@Jomelontour

Prachtig aangelegde camping aan de rivier. Goed restaurant. Zeer vriendelijke exploitant. Helaas is het wat ouder en zijn er weinig sanitaire voorzieningen, maar het is schoon en lekker warm. Standplaatsen een beetje ongelijk. Grote hete buis!

Prachtig aangelegde camping. Alle plaatsen zijn vlak en op asfalt met veel groen ertussen. Zeer schoon sanitair, modern en altijd warm met echt warm water en goede waterdruk. Grote keuken en zeer liefdevol ontworpen speeltuin. Perfecte afvoerfaciliteiten. 35€ inclusief elektriciteit. Douche gratis. Wasmachine €3 (met euromunten) droger gratis. Alle faciliteiten barrièrevrij! De beste camping in 4 weken Lapland

Leuke rustruimte om te overnachten. Zeer recht en goed onderhouden. Prachtig uitzicht op de fjord

Zeer mooie plek met uitzicht op de fjord. Wees voorzichtig bij het binnenkomen. Steile rand en kleine gracht! Zelfs met onze off-road camper hebben we een beetje gegraasd

Ruwweg grindparkeerplaats zonder uitzicht op de rivier. Sanitair ijskoud zonder verwarming. Douche slechte ondergrond. Nauwelijks druk en wisselt voortdurend van warm naar koud. Inchecken alleen mogelijk via de homepage. 410 NOK met elektriciteit is duidelijk te duur voor wat er wordt aangeboden, zelfs voor Noorwegen.

Prachtig gelegen met parkeerplaatsen direct aan het meer. Vriendelijke exploitanten. Heerlijk en relatief goedkoop Thais eten. Sommige plaatsen zijn wat oneffen. 250 seconden inclusief elektriciteit. Het enige nadeel is het zeer oude sanitair. Rolstoeltoegankelijk toilet maar helaas geen douche.

Prima camping aan het meer. Royale parkeerplaatsen. Zeer vriendelijke exploitant. Nieuw en zeer schoon sanitair. 310SEK met elektriciteit en douche. Rolstoeltoegankelijk toilet en douche zonder tijdslimiet! Absoluut een aanrader!!!