@JohnCregten
- 2016
Zoals eerder vermeld, een camping met goede voorzieningen. Gelegen aan een prachtig meer met goede fiets en wandel mogelijkheden. in het voor en na seizoen een aanrader voor een verblijf van enkele dagen.
Fijne doorreis camping met goed restaurant.
Deze goed onderhouden camping is voor rustzoekers een aanrader, het sanitair is perfect. In de omgeving zijn diverse mooie Fietsroutes.
De eigenaren hebben 4 jaar hard gewerkt, het resultaat mag er dan ook zijn. Op een paar kleinigheden is het een prachtige locatie geworden. Dit allemaal in een mooie fiets en wandel omgeving. Een verblijf op deze locatie is dan ook zeker aan te raden.
Beste Chantal en Mark, jullie hebben een fantastische camperplaats gerealiseerd. In een fijne fiets en wandel omgeving.
Déze camping is een aanrader als je deze omgeving wilt bezoeken. Goede fiets mogelijkheden, leuk dorp met voldoende winkels. Via de haven kan je met de veerboot naar de omringende eilanden. Sanitair is voldoende en schoon.
Voor ons is deze camping 5 sterren waard. fietsroutes zijn perfect, sanitair is schoon en voldoende. Voor de rest hebben wij niéts nodig.
Goed verzorgde camping, in een mooie omgeving. We hebben in de omgeving meerdere fietsroute gefietst. Sanitair is perfect, camping is zeker een aanrader
Sitecode: 19681
Goed georganiseerde camping, op een prima lokatie. De faciliteiten zijn uitstekend. Met de fiets ben je zo in het stadje, met voldoende supermarkten. Zéker een aanrader voor deze omgeving.
De camping ligt op een prachtig lokatie. Met een mooi uitzicht over het meer. Vóór campers is het terrein minder geschikt, ivm de ondergrond. De faciliteiten zijn functioneel, daar is dan ook alles mee gezegd. Een renovatie is hier wel noodzakelijk.
Het is een mooie camping, die ik doorgaans 5 sterren zou geven. Er zijn enkele zaken/tekortkoming die voor een waardering verkeerd uitpakken. Het was druk heel druk ook op het terras. Maar je dient voor de nieuw aankomende kampeerder tijd vrij te maken. En niet híer even betalen dit is het plaats nummer, en doei ik heb verder geen tijd om u te woord te staan. Een gemiste kans, die ik ook opving bij mede kampeerders. Veel succes vóór de toekomst..
Fijne camping in de natuur, met heel aardige beheerders en medewerkers. zéker een aanrader als je door Zweden trekt.
Goed verzorgde camping, sanitair is inderdaad niet het nieuwste. Maar het is schoon en wordt goed bijgehouden, dat is het belangrijkste. leuke fietsmogelijkheden in de omgeving. Diverse supermarkten in de omgeving.
Mooie locatie, voor Kopenhagen te bezoeken. Met de fiets is de stad goéd bereikbaar. Sanitair is goéd. Aanrader voor enkele dagen.
Ongedwongen camping voor een paar dagen. sanitair is gedateerd maar schoon, je mag zélf een plekje uitzoeken. Silkeborg is een n leuk stadje, supermarkt op 800 meter vanaf camping.
Goed georganiseerde camping, met uitgebreide faciliteiten. Het plaatsje Ribe is de moeite waard voor een bezoek. leuke restaurants en ijssalons. Camping is wel prijzig, maar daar krijg je dan ook wat vóór.
Voor een tussenstop is deze camping geschikt. Helaas zie je dat er geen onderhoud gedaan wórdt. Wat resulteert in verpaupering. Eigenaar is vriendelijk in omgang wat veel goedmaakt.
Enkele dagen op deze camperplaats gestaan. Alles is zeer goed verzorgd, compleet met een vriendelijk ontvangst. Is dit een plek waar we graag terug komen.
Deze camperplaats is zeker de moeite waard voor een bezoek van enkele dagen. Omgeving is divers qua fiets mogelijkheden. Aanmelden via WhatsApp werkt prima. De beheerder was wel aanwezig, maar een goede dag kon er niet vanaf. Kan door de drukte natuurlijk altijd gebeuren, desondanks een gemiste kans.
Helaas zijn 5 steren de max. die je kan geven in deze app. Er zijn wel eens camping die een 10 sterren verdienen, nou dit er eentje ! Zodra je de poort binnen rijdt waan je je in een oase van rust waar over alle details is nagedacht. Els en Edward bedankt voor jullie gastvrijheid. Groetjes John en Gertie Cregten
Deze enthousiaste jonge ondernemers hebben in 4 jaar tijd een prachtige plek gecreëerd. Gefeliciteerd Joyce en Arno, voor jullie inzet. Een dikke 10 van óns. 👍😎
Ruim opgezette camperplaats, in een mooie fiets Omgeving. Sanitair voor wie er gebruik van maakt voldoende aanwezig. Door de open ligging wel winderig. Is een aanrader.
Zéér Góed verzorgde camping. Het sanitair is perfect. Omgeving met veel mogelijkheden, qua fietsen, wandelen enz. Aanrader voor kort en langer verblijf.
Als je €44.- vraagt voor 1 nacht met 2 personen. Dan mag je toch wel verwachten dat je je zaakjes in orde hebt. Helaas niet dus, geen aanrader.
Dit is een camperplaats met een uitstraling van luxe hotel/welness conform. Gelegen nabij het dorp Vransko, met een uitgebreide supermarkt en een pizzeria. Geschikt voor rustzoekers, wandelaars mits goéd ter been.
Er zijn al héél veel positieve reacties over déze camping geschreven, in de 40 jaar dat wij kamperen is dit met stip de hartelijkste hardwerkende gastvrouw die we hebben meegemaakt. Diana je bént een prachtige persoonlijkheid met het hart op de juiste plaats.
Wie zon zee en strand houd is dit een geschikte plek. Verder is er niet veel te bevelen in de omgeving. Fietsen langs het strand naar Novalja is niet aan te raden, pad bestaat uit grevelpad wat onlangs met een dikke laag is aangevuld en niet meer te fietsen is.
Leuke plek, met een beheerder waar niets teveel voor is. Hij is bezig met vernieuwing van sanitair.
Goed aangelegde camperplaats, die wel prijzig is. Persoonlijk vind ik het fietsen op de openbare weg niet zo prettig. Talloze wandeling mogelijk vanaf de lokatie.
Goed ingerichte camping met verharde plaatsen voor de camper. Net Sanitair en voldoende aanwezig. Maribor met de fiets goed te doen, via fietspaden. De benodigde winkels, en bakker op loopafstand. Aanrader, advies even vtv bellen of er plek is.
Perfecte camping voor een tussen stop, of verblijf voor enkele dagen. Prachtig sanitair, en klein restaurant. Is zeker een aanrader, advies even een belletje of er plek is voor dat je aanrijd.
Perfecte camping voor een tussen stop, met een geweldig uitzicht. Aanrader
Deze camping is het niet waard, onderkomen verblijven van vaste gasten. Overlast van de ganzen, een toilet gebouw waar je geen gebruik van wil maken. Vergaande glorie...
Camperplaats met alle noodzakelijke voorzieningen in een uitgestrekte fiets omgeving. Een aanrader voor verblijf van enkele dagen.
Rustige SVR camping met apparte camperplaatsen, net sanitair en mooie algemene uitstraling. vanaf de camping diverse mooie fietstochten over de Veluwe. Is een aanrader.
Zeer mooi aangelegde Camperplaats, met een eigenaar waar de passie vanaf straalt. In een omgeving waar je diverse prachtige fietstochten kunt maken.
Zeer mooie camping, waar de eigenaar ( Gehele Familie) met een grote passie voor het vak de mensen het verblijf zó aangenaam mogelijk willen maken. Niéts is dan ook te veel.
Wat een prachtige lokatie, centraal gelegen in oase van rust. Deze camperplaats is opgezet met een oog voor detail en huiselijkheid. Sanitaire voorzieningen voor wie daar gebruik van wil maken zijn uitstekende.
Goed verzorgde camperplaats, indien men gebruik wil maken van elektriciteit of voorzieningen zijn deze tegen betaling aanwezig. Dit alles gehéél gebaseerd op vertrouwen van de gebruiker.
Enkele dagen gestaan op deze mooi verzorgde camperplaats. Het oog voor net dat kleine beetje extra kom je overal op deze camperplaats tegen. Chapeau Amber en Ruud.
Alles is eigenlijk al gezegd, het is zoals vele voor ons ondervonden hebben een top lokatie met zeer vriendelijke mensen.
Een super camping, de beheerders is niets teveel. chapeau.......
Voor de tweede keer op deze mooi verzorgde camperplaats gestaan. Prachtige fiets omgeving, voor herhaling vatbaar.
Top CP zoals hij dient te zijn !
Zoals reeds aangegeven dit is een voorbeeld CP hoe hij dient te zijn, chapeau voor Renske. 👍
Perfecte camping, de beheerders zijn zeer vriendelijk. Mooie fiets omgeving.
Op ons rondje Nederland wederom deze CP aangedaan, het was en is een super plek. 👍
Zoals al eerder vermeld, lokatie is veel te duur voor het gêne wat geboden wordt. Zeker geen aanrader.
Camperplaats met alle nodige voorzieningen.
Kleinschalige camping, Bij B&B alle benodigde voorzieningen aanwezig gelegen in een mooie fiets omgeving.
Zeer mooie kleine camping met veel fiets en wandel mogelijkheden in de omgeving.
Top lokatie zeer vriendelijke uitbaters, is een aanrader. We zijn benieuwd naar het nieuwe sanitaire dat medio juli geopend wordt. 👀
Perfecte camperplaats, is een aanrader 👌
Prachtige camperplaats met alles er op en er aan. Ivm de Corona was het sanitair begrijpelijk gesloten. Is een aanrader. 👍
Super verzorgde camperplaats, aan alles is gedacht. Zeker een bezoek waard.
Zoals reeds eerder aangegeven komt deze lokatie niets te kort, alles is top geregeld. Zeker de moeite waard voor een tussenstop.
Super camperplaats, eigenlijk is alles wat Top is al in eerdere beoordelingen benoemd. Ons staat enkel om dit te beamen.
Goed verzorgde SVR camping, zeker een aanrader. Sanitair is perfect, de camperplaatsen zijn ruim qua afmeting. Goede fietsomgeving.
Het was weer supergezellig, samen de Mei - Boom opgezet. Alom gezelligheid met een hapje en drankje. Het nieuw sanitair is in een woord geweldig, tevens is er een nieuwe gezellige algemene ruimte. Voor het lossen van het afvalwater en het vullen van drinkwater is eveneens aan gedacht. Deze camping verdient in alle opzichten een dikke 10
24-04-2019, Goede uitvalsbasis voor een vbezoek aan Cochem met de fiets 7 km via fietspad langs de Mosel
Is in de tijd stil blijven staan, jammer voor deze mooie omgeving. Uitbater gaat in bijzijn van diverse gasten een langdurige discussie aan met een gast inzake een factuur.
We waren hier tijdens onze rondreis door Hongarije in 2018. Wat een prachtig aangelegde camping. Zeker een aanrader voor de rustzoeker.
Zeer nette camping, mooi gelegen. Met vriendelijke beheerders. Komen hier zeker terug.