@Jojok
Hoe kun je zo'n plek aanbieden en er ook verblijven, het is verschrikkelijk!!!
Uitstekende camping, onberispelijk sanitair, mooie plaatsen, alle voorzieningen, perfecte wifi. Gelegen tussen de weg en het spoor, maar niet erg lawaaierig, 2 treinen in de ochtend.
Zeer aangename plek om te overnachten: rustig, vlak, met elektriciteit, betaalde toiletten en een supermarkt in de buurt. 206 kronen te betalen via de Gomarina-app.
We dachten dat we in een pakhuis terechtkwamen, niet bepaald een gastvrije plek, dus we vertrokken!!!
Eind maart langs geweest om water te tanken: werkt niet (kapot?!), de kassier had maar één muntje!!! verbazingwekkend!!! 5.- voor niets!!!
geen serviceplaats ingericht voor campers: je moet water tanken op een oprit en de camping verlaten om af te tappen op een klein rond rooster😲😧hallo manoeuvres 😡nog nooit gezien in een 4-sterren!
vriendelijk welkom. heel mooi zwembad en strand. ligstoel € 15! GEEN service behalve elektriciteit en wifi. correcte sanitaire voorzieningen. restaurants, markt. schaduwrijk. meer gericht op de hotelier dan de camping. avondpendeldienst naar Naousa. 29 € voor 2 met een camper. prettig verblijf.
Sitecode: 19500
Leuke plek, goede ontvangst. Helaas sanitair niet onderhouden, vies!
Sitecode: 19508
Leuke plek, goede ontvangst, zwembad. Helaas sanitair niet onderhouden, geen water naar wc, koude douche. Jammer !
Sitecode: 20627
Super welkom van Yassine, erg behulpzaam. Schitterende plek aan zee, zwembad, mini-markt, wifi. Schone sanitaire voorzieningen maar kapotte deuren! Alleen Maroc Telecom-netwerk!
Het is echt een plezier om hier te blijven. Goed gelegen camping, goed gelegen, vlekkeloos. Van harte welkom, zeer goed eten.
Sitecode: 20935
Thuis onvriendelijk. Sanitair vuil en aangetast. Beste, 120 dirhams voor de eerste 2 nachten! Juiste plaatsen, in de stad, beetje luidruchtig.
Sitecode: 20971
Goed onderhouden camping. Sanitair schoon. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Strand en centrum op 100 m. Ochtendbrood
Sitecode: 20976
Prachtige plek, prachtig uitzicht op de lagune. Rustig voor de nacht. 20 dhirams.in het park!
prachtige locaties in een palmentuin, welkom, maar sanitair nog nooit schoongemaakt al na 3 jaar vervallen!
Sitecode: 19842
Gemakkelijke toegang via een parcours van 3 km. Van harte welkom. Zeer goed bewogen en onderhouden. Zeer goed eten. Een oase van rust!
Sitecode: 19855
22.11.19 bracht gisteren door op deze camping volledig verlaten, niemand heeft het huis, geen camperplaats, betreurenswaardig zwembad, blijf niet eens overnachten