@JohnKlever
- 2021
- Dethleffs
- 2018
Hoeve ’t Uitje is een grandioze camperplaats op het Zeeuwse boerenland. Ruime plekken. Keuze uit gras of grint voor de deur. Uitstekende faciliteiten waaronder modern en schoon sanitair. En er is een overdekt zwembad (van maart t/m oktober). Fietscafé erg gezellig met mogelijkheden voor een snack (patat, frikandel, kroket) of pizza.
Prima camping met uitgebreide camperplaats. Uitstekende voorzieningen. Mooi en schoon sanitair. Dichtbij het Dwingelerveld. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Topplek!
Supercamping, alles is keurig in orde. Sanitair is keurig schoon. Mooi gelegen in het 5-sterren Limburgse heuvellandschap op de grens met België. Geweldig uitzicht over de heuvels.
Mooie camping, ruime plaatsen. Sanitair is uitstekend. Prima voorzieningen. Mooi gelegen in de Achterhoek. Aanrader.
Fijne minicamping, supernetjes en tot in de puntjes verzorgd. Terrasje met stoeptegels voor de deur. Strakke grasmat. Uitstekend sanitair, super schoon. Prima faciliteiten, alles wat wij nodig hebben is er. In de omgeving is genoeg te doen. Een aanrader wat ons betreft.
Prima CP met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ruime plekken. Sanitair is basic maar okee en schoon.
In de directe omgeving van de camping kun je prima wandelen, fietsen en kanoën. Nabij de camping lopen diverse klompenpaden en andere wandelroutes. Amersfoort ligt op fietsafstand (8,5 km). Sanitair is prima schoon. Fietsenstalling met stroom om je e-bike op te laden. Ruime plekken met heggen en dus privacy. We zijn er inmiddels al meerdere keren een weekend geweest. Gewoon doen dus.

Sitecode: 91971
Een echte mini-camping met 10 kampeerplekken. De camping ligt onder de rook van Franeker. De kippetjes en konijnen scharrelen er vrij in het rond. Mooie plekken, lekker veel privacy ent uitzicht over de weilanden. De ondergrond is van grind met een eigen grasveld voor de deur. Eigen waterkraan en 10 A stroomaansluiting op elke plek. Prima voorzieningen. Broodjesservice. Sanitair prima, netjes en schoon. Ruime douches. Gewoon een aanrader.

Uitstekende kleine camperplaats met aan alle kanten uitzicht op de bergen. Je staat met de camper op een voormalige tennisbaan, dus een schone kunstgrasondergrond. Prima sanitair, keurig schoon. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Heerlijk rustig. Aardige eigenaren die altijd in zijn voor een praatje. Het Raurisertal wordt nog niet door toeristen overlopen. Het buurtsupertje is geweldig.

Prima camping met goede faciliteiten. Uitstekend en schoon sanitair, mannen en vrouwen gescheiden. Luxe en erg ruime douches. Restaurant op de camping met eenvoudige kaart. Kneuterig, gezellig. Broodjesservice. Mooie plek voor een dagje Rothenburg ob der Tauber. Een aanrader.
Leuke camping aan de rand van de Millstättersee. Goede voorzieningen, uitstekend en schoon sanitair. Mooie plekken met uitzicht op het meer en de bergen tegenover. Broodjesservice. Restaurant op de camping. Een aanrader, evenals het (fiets)rondje om de Millstättersee. Millstatt is een toeristisch dorp op loopafstand.
Mooie camping met uitstekende voorzieningen. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Boordjesservice. Keurig schoon en ruim sanitair, een dikke 9+. De plekken zijn okee, hier en daar wat aan de kleine kant. Auto's staan naast de caravans. Helaas slechts één nachtje voor ons omdat we op doorreis waren.
Echt een camping voor jongeren en actievelingen. Leuke activiteiten mogelijk zoals raften, canyoning en kajakken. Sanitair in principe okee maar het wordt niet goed bij gehouden en is niet echt schoon. Eenvoudig restaurant op de camping. Prima plekken op gras. Dicht bij stromend water (rivier), dus veel ruis (lawaai). Voor ons (57+) niet de iedeale camping.

Mooie camperplaats. Gewoon goed, zonder poespas. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Sanitair netjes en schoon, ruim voldoende. De plekken zijn verhard. Deels veel privacy met heggen tussen de plekken. Er zijn ook ruime plekken zonder afscheiding. Op fietsafstand van Apeldoorn en bv de Loenense watervallen. Voor ons voor herhaling vatbaar. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Prachtplek. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen (direct vanaf de CP). De faciliteiten zijn dik in orde. Mooi en schoon sanitair. De Koffiesnor is een aanrader. En als je er toch bent, verwen jezelf dan met een lekker ontbijtje.
Wat een mooie plek en wat een mooi uitzicht. Het maakt niet uit op welke plek je staat, er zijn alleen maar mooie plekken. Sanitair schoon en super mooi. Er is over nagedacht. Ontvangst geweldig met koffie en een rondje over de camping. Voor herhaling vatbaar. Prima wandel- en fietsomgeving.
Klein maar fijn. Uitstekende CP. Mooi en schoon sanitair en prima voorzieningen. Alle campers staan gezellig rond een kleine vijver. Je staat achter elkaar ipv rug aan rug naast elkaar. Goed over nagedacht.
Prima camping. Met de camper sta je op het voorste veld. Ruime plekken. Je loopt er zo het bos in. Het sanitair (achter) is uitstekend. Overdekte fietsenstalling. Een prachtige omgeving om te fietsen, wandelen en mountainbiken. Nijmegen ligt op fietsafstand.
Goed verzorgde camperplaats. Met liefde aangelegd. Midden in de polder tussen de weilanden in het Groene Hart. Schoon sanitair. Aardige eigenaren. De Polderhaan is een prima uitgangspunt voor uitstapjes in de omgeving. Met de fiets ben je snel in Woerden, Haarzuilens, Utrecht, Oudewater, Montfoort en zelfs Gouda. Kortom, een aanrader voor actievelingen en sportievelingen.
Deze camperplaats viel vies tegen, met name het sanitair. Bij een volle bezetting zoals afgelopen weekend is dat te krap en dan moet er echt meerdere keren per dag schoongemaakt worden. Dat gebeurde niet. De plekken zelf zijn gewoon okee en ruim genoeg. De omgeving maakt alles goed, veel fietsmogelijkheden en Harderwijk ligt op 4 km. De A28 hoor je goed. Een paar puntjes op de i zetten, dan is het een prima plek. Nu niet voor herhaling vatbaar.
De vlinder een prachtige camper plaats. Sinds vandaag een van onze favoriete camperplaatsen. Met mooi en schoon sanitair. Een aardige tijdelijke beheerder die met je mee denkt.