@JohnWave
Prima plek en ruime aanrijroute. Volg ter hoogte van de hoofdstadspoort op de rotonde het bordje: SALLE JEAN FAVRE. Het camperbordje valt daar nl niet echt op.
schitterend! En zo dichtbij het mooie dorp, dat het meest Schotse dorp van Italië wordt genoemd door Italiaanse migranten die in de 20e eeuw naar Schotland keerden om te werken en jaren later weer terug keerden en bepaalde Schotse gebruiken hebben geïntroduceerd. Alles is hier tot in de puntjes geregeld bij de knappe Francesca. de prachtige tuin is goed onderhouden, lozen van grijs water makkelijk en supermodern met sproeiers.
Heerlijke plek, mooi dorpje aan de Strada Romantika, een café waar je leuk kan zitten (iedere dag open), een winkeltje Mercat Sara (maandag en do middag gesloten) aan de SP weg net iets buiten het dorp waar alles te koop is en een heerlijk restaurantje aan einde dorp Vetta delle Langhe (overdag open grotendeels) waar je voor 15 € heerlijk kan eten. genoten!
wat een fijne plek, die gerund wordt door vrijwilligers (zeer aardige dames). We betaalden 26€ per nacht voor een camper met 2 personen all in. Aangegeven prijs campercontact klopt niet! Het is er heel stil, forelvisvijver erbij, een keurige bar/trattoria en op 12 min lopen van het dorp. Daar zit een trendy pasticceria Agnello met achterin een koffiesalon met de heerlijkste mini taartjes. Fietsen v.a. dorp door de Valle Stura over strade militari
Alles dik in orde hier. Wat een rust, je hoort alleen de uilen ‘s nachts. LET WEL OP! Komende vanaf de weg 121 A konden wij de draai in combinatie met de steile helling met onze 7.5 mtr lange camper niet maken zonder met de achterkant over de grond te schrapen. Lukt wel als je doorrijdt naar dorp Sunbilla, keert en dus vanaf dorp komt aanrijden, dan heb je een bredere en langere aanloop. Bij vertrek idem dito.
voor fietsters: bij entree camping rechtsaf en alsmaar rechtdoor langs/door het bos, dan kom je na zo’n 5 km bij het prachtige kunstenaarsdorp St Paul. Wandeling door bos ook mogelijk maar sterke daling, dus heel pittig denk ik.
Grote plekken, schaduw met mooi ingericht en splinternieuw douchegebouw. Ook grote (vandaag geopende) Lidl om de hoek van camping.
heerlijke plek, landelijk en kleinschalig. Ligging zeer dichtbij geweldig fietspad naar Assisi of Spoleto. Prachtig dorp Bevagna op 4 km. Wij zijn erheen gelopen, is te doen. Camping super rustig, de haan wekte ons.
wat een heerlijke ruimte, veel privacy daardoor. Eigenaren hardwerkende, schatten van mensen. Wij stonden tijdens de olijvenoogsttijd, de eigenaar kwam een klein flesje olijfolie brengen om te proeven. Enig gebaar, wat flessen gekocht om mee te nemen. Fietsen naar badplaats Follonica te doen, stukje via SS (2km), daarna rechtsaf waarna het fijn fietsen is. Kan denk ik ook via dennenbos, maar was te drassig in oktober. Perfect verzorgd, superwifi!
Heerlijke plek in landelijke omgeving (we hoorden de wilde zwijnen ‘s nachts) met keurige faciliteiten. We hebben FANTASTISCH gegeten bij het de op korte loopafstand gelegen tabacchi Al tambellini. De bar voor een espresso, je kan loten en postzegels kopen, maar daarachter weet je niet wat je ziet. Het pand is uit 1870 en is zo smaakvol ingericht. Bistro waar de inrichting en het eten net zo elegant is als de eigenaresse (kokkin). Ook mooie tuin!
mooi gelegen camping. Koop of drink iets in het enige, maar écht Italiaanse, eenvoudige winkeltje (buskaartjes, espresso, div producten), 400 mtr links richting dorp. Dat is het enige winkeltje, maar is bij beginhalte van bus naar Arezzo. Inderdaad heeeel smakelijk gegeten bij camping restaurant. Familie die alles runt is vriendelijk, maar het ontbreekt aan wat enthousiasme.
Mooi stadje met prachtig pleintje op loopafstand. Tevens een wasserij op nog kleinere loopafstand, ideaal! Richting cantrum lopen, bij zebrapad links aanhouden bij fietswinkeltje. dan aan de linkerzijde van het straatje in de buurt van de Coop.
prima plek, echter wij konden met onze camper van 7,5 mtr en overhang de helling ook niet zonder geschuur bereiken. Onze camper (Adria Polaris) ligt wel vrij laag (helaas). Wel gegeten bij slager. Was een ervaring, maar denk dat menuutje van 30€ wat gevarieerder is.
Pure luxe om hier gratis te mogen staan, meer dan heerlijk te eten en zo je bed in te rollen. Wat een perfectionist is de chef-eigenaar. Geweldig eten, redelijk geprijsd, bijzonder, ruime porties en goede vibe. Gevoel voor stijl. Dank!
We wilden hier helemaal niet weg! Wat een luxe plek met mooi aangelegde tuin bij iedere camperplek, een ven en trendy natte groep. De eigenaar is hovenier/tuinarchitect en dat verklaart alles. Prachtige design tuin met ornamenten, watertjes, schuur met sedumdak en een bloemenzee. Heerlijke kleinschalige camperplaats voor de verwende camperaar met keileuk dorp op loopafstand en mooie fietsroutes.