@JohnV54
- 2020
Gezellige en rustige camping met uitstekend en zeer schoon sanitair. Zeer vriendelijke dames bij de receptie. Brood service goed verzorgd. Camping ligt vlakbij het stadje, evenals de bushaltes om het mooie Colmar te bezoeken (prima busverbinding).
Loosplek grijs water? Toiletgebouw zeer eenvoudig. Tarief: 25€ 2 pers electra.
Fijne rustige camping met keurig sanitair en zeer vriendelijke beheerders. Restaurant, winkeltje met vers brood op de camping. Een paar vaste 'normale' standplaatsen en 4 nette 'hutjes'. Geen bouwketen (=stacaravans) op de camping. Zeer aanbevelenswaardige ACSI-camping.
Prima camping, ook voor langer verblijf door de vele fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving (o.a. Voie Verte en Véloroute). Vriendelijke eigenaresse die er voor zorgt dat alles prima in orde is: zwembad, sanitair, (gratis) wifi. Zeer ruime plaatsen. Begin van de toegangsweg is smal maar onze half-integraal met uitstaande spiegels ging (voorzichtig) tussen de dorps bebouwing door. Merci Sandra.
Uitstekende praktische camping/CP voor een dagje Verona met de bus (haltes voor de camping). Modern en absoluut schoon sanitair. Zeer goed bereikbare vlakke plaatsen met electra en water (neem wel een tuinslang mee).
Een geweldige camping, vooral voor rustzoekers. Manager Michele is zeer vriendelijk, Engels-talig en ontvangt je met open armen. De camping is voorzien van zo'n 24 verharde, zeer ruime camperplaatsen met gazon, en een goed en schoon toiletgebouw. Als klap op de vuurpijl runt Michele op de camping ook nog eens een uitstekend restaurant in een fraaie en zeer gezellige ambiance. Alles van harte aanbevolen!!! John
Mooie, op dit moment zeer rustige camping, met prachtig schoon zwembad en dito sanitair. Perfecte camperservice. Ruime plaatsen, voldoende schaduw. Vriendelijke eigenaren. Kortom: aanrader!
Keurige ontvangst met uitgebreide info over omgeving. Keurige voldoende grote plaats voor 7-meter-camper met water en electra. Schoon sanitair en prima zwembad. Camping zeker geschikt voor langer verblijf. correcte prijs zoals in Camper-app aangegeven.
Een fijne rustige camping met zeer ruime plaatsen, schoon sanitair en zeer vriendelijke eigenaren.