Goed schoongehouden sanitair, maar ook dan is het niet prettig om met je neus bijna in het urinoir te hangen wanneer je op het toilet zit!
Prima camperplaats aan Moezel. Sanitair bij toeristenbureau laat te wensen over. Niet fris. Ook op WiFi niet al te zeer rekenen. Wanneer toeristenbureau gesloten is (op woensdagmiddag) geen bereik. Mij moet overigens van het hart dat ik het vreemd vind dat hier ruimte wordt gegeven aan een beoordeling die volledig wordt gewijd aan een mede-camperaar i.p.v. aan de camperplaats (29-07-15)!
Mooi gelegen camperplaats, maar kleine plaatsen. Ook zijn er geen loosplaatsen voor vuilwater en toilet. Je mag geen gebruik maken van toilet in restaurant, maar wordt verwezen naar serviceplaats waar je een rit van13 km voor over moet hebben. Al met al te duur voor wat wordt geboden. Restaurant is erg aan te bevelen en is dan weer goedkoop voor wat wordt geboden!
Fantastische plaats. Vriendelijke ontvangst. De 'echte' camperplaatsen waren vol, maar we kregen een uitstekende plek op de parkeerplaats toegewezen. Brandschone voorzieningen. Maastricht is met de fiets uitstekend bereikbaar. Aanrader!
Jammer dat er op deze uitstekende plek maar zo weinig plaatsen zijn. Amersfoort verdient beter!
Uitstekende camperplaats waar de vraag dan ook groter is dan het aanbod. Gevolg is dat de reguliere parkeerplaatsen door camperaars gebruikt worden. De officiële camperplaatsen kijken uit op de gezellige haven. Alleszins redelijk tarief. Harlingen blijkt een fraaie en gezellige stad te zijn!
Prima plaats om Leeuwarden te bezoeken, maar onrustig. Te weinig plaatsen. Onduidelijke betaalautomaat. Geen plaats voor campers >7.00 meter door onhandige plaatsing palen. Daardoor kun je nauwelijks gebruik maken van oversteek. Sanitair bij gracht naar links. Daarvoor moet havenkaart gekocht worden, waar je als camperaar weinig aan hebt. Kortom: in potentie goeie plaats, maar onvoldoende overdacht!
Simpele maar uitstekende camping van waaruit je zo het mooie Bolsward in loopt. Gastvrije ontvangst. Voor je het weet blijf je toch langer dan je je had voorgenomen.
Prima camping op enkele minuten loopafstand van Franeker. Zeer vriendelijke receptie. Geen idee wat er gerenoveerd zou moeten worden.
Sitecode: 20566
Prima plaatsen voor een acceptabele prijs. Faciliteiten beginnen het einde van hun levenscyclus te naderen.
Een plek op een rommelig parkeerterrein waarvoor veel teveel betaald moet worden. Afrader!
Vrij schuine parkeerplaats, met een paar blokken konden we alleen het ergste oplossen. Vrij veel verkeerslawaai. Overdag gratis gebruik toiletten. Tijdens opening gratis gebruik van WiFi in het naastgelegen toeristenkantoor. Voor een een nacht oké.
Zeer eenvoudig en slecht aangegeven terrein tussen de luidkeels mekkerende schapen. Netjes geschoren grasveld. Er is geen loosput aanwezig, wel een kraan en een krakkemikkig loospunt voor chemisch toilet. Hoewel er een bord staat 'only for members' wordt hier niet naar gevraagd.
Mooi gelegen camping die uitstekend ligt om Edinburgh te bezoeken. Het sanitair is redelijk schoon maar is aan het vervallen. Douche met flinke warme straal, maar bij het haren wassen zul je door de knieën moeten. En dan van die vieze plakgordijnen! Voor WiFi betaal je maar liefst 5 pond per dag, en daar krijg je moeizaam werkende aansluiting voor. Al met al veel te duur voor het gebodene!
Uitstekende plaats. Alleen de branding die op de rotsen slaat en het gekrijs van een enkele meeuw hoor je hier. Aanrader!
Parkeerplaats die voldoet als overnachtingsplaats. Blokken nodig om de camper een beetje recht te zetten. Toiletten waren te vies om gebruik van te maken!
Mooie plaats vanwaar je uitstekend met de trein naar Glasgow kunt (station op 5 min. rijafstand). Op het meer worden allerlei wedstrijden georganiseerd. Roeiwedstrijden en, zoals wij meemaakten, een wedstrijd radiografisch gestuurde model-zeilschepen. Overigens rustige plaats met fraai uitzicht over het Loch. Net toilet bij visitor centre, waterinname.
Mooie camping met prachtig uitzicht. Voorzieningen maken een verouderde indruk maar zijn oké! Vriendelijk personeel.
Je kunt hier rustig en prima staan. Net buiten het plaatsje Girvan, met uitzicht over zee.
Prima plek met mooi uitzicht over zee. Je vangt hier als eerste de wind van zee op, dus lijkt het al snel dat het stormt. Wij genoten er van!
Heerlijke plaats om een paar dagen te staan. Lekker rustig, mooi aangelegd en goed onderhouden. Je kunt gratis wandelen in het mooie park. Heel vriendelijk personeel. Van hieruit kun je uitstekend Porto bezoeken.
Sitecode: 21938
Prima camperplaats. We stonden hier heel rustig op doorreis onderweg naar het zuiden.
Uitstekende plek in het bos. Lekker rustig. We waren net op tijd voor het laatste plekje, want de vraag naar plaatsen is groter dan het aanbod.
Prachtige camperplaats. Nodigt uit om hier langer te blijven. Wij stonden er slechts een nacht. We hadden graag willen betalen, maar de havenmeester was zowel bij aankomst als bij vertrek in geen velden of wegen te bekennen.
Rustige plaats in een prachtig gebied (nationaal park). Over een fraaie weg met slecht wegdek goed bereikbaar. Aanrader!
Plaatsen op aparte parkeerplaats bij hotel. Direct achter de plaatsen een drukke weg, direct voor/onder de CP een snelweg. Vriendelijke ontvangst. Prima gelegen voor bezoek aan Bilbao met het bijzondere Guggenheim museum.
Prima plek! Wanneer je niet accepteert dat het prijsniveau in Noorwegen voor alles hoger ligt dan bij ons, kun je beter een ander land als bestemming zoeken!
Prachtig gelegen camping. Voorzieningen oké. Geen enkele hinder van verkeersgeluid.
Prima camperplaats voor een overnachting. En dat voor slechts 6 euro incl. alle voorzieningen! Geen overlast van verkeersgeluiden. Het terrein is zeker niet hobbelig maar iets glooiend. Geen blokken nodig. Geen last gehad van hoogspanningskabels. We konden er zeer ruim onderdoor! :-)
Stel je van de bewaking hier niets voor. Je staat er ongezellig, maar om een nacht te slapen ..., nu ja, dat kan.
Sitecode: 12047
Uitstekende plaats voor een bezoek aan San Sebastián. Je fiets in een kwartiertje naar de fraaie boulevard.
Je betaalt hier incl. stroom 12 euro. Deze camperplaats is iedere euro dubbel en dwars waard! Fantastische omgeving, vriendelijke ontvangst en brandschone voorzieningen. Kan ik geen 11 geven?
Binnen een paar minuten sta je midden in het prachtige centrum van Cordoba. Wat dat betreft ligt deze camperplaats ideaal! Van verkeerslawaai hadden wij geen hinder. Het tarief bleek inmiddels aangepast. Wij betaalden € 17,55 voor een nacht. En dat zonder voorzieningen. Omdat we dat veel te veel vinden krijgt deze camperplaats toch een dikke onvoldoende!
Sitecode: 19429
Best aardig aangelegd, maar vooral gunstig gelegen camping. Sanitair is schoon, maar verouderd. Neem het woord 'handdouche' letterlijk. De plaatsen zijn prima voor een camper bereikbaar, wie daar moeite mee heeft adviseer ik nog een paar rijlessen te nemen. Overigens is de prijs voor de camping veel te hoog ten opzichte van het gebodene.
Voor een bezoek aan Sevilla ligt deze camperplaats uitstekend. Alle benodigde voorzieningen zijn er, maar wel allemaal in gedateerde cq gammele staat. Er staan tientallen campers vrij dicht opeen gepakt op deze betonnen plaat. Wij vinden de € 15 (incl. electra) veel teveel ten opzichte van wat wordt geboden.
Prima plek om te overnachten. Geen voorzieningen, maar als camperaar heb je die ook niet iedere dag nodig. Bovendien gratis. Af en toe hoor je een auto voorbij rijden, maar beslist geen overlast.
Met onze 7 meter lange camper geen enkel probleem om de plaatsen te bereiken! 's Avonds veel auto's en voetballers die gaan trainen met het daarbij behorende 'lawaai'. Eerder gezellig dan overlast. Na 22 uur wordt het er stil. Uitstekende locatie voor bezoek aan de prachtige paleizen in Sintra!
Om Lissabon te bezoeken sta je hier goed. De bus rijdt je in een uur naar centrum. De camping maakt een niet matig onderhouden indruk. Sanitair was schoon. Wat verkeersherrie op de achtergrond. Personeel niet onvriendelijk maar stug. Je kunt helaas niet zelf een plek uitzoeken, maar je moet het doen met de plaats die je wordt aangewezen. Al met al te duur voor het gebodene.