@Jonta
We hebben hier een fijne nacht gehad voor € 6,50, inclusief vers water plus afvoer voor zowel zwart als grijs water en vuilnisbakken. We hebben genoten van de wandeling naar het middeleeuwse kasteel en nog beter van het uitzicht vanaf de gratis toegankelijke openbare tuin.
Zondag naar parkup gegaan, wat een vergissing. Grote markt met overal geparkeerde auto's en eenrichtingsstraten vlak bij het campergebied. Ik had geluk dat ik eruit kon komen en dat was met hulp van de lokale bevolking. Ga er niet op zondag heen, Simples. Zonde, want ik heb het in het verleden wel eens gedaan en het is een goede, rustige plek naast het fietspad. De lokale bevolking vertelde me dat ik niet onderaan de steile heuvel vlak bij CP moest parkeren, omdat de politie je 's nachts wegstuurt.
Fantastisch uitzicht vanaf deze plek. Gratis vers water plus zwarte en grijze afvoer. Erg stil met weinig verkeer dat voorbijkomt. Geen echte problemen met toegang tot de aire met extra plaatsen net de weg op.
Superstille nacht met fantastische donkere hemel om sterren te kijken. Op alle plekken blokken nodig. Liep naar het grote standbeeld dat je vanaf de parkeerplaats zag, prachtig uitzicht, zeker de moeite waard. Water beschikbaar plus een café. Erg schoon. Het interieur van de kerk zag er interessant uit, maar mocht niet naar binnen omdat het werd schoongemaakt. Misschien de volgende keer.
Geweldige vlakke plek die erg stil was op een zaterdagavond. Water en afvalverwerking. Leuk dorpje, de moeite waard om de trappen op te lopen vanaf de parkeerplaats. We zijn helemaal tot aan het kasteel gekomen, dus als we op onze leeftijd kunnen, zullen de meesten geen probleem hebben. Genoten van een drankje op het dorpsplein op de terugweg naar de bus. Zal het opnieuw gebruiken, want er is veel ruimte en dat was met 10+ die deze zeer schone plek gebruikten.
Kreeg een vlakke plek en de faciliteiten waren oké, niet geweldig, maar ze zijn gratis. Had een goede rustige dinsdagavond. Wees voorzichtig bij het uitstappen, want de rand om eroverheen te komen, we hadden geen enkel probleem, maar met een lage camper is extra voorzichtigheid vereist. Zal het opnieuw gebruiken als het nodig is.
Tweede keer dat we deze plek dit jaar hebben gebruikt. Goede nachtrust wat wil je nog meer.
We stopten maar bleven niet omdat een lokale man op zijn fiets ons vertelde dat we een boete konden krijgen voor het parkeren in dit gebied. Veel van de plekken stonden vol met auto's, dus het is populair bij de lokale bevolking die niet van campers houdt, zo lijkt het. Geen voorzieningen en smalle weg. Zal niet terugkomen dus geen geld uitgegeven op deze plek.
Geen slechte plek, stiller dan verwacht, omdat het dicht bij een hoofdweg ligt. 's Nachts was alles ok, goed geslapen. Mooi uitzicht op de Donau, met boten en vliegtuigen als een klein vliegveld dichtbij. Korte wandeling naar de stad voor een kopje koffie en een hapje. Blokkeer onder één wiel om waterpas te komen. Gemakkelijke toegang en ruimte voor grote bestelwagens.
Had 2 goede rustige nachten hier, ja lawaai van de rivier, maar dat stoorde ons niet. Korte wandeling van 5 minuten naar de stad waar we Engeland gratis op een groot scherm zagen winnen. Water zowel vers als wegwerpbaar van zwart & grijs. Stroompunten voor 1 euro voor 10 uur. , Geweldige fietspaden vanaf het veld. Zal opnieuw gebruiken.
Een prima plek voor een dag of 2 gratis met vers water. Toilet beschikbaar, vlakke parkeerplaats en superstil. Gemakkelijke toegang voor grotere bestelwagens. Het uitzicht vanaf het veld is geweldig, direct naast het eersteklas fietspad.
Vlakke parkeerplaats met zeer schone toiletten. 2 gratis elektrische punten, maar er stonden op een avond wel 20 busjes op. Dicht bij dorpswinkels. Geweldig fietspad vanaf het park. Donau op slechts een korte fietstocht. Aangename rustige plek zal opnieuw gebruiken. Doneer aan een oude melkbus, voeg alstublieft een paar euro toe om deze plek draaiende te houden.
Gisteravond hier doorgebracht op een van de 4 gemarkeerde plekken. Ook 1 andere camper plus 2 caravans niet op de juiste plaatsen, maar niemand heeft ze verplaatst. Gratis met toilet in het midden. Zwart afval afvoeren met water naar spoelcassette. Elektrisch en vers water voor 1 euro voor 4 uur of 100 liter. Rustige nacht. Aan één kant waren blokken nodig.
Niet gebleven, maar volledige punten voor de vrouwelijke manager die ons vertelde dat we niet graag zouden blijven omdat er een grote groep kwam met in haar woorden Too Many Children. Het klonk alsof ze in het verleden problemen hadden veroorzaakt. Ben op veel campings geweest die gewoon ons geld zouden hebben afgepakt en die zich er niet druk over hadden gemaakt dat we niet genoten. Zal het doen als we deze mooi ogende, normaal rustige plek in de toekomst kunnen gebruiken. Respect.
Topklasse kleine rustige camping met alle faciliteiten inclusief watertappunt op iedere plaats. wasmachine, douches en een bar. Hield van het rustgevoel in het watervallende huis op een warme dag, het was zo rustgevend. Honden zijn niet toegestaan.Volledige punten voor de manager die het haar taak maakt om met iedereen te praten en in ons geval in perfect Engels. Zal de volgende keer weer gebruiken in dit gebied. Kosten 31 euro Inc elektrisch voor 2 personen en camper
Ons eerste bezoek, niet ons laatste. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Rust is wat we leuk vinden en dat krijg je hier. Ga fietsen om te gaan geocachen vanaf de locatie, plus een bezoek aan de grootste Duitse begraafplaats uit de Eerste Wereldoorlog, die ook vredig was. Groeten uit Engeland.
Leuk dat de gemeente deze lucht heeft geplaatst. Heeft zwarte en grijze afvoeren plus water voor spoelcassette plus drinken. Ik vond de korte wandeling naar de gezellige stad leuk, hartelijk dank.
Had hier 2 nachten gereden overdag en kreeg gisteravond een plekje. Sommige busjes parkeerden buiten het aangewezen gebied, maar werden getolereerd. Er is een caravan en een aparte aanhanger die eruit ziet alsof ze er al maanden staan. Neemt 2 plaatsen in beslag. Parkeerplaats is vlak met wat lawaai van de lokale jeugd, maar tijdens ons verblijf niet laat.
Goede vlakke parkeerplaats met goede toegang. Water zowel om te drinken als om door te spoelen plus gratis afvoer van toiletafval. Plaats volledig verwend door de weinigen die denken dat ze, omdat ze er heel lang blijven, de eigenaar zijn en ervoor zorgen dat ze gratis elektriciteit en elektriciteit krijgen. niemand anders mag het gebruiken.
Parkeren op de weg zonder faciliteiten, afgezien van een kleine vuilnisbak. Rustig, afgezien van een enkele jongensracer. Bar op 100 meter afstand met eigenaren die Engels spreken.
Grote vlakke parkeerplaats dicht bij de stad en supermarkten. Water beschikbaar voor 2 euro via een token, geen contant geld. Via Verde ook dichtbij.
Zeer goed vlak groot gebied met afvoerfaciliteiten. We hadden een heel goede, rustige nacht, samen met ongeveer 25 andere busjes, allemaal verspreid. Het centrum van de stad is heel dichtbij en de kathedraal is een kijkje waard, niet ver van de luchthaven. Zal opnieuw gebruiken.
We zijn zeker een wandeling door de stad en de omgeving waard. We hebben een hele mooie wandeling langs een rivierbedding gemaakt naar een lettertype vanaf het veld. Het enige probleem is de racer op vrijdagavond en de zeer late individuele basketbalspeler. Goede koffie in het café tegenover het hotel in Zürich voor slechts 2,6 euro voor 2 melkachtige koffiesoorten, goede prijs.
Een goede vlakke parkeerplaats achter de voorzieningen van zoetwater plus leeg van zowel zwart als grijs met aparte kranen en dat is altijd goed. De huizen dichtbij zijn geen probleem. Gemakkelijke toegang voor bestelwagens van elk formaat met een aantal uitzichten vanaf de locatie. De lokale bevolking loopt voorbij en er zijn geen problemen, aangezien sommigen zichzelf aan het gratis water helpen, dus dat bewijst dat het water prima te drinken is. zal opnieuw gebruiken wanneer ik in deze mooie omgeving ben.
Vlak gebied met zoet water plus grijze en zwarte drainage. Maximaal 48 uur politiecontrole terwijl we hier in december waren. Er zijn maar een paar kleine vuilnisbakken, dus die kun je het beste meenemen. Sommige groenten zijn verkrijgbaar bij een zeer kleine boerderijwinkel tegenover de ingang van de camping, maar deze plek staat te koop. Wandel- of fietstochten vanaf Parkup. Veel langblijvers, een paar honderd meter verderop, waarvan sommige gebruik maken van de faciliteiten van de camping. Stille plaats.
Voor een park in het stadscentrum is dit rustig. Zoet water plus zwarte en grijze afvoeren. Als u vanuit het noorden via de snelweg nadert, kunt u het beste doorgaan naar de zuidelijke ingang van de stad, aangezien dat een rechtere route naar de parkeerplaats is. Goedkope brandstof op deze weg als bonusdiesel voor 1,37.
7 plaatsen voor busjes maar water is nu niet beschikbaar. Wat lawaai van passerend verkeer en het verwijderen van afval in de vroege ochtend. Betaling verplicht betalen bij sportcentrum op 200 meter afstand. Winkels in de stad op korte loopafstand, net als het kasteel dat je ziet als je binnenrijdt, maar benader het kasteel niet in je busje, tenzij je het leuk vindt om achteruit door smalle straatjes te rijden, te parkeren en te lopen. De meeste dagen wat lawaai in de vroege avond van voetbaltraining.
Om 16.00 uur aangekomen en ondanks de overduidelijke long stayers een plaatsje gekregen op het officiële terrein met zonnepanelen, stoelen en aanhangers die elk 2 plaatsen in beslag namen. Aan één kant zijn blokken nodig, maar niet te lawaaierig voor een stadsparkeerplaats die gratis is. Veel winkels waaronder Aldi dichtbij op loopafstand. Tram naar het stadscentrum ook heel dichtbij, dus geen problemen om naar de hoogtepunten te gaan, zoals de kathedraal of leuke restaurants enz.
Veel ruimte in afgebakende slots. Elektriciteit zoet water plus zwarte en grijze afvoeren. Niet ver buiten het dorp met een aantal goede kleine bars. Zeer mooi park om rond te wandelen naast de parkup. Gemakkelijke toegang voor grote bestelwagens. Plat en stil, wat heb je nog meer nodig, O? Het is gratis.
Had een zeer rustige zaterdagavond hier geparkeerd. Zoet water plus grijs en zwart afval. Laat aangekomen maar snel opgelost omdat alle plaatsen beschikbaar waren. Op zondagochtend rondgelopen in dit aangename dorpje met zijn kasteel. Er is niet veel te beleven, maar het is de week voor Kerstmis. Het enige geluid gisteravond was een hond die heel kort in de verte blafte. Geweldige plek om sterren te kijken, het zien van de Melkweg was leuk, plus miljoenen sterren aan de zwarte hemel
Voor 10,22 euro per nacht een prima plek aan de rivier met mooi uitzicht.
Jongen, de plaatsen zijn klein, zo dicht bij elkaar dat het een grap is WiFi is heel erg slecht, geen signaal op de ene telefoon en het minimum op de andere, terwijl we normaal gesproken goed worden op beide. Uitzicht over de stad is goed. Voor water moet je betalen, maar parkeren is gratis. Een beetje ploeteren naar de grot, maar de begraafplaats is stil. . .
Een zeer aangename plek voor een nacht of 2. Gratis om elektrisch te blijven op 50c maar geen water of afvoer. veel fietstochten die vlak zijn op goede wegen off-road. Winkel in het dorp voor basics.
Sitecode: 19983
Een betere nachtrust dan het op het eerste gezicht lijkt eigenlijk de hele nacht doorgeslapen. vlakke parkeerplaats aan de rand van de stad met elektriciteit voor 1 euro voor 6 uur, zoet water ook 1 euro zwarte en grijze afvoer gratis. Slechts 4 busjes afgelopen nacht midden juli. 8 plaatsen aan 5 euro per 24 uur.
Klein gebied voor 5 bestelwagens in een rustige omgeving, kleine vijver in de buurt. Vuilnisbak en picknicktafel maar verder geen voorzieningen. Fietspad dichtbij parkeerplaats. Zou opnieuw gebruiken.
Leuke populaire plek dicht bij groot park met meer. Goed fietsgebied. Verblijf niet langer dan maximaal 72 uur. Geen water enz. Op korte rijafstand.
Schone stortplaats. 1 euro voor water plus 1 euro om cassette door te spoelen. Geen afvalbakken.
Sitecode: 21975
Goed vlak asfalt om op te parkeren naast de rivier en de brug. Het water is in februari afgesloten voor de winter, maar de afvoer van het toilet is nog steeds beschikbaar als je water over hebt. Leuk dorp, het kasteel op slechts 300 meter afstand is erg mooi maar privé. Veel dank aan de gemeente voor het toestaan van ons om te overnachten. Zal opnieuw gebruiken.
Niet de beste, maar OK voor 1 nacht. Heeft water via een token. De camping ernaast zag er grotendeels leeg uit, zo te zien zijn de oude langblijvers ontroerd.
Heb deze plek nu een paar keer gebruikt. Geen voorzieningen maar een goede buurt om te overnachten. Een lidl is slechts een korte fietstocht verwijderd, net als het stadscentrum. Een mooie wandeling rond de oude stadsmuren. De beiaardklokken zijn aangenaam om naar te luisteren. Groot plat oud voetbalveld van rood grind, dus je kunt meestal een plekje krijgen buiten het hoogseizoen, denk ik met weinig mensen die een week of langer blijven omdat er geen controle is, zelfs als het bord slechts 48 uur zegt.
In een rustige omgeving niet ver van deze interessante plek. De lucht zou wel een update kunnen gebruiken, aangezien de uitgestippelde plaatsen een beetje een puinhoop zijn met de heggen die moeten worden teruggesnoeid en gaten die op alle plaatsen moeten worden gevuld. Het is de moeite waard om langs de muren en tunnels te lopen. Vooral in het weekend erg populair.
Had een paar nachten hier in juni. Dicht bij de rivier met een goed fietspad voor ons om te rijden terwijl we aan het geocachen zijn. Water beschikbaar, net als de afvoer van toiletwater. Dicht bij de stad en een kleine supermarkt. Zou opnieuw gebruiken. Blokken nodig, vooral als je de rivierkant wilt.
Een goede plek voor de nacht. Treinen zijn niet zo'n probleem en ik ben een lichte slaper. Probeerde het gouden bier erg leuk. Niet gegeten, maar geen probleem om de nachtelijke parkeerplaats te gebruiken. Zou opnieuw gebruiken.
Had een goede rustige nacht gisteravond (20 maart). Korte wandeling naar de kasteelruïnes gesloten, maar we gingen voor de Geocaching-cache die we vonden. Sommige boeken uitgewisseld in oude telefooncel ja in het Engels. Ik ging niet de stad in, kreeg lekker vers brood in het volgende kleine stadje en kreeg weer wat caches, dus allemaal in een goed verblijf jammer dat we naar huis gaan naar het land van Doris en Brexit hopen dat we onze levensstijl van het bestelleven kunnen voortzetten.
bleven twee nachten, namen tram naar stad 1.40 per persoon per enkele reis. Voor zijn type is het niet de moeite waard om het opnieuw te gebruiken. gemakkelijk winkelen bij Aldi. gratis water en grijze en zwarte afvoer. ongeveer 100 bestelwagens op vrijdagavond in februari 2020.
Geweldig om in dit natuurpark te mogen verblijven. Goede vlakke parkeerplaats. Goede fietstochten. Enige probleem was 's nachts blaffende honden en de weg in is in een zeer slechte staat. Rij ERG langzaam in.
Had een mooie rustige nacht gisteravond op deze vlakke site. We parkeerden op het lagere gedeelte verder weg van de fabriek waar anderen commentaar op hebben, maar gisteravond of vroeg vanmorgen helemaal geen lawaai. Water was aan. Zal opnieuw gebruiken.
Goede plek voor een nacht of twee. Moeilijk om niveau te krijgen maar mooi gebied. Zou opnieuw gebruiken. Kijk uit voor de joggers hun zijn veel van hen lol. Aangename dame in VVV-kantoor.
Als je van rust houdt, is dit de plek voor jou. Heb hier 2 nachten doorgebracht en zag geen tong op de site. We konden niemand vragen stellen over het water of elektriciteit, dus zonder. Geweldige plek voor Geocaching. Zal weer gebruiken. veel dank aan eigenaren.
Zeer mooie plek dicht bij de grotten en restaurants. Gratis plus water en afvoer zowel zwart als grijs. Proost zal weer gebruiken.
Een goede plek voor een overnachting. Onze was een zondagavond dus 's nachts was heel pub naast de deur gesloten om ongeveer 6 maar het is februari. Had een wandeling rond en de heuvel geweldig uitzicht. Afval met grijs water was niet in gebruik en aangezien je geen wielhellingen kunt gebruiken, lijkt het moeilijk om waterpas te komen. Omdat niemand anders op de plaats was, parkeerden we dichter bij de kroeg om niveau te krijgen in de voorlaatste regel maar werden verteld.