@Jokomoeie!
- 1996
Ruime camping, plaatsen zonder afbakening maar iedereen staat ruim genoeg van elkaar. Vriendelijke eigenaren. Sanitaire blok is netjes, er staan overal kuisproducten en men verwacht en vraagt om alles netjes achter te laten. Zo ook om niet met schoenen in de douches te gaan. Op zich niets mis mee. Slechts 1 nacht gebleven omdat we op doortocht waren. Geen verdere indruk kunnen opdoen.

Vriendelijk jong personeel, maar precies een scoutskamp. Chaotisch en niet georganiseerd. In hoogseizoen geen aanrader, verschrikkelijk druk en rumoerig. De camping wordt volgepropt, en geen vlak terrein. Krijsende kinderen en totaal geen privacy. Niet de camping om tot rust te komen. Tip: neem warme kledij mee. ‘s Nachts rond de 5 graden en overdag rond de 15 in midden juli. Misschien ideale camping buiten het hoogseizoen?
Mooie rustige camping, prachtig gelegen tussen een rivier en middeleeuws dorp. Proper sanitair, zeer vriendelijke eigenaren. Volwassen platanen, dus best wat schaduw. Geen zwembad, geen speeltuin. Lozen afvalwater kan een beetje verder in het dorp. Aanrader!

Super camping, rustig, afgelegen, prachtige omgeving. Je kan staan waar je wil. Bar en restaurant bij receptie. Opgelet, geen wifi of mobiel bereik op het terrein, enkel bij de receptie is er ontvangst. Proper en mooi sanitair. Voornamelijk geschikt voor gezelschap zonder kinderen. Zeer afgelegen, minstens 15 tot 20 km rijden voor winkel.

Ideaal als je louter je camper wil parkeren om Metz te bezoeken, met eventueel een paar extra diensten. Ligt net naast een camping, wil je meer dan adviseer ik je om de camping te nemen. Toegang parking is net naast de ingang van de camping. Dat betekend dat wanneer er iemand aan het inchecken is in de camping je even mee hoort aan te schuiven omdat de toegang tot de parking dan belemmert is. Verder ideale locatie om centrum te bezoeken.

Op zich een goede parking om het centrum van Troyes te bezoeken. Vlak naast de Seine. Er staan meestal nog andere campers waardoor toch voldoende gevoel van veiligheid. Misschien minder geschikt om te overnachten.