@Jolandacb
Wat een geweldige camperplaats is dit! Een prachtige locatie rondom een grote en gezellige tentoverkapping. Hier worden gezellige contacten gelegd, gekletst, gelachen en gegeten. Marie-Jeanne, Tonny en Kris, bedankt voor alles! In het bijzonder voor de lekkere koffie en overheerlijke rijstepap die Marie-Jeanne maakte. Maar ook voor rustzoekers is hier zeker ruimte. Verder volop fiets- en wandelinfo. Zeker tot ziens! Gr. Edwin en Jolanda
Camping heet Wylderwoods en maximale camperlengte is 6 meter.
Prachtige camperplaats. Mooi aangelegde verharde plaatsen voor de camper en verder met gras. Super mooi en schoon sanitair. Een absolute aanrader.
De afgelopen 3 nachten hier doorgebracht. Erg vriendelijke eigenaren, erg behulpzaam en staan altijd klaar. Sanitair erg schoon, geen bril en zelf papier mee nemen, maar dat weet snel. ;-) Mooie fietsomgeving. Echt een aanrader.
Leuke camping, maar sanitair flink verouderd en niet echt schoon en fris. Hier de afgelopen 2 nachten gestaan en weinig geslapen door de enorme harde wind waardoor grote en kleine takken en een soort van eikels met flink kabaal op de camper ploften. Vriendelijke eigenaar. Oo beloopbare afstand van Avignon stad.
Geweldige camping, vooral voor jonge gezinnen. Prachtig en schoon sanitair. Wifi slecht en de koelkast kreeg de eerste avond en nacht te weinig stroom op 220V dus moest op gas. Tweede avond ging dat wel goed.
Prachtige camping met hele grote plekken. Zeer vriendelijke eigenaren. We komen zeker terug.