@JohnvanCraenenbroeck
- 2002
vlakbij supermarkt en het oude stadje. ik heb de InArea app op voorhand geïnstalleerd en volledig aangevuld (ook creditcard), binnen en buiten rijden was poepsimpel, tot aan de slagboom rijden, barcode inscannen en de slagboom gaat open!
alles is reeds gezegd in vorige review’s. perfecte camperplaats!
goede plaats! Kort bij bushalte om naar de stad te gaan. verschillende winkeltjes en bar’s in de buurt van de camperplaats.
Mooie camperplaats. Alles is reeds in de vorige reviews gezegd! Enkel jammer dat er geen schaduw is.
staanplaats is dik Ok en rustig. Stad perfect te voet bereikbaar (30 min stappen). Zorg er wel voor dat je voorzien bent van water en niets hoeft te ledigen, het service punt is echter vreselijk vies en vervallen.
Vriendelijke ontvangst, mooie plaats op een boerderij!

Parking aan station rustig en vlakbij centrum, ideaal gelegen. Lozen grijswater en wc is mogelijk. Men werkt er nog aan om water en stroom te voorzien. water en wc beschikbaar aan station.
Wordt beheerd door camping-car park. Mooi aangelegd en goede ligging voor wandelingen en fietstochten. Bakker en voedingswinkel op 1,3 Km.
Mooi aangelegd, wel smalle plaatsen. onmogelijk om in of uit te rijden wanneer de schoolbussen wachten op het einde van de schooldag.
Perfect te doen met camper van 7,5 meter, er zijn voorbehouden plaatsen voor de grotere campers. Zeer vriendelijke ontvangst!
ter info: CP is gesloten van15/06 tot en met 17/06 voor onderhoudswerken. genoeg alternatieven in de buurt!
Perfecte locatie om Berlijn te bezoeken, de beheerder geeft uitleg via een stadsplan hoe je overal makkelijk kan geraken. Winkels, restaurants en openbaarvervoerbedrijf vlakbij. Wel prijzig, maar voor 1á2 dagen heb ik dit er voor over om makkelijk en veilig Berlijn te bezoeken. Toegangspoort is dicht tussen 20:00 en 08:00.
Rustige plaats voor de camping. Mooie omgeving!
Sitecode: 19319
Prachtige en rustige locatie tussen de bossen en aan een meer. Zalig zwemmen in het meer, water is mooi helder. Mooie fietstochten gemaakt in de bossen en tussen de velden. Dorp met winkels op 8 km waar je alles kan verkrijgen. Broodjesservice op de camping. Zeer vriendelijk personeel.
Goede locatie vlakbij de skipistes. Centrum via wandelweg over de pistes of met de gratis skibus. Prijs is €19 + taxe de séjour, inclusief water en stroom (10A). Alleen jammer dat de gemeente de camperplaats niet al te goed sneeuwvrij maakt. Hierdoor is het niet altijd makkelijk om een goede plek te vinden (eerst sneeuw ruimen) en moet men sneeuwkettingen omleggen om op/af te rijden als het gesneeuwd heeft. Op de andere camperplaats doen ze dit nochtans wel!
Ik heb dut via mail nagevraagd bij de Tiroler Zugspitz Arena, dit hebben ze geantwoord: Am Almkopfbahnparkplatz ist es erlaubt mit dem Reisemobil zu Parken und für 1 Nacht stehen zu bleiben. Wir wünschen Ihnen einen schönen Aufenthalt