@Jolanda62
- 2014
Alle geschreven review berusten op waarheid, graag wil ik daar ook onze ervaring aan toevoegen. Op deze ZEER groene camping heerst een strak regiem. Wij hebben de aangename rust als zeer beklemmend ervaren. Even een ferme lach of een gesprekje, op luidere toon dan gedempt spreken, leverde ons een reprimande op en dan nog wel verwoord als samenscholing. Het heeft onze vakantie dusdanig beïnvloed, waardoor wij allen doodmoe zijn thuis gekomen.
Prima plek, schoon toilet en een warme douche. Dik tevreden, hoewel we niet op de mooiste plek staan hebben we wel een vrij hoekje omdat onze A3A met de 'kont' naar achteren staat.
Fijne camping, met heel schoon sanitair en lekker warm water tijdens het douchen. Het eten in het restaurantje is een aanrader. Wij hadden beiden een lekker gerecht 1 met vlees en 1 met vis en het heeft ons heerlijk gesmaakt. En de Nederlandse eigenaar is een vriendelijke man, die zeker belangstelling heeft voor zijn gasten.
Prima plek om te staan met prachtig uitzicht. Restaurant erbij wat wil je nog meer. Snap niets van het commentaar dat het rommelig is. Wat wil je dan, asfalt platen en/of heggetjes met afgescheiden.

Direct doorgereden. Camperplekken waren totaal niet onderhouden. Gras stond hoog en takken hingen er laag.

Het is vandaag 11 oktober 2022 en worden op deze minicamping vriendelijk ontvangen door de eigenaresse met een kopje koffie en een koek. Het is een heerlijk rustig plekje met fijne fiets mogelijkheden. Het sanitair is keurig, wij komen hier graag terug.

Mooi plek, maar zorg niet dat je de buurt van de loosput voor vuilwateremmer komt te staat. Het meurt de hele dag. Het was dat het al wat laat was anders was ik linea recta weer vertrokken. Daar moet men echt wat aan doen.

Dit mag de naam camperplaats niet hebben. Via een industriegebied sta je in een op een slordig uitziend terrein. Mooi blik op een soort centrale. Je waant je in Borssele. Waarschijnlijk omdat het goedkoop is gaat men er heen, maar dit is 3 x niks.
Kleine rustige camping. De camping wordt beheerd door een vriendelijke nederlandse dame. Over een oude brug loop je vanaf de camping zo het een kleine charmante oud dorpje, met een bakker, supermarktje, terrasje en een winkel van Sinkel, in. wij vonden het een fijne plek voor een paar nachten.
Prima plek. Veel mogelijkheden tot fietsen. Uitstekend sanitair. Wel een drukke weg in de buurt. Prijs is wel wat hoger . Rond de 23 euro voor 2 personen.
Het is inmiddels meer een camping met 5 camper plaatsen. Prima locatie om vanuit te fietsen. Goede faciliteiten en zeer aardige beheerder.