@Johnthenighttripper
leuke kleine camping. zeer ruime plaatsen sanitaire voorzieningen eenvoudig maar goed. ik heb 13 euro betaald voor de nacht. Hele prima prijs / kwaliteit verhouding vriendelijk ontvangst. als je in de buurt bent ga er dan eens langs
sluit mij bij onderstaande reviews aan. Camping in ontwikkeling in een mooie rustieke omgeving. Mooie plannen voor de verdere ontwikkeling liggen klaar Deze camping is een tussenstop voor overnachting meer dan waard.
deel de meningen hier onder. met vw camperbus schade opgelopen bij het achteruit insteken naar het terras. (Op een steile helling en in een bocht). doorgang zeer smal en heel lastig. Kan ook ook zijn dat ik niet kan rijden 😳. gelukkig vertelde de eigenaar dat dit vaker gebeurd. Dus vooral met een grote camper een serieuze opgave om hier te komen en naar de plaats te gaan
Sitecode: 102096
waren daar op 12-4-2023. Leuke plek maar sanitaire voorzieningen zijn onvoldoende als je daar afhankelijk van bent. Schimmige prijsopbouw. Je wordt min of meer gestuurd om daar te kopen of te eten. Dit wordt dan in de prijs voor overnachting verdisconteert. Hoe meer je koopt of gebruik maakt van het diner hoe goedkoper de overnachtingsplek is. Dus vraag naar de prijs voor alleen de overnachting anders ben je meer kwijt dan wordt aangegeven.
waren hier op 17-4-2023. prijs per nacht 20 euro (2 personen plus Camperbus. inclusief stroom. sanitaire voorzieningen zeer goed en schoon. omgeving prachtig. deze camping is een aanbeveling
wij waren hier op 16-4-2023. camping op dat moment rustig. prijs per nacht 26 euro excl. 1euro per persoon tax. sanitaire voorzieningen functioneel. prijs kwaliteitsverhouding niet in balans ten opzichte van het gebodene. prijs zou wat minder kunnen zijn zeker in vergelijking met onze andere ervaringen
waren hier op 14-4-2023. prima plek voor een nacht of meerdere nachten als je van de zee wilt genieten. ja er is treinverkeer maar er geluid is zeer snel weer weg. accommodatie is basic en functioneel. vriendelijke bejegening. 15 euro voor de nacht betaald inclusief stroom