@JonasK89
Een erg mooie en goed uitgeruste camping. Ik kan hem van harte aanbevelen voor dit deel van Roemenië.
Erg lawaaierig en warm, zelfs 's nachts. Het ligt vlakbij het ziekenhuis. We zijn naar camping Buziaș gegaan, en dat was een heel goed idee.
Midden in een veld, geen supermarkt in de buurt, niets te zien, en vol muggen en kwakende kikkers. De weg naar de camping is in zeer slechte staat, ongeveer 2 km lang, maar het voelt langer aan. Het is eigenlijk een visvijver. We konden de hond niet los laten lopen omdat er geen omheining is. Het was genoeg voor één nacht.

Een sprookjesachtige camping gelegen in het centrum van Buziaș maar in een rustige omgeving met veel groen en fruitbomen waar we door de eigenaar werden uitgenodigd om onszelf te bedienen. Het ligt op 2 minuten lopen van Carrefour Market (open tot 23.00 uur) en op 5 minuten lopen van een smakelijk restaurant met goede prijzen - Belvedere. We bezochten ook wijnkelders met onze elektrische fietsen, ongeveer 6 km van de camping.
Deze camping is definitief gesloten. We gingen naar Camping Buziaș, de beste in de omgeving.