@JohnnydeWaal
- 2018
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een mooie rustige camping plaats. Zeer vriendelijk ontvangst. Mooie ruime plaatsen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en staan voor iedereen klaar voor tips. Ze hebben een app waar je veel informatie op vindt. ook krijg je dan meldingen over de activiteiten die ze organiseren. Zo organiseren ze o.a BBQ avonden, wij hebben daar erg van genoten, alles was prima geregeld. Wij komen hier zeker nog terug mochten wij die kant op gaan.
Super leuke kleine camping. Erg vriendelijk ontvangst. Sanitair is netjes en schoon. Wasmachines zijn gratis te gebruiken en je kunt de was op een wasrekje hangen. Ik had hem ‘‘s avonds op gehangen,de volgende morgen had de eigenaresse het rekje buiten gezet. Mooie uitvalsbasis om naar Pisa en Lucca te fietsen en bij terugkomst een heerlijke verkoelende duik in het zwembad. Het is niet groot maar geweldig om af te koelen. Een top camping
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2022
4 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

zeer leuke camping. sanitair erg netjes. Ligt direct bij de gondel. We kregen bij de camping een kaartje waarmee je gratis één keer met de gondel naar boven en naar beneden kunt. Veel informatie over de omgeving. Mooi wandelgebied, naar het dorp loop je in 30 minuten. Wij hebben de natur purweg gelopen van boven naar beneden. Mooie route op smalle onverharde paden. Wel erg steil maar zeker de moeite waard. Ook heerlijk gegeten bij de Schialm
2021
Toen we aankwamen moesten we zoeken waar we ons aan moesten melden. Bij de golfclubwinkel was een vrouw en vertelde mij dat we de camper gewoon ergens op de parkeerplaats konden zetten. stroom hadden ze niet en de wc was een dixi die op de parkeerplaats staat.
Plaatsen zijn mooi . Door corona zijn de toiletgebouwen en douches alleen maar open van 16.00 tot 19.00 uur.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden