@JonDogger
- 1994
- Bürstner Nexxo Time 690 G IC - Line
- 2018
Wij waren hier 26 maart 2025. Komen hier al jaren regelmatig. Nu op de terugreis 1 nacht gepland op oasis mar. Bij de receptie kreeg ik te horen dat er een minimum van twee nachten geldt. De Nederlands sprekende dame had absoluut geen begrip en niet gevoelig voor het feit dat we al vele jaren voor een langere tijd te gast zijn geweest op de camping. Wat een klant onvriendelijkheid. Wij komen hier niet weer. De plek een 10. De service een 0.
vandaag 25 oktober 2024 aangekomen. We staan hier met twee campers. Mooie rustige plek. Alle voorzieningen aanwezig. Eigenaar is heel gastvrij, heeft alle tijd voor een praatje en geeft graag tips over de mooie dorpjes en steden in de omgeving. Verkoopt lekkere wijn. Ligging is heel gunstig op doorreis naar Portugal vanuit Noord Spanje of voor een bezoek aan Santiago de Compostela. zijn we in de buurt gaan we hier zeker weer staan. Een aanrader.
Ik heb de eigenaar gesproken. Gezien zijn leeftijd is hij per 01-02-2024 met de camping gestopt en heeft hij het vastgoed verkocht. Gîte en camping worden niet voortgezet door de nieuwe eigenaar.
Heerlijk rustige camping. Grote schaduwrijke plekken. Zwemmen in het riviertje de Yonne. Dorpje op 500m. Bakker, Restaurant, Pharmacy en kleine Supermarkt aanwezig. Vriendelijke beheerders. Prima locatie om fietstochten te maken.