@John.v.overveldcamper
vorig jaar hier maar 1 dag gestaan,en vonden het heerlijk. Nu voor 7 dagen en het is gewoon geweldig! Rust en uitzicht op de rivier. Super vriendelijk personeel en vooral die jongedame is top(ze spreken prima Engels trouwens). En ja sanitair misschien verouderd maar wel erg schoon.!! Wij komen zeker weer terug!! We waren hier in de eerste week na opening, dus het nieuwe seizoen. Ook lekker, supermarkt en benzine station op loopafstand.
wat een fantastische plek! kenteken Nr herkenning en op je toe gewezen plek. wij waren er in november en ondanks het saaie weer top!! komen zeker terug
gewoon een prachtige plek! je kan over alles zeuren maar op de site staan de prijzen enz. wij waren hier nu voor de tweede keer in november is het prima. schoon sanitair enz. wij komen zeker terug!!
prachtig om daar te zijn, veel stamgasten maar wij hadden een geweldige plek. je kunt er prima wandelen en er komt een bus voor de deur. prijs was nu 30.00 euro inclusief stroom. er zijn prima douches en toiletten. broodjes service ook aanwezig.
hele fijne plek! vlakbij het dorp, alles is goed geregeld, voor Belgische begrippen top!!
wat een prachtige cp! wij komen zeker terug. Gewoon uitleggen hoe en waar alles is. prima plek in de polder
top plek om een nacht te blijven! supermarkten om de hoek en benzine pomp..
prima camping, de dame van de receptie rijd je voor voor een plek. Wij zijn 7.41 lang ik denk als je 8 meter of langer bent? best spannend. Sanitair is netjes en schoon
echt een aanrader, de sanitaire voorzieningen zijn echt prima!! Heerlijk gedoucht samen met mn vrouw! alles schoon en netjes. Fles wijn en water bij aankomst. Het eten in het restaurant geen hoogstandjes maar prima. Als je snelweg en trein als vervelend ervaart.......
Hier wil je gewoon staan! Niet voor de luxe of wat je misschien normaal verwacht van een camper plaats. Dit is midden in een bouwproject een mini boerderij. De eigenaar en zijn vriendin,die samen de boel runnen. Ook hebben ze vrienden die hun helpen. De eigenaar heeft het van zn overgroot ouders overgenomen. Er is stroom en je kunt naar de toilet en douche. Zorg dat je afval tanks leeg zijn,want dat daar legen gaat niet. Genieten!
nee geen luxe sanitair, maar wel alles schoon. Je staat op een prima plek en stroom en water . De eigenaar en wrs zijn dochter erg behulpzaam en Relax. Wij hebben er twee dagen gestaan en waren maar 30 euro kwijt. (29 en 30 april)
prachtige plaats en alle voorzieningen zijn aanwezig! Ja ligt aan een weg?? weggetje amper verkeer,de trein maakt meer lawaai! super vriendelijke eigenaar en heerlijke broodjes. Voor 1 of 2 dagen prima uitvalsbasis om de omgeving te bekijken
prima plek voor een weekendje, schoon sanitair en prima voorzieningen. wij betaalden 15 euro. Op het wijngoed is een prima restaurant en de wijnen heerlijk en niet duur.