@Jolucamper
- 2025
Per toeval tweede nachtje dat we hier verblijven deze vakantie. Wc's zijn oke, zelfs toiletpapier. Plekken netjes, 7 in vakken maar het lijkt erop dat er nog 3 a 4 extra buiten de vakken gedoogd worden (we zien dit nu 2x al gebeuren). Schattig dorp met winkel, bakker, kerk, terras en ijscoman op loopafstand en het park met veel speelgelegenheid naast de deur. Echt prima voor 0 euro ;)
Duidelijk niet geïnteresseerd in campers. Wij kwamen hier op de bonnefooi en werden raar aangekeken. Voor een week hadden ze wel een plekje maar voor 1 of 2 nachtje zaten ze vol. Kindjes teleurgesteld weer in de camper meegenomen naar een ander plekje. (We snappen dat we beter even kunnen bellen vantevoren maar het feit dat er geen plek is voor 1 nacht maar wel voor een week zegt ons dat deze mw niet eerlijk is over de vrije plekjes)
Staan er met nog 5 andere campers. (waarschijnlijk allemaal omdat de andere plek 1 minuut verderop vol was ;)) Zoals hiervoor gezegd; gewoon een parkeerplaats. Prima voor een doorreis overnachting
Niet echt het Capfun gevoel wat we zochten. We stonden bovenin waardoor we 2 steile weggetjes op moesten waar we nog maar net grip hielden op de voorwielen. Helemaal niks leuks te doen op fiets afstand. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar. Zwembad prima, wel druk zo in het hoogseizoen. Animatie was er niet tot nauwelijks in het weekend voor kleine kinderen, jammer daarvoor kwamen we.
Zeer toffe camperplaats, zwembad, winkeltje, stroom, en Wifi! Eigenaar is super vriendelijk en spreekt goed Engels. Mooie ligging ook zo tussen de bergen.