@JokaW
- 2005
Prachtige camperplaats. Ruime plekken. mooi en schoon sanitair en mooie ligging. Heerlijk rustig. Aanrader!!
Prima camperplaats, ruime plekken, mooi aangelegd en het uitzicht is prachtig. In de loop van de avond, (zelfs nog om 23u.) komen er nog 3 campers bij, terwijl alle plaatsen bezet zijn. Dit zorgt voor onveilige situaties en frustratie. Vol is vol . Zo maken camperaars het voor anderen kapot.
Een topplek! Met mooi uitzicht, vriendelijke ontvangst, heerlijke aardbeien van eigen kweek. Er worden diverse services aangeboden. Kortom een aanrader.
Wat is dit een fijne plek. Ruime plaatsen, zon, schaduw, mooie omgeving, vriendelijke ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar !
mooi verzorgde, rustige cp. De betaling van 2.40 lukte prima met de qr- code.
Top plek. Heerlijk rustig, veel ruimte, zeer verzorgd . Altijd plek.
Onze eerste indruk was goed, maar er was vannacht veel lawaai van een of meer vrachtwagens die aanhangwagens aan en af koppelden en rond reden. ( zo klonk het). We hebben hier overnacht van vrijdag op zaterdag
Nette kleine camping in rustig gebied, zeer vriendelijk ontvangst. Schoon sanitair. Goede WiFi. Aanrader!
kost nu 175 kronen.
We hebben prima geslapen hier en vooral heerlijk gegeten. Je kunt een menu bestellen en keurig verpakt afhalen voor een goede prijs. Je loopt zo het centrum in met goed winkelaanbod.
Fijne ruime plek. Viswater voor de deur en de hond kan prima uitgelaten worden. Wij komen zeker een keer terug!
Wij vinden dit een fijne camping, speels ingericht, met prachtig uitzicht. Broodjesservice. Nieuw groot zwembad (27°) .Jeux de boule baan, speeltuintje, tafeltennis, restaurant, bar (nu gesloten). Alles schoon en goed verzorgd. Warme ontvangst door behulpzame eigenaar. Supermarkt en meer van Serre-Ponşon op loopafstand. Priis met Acsi-card is 16 euro.
kost nu 150 kronen
kost nu 150 kronen
kost nu 150 kronen.
Fijne en vooral rustige plek met een keurig servicestation .
Rustige camperplek met mooi uitzicht op het oude dorpje. Het dorpje is zeer de moeite waard!
Prachtige rustige plek waar we heerlijk geslapen hebben. En, voor de geocachers: er is heel dichtbij een mooie earthcache te vinden.