@JohnnyThijssen
- 2022

Camping zijn eigenlijk 2 delen eerste deel is voor toeristen 2e deel voor vaste gasten. Het deel voor toeristen ziet er goed uit mooie plaatsen en uitzicht op de Rijn en het grote grasveld. Wij hadden pech dat we met onze camper tussen de vaste gasten kwamen te staan. (Plaats wisselen was niet bespreekbaar). Beetje rommeltje en niet echt gezellig. verder een prima camping.

Wat een gezeur over een “chagrijnige receptie”. Wij werden netjes ontvangen en kregen duidelijke uitleg, onze vragen werden netjes beantwoord. De camping is goed onderhouden, en net en schoon sanitair . En ja je betaald voor de douche en elektra, maar dat is toch ook eerlijk betalen wat je ver-gebruikt. Camping ligt op loop-fietsafstand van Trier, mooie ruime plaatsen met uitzicht op de Moezel. Een aanrader als je Trier wil bezoeken.

Groot grasveld achter woonhuis. Vriendelijke ontvangst in het Engels. douche en toilet gedateerd maar schoon. Prima plek om Praag te bezoeken.

Groene weide bij een wijnboer. Eenvoudig toilet (geen douche)nieuw sanitair gebouw is in aanbouw met douches. Vriendelijke eigenaar geeft een kaart mee met fietsroute en wat tips. Paar lekkere flesjes wijn gekocht. De hertjes zijn er ook nog steeds

Mooie camperplaats net uitzicht op de Waal. Continu varen de schepen voorbij. Genieten. We hadden gereserveerd op de dam en onze plek was gelukkig vrij. Sanitair wad voor dichtbij

Je moet er inderdaad even doorheen kijken als je aan komt rijden. Ziet er rommelig uit, maar het sanitair is prima goed schoon en ruime douches. Ook werden we heel vriendelijk ontvangen door de eigenaresse die enthousiast vertelde over Schwerin en een mooie fietsroute adviseerde rond het meer. Kasteel is echt prachtig.

Mooie camping met ruime plaatsen. Caravan/ camper op grastegels en ervoor gras. Alles is nog vrij nieuw zo ook toilet en douche gebouw. 's Morgens verse broodjes verkrijgbaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op fiets afstand van Amaterdam en Ziggo Dome.
Mooie camping ruime plaatsen gescheiden door lage heggen die netjes geknipt waren, op loopafstand van Charleville Mezieres. Sanitair gebouw is vrij nieuw maar van binnen ziet het er beetje verouderd uit. reserveren was niet nodig half augustus.
Mooie camperplaatsen bij een camping. 500 meter van Groede en paar km van het strand Vriendelijke ontvangst, we kregen meteen tips over mooie fietsroutes (met een fietskaart ) en andere bezienswaardigheden in de omgeving, iedere ochtend verse broodjes.