@Jolanda2022
- 2022
hele fijne (familie)camping. lekker rustig, een fijn restaurant en niet zo groot. faciliteiten zijn prima!
waarschijnlijk hebben wij het niet getroffen. Het was zondag met veel Italianen. Om 16.00 uur ging de muziek aan bij verschillende campers met hele harde muziek en ze zaten lekker vals mee te zingen. Maar goed dat moet je ook een keertje meemaken. Staan nu in de volle zon want er zijn geen schaduw plaatsen.
hele leuke eco camping. Tijdens de BBQ spreek je andere mensen en maak je weer mooie herinneringen. 1 nadeel is de zandgrond waar op staat. Maar de camping en de gezellige sfeer maakt alles goed
heerlijke camping aan het strand met gratis ligbedjes. Zijn niet gaan fietsen omdat aan een steile weg ligt en volgens mij geen fietspad . Gegeten in het visrestaurant. Geen aanrader.
heerlijke camping, prachtig strand en goed betaalbaar restaurant. Zijn hier 3 dagen geweest maar had ook langer gekund. het sanitair is verouderd
wij kwamen s-avonds om 21.00 uur omdat we bij 2campings waren geweest die dicht waren. Eigenlijk ging Mariposa ook de dag erna open omdat ze wat onderhoud aan de CP hadden uitgevoerd. Gelukkig mochten we die nacht daar wel verblijven. Super aardige Nederlandse eigenaren en niets is hun te veel. Prachtige kleinschalige CP met mooie ruime camperplaatsen en een heerlijk zwembad. We zijn uiteindelijk 4 dagen gebleven. We gaan zeker nog eens terug
prima gezellige CP direct aan zee. je loopt vanaf de CP het strandje op. prima sanitair en Gergio is een hele aardige eigenaar. heerlijke camping aan om even bij te komen. nu 35 graden te warm om iets te ondernemen maar aan het strand met de hoge golven is het goed uit te houden.
prima camping. Maar de prijs die is aangegeven op Campercontact app klopt niet. wij betaalde € 29,75 inclusief stroom voor een camper met 2 personen
prima camperplaats. Voor 1 nachtje goed te doen. Douchen op het strand.
Pedro ontvangt jou met heel veel enthousiasme.. leuke camperplaats met veel dieren. Hoewel hij nog veel met de camping van plan is hangt er een goede sfeer. De weg naar de camping is vrij zanderig dus in de 1e instantie vraag je je af waar je terecht komt maar het is zeker de moeite waard. Dichtbij het strand en een ideale camping voor kinderen