@Joop-Helena
Sitecode: 195260
Een mooie camperplaats, 8 plaatsen, zeer rustig. Voorzieningen €2,00. Gelegen aan de via fluvia, een voormalig spoorlijn die vroeger niet meer werd gebruikt. Fietstochten op een interessante plek. Goede bakker en supermarkt op 250 meter. Een aanrader!

Alles wat we nodig hebben🤩 Verhard en een mooi stukje gras voor de deur. Bakker op de hoek. En geen 3 plaatsen zoals vermeld maar 6! De voie verte begint op 100 meter van de camperplaats. Chapeau voor deze gemeente!
Nu voor een nachtje op deze plek. Een prachtige plek, mooi uitzicht, veldbloemen rondom, grasveldje voor je eigen deur, waterpunten, je kunt dichtbij de camper vullen. Toiletgebouw, stroom, wifi, wij weten niet wat een mens nog meer wil maar TOP!!
Mooie camperplaats, dichtbij de via verde. Op dit moment is het water afgesloten, achter het muurtje bij de speeltuin is echter wel een kraan om te tappen. De stroomvoorziening is betaald geworden, naar gebruik betalen met bankpas.

Slechte ervaring hier op deze parkeerplaats. Bedelende dames, en opgeschoten jeugd. Een ei en een steen op de camper heeft ons doen besluiten om direct te vertrekken.
Heel jammer! Smalle plekken, maar alles zeer verwaarloosd en vervuild. Veel ‘lang bewoners’ die geen regels kennen. Geluidsoverlast en vuil zo op de plekken gooien. Service punt is echt smerig!
Een prachtig aangelegd terrein. Alles keurig en schoon ! in de omgeving genoeg te wandelen of fietsen. Echt een aanrader. Joop en Helena
Mooie nieuwe camperplaats. Prachtige plek. Wat wil een mens nog meer. Vanochtend 2 mei 2021 gewekt door de vele vogeltjes. Sanitair is binnenkort ook klaar, wordt volop aan gewerkt. Maar nu al alles Top in orde!!! Voor de eigenaren, heel veel succes, wij komen zeker terug. Joop en Helena.
De ontvangt was hartelijk,op deze nieuwe en mooi aangelegde camperplaats. In de omgeving zijn mooie wandel en fietsroutes. We hebben hier 3 mooie dagen doorgebracht.