@Joincamp
- 2006
Een super camping. Er staan bij de ingang mooie nieuwe sanitair gebouwen. We mochten gaan staan waar we wilden omdat het nu lekker rustig is. Voor de liefhebbers staan er diverse glamping accommodaties. Wij zijn de Route des Grandes Alpes aan het rijden en de weg naar de camping is prima te doen. Wij rijden met een camper v 7.40m. Wij zouden hier zeker terugkomen.
Wat een fijne CP met super vriendelijke eigenaren. Kregen een lekker sapje uit eigen tuin. Rustigere CP dan deze vind je niet snel.
Wij waren hier in 2006, camping is echt mooi geworden. Ruime plaatsen en goede voorzieningen. Voor ons een prima uitvalsbasis voor de start van onze tocht door Noorwegen.
4 sterren omdat het een super locatie is. Voorzieningen bij het huis van de eigenaar aan de overkant. En toen was de telefoon leeg, google maps en spotify onderweg aan de lader slurpen dus veel stroom, ondanks dat deze aan de lader in de camper hing. Supervriendelijke eigenaar had meteen de oplossing; verlengkabel over de rustige weg en we hadden stroom. 10 € is mooie prijs voor deze prachtige CP.