@JohnKruijt
- 2025
Sitecode: 194896
wij zijn hier 1 nachtje gebleven en dat is ons zeer bevallen. vriendelijke eigenaar altijd klaar voor een praatje. we kregen een rondleiding van hun zoon die heeft roofvogels. heerlijke rustige omgeving. heel veel suc6 ik zou zeggen kom langs en ontdek het zelf. wij komen zeker nog een keer terug.
wij zitten hier nu 3 volle dagen naar alle tevredenheid. mooi zwembad met een gezellige bar en de sfeer is perfect. goede schone douches en toiletten. hele vriendelijke eigenaren. ze zijn ook hele mooie chalets aan bouwen met een fantastisch uitzicht ❤️ gelukkig 🍀 hebben wij nog 3 dagen te gaan. dit weekend een brunch en een pool party 🎉 wij kunnen onze lol niet op. die review van Leon met 1 ster moet je negeren wat een flapdrol
gastvrij ontvangen en lekker gegeten in de avond na een goede nacht een fijn ontbijt omdat we beide deden was de camper plaats gratis we komen zeker terug
heerlijk rustig hier. er ontbreekt helemaal niets. genieten 2.0 🍀💪
mooie en goed verzorgde camping 👌
wij hebben hier heerlijk gestaan een aantal dagen daar 👉 hoog ik de bergen 🏔️ 😬 wat een rust hier heerlijk 👌 Rob en Heidi en kids hebben het top voor elkaar. ze zijn nog druk bezig met opbouwen van de camping 🏕️ heel veel suc6 we komen zeker nog terug om het te controleren. groetjes van de Action man 🤣
top camping alles is in zeer goede staat. Vriendelijke gastvrouw erg behulpzaam. het sanitair is perfect. 👍