@John-Hofmans
mooie plek, dicht bij het strand en 'de reuring'. Maar ook aan een natuurgebied. prijs €17,- (seizoen, dat al op 1 mei begint). Betaling alleen met creditcard, de (NL) bankpas wordt niet geaccepteetd
Grote plek aan de rand van een leuk dorp, met de nodige restaurantjes en winkeltjes. Bakker op loopafstand. werkzaamheden met zware machines in de buurt. Lozen cassette geen probleem, echter geen mogelijkheid tot spoelen kunnen ontdekken. €9,-per 24 uur, betalen bij vertrek.
zoals eerder beschreven is de weg naar deze plek 'uitdagend'. Ivm de omleiding door werkzaamheden kom je over smalle wegen. Maar rustig blijven, dan lukt het vanzelf wel. kosten €9,- per 24 uur, water apart betalen. Het is werkelijk een prachtige plek, onder de krijtrotsen, uitzicht op zee en kiezelstrand. Als nadeel wil ik wel meegeven dat de plekken erg smal zijn bemeten. Dit kan wel een gevoel van onveiligheid geven.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding voor deze hele mooi gelegen plek. Wandelen in de omgeving en rondom het meer, fietsen naar Bad Arolsen kan wel een uitdaging zijn. Zorg voor muntgeld voor de extra's, wat op zich niet erg is: betalen voor wat je nodig denkt te hebben. (water, stroom). Één opmerking: wel heel erg veel bordjes over wat mag/moet/verboden is. Dát komt dan minder vriendelijk over, in tegenstelling tot de 'Platzwart'.
perfecte plaats aan de rand van Haarlem centrum. lekker binnen loopafstand. maar de andere kant op sta je binnen no time in de Kennemer duinen. mooie plek die na een half jaar zijn toegevoegde waarde al bewezen heeft. Drie sterren, maar dat heeft eigenlijk alleen te maken met het nog ontbreken van vers water en loos mogelijkheden. heeft niks te maken met de supervriendelijke ontvangst. voorzieningen worden in april '23 gerealiseerd, dan 5 sterren