@John-Roes
- 1984
We deze camping 5 dagen bezocht. Geopend tot eind september. Prima grote camping en gastvrije ontvangst. Grote plekken, prima sanitair en een fijn klein zwembad. Tevens ook de mogelijkheid om op deze camping te wandelen naar het meer behorend bij de camping om rustig te gaan genieten als het warm is en tevens ook kunt vissen. Algemene indruk: echte aanrader voor iedereen die van rust houden.
Zoals al eerder is geschreven een prima plek. Denk er wel aan dat het ook een parkeerplaats is voor de plaatselijke bevolking, blokkeer daarom deze plekken niet door camper op meerdere plekken te zetten. Er zijn eigenlijk maar maximaal 4 plekken voor campers tot 7 meter op het achterste gedeelte bij de kerk. Er is water en je kunt er afval water lozen . Voor het lozen van het toilet moet je het deksel omhoog doen. Zie foto van mij (15.04.2024)
Sinds kort een betaalde camperplek, kosten 6 Euro per 24 uur. Vlak terrein aan en aan de overkant van de weg zicht op de Moesel. Geen voorzieningen maar wel een prima plek met mogelijkheden voor fiets en wandeltochten.
Deze plek is eigenlijk een parkeerplaats, maar ook campers zijn toegestaan. Toen wij aankwamen was de plek voor het grootste gedeelte gevuld met auto's van de bewoners. De plek is geschikt voor overnachten en misschien ook om vanuit deze plek te gaan wandelen of fietsen (wel steil na beneden en weer omhoog). verder is er niks. Ook geen voorzieningen, maar wel een mooie omgeving en stilte, zowel s'nachts als overdag.
Erg mooie plek. We kwamen 18:00 uur aan en waren de 3 plekken bezet door 4 campers die binnen de lijnen pasten. We zijn toen op de verharde plek er tegenover gaan staan, en vervolgens gaan eten bij het Japans restaurant/ snackbar Bij terugkomst stonden er in het totaal 8, waarvan 2 op de plekken voor de auto's. Beter zou het zijn dat voor de plekken zou moeten betaald (5 euro bijv.) en het aantal plekken uitbreiden. Geen voorzieningen is oké.
27 april. Mooie plek, ook voor meerdere dagen. kunt er prima wandelen rond het terrein en de waterpartijen en beekjes. Ook fietsen in de rustige omgeving. Overnachting 4€ per nacht excl. electra. Toilet en afwassen in de extra ruimte. Ook is er een tent voor onderdak. De bakker waar over geschreven wordt ... niet gezien!?
25 april 2022 Op de aangegeven plek staat nu een vebodsbord. We daarom gevraagd bij de plaatselijke bakker of we daar mochten overnachten op de parkeerplaats bij hem tegenover, en dat was geen probleem. Zie ook de foto's.
Ideaal voor hen die alles aan boord hebben voor een paar dagen rust, en niet afhankelijk zijn van sanitair en elektra. Het dichtstbijzijnde plaatsje Ervidel kun prima met de fiets bereiken. Aan het stuwmeer kun je mooie wandelingen maken, waar niemand je stoort. De honden van de geiten-boer, genoemd in eerdere reviews, zijn bijzonder tam en bewaken de geiten en omgeving en komen ook bij je op bezoek. Echt leuk! En plek zat!
De meeste voorgaande reviews over de situatie van het terrein kloppen, maar zijn alleen van belang voor hen die eigenlijk een camping zoeken. ik vindt dit een uitstekende plek met alle mogelijkheden die een langer verblijf hier niks in de weg staat. Alles in de buurt en bij de camperplaats een leuk restaurant in het voormalige treinstation. Vanaf de achterzijde, kun je instappen en in de trein betalen. De Engelse beheerder geeft je alle info's.
1 november, hoewel gesloten kwam de havenmeester om te incasseren. Totaal voor camper en 2 personen 10,50 betaald en dacht, daar kun je niks van zeggen want volgens de app kun je dan o.a. gratis ledigen naar het toilet, en gratis wifi en ook afwassen met koud water. Helaas niks van dit alles. Alles gesloten zelfs geen water voor het reinigen van het chemisch toilet. Voor 20.50 mag een wc best open en een beetje water ook wel. Of? Jammer.
28 september 2021. Prima gratis plek, ook voor niet leden van de Franse wijnboeren. Natuurlijk wordt het kopen van wijn op prijs gesteld, maar is niet verplicht.
Sitecode: 2040
Prima plek bezocht op 20 juni 2021. De plek is de laatste jaren na aangepast., daarom kloppen de meeste foto's niet. Ik plaats nu een paar actuele foto's. De plek is nog steeds kosteloos en er staan hier nu 10 campers. De maximale lengte van een camper is 7 meter. Niet geschikt voor echt grote campers.
3 officiële mooie nette plekken aan een klein meertje met diverse picknicktafels en bankjes. Tevens om direct vanaf de parkeerplaats het openlucht zwembad te bezoeken. Als het niet te druk is bij het zwembad is zijn err ook meer plekken voor de campers. Wij stonden er twee nachten 5 en 6 juli 2020. Overigens kun je er ook een prachtig wandelgebied
Prima plek om te overnachten en je kunt er ook op verschillende plekken ook heerlijjk eten. Ook zijn er een aantal winkels en ook bakkers. De beoordelingen tot 2019 zijn niet meer objectief. Het terrein is nu helemaal bestraat en van een grasveld waar honden worden uitgelaten is geen sprake. Je kunt op deze plek wel je toilet en water lozen maar er is geen waterkraan.
we zijn hier op 5 juli 2019. prima plekken maar wel dicht bij elkaar als het druk is. Sani en overnachting gratis,
Een rustige plek in de nabijheid van een meer. Gratis maar wel en verzoek om een vrijwillige bijdrage die je kunt deponeren in de brievenbus bij het gemeentehuis. Zie hiervoor het adres op het informatiebord op de camperplaats. Maximale plekken zes maar wel tamelijk dicht bij elkaar.
Eenvoudige rustige plek zonder voorzieningen. We stonden er met 4 campers. Met de fiets enkele omliggende plaatsen bezocht. Voor ons doel een prima bestemming.
We zijn er met de paasdagen geweest. zoals al eerder aangeven is de plek direct aan de spoorlijn en komt er overdag 2 maal per uur een trein voorbij. Absoluut niet echt storend en snachts hebben we er geen gehoord. Verder geen luxe camperplaats maar voldoet aan onze eisen. We hebben geen stroom e.d. nodig. Mocht je stroom en sanitaire voorzieningen nodig hebben is deze plek niet geschikt.
Op dinsdag 2 oktober deze camperplaats (eigenlijk een grote parkeerplaats) op doorreis bezocht. Prima plek voor dit doel. Op deze dinsdag stond er ook een Pizza bakwagen met grote overheerlijke Pizza's. Tevens bij deze plek bij de "Marie-postkantoor" een zeer net openbaar toiletgebouw met wastafel.
3 oktober deze camperplaats bezocht. Het was er rond 17:00 uur druk bezocht. Campers langer dan 6,5 m inclusief de fietsen op de fietsdrager kunnen er is.v.m. de paaltjes die er (bijna) overal axhter de campers staan moeilijk geplaatst worden. Verder een prima plek zoals al vaker beoordeeld.
De sanitair is (nog) wel op de aangegeven coördinatenpunten. Direct tegenover de camperplek, weg naar beneden, kom je in een voorstad van Santiago, hier kun je voor weinig geld heerlijk uit gaan eten. Een drie gangen menu kostte ons Inclusief 2 glazen wijn en een kopje koffie P/p 15 euro. Met fiets naar het oude centrum 25 min.
Mooie plek bij een park. Tien minuten te voet voor een bezoek aan deze stad. Goede voorzieningen zoals toilet en wastafel.
Mooie rustige plek op een mix parkeerplaats aan het meer. Toilet is vrij toegankelijk maar voor het douchen moet je, een kaart voor 10 maal, kopen die je bij meerdere havens kunt gebruiken.Je kunt er fietsboten huren maar bij mooi weer natuurlijk ook zwemmen. Restaurant, pub en een klein winkeltje in de naaste omgeving.
We waren begin juni op de camping en stonden aan de weg kant. We werden vriendelijk ontvangen en betaalden geen 32€ maar 20€ zonder stroom. Er is een prima busverbinding naar de stad. Bushalte aan de overkant van de camping. Zeker een alternatief voor de camperplek? (parkeerplaats) in Galway waar je voor 24 uur parkeren al snel 30€ euro kwijt bent.
Deze plek is ideaal voor als je enige tijd wachten moet op de ferry naar Dublin. En uitermate geschikt als je midden in de nacht met de ferry aankomt.
Prima plek op een klein uurtje rijden na aankomst vanaf of naar de ferry in Harwich.
Naar aanleiding van onderstaand bericht. We zij er al meerdere keren geweest en vinden het een prima plek en ja vaak is er niemand aanwezig maar is ook niet belangrijk. Mocht er op het tijdstip van aankomst niemand zijn, kun je er gewoon gaan staan. Waar je moet staan is duidelijk aangeven. Er komt vast wel iemand.