@JoopIlsink
- 2021
- Dethleffs Pulse Classic T 7051EB
- 2021
Heerlijke camping waar we 4 nachten hebben gestaan. Prachtig toiletgebouw en erg schoon. Helaas was het water uit het zwembad. Anders 5 sterren. Prijs van de camperplaats is idem camping. €13 en €5 voor stroom. Last gehad van 1 vlieg in de camper 😀. wij komen weer.
Precies goed voor 1 nachtje als je geen zin hebt om verder te rijden. Uitvalbasis voor sportievelingen. mb of wandelen. Zag ook 2 campers met een motor. Niet te beroerd om te betalen, maar lukte alle 6 aanwezigen niet. Konden wel gewoon stroom pakken.
Prachtige CP vanwege de ligging. Alleraardigste mensen. Handig om vooraf app Tripstop te installeren.
Goede CP. Ook niet meer dan dat. De sanitaire voorzieningen waren schoon. Douchen €1 voor 5 minuten. Plekken zijn niet al te groot. De markt op dinsdag met veel kleding. 3 nachten gestaan. Persoonlijk contact met Engels sprekend personeel. Wel op tijd komen. ‘s Avonds vol. €18 euro.
Mooie camping. Nieuw uitziend toiletgebouw. 2 gebouwen tegen elkaar aan. toiletten en een paar douches en eentje met alleen douches en wastafels. Supermooi. het rook er naar de sauna. Het campinggedeelte was nagenoeg leeg. Gefietst over goed aangelegde fietspaden. Het zwembad was ook al geopend. Heerlijke temperatuur. Vriendelijk personeel. Voor de liefhebbers zelfs al een animatieprogramma. Kosten all in €25,00 met ACSI korting en €3,60 tb.
Stonden voor de slagboom. Wij hebben een camping Park kaart met genoeg tegoed erop. Na een paar keer de kaart geprobeerd te hebben kwam de vraag om op te waarderen. Nee dus. Er wilde ook iemand de camperplaats af, maar slagboom weigerde. na veel vijven en zessen ging slagboom open. Wij vonden de cp niet uitnodigend en besloten om wat in Argeles sur Mer te zoeken.
De plek is redelijk goed aangegeven. Even een halfrond rijden en dan kun je gewoon rechtdoor steken. Dan wel doorrijden tot je niet verder kunt. Vanaf de cp zicht op de daken van het dorpje. Op de weg hier naar toe vielen mij de geblakerde bergen al wel op. Alle reviews niet doorgelezen. van groene heuvels is helaas geen sprake meer. Erg jammer. Verder prima plek voor 1 dag en nacht voor nog geen 10 euro.
Fijne doortrek camping dichtbij de A3. Met de camper bezocht voor 1 overnachting. We kregen een mooie plek rekening houdend met de lengte van de camper. Restaurant is prima met allerlei menu’s voor jong en oud. Nieuw sanitair ziet er mooi uit. Volgende ochtend konden we weer om 07.00 uur vertrekken.
wij zochten naar de municipal, maar als ik de vorige review goed had gelezen dan had begrepen dat het een campingpark is met slagboom. Er zijn geen verhuurobjecten meer.
prima camping met ruime plekken. geschikt voor camper. in 5 minuten loop je naar het strand. Centrum Vias Plage op 1,5 km. Schoon sanitairgebouw. Alle voorzieningen zijn gratis. € 21,00 per nacht met ascikorting incl. electra. wifi vonden wij te duur. Op 22 april was het deels overdekte VERWARMDE zwembad geopend. prettige receptie met Engels. campingwinkeltje met broodjesservice enkele uren geopend.
vandaag 20 april 2e paasdag aangekomen. slagbomen dicht en niemand bij de receptie. Er waren ook geen andere gasten op de camping. Jammer het leek ons zo leuk. Op zoek gegaan naar wat anders.