@JohnZ1963
Mooie camping. Toevallig hier terecht gekomen omdat de camper car park vol was. Vriendelijk ontvangst. Hond ook welkom (na overleg paspoort). Ruime plek. Aan het strand (loopafstand). Heel mooi en schoon sanitairgebouw. Hondendouche ook nog aanwezig. Pizza hutje. Bar. Zwembad. Broodjesservice via receptie. Zeker een aanrader.
We stonden voor gesloten poort. stond niks op site vermeld. Bij navraag bleek deze plek vol. Ziet er niet uitnodigend uit. Campers pal naast elkaar. Nabij gelegen campingspeelveldje druk met gillende kinderen. Ook ligt de site tussen huizen in. Wel pizza vending machine aanwezig.
Hele fijne plek. Alle voorzieningen aanwezig, hond toegestaan. Vers stokbrood in vending machine in nabij gelegen dorp. We zouden één nacht blijven. Het werden er drie. In de zomer misschien handig om van te voren een plek te reserveren want zelfs nu (begin april) was het een komen en gaan. Heel vriendelijk ontvangst en gezellig praatje met de gastvrouw. Echt een aanrader!
camping gesloten tot 1 april! goed alternatief is Le Clos de la Lère, Cayriech. Vlakbij, 7 minuten rijden
Hele vriendelijke ontvangst. Door zowel Nanette als het welkomstcomité van honden. Fijne plek om moddervrij te staan op grind. Superdouche. Heerlijk warm en goed te regelen. Sanitair superschoon. Je kunt je eventueel ook s’avonds vermaken in overdekt gedeelte. Bar aanwezig. Plek om je afwas te doen met warm water. Heerlijk rustig. Je wordt wakker van de vogels en s’ ochtends weer visite van de lieve honden van de eigenaren.
Mooie plek aan de buitenkant. Sanitair verouderd maar schoon. In het weekend Spanjaarden in de cabins, dus beter niet daar in de buurt gaan staan. Restaurant bij camping is niet super. Beter kan je naar Hotel La Vinuela gaan of El Horno.
Vriendelijk ontvangst. We hadden een behoorlijk ruime plek. Mooi uitzicht. Sanitair superschoon. Fijne douches. Bij de receptie nog een klein winkeltje met alle basis benodigdheden. Als je klein stukje langs de weg naar het hotel loopt kan je daar lekker lunchen op een terras voor 15 euro met keuze buffet. Aanrader!
Vriendelijk ontvangst. We mochten zelf een plaats uitzoeken. De camping stond behoorlijk vol met Spanjaarden. Veel families. Door de regenval was de camping veranderd in een grote modderpoel. Echt een zomercamping. Kleine plekken. Geen privacy. Voor het aansluiten van de electriciteit komt iemand even langs maar dat is echt zo gebeurt.
Super enthousiast ontvangst. Mooie rustige plek. We mochten op het veld gaan staan waar we wilden, echter was er maar 1 elektriciteitspaal. Dus toch beperkt. Wifi werkte niet op veld achteraan Veel vaste bewoners. Sanitair verouderd. Prima voor 1 nacht.
camping is gesloten
Kleine plekken. Geen privacy. Verouderd sanitair. Voor de Dames toiletten/douches moet je een trap af dus als je slecht ter been bent niet handig. Heel vriendelijk ontvangst. Engels sprekende heren. Camping gericht op kleine kinderen (zandbak, douches, toiletten, verhogers bij de afwasplek.) Hondendouche. Prachtig uitzicht op sommige plekken.
Mooie camping. Zeer ruime plaatsen, vooral de comfortplekken. Heerlijk rustig, je waant je in een bos. Gras werd automatisch besproeid. Vriendelijk ontvangst, broodjesservice. Sanitair brandschoon. Aanrader!
Mooie rustige camping. Grote plaatsen. Wij hadden een XXL en daar betaalden we 40 euro per nacht voor. Mooie beplanting, veel privacy. Relaxed sfeertje. Op loopafstand van strand. sanitair schoon en netjes met lekker warm water. Niet geschikt voor jonge kinderen. Echt een aanrader!
Ruime plekken. Luidruchtig omdat er een gedeelte is voor kinderkamp. onvriendelijk personeel in restaurantje. Eten stelt niet veel voor. Sanitair netjes en schoon. Beter niet in de weekenden gaan staan ivm luidruchtige families. Vriendelijk personeel bij receptie.
Sitecode: 19412
Nette ‘camping’. leek meer op een parkeerplaats. Geen privacy. Recht toe recht aan plekken. Sanitair netjes en schoon
Grote plaatsen, wel drassig. Als het regenachtig weer is zou ik hier niet gaan staan. Hele vriendelijke dame achter de receptie. Douches: geen warm water. Zomerdouches aftands. Upgrade van sanitair zou geen overbodige luxe zijn. Mocht je hier niet afhankelijk van zijn en alleen maar willen overnachten dan een prima plek.
Mooie camping. Vriendelijk ontvangst. We mochten gaan staan waar we wilden. Veel ruimte en rust. Toiletten en douches netjes en schoon. Lekker warme douche. Vlakbij klein restaurantje in hotel. Lekker eten voor normale prijs. Aanbeveling!!!
Handige plek voor loopafstand naar terrasjes etc Krappe plaatsen. Heel erg druk dus kom op tijd! Beperkte stroomaansluitingen. Rustige overnachtingsplek. Geen voorzieningen.
Mooie rustige plek. Kom op tijd want heel druk. In totaal 12 staanplaatsen. Electriciteit en water bij camper. Voor douchen moet je een lange trap op en bij het havengebouw met een code naar binnen. Maximaal 2 overnachtingen. Betalen kan via de app of bij de hele vriendelijke havenmeester die langskomt. Aanbeveling!
Sitecode: 102096
Prachtige plek. Toilet/douche gebouwtje. Vriendelijk echtpaar. Van tevoren zei de beheerder dat de overnachting gratis is als je dineert en wijn of id. aankoopt. Wij moesten 112 euro aftikken voor overnachting, wijn, olijfolie, elektriciteit, wijnproeverij en dineren. Dus géén korting! Prijsopbouw is onoverzichtelijk dus wil je niet ‘verrast’ worden dan van tevoren informeren! Rare nasmaak. Verder prima om te overnachten.
Redelijke camping. Trein die om de paar minuten voorbij raadt, ook ‘s nachts. Toiletten zijn netjes. Douchen moet in semi open badhokje. Dat is zomers niet erg maar voor/najaar niet te doen. Patatkraam gesloten. Dis dineren in dorpje. Pizzeria is goed. Verder niet veel te doen. Vriendelijke beheerders.
mooie rustige camping aan het strand. Klein winkeltje bij. Verse broodjes ‘s ochtends verkrijgbaar, echt heerlijk. Sanitair netjes. Hele vriendelijke en behulpzame mensen. Vooral Guiseppe! Aanrader!
Als je houdt van hutje mutje moet je hier zijn. Drukke camping. Veel lawaai van naburig bedrijfje. Plaatsen veelal onder citroen of sinaasappel bomen. Maar klein. Mooi sanitair. Vriendelijk ontvangst. Restaurantje en campingwinkeltje aanwezig. Heerlijke croissants in de ochtend!
Mooi verzorgde camperplaats, plaatsen afgezet met planten. Plekken zijn niet heel groot. Wij hadden het geluk dat er verder niemand stond dus konden op een ruime plek staan. Mooi nieuw sanitairgebouwtje. Alle voorzieningen. Geen gedoe met muntjes. Uitzicht op de Vesuvius. Vriendelijk ontvangst. Aan te bevelen!
Vriendelijk ontvangst, mevrouw spreekt goed Duits Weg er naartoe vrij smal. Eenvoudig sanitair, wel mooi schoon. Rustige plaats.
Vriendelijk ontvangst. Jongeman sprak goed Engels en zelfs beetje Nederlands. Mooie grote plek. Mooi uitzicht. Verouderd sanitair maar wel schoon. Dmv gaspedalen water om schoon te maken enz Zelf gebakken broodservice. Niet goedkoop. Relatief dure camping. Wel hele mooie rustige plaats.
Moeilijk te vinden. Ga bij villa 25 rechtsaf zandweg in. Op betonnen plaats achter wijnboer. Prachtig grote plekken. Alles aanwezig. Zelfs drinkbak voor hond. Verwarming in douche. Warm water zonder muntjes of is beschikbaar. Mooi sanitair. Echt geweldige camperplek. Hele vriendelijke ontvangst. GoedEngels sprekend. Aan te bevelen!
Moeilijk te vinden. Pas op! neem niet de steile afgang maar rijd iets verder door. Mooie plekken, rustig en groot. Zeer vriendelijke ontvangst. Wijnproeverij met hapjes erbij. Geweldig! Sanitair fantastisch geregeld. zelfs föhn aanwezig. Wel euromunten in machine, kies 1 of 2. Zeer aan te bevelen!
Vriendelijk ontvangst. Kleine camperplek. Schaduwrijk. Sanitair verouderd.
Mooie camping, toegangswegsmal en steil. Kan lastig zijn met een grote camper. Vriendelijk ontvangst. Uitzicht geweldig. Broodjes te bestellen via receptie. Sanitair verouderd maar wel schoon. Voorzieningen goed.
Hele vriendelijke mevrouw. Simpele pizza bij restaurantje verkrijgbaar. Ruime plek. Sanitair verouderd, geen toiletbrillen maar wel schoon.
Hele vriendelijke ontvangst. De plaats was eigenlijk vol maar we mochten op de invalide plaats staan. Sanitair open van 08.00 tot 20.00 uur. Bakker en restaurants vlakbij