@Jokevan'tHoog
- Ander
- Buscamper
prima plek voor 1 nacht. eenvoudige doucheruimtes en een plus dat er ook warm water bij de wastafels is. Voor grijs water en de cassettetoilet is geen optie om deze te legen.
We verbleven hier begin april ‘25. Prima plek voor ons (zelfvoorzienend) met meerdere campers in de omgeving. Genoten van een paar mooie wandelingen naar de oude binnenstad van Monschau.
Prima plek, we komen D.V. graag terug. Dankjewel Elburg.
Prima verblijf. zeker voor herhaling vatbaar. Douch is €0,50 per 5 minuten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
We hebben op deze plek overnacht. Parkeren is niet meer gratis, maar blijkt €5,= per dag. Betalen kan via automaat of de app EasyPark. Vanwege de tijd van het jaar is het water. Niet aanwezig mogelijk in verband met bevriezingsgevaar.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Gastvrij ontvangst en heel vriendelijk personeel. Men was bezig met het oogsten van olijven en was bereid om wat uitleg te geven over het proces. Sanitaire ruimtes zijn schoon en netjes. Fijn om ook je was te kunnen doen met de wasmachine en wasdroger. €2,00 voor 60 minuten wassen en €2,00 voor 80 minuten drogen. Wel hebben wij in de nacht wat overlast ervaren van blaffende honden in de omgeving.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
We kwamen hier einde van de middag en leek dat op deze plek niet meer toegestaan is om te overnachten. No camping! Wel een hele mooie plek om overdag te stoppen.
Mooie parkeerplaats en super dat supermarkt dichtbij is. Vanwege geluidsoverlast van jongeren met hun brommers en auto’s zijn we hier niet gebleven en om 21.30 uur vertrokken.
Prima plek om te overnachten. Mooi schoon strand met zwemgelegenheid zelfs met lift voor mindervaliden om in water te komen.