@John-B
Het leek om 10 uur rustig te zijn, om 1 uur schrikken wij wakker omdat er flessen in de glascontainer gegooid werden, er was toen ook luide muziek uit het restaurant tot 2 uur.
het is zoals de andere omschrijven, je moet zelfvoorzienend zijn. maar als de beheerders meelezen, doe iets aan die felle lamp op de camperplaats. het is geen bouwplaats.
prima overnachtingsplek, eens met wat de andere schrijven. alleen de verlichting savonds zou wel wat minder mogen.
Op de kade gestaan, geen last gehad van de Oekraïners. voor je rust moet je er niet wezen, maar dat weet je als je bootjes wil kijken.
prima plek, alles wat een camperaar nodig heeft plus een doosje eieren.
prima gestaan, lekker gefietst en lekker gegeten in het restaurant.
Camping doet niet mee met de asci korting kaart, maar in laagseizoen tot eind juni. rekenen ze gewoon netjes 22 euro voor een camper.
Fijne camping om met de bus die voor de camping stopt Dubrovnik te bezoeken.
Deze camping is gesloten, er hangt een briefje met, "temporarily closed"
Een mooie plaats, maar je kan er alleen staan als je reserveert via boka.skallkroken.se/
Betalen met Swish, wat wij dus niet kunnen. We zijn toch maar blijven staan.
Een mooie rustige camping, in een mooie lokatie. De Nederlandse eigenaren zijn heel behulpzaam. Wij hadden een probleem wat prima opgelost is.
Plaats is oké voor een overnachting als je de boot wil nemen, maar kost nu wel 14 euro
Er gaan bekeuringen van 150 euro uitgedeeld worden als je niet in een campervak gaat staan!
Hier prima overnacht, wilde op de plaats verderop gaan staan maar daar had een circus zijn tent neergezet. Geen overlast gehad. Vianen bedankt.
Sitecode: 20078
Prima plek, wij houden hier wel van, niet in hokjes, lekker vrij. Geen idee hoe het is als het geregend heb. En die weg, we hebben in Noorwegen wel gekker mee gemaakt. Museum bezocht, de duikboot was voor onderhoud gesloten. Hij lag wat scheef.
als je het geluk heb dat je aan het water kan staan sta je inderdaad mooi. maar dat zijn maar acht plaatsen of zo. anders kan je gaan staan op een andere parkeerplek, naast een leeg gebouw. En onbegrijpelijk dat het nergens in Engels op een bord staat hoe het zit met het betalen. het staat hier vol met campers waarvan de helft niet Noors is. Maar goed we staan hier prima voor de vroege boot
Geweldig mooi uitzicht, wel winderig. Geen voorzieningen.
De weg zelf ernaartoe is slecht, de laatste 10 kilometer rij je bijna stapvoets over de slechte weg, maar de omgeving is geweldig. En de camperplaats is bijzonder om daar te zijn.
Wat een fijne plek om te staan. Helemaal top.
We zijn er 26 juni 2017 even langs gereden, lijkt mij een prima plaats voor een overnachting en om het plaatsje te bezoeken. Het was voor ons te vroeg, dus we zijn verder gegaan.
Hier niet gestaan want het was vol op 25 juni 2017, op het hele parkeerterreintje zijn nu camperplaatsen gemaakt, ik schat in dat er nu 8 plaatsen zijn.
Hier prima overnacht voor 90 kronen zonder elektro.
Je kan hier vandaan prima het mooie plaatsje Hoorn bezoeken. als je niet het geluk heb een plaats met zicht op de haven te hebben, is de cp niet bijzonder verder.
Prima camperplaats, je kan er zo naar Arcen fietsen, en lekker biertjes proeven in de bekende brouwerij.
Was een prima doorreis lokatie voor ons, want op een P langs de autobahn gaan we niet staan.
Hier overnacht vanwege het bezoeken van een evenement op het Hockenheim circuit. In Hochenheim mag je niet overnachten en hier wel, was top voor ons. Toen wij aankwamen was het geluid van de koeling van de Lidl te horen maar dat ging uit, en ook op de naastgelegen weg werd het rustig.
Is niet gratis meer 130 nok.