@JoopBoere
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg en "vanavond komt Lia langs". Inderdaad komt de eigenaresse langs en meteen de betaling gedaan. super makkelijk. eendjes zijn bij ons op afstand gebleven door onze hond. Mooi aangelegd en komen zeker terug als we in de buurt zijn. Veel succes.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtige camperplaats. Super sanitair. Grote plaatsen op heel ruime lokatie.
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Sitecode: 197089
Prachtige camperplaats. Zo hoort een cp te zijn. Geen poespas, gewoon een envelop en een bus om die in te doen. Bij volkstuinen. Op verharde ondergrond. Toegangsweg en ingang is wat smal. Minder geschikt met aanhanger. Je moet wel geheel zelfvoorzienend zijn.
April 2026
13-4-2026. Aangekomen in de sneeuw. Wat een prachtige plek. Langs een D weg, maar geen last van gehad. Vlak en makkelijk berijkbaar. mooi dorpje. Nog steeds gratis, incl. water en lozen.
prijs is €10.00 camper + 2 pers. dus niet va. 20 euro
Prachtige plek gelegen aan bosrand met waterpartijen. Ingang duidelijk aangegeven. Sanitair super, genoeg ruimte, niet veel meer te wensen. 6⭐️ mag ook.
We hebben hier 3 nachten gestaan. Heerlijk rustig, prachtige omgeving, Heerlijk gefietst en naar de Kruidhof geweest. We denken hier nog weleens terug te komen. Groet Joop en Hanneke Boere en Bailey 🐾
Het is een mooie plek om te staan, vlak aan zee, 2 min. lopen. Verder alle voorzieningen aanwezig. Alleen jammer, dat de bakker niet langs is geweest.
Ziet er bij binnenkomst wat onverzorgd uit. Maar tis goed te doen. We wat geluid van een drukke weg. Dat is in de nacht ook stil. Voor kort verblijf ok.