@JohnvanDaal
- Ander
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Sitecode: 102042
Heerlijke natuur en rust. Helaas geen douches en toiletten zijn zeer oud. Dat is helaas edn minpuntje. Maar wij staan hier vaker, en is echt een aanrader. Word dan sel eerst lid van camping car park
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Alleen tussenstop. Water en elektra: 1 jeton (ergens kopen) = €2.50=1 uur. Het is de vraag of die het nog doet. Gravel parkeren dus zorg dat je een matje voor je uitstap bij je hebt.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het beproefde recept van deze organisatie: ruime plekken, mooie locatie en elektra, water en lozen aanwezig. Voor de camperaar die wat ruimte en gemak wil en daar wat voor wil betalen.
Juni 2026
Twijfel 3 of 4 sterren. Van en naar Nederland prima tussenstop langs de Maas, prachtig kasteel (entree €12), maar de stad Sedan is inderdaad niet zoals gehoopt.
Voormalige municipal camping. Perfecte plek. Je hebt Camping-Car Park account nodig. Loosplaats en water, sanitairgebouw. Aan de oever van de rivier Yonne
Sitecode: 195190
Wij stonden op de voormalige camping. Je hebt Camping-Car Park account nodig. Loosplaats en water. Oud sanitairgebouw. Even verder ligt nog een camperplaats, ook van Camping Car Park. Erg opletten hier dus, want ik seed een reservering bij de een en reed binnen bij de ander. Dubbel betaald dus
Ruime plek vlak bij touristisch fietsdorp aan de voet van de Mont Ventoux. Je hebt Camping-Car Park account nodig. Loosplaats en water.
Klein parkeerplekje, mooie wandeling langs de Rhone. Je hebt Camping-Car Park account nodig. Loosplaats en water.
prima rustige plek in bosgebied. Je hebt Camping-Car Park account nodig. Loosplaats en water. Sanitairgebouw
Ligt heel mooi aan een bocht in de maas en prima uitvalsbasis voor fietstocht langs de rivier. Je hebt Camping-Car Park account nodig. Loosplaats en water.