@Jone
Het gebied is afgesloten. Er zijn bouwwerkzaamheden geweest, maar wilt u de website bijwerken zodat u niet voor niets komt?
De buurt is prima, alles is gratis, behalve elektriciteit. Die kun je ook niet gebruiken, want er zijn twee stopcontacten en twee vaste bewoners die hier moeten wonen, zitten ook in het stopcontact. Het enige nadeel is dat er genoeg ruimte is om meer stekkerdozen te plaatsen.
Jammer, het enige verschil met de vorige keer is dat ze wat plassen hebben afgedekt, maar de modder is nog steeds hetzelfde. Als je uit de camper stapt, maak je een rotzooi. Zonde.
Het is erg verwaarloosd, vreselijke plassen Veel modder, onmogelijk om te parkeren op sommige plaatsen. Ik weet niet of het komt door de Mercadona die ze aan het bouwen zijn naast de deur, maar de waarheid is dat het zeer verwaarloosd. Het lijkt hem niets te kunnen schelen veel voor de gemeenteraad van Zarautz. Zoals het er nu voorstaat, zouden ze geen kosten in rekening moeten brengen niets totdat het in goede staat is, Als ze het neerzetten en het blijft niet staan Mercadona voor parkeren.
Sitecode: 20118
Leuke plek, de bakker komt elke dag langs (althans op deze data). Dinsdag is een marktdag naast het gebied, het is geen goede dag om aan te komen aangezien auto's het gebied binnenkomen en veel plaatsen wegnemen. Anders aanbevolen.
Je moet het van de pagina verwijderen, het bestaat niet meer!!
We geven het drie sterren aangezien we vijf euro betaalden voor elektriciteit, na twee uur werkte hij niet meer. Bel ons op het telefoonnummer op de lichtmast en we kregen geen antwoord. Anders goed.
Gezellige plek, veel camperplaatsen, super dagje in de buurt, mooie graswandeling, centrum dichtbij, aanrader.
Goede omgeving, 13 euro met elektriciteit. Bushalte in de buurt, hoewel er niet veel te lopen is
21/07/2020. Ze staan niet langer parkeren toe, er is een verboden bord. We lieten het achter op de Maza-brug. De waarheid die dodelijk is, we zagen veel AC-cirkels
Sitecode: 51974
Rustige, gezellige camping, ruime plaatsen, uitstekende behandeling, aanbevolen
We waren afgelopen weekend, de site is leuk, maar iedereen krijgt zoals hij wil. Bovendien wonen daar twee vaste vrachtwagens, een caravan en een andere camper, ze hebben honden en hoewel ze vastgebonden moeten worden, hebben ze ze los en maken ze overal hun behoeften, ze plassen ook buiten. Jammer, ik denk dat ze de vierkanten zouden moeten afbakenen.
Hallo, we zijn dit weekend een beetje teleurgesteld geweest, twee vrachtwagens die de site bezetten die ze willen zonder de rest van hen op vaste lijnen te wonen. Om het af te maken waren er anderen van zijn stijl met veel honden die loslopen, hun behoeften aan alle kanten maken, de eigenaren doen niets om te verzamelen, maar he is niet verwonderlijk omdat ze plassen waar ze willen
We kwamen 's nachts aan, nog een camper, het gebied is prima, er waren vreemde mensen die de campers naderden en we besloten te vertrekken.