@JolienenMark
Het is een prima camping. Plekken hebben niet heel veel privacy. Helaas voor het aantal plekken wat te weinig toiletten, douches en afwasplekken. Douche is 1 ruimte met 2 douches zonder afscheiding. Toiletten waren wel schoon. In het meer hebben de kids heerlijk gezwommen. Je kan er met een app supps en kajaks huren door een QR code te scannen en dan online te betalen.
Mooie kleine camping met schoon sanitair. We hebben hier 2 nachten gestaan. Treinen hoor je wel maar niet hinderlijk voor ons. Kids hebben lekker in het meer gezwommen, neem wel je waterschoenen mee want er zitten mosselen op de bodem. In de omgeving zijn wandelroutes. Heerlijke camping als je rust zoekt.
Was voor ons maar 1 nacht gelukkig. Toilet verouderd maar relatief schoon, douches verouderd en met schimmel. In afwasruimte stond het vol met achter gelaten spullen (messen, pannen) en het was niet schoon achter gelaten allemaal etensresten in de putjes.
Grote camping met prima plekken. Sanitair verouderd en in hoogseizoen niet altijd even schoon. Loopt een goot door alle toiletten en douches en dat stinkt. We hadden van te voren geboekt en betaald voor 2 nachten dus gebleven. Strandje aan de overkant van de camping stelt niet veel voor. Blijft lang ondiep dus lastig zwemmen maar voor met kleine kinderen ideaal. Wel een goede verbinding naar Kopenhagen vanaf station in Køge.