@Jojovanvulpen
- 2004
- Rapido Intergraal Distinction I 96
- 2020
- Integraal
Als je de weg neemt die met een bordje is aangegeven staat is het goed te doen met onze 7.55m
Wat is dit toch een heerlijke camperplek. Behulpzaam personeel. Prima zeer schoon sanitair . s Avonds gezellig, verlicht barretje waar pizza en tapas vers worden gemaakt. Hier geen last van overstromingen. Dicht bij zee en met de fiets 3km naar de Lidl en dat voor . komen hier zeker terug.
dank je wel dat we hier mochten staan. veilig en rustig met toilet douche
Wat een fantastische plek. Ook het centrum is super gezellig met terrasjes en AH om de hoek.Gemeente bedankt . Hopelijk gedraagt iedereen zich netjes zodat buurtbewoners niet gaan klagen en deze plek niet wordt opgeheven. Bedankt Zaltbommel
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

super gezellige camping. met leuk restaurantje. sanitair schoon. acceptabe prijs. persoonlijke benadering van de camping echtpaar . komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
leek eerst even niets, maar het is een heerlijke plek. rustig, bakker en supermarktje om de hoek. water 15 november nog niet afgesloten. toilet prima te legen zie foto. en vuilwater. buren zwaaien vriendelijk en..je kan buiten zitten. Dank aan de gemeente. hopelijk houden andere camperaars het ook schoon en netjes.
dank voor deze prachtige verzorgde plek. de vriendelijke beheerder komt s avonds het geld op halen omdat de automaat niet werkt op.nederlandse pasjes. alles zeer schoon al het andere positiefs wordt al gemeld. vanaf 7 juli beperkte plaatsen door een feestweek jojo
schoon en brede plek. alles aanwezig. s nacht heel stil, restaurantje aanwezig . wandel en fiets mogelijkheden. 10 minuten lopen naar de supermarkt. goed verlicht. Dank aan de organisatie.
Remco bedankt. Helaas moesten we door omstandigheden eerder weg, anders waren we langer gebleven dan de 5 nachten nu. Terwijl we nooit langer dan 2 a3 nachten ergens blijven staan. Niemand bakt zulke heerlijke frite en sate als Remco. Bovendien zorg jij ervoor dat er een gezellige en ontspannen sfeer hangt bij de mede camperaars. De gezellige zitjes overal geeft een unieke , ontspannen sfeer. TOP gr Johan en Joke