@Johndefietser
Sitecode: 20568
wilden hier 2 nachten met buscamper met 2 personen staan voor bezoekje aan kids en kleinkids. Er was nog 1 plaatsje over met vraagprijs €232,- voor 2 nachten. we begrijpen dat je voor een 5 sterren veel moet betalen, maar dit vonden we echt overdreven. op 2,5 km fietsen ten noorden hiervan vonden we voor €17,50 een prima camperplek op de cp van de 5 sterren camping pin parasol
Sitecode: 72039
prachtig mooie rustige cp aan rand 5sterren camping met zelfde naam. ruime plekken met verhard stuk en gras. deels ook met schaduw. met electra, vers water tappunt en lozing wc en grijs water. veilig achter slagboom. kaartje a 17,50 / nacht in automaat bij slagboom kopen. uitzonderlijk mooi sanitair van de ernaast gelegen camping mag ook gebruikt worden.
prima rustige camping voor op heen of terugreis niet te ver van autoroute. Frankrijk/Nederland. Ruime plekken, redelijke prijs. leuk uitzicht in donker op tientallen knipperende rode lampjes van windmolens. sanitair wat gedateerd en spekgladde vloeren door natte vloeren
camperplaats bestaat niet meer.
prachtige plaatsen aan zee. basic installaties, maar goed functionerend. leuke omgeving voor fietstocht (Crotone en cape Colonna). vriendelijke ontvangst. wel winderig
redelijk voor 1 nachtje. vriendelijke ontvangst. plaatsje tussen gestalde campers. eigen sanitair gebruikt dus geen mening over wat er was. €15,00 hoop geld voor deze plaats
ontzettend vriendelijke ontvangst,mooie grote plekken, wat simpel maar in prima staat en heel schoon sanitair. €15,90 /nacht voor 2 pers. zonder elektra. mooie uitvalsbasis voor het prachtige nabijgelegen kloostercomplex (10 min lopen)
mooie camping, wel wat duur (€27,50 camper 2 pers zonder elec). ook zeer moeilijk te vinden. coordinaten zijn niet goed, moeten zijn N 37, 962359 W 004, 814279 (= plek nr 15)
prachtig klein campinkje met behoorlijke camperplaatsen in bosrijke omgeving inclusief vogelconcerten. Aan de rand in bos ook een 10 tal camperplaatsen incl 16A en water voor winter en voor-/naseizoen. oogt prima. Schoon maar wat verouderd sanitair. wel routeplanner nodig om terreintje te vinden, want er staan geen bordjes langs de weg.
Prachtige camping aan meertje. Veel bomen voor schaduw, ruime plekken, sanitair redelijk nieuw en netjes. Als je weet dat sluitingstijd van 12.00u tot 16.00u is, is dat geen probleem. Dorp vlakbij op loopafstand.
Prachtige plaats deels in schaduw kersenboomgaard met heerlijke kersen (in juni). gratis als je voldoende wijn koopt (meer dan ca €30). nabijgelegen stadje Gengenbach prachtig schilderachtig uitstapje voor avondeten of kop kaffee mit kuchen.