@JohnvanBemmelen
Juli 2026
Sitecode: 195559
Wat een toplocatie! We hebben genoten van de gastvrijheid en de mooie voorzieningen. Heel dichtbij de stad en toch in het groen. We hebben nog deel genomen aan een zeer goed verzorgde pizza avond en dat was zeer geslaagd & gezellig. We komen graag nog eens. John & Renée uit Zaandam
Heerlijke rustige camping met grote plaatsen, waarvan deels met zicht op de visvijver. Graham (sinds 3 maanden eigenaar) doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Twee keer meegegeten en een hele leuke avond gehad met alle (meest Engelse) gasten. Sanitair wat oud, maar wel prima werkend en zeer schoon. Verder alles tiptop in orde.
Sitecode: 22068
Wat een prachtige plek: mooie kampeerplekken in alle soorten en maten, goed sanitair, vriendelijke ontvangst (in het Engels), wasmachine en droger ( we kregen ongevraagd twee muntjes omdat hij het niet zo goed zou doen; dat viel trouwens erg mee!), broodjesservice en met uitzicht op het prachtige kasteel. Dorp met leuke restaurantjes en kasteel op loopafstand. Kan niets negatiefs bedenken!
Slechts enkele kampeerplaatsen tussen verder allemaal stacaravans met vaste gasten. Vriendelijke ontvangst, verder rustige camping. Sanitair redelijk nieuw, maar de enige (!) douche liep nauwelijks door. Hesdin (op fietsafstand) vonden we tegenvallen. Chemisch toilet konden we legen onder een tegel bij het toiletgebouw, zonder verdere kraan/water erbij. Water van afwas en wasplaats waren koud.
Wat een feest om hier te staan met de camper! Een hartelijke ontvangst en een prachtige plek om te staan. Veel ruimte en altijd een mooi uitzicht. We hebben zelfs reeën gespot. Het sanitair is picobello en de soep op vrijdag (6,50 pp) was heerlijk! We komen graag nog eens terug.