@JohnB46
- 2007
Mooi gelegen maar daar is het ook wel mee gezegd. Helemaal vol met hele grote campers die alle plekken bezetten met stroom. Geen duidelijke plekken. Geen grijs water afvoer. Ondanks 3-dagen regel duidelijk sprake van campers die er permanent verblijven
Eigenlijk mag het niet maar we hebben hier toch weer een nachtje gestaan. Op de parkeerplaats erachter staat een duidelijk verbodsbord maar daar staan er nog meer. Iets verderop bij het zwembad staan ook nog flink wat campers. Uiteindelijk ligt de plek natuurlijk erg gunstig bij de autostrada en er is een supermarkt en een restaurant! Maar in het seizoen kan het anders zijn en wordt er misschien wel gehandhaafd.
Deze plaats is gratis en met stroom en water etc. Vooral handig als je van noord naar zuid op de autostrade rijdt! Niet gezellig maar wel praktisch en een restaurant op loopafstand!
Dit is een erg leuke en gastvrije plek! De eigenaar is erg aardig en behulpzaam. Je staat tussen de olijfbomen met een adembenemend uitzicht op de besneeuwde bergen! Ruime schone toiletten en heel veel kippen eenden en zelfs een ezeltje. Mijn koplamp was kapot en werd en passant nog even vervangen.
Plek met prachtig uitzicht. Het is wel een klim om er te komen. Niet aan te raden voor grotere campers. Stadje is niet veel te doen. Afvalbakken zijn niet aan de praat te krijgen!
De CP bij de afrit noord is inderdaad in de winter gesloten. Deze parkeerplaats is ruim en wat dichter bij het centrum. In najaar en winter gratis. Geen voorzieningen maar wel supermarkten in de buurt. De trein raast er wel langs.
Mooie plek maar wel ver van alles af. Wij zijn doorgereden
Wij hebben het advies van Ad-en opgevolgd en zijn doorgereden naar de haven. Prima plek buiten het seizoen met uitzicht en vlak bij de stadsmuren en het centrum.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Er is een strandje vlak bij. De stad is een kwartiertje lopen. Prima geslapen telkens met 2 of 3 andere campers.
prima! ruime plek, vriendelijke ontvangst en voorzieningen zijn ok. een solide hek dat ‘s avonds dicht gaat en je loopt in een kwartiertje naar het centrum van het prachtige stadje. er is ook wifi maar dan moet je wel vlak bij het kantoortje gaan staan
Er is wat verwarring door de laatste reviews! Er is een parkeerplaats bij de vissershaven. Kosten € 5 per nacht. Geen voorzieningen. Er is ook een nieuwe CP aan de jachthaven Marina di San Pietro. Mooi aangelegd en uitzicht op zee. Electra € 5 Plek €15 en € 2 toeristenbelasting pp De routebeschrijving leidt je naar de vissershaven en de nieuwe plek staat verder niet aangegeven
mooie ruime plaats vlak bij het centrum en de basiliek. € 15 + 4 elektriciteit. het sanitair is om te huilen. hurktoiletten en douche afgesloten. het uitzicht is geweldig. in de zomer weinig tot geen schaduw.
prima plek bij rivier. de plekken zijn vrij ruim. goed bezet toen wij er waren. supermarkt om de hoek. er is geen elektriciteit wel afvoer grijs en zwart water en schoon water uit de sanizuil
mooie plek hoewel de plaatsen met het beste uitzicht allemaal bezet zijn. stroom is niet gratis zoals vermeld wordt op campercontact!
De plek is zoals eerder beschreven. Hellende vlakte onder de muur van het fort net buiten het dorp. Fantastisch eettentje in het dorp Caminho do Meio! Zeer aan te raden 😊
Vandaag hier geweest. is gesloten!
We kwamen aan begin van de middag maar vol met overwinteraars! Wel wc en waterservice gedaan. De prijs is € 9.50 in december en januari zonder elektriciteit. Met kost het 12.50
Zoals al eerder beschreven wordt er nog steeds gewerkt! Je kunt wel goed staan op de afgesloten parkeerplaats. Geen voorzieningen maar verder prima plek met zicht op de haven en dicht bij het stadje.