@Jojovanvulpen

2004

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Als je de weg neemt die met een bordje is aangegeven staat is het goed te doen met onze 7.55m

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Wat is dit toch een heerlijke camperplek. Behulpzaam personeel. Prima zeer schoon sanitair . s Avonds gezellig, verlicht barretje waar pizza en tapas vers worden gemaakt. Hier geen last van overstromingen. Dicht bij zee en met de fiets 3km naar de Lidl en dat voor . komen hier zeker terug.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

dank je wel dat we hier mochten staan. veilig en rustig met toilet douche

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wat een fantastische plek. Ook het centrum is super gezellig met terrasjes en AH om de hoek.Gemeente bedankt . Hopelijk gedraagt iedereen zich netjes zodat buurtbewoners niet gaan klagen en deze plek niet wordt opgeheven. Bedankt Zaltbommel

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

super gezellige camping. met leuk restaurantje. sanitair schoon. acceptabe prijs. persoonlijke benadering van de camping echtpaar . komen zeker terug.

leek eerst even niets, maar het is een heerlijke plek. rustig, bakker en supermarktje om de hoek. water 15 november nog niet afgesloten. toilet prima te legen zie foto. en vuilwater. buren zwaaien vriendelijk en..je kan buiten zitten. Dank aan de gemeente. hopelijk houden andere camperaars het ook schoon en netjes.

dank voor deze prachtige verzorgde plek. de vriendelijke beheerder komt s avonds het geld op halen omdat de automaat niet werkt op.nederlandse pasjes. alles zeer schoon al het andere positiefs wordt al gemeld. vanaf 7 juli beperkte plaatsen door een feestweek jojo

schoon en brede plek. alles aanwezig. s nacht heel stil, restaurantje aanwezig . wandel en fiets mogelijkheden. 10 minuten lopen naar de supermarkt. goed verlicht. Dank aan de organisatie.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Remco bedankt. Helaas moesten we door omstandigheden eerder weg, anders waren we langer gebleven dan de 5 nachten nu. Terwijl we nooit langer dan 2 a3 nachten ergens blijven staan. Niemand bakt zulke heerlijke frite en sate als Remco. Bovendien zorg jij ervoor dat er een gezellige en ontspannen sfeer hangt bij de mede camperaars. De gezellige zitjes overal geeft een unieke , ontspannen sfeer. TOP gr Johan en Joke

prachtig sanitair. grote ruime douche. alles met prachtig marmer. wasmachine 2 euro. ook snachts bewaking. grote plekken. vriendelijke beheerders. met de fiets binnendoor naar Korinthos. ons plan was om 1 nacht te blijven, maar het werden er 6

Heerlijke camping direct aan zee. Bedjes en parasols gratis. Heel fraai sanitair met warme douche Buitengewoon vriendelijke ontvangst. niet alleen tijdens ontvangst maar ook tijdens ons verblijf Het plan was om 2 dagen te blijven, maar dat werden 8 dagen. Laat in seizoen was het restaurant dicht maar 60 meter verop kon je een heerlijk.buffet krijgen bij een resort. Goede gratis WiFi voor meerdere apparaten. Goede schotel ontvangst. Dank je wel

deze locatie is niet toegankelijk voor campers zwaarde dan 3.5 ton. toegangswegen naar deze camper plek zijn dus verboden voor 3.5.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hier heerlijk 3 nachten gestaan met stroom en in het weiland . Prachtig uitzicht en heerlijk rustig en toch zo in het dorp. En dat allemaal gratis .Leuke fietsroute naar Enkhuizen of Medemblik. Beheerder informeert of je goed geslapen hebt en geeft nog advies . Een aanrader is ook het diner, was voortreffelijk. Al met al de moeite waard om hier een keer te gaan staan en/of te gaan eten.

Allemaal vriendelijk, heerlijk warm brood s morgens, warme douche die niet steeds uit gaat . Keurig schoon sanitair en uitstekende voorzieningen voor de camper. Zelfs een douche om de camper te wassen en dat allemaal gratis.

Sitecode: 19155

Het is hier inderdaad rustig,maar stroom is niet gratis. Op zich niet zo erg maar waar is het zwembad?? Na een zoektocht van een halve middag gevonden . Terug de straat uit en links af het spoor over. Dan weer rechts . Het is ongeveer een kwartier lopen. Per keer de jetons er in gooien. Steeds voor 1 uur anders ben je de jetons kwijt. Er was een stopcontact in werking. Door dit alles maar een 7

Het enige positieve was het nieuwe sanitair. Ontvangst door een onverzorgde, tandeloze mevrouw. Afval plaats was maanden niet leeg gehaald!!!! En overal hoge onkruid. Inderdaad willekeur betreffende de plaatsen. Het was 38 graden toen we aankwamen, maar mochten niet voor 1 nacht onder de bomen gaan staan. Terwijl er genoeg campers stonden op die plaatsen. Duitsland onwaardig, onverzorgde camping.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Sitecode: 19748

Smerig en kapot sanitair, geen wasmachine , geen internet. Wel voldoende stroom en verharde camper plekken. Net voldoende voor 1 nacht. Veel te duur voor wat het biedt

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Vriendelijk ontvangst in beetje engels of in Duits . Alleen contant betalen. Kan ook in euro s . Camper met stroom en twee personen €13,60. Sanitair zeer schoon en nieuw. Douches niet van elkaar gescheiden ,dus niet preuts zijn😜 Stonden hier op 15 mei helemaal alleen op de camping

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Voor kinderen veel speeltuin plezieren en zwembad met grote glijbanen. Sanitair slechte afvoer en toiletten smerig. Overal achterstallig onderhoud. In weekend ook veel dagjes mensen .Grote kamp winkel. Zonder kinderen is deze camping niet aan te raden.

Camperplek van de toekomst!! Zeer verzorgde ,grote camperplek. Elke plaats heeft stroom en water aansluiting. Twee cabines met elk een wastafel, toilet en douche. Zelfs kleine speeltuin voor kinderen. Ook heeft de beheerder nieuwe fietsen te huur en een frisdrank automaat. Het totale terrein is beveiligd met camara's en slagbomen. Al met al prima plek

Prima plek bij zwembad. Toilet gratis en douche 0,60 euro cent. Stonden hier in het hoogseizoen 25-07-15. Gezellig dorp en veel fiets- en wandelmogelijkheden. Komen hier zeker een keer terug.

De prijs 12 euro klopt niet. Wij moesten op 16 juni al 20 euro betalen . Toiletten spoelde niet of nauwelijks door en de douche bestaat maar uit 1 hokje , dus waar laat je je kleren of toiletartikelen. Wifi is 1 Euro voor twee uur maar doet het niet of nauwelijks. Zelfs overdag kon je niet buiten zitten doordat het zwart zag van de muggen. De mooie fietspaden naar Valencia maakte alles weer goed.

Te kleine plaatsen? Misschien kan Fam. Hofman er bij vermelden waar in Spanje aan zee grotere plaatsen zijn? Afwasbak bij je plaats. Je plaats is zo afgebakend dat niemand in je voortuin kan gaan staan. Prima

Waren daar 20 juni, de prijs was 14 euro en vanaf 21 juni moesten we 28 euro gaan betalen. Zijn toen maar naar camping Eden gegaan. ACSI korting tot 26 juni, dus 18 euro en ligt aan zee /boulevard . Veel grote plaatsen en veel schaduw.

Prima plek om Sintra te bezoeken. Zowel de oude stad als Sintra zelf. Beide kun met de bus 433 bereiken. Wij hadden geen overlast van de voetballers. Wel voor 9,50 pp gegeten in de kantine. Broodje, soep, vis of vlees met koffie na en een karafje wijn Inc. Goede wifi ontvangst in de kantine.