@Joopl
- 2016
wat een fantastische plek, ruime plaatsen, heerlijk rustig, prachtig en schoon sanitair met heerlijke warme douches en ook afwasplek met warm water. Mooie wandel- en fietsomgeving. En dat alles voor maar €15,00 voor 2 personen, all in, dus zelfs elektra.
voor campers en caravans is de grote parkeerplaats verboden op de kleine parking vlak achter het metrostation mag je wel staan voor maximaal 48 uur. Er wordt streng op toegezien en er worden regelmatig boetes uitgeschreven. Verder een prima plek voor een bezoek aan de mooie stad Oslo
een prachtige rit er naar toe; de vuurtoren en café zijn wegens renovatie gesloten en pas in de zomer van 2025 weer open.
prima plek om de nacht door te brengen met mooi uitzicht helaas ziet het dorp er behoorlijk vervallen uit
perfecte plek om te overnachten aan het meer kan bij hebige regen wat modderig worden maar ondergrond blijft hard
Een prachtige plek schitterend uitzicht wandeling naar de vuurtoren is aanrader. Aan de linkerkant van de weg naar de vuurtoren bij het haventje zijn twee toiletten en een watertappunt.
overnachten niet meer toegestaan; wel toilet aanwezig en leegpunt chemisch toilet.
Picknicktafels, een prachtig uitzicht, schone wc’s en een heel rustige nacht, kortom een prima gratis plek.
Sitecode: 21943
de camping is prima, maar de locatie is vreselijk; precies tussen de snelweg met veel vrachtverkeer en de spoorbaan, met veel goederentreinen
mooie plek met schitterend uitzicht er is een droogtoilet en een stukje verderop kan je zelfs water innemen en grijs water lozen
deze plek was op 28 mei onbereikbaar wegens wegwerkzaamheden. het ziet er naar uit dat dit nog wel enige tijd gaat duren
unieke plek midden in het bos met prachtig uitzicht over het meer snachts erg stil
zoals altijd voor een gratis plek minimaal 3 sterren . Nog eentje extra voor de ligging vlakbij het slotpark waar je prachtig kunt wandelen. Met de e bike ben je in 3 kwartier in het centrum van Malmo. En o ja er is ook nog een toilet in het paviljoen open van 9.00 tot 21.00
grote camping met veel vaste plaatsen mooi en schoon sanitair vriendelijke ontvangst er is ook een klein winkeltje prijs is met acsi korting 23 euro kaart met fietsroutes verkrijgbaar bij de receptie
prachtige plek midden in de natuur schitterend uitzicht . Een aanrader is de rondwandeling langs de zendmast en het stuwmeer ( 8 km) op de fiets naar Murcia is goed te doen ( 21 km)
prima plek alles regelen via whatsapp werkt perfect . leuk stadje museum is een aanrader, supermarkt op loopafstand LET OP : de genoemde coordinaten zijn niet correct de juiste zijn; N 40.11867 W 0.04911
helemaal eens met de voorgaande reviews midden in de natuur toegangsweg is goed te doen ook voor grotere campers, heel behulpzame eigenaren . l ampolla is een leuk plaatsje waar best nog veel restaurants open zijn in januari kortom een aanrader. Misschien is het verstandig wel ff van te voren te bellen
leuke rustig gelegen plek met alle voorzieningen , mooie fiets en wandelpaden en dichtbij Enschede
we zijn het volledig eens met alle vorige recensies. Een perfecte camping op een fantastische lokatie. we hadden 3 nachten geboekt , maar verbleven er 8. Ruime zonnige plekken (heel belangrijk in januari) Heel schoon sanitair met heerlijke warme douches en heerlijk warm afwaswater.
toen wij hier waren maakte de camping een wat rommelige indruk( januari 2023) er is aardig wat achterstallig onderhoud. Wel schoon sanitair en warme douches hoewel enigszins gedateerd verder op loopafstand van de boulevard en op fietsafstand van het centrum van Gandia Restaurant op de camping alleen in het weekend open in januari je kunt brood bestellen bij de receptie
zowiezo 3 sterren omdat het gratis is verder nog een extra ster voor de mogelijkheid om vuil water te lozen en voor de mogelijkheid van gratis stroom ( drie aansluitingen) snachts erg rustig prima overnachtingsplek
een echte aanrader deze camping plaatsen op gras of verhard met of zonder stroom sanitair en douches uitstekend wij betaalden £22 voor een verharde plaats met stroom camper en 2 personen
prima voor een overnachting lawaai valt erg mee
wij hebben een camper van 6 meter dat past precies in het parkeervak overdag druk snachts rustig tot een uur of 5 dan komen de eerste parkeerders
grote camping met ruime plaatsen, schoon sanitair kwartiertje fietsen van het centrum . Tip bezoek het gratis perth museum and art gallery. Wij betaalden £30 per nacht voor 2 personen met camper
een schitterende plek zonder voorzieningen helaas niet meer gratis overnachten. Een overnachting kost nu £15
grote ruime camping met voldoende niet altijd even schoon sanitair incl elektra water en lozen toilet/ vuil water betaalde wij £30 per nacht voor camper en 2 personen stadje op loopafstand
Sitecode: 102081
niks mis mee voor een overnachting, restaurant is open van 9 tot 5 elke dag. bioscoop wordt verbouwd tot informatie centrum dus deze plek zal binnenkort wel verdwijnen ben ik bang
de naam is gewijzigd in ben nevin holiday park ze zijn aan het uitbreiden sanitair niet echt schoon toen wij er waren en 38 euro voor 1 nacht is ook niet echt voordelig verder niks mis mee
een prachtige plek midden in de natuur zeker een aanrader geen voorzieningen behalve een vuilcontainer aan het begin van de weg
prachtige camping met prima sanitair en warme douches wij betaalden met nkc korting £37,50 in het hoogseizoen leuke wandeling naar het kasteel
rustige overnachtingsplek aan meertje toen wij er waren stonden er 6 campers en dat ging makkelijk een wandeling rond het meer is een aanrader
gratis plek dus altijd minimaal 3 sterren aangezien je er ook nog kan lozen zowel toilet als afvalwater en water kan tappen nog een ster extra .Een wandeling naar het nabij gelegen kasteel is een aanrader
Er is een bord geplaatst dat overnachten in campers niet is toegestaan
Sitecode: 82078
prima plek op prachtige locatie de plaats is gewoon bereikbaar geen slagboom aanwezig. geen voorzieningen behalve een vuilnisbak die toen wij er stonden helaas vol was. kaartje uit de automaat trekken 3 £ . Een aanrader is de wandeling naar het begin van de waterval
prima camperplaats op kwartiertje fietsen van de mooie stad York, lopen kan ook, door de velden tegenover de camperplaats. Je kan er water tappen en je toilet lozen verder geen voorzieningen het geheel oogt wat rommelig maar het is er erg rustig. prijs 10 pond per nacht voor camper en 2 personen
mooie grote camping ( meer dan 100 ruime plekken prima sanitair £ 30 voor camper en 2 personen is niet echt goedkoop maar ja is wel op 22 juli dus hoog seizoen. Een aanrader ga op de fiets via Grantchester (bekend van de tv serie) naar de prachtige stad Cambridge
mooie locatie met alle voorzieningen toilet en douch bij de jachthaven is wel beetje ver van de camperplek. Prachtig wandelen in het natuurgebied
mooi plekje voor bezoek aan de mooie stad Delft . Ook mooie fietsroutes in de buurt. Een aanrader. Wel ff bellen of er plaats is er zijn nl maar 2 officiële plekken
mooie plek als je aan de haven staat op 4 km van het centrum van de stad en van de biesbosch prijs is nu 17 Euro
rustige plek met alle voorzieningen, vriendelijke eigenaren mooie omgeving om te fietsen en te wandelen
mooie rustige plek op parkeerplaats bij informatiecentrum je kan van het toilet gebruik maken bij het infocentrum
goede gratis overnachtingsplek alleen geen water en stroom meer wel lozen afvalwater en toilet
een aanrader zeker voor in het winterseizoen op loopafstand van het strand en het centrum wij waren er in januari en er waren best nog wel een aantal winkels en horeca open zelfs de winkel op de camping met elke ochtend vers brood sanitair schoon en warme douches wij betaalden 20 euro per nacht acsi tarief incl stroom
fijne plek midden tussen de citrusbomen, vriendelijke eigenaar en alle voorzieningen aanwezig inclusief uitstekende wifi een bezoek aan de nabij gelegen dorpswinkel is zeker een aanrader
ruime parkeerplaats op kwartiertje fietsen van het centrum geen voorzieningen supermarkten op loopafstand. Overnachten toegestaan toen wij er waren september 2021 was parkeerautomaat defect dus gratis
schitterende plek een aanrader
perfecte plek voor bezoek aan de stad helaas geen mogelijkheid om vuil water en toilet te lozen anders zeker 5 sterren waard
beetje krappe plekken maar verder prima vlak aan zee en op fietsafstand van Zadar ook Bibinje is een leuk plaatsje en dat is op loopafstand
mooie plek maar zeker niet gratis, het is verplicht minimaal 3 flessen wijn of olijfolie te kopen a 10 euro per stuk
ideaal voor bezoek aan Maribor op de fiets ongeveer 6 km ruime plekken op grind en prima sanitair
uitstekende plek voor een bezoek aan de stad bushalte voor de deur verder alle voorzieningen inclusief douche voor 13 euro
het oogt een beetje rommelig omdat iedereen zelf een plaats mag zoeken verder alles prima in orde.De soca trail is een prachtige wandeling
prima camping voor stadsbezoek sanitair wat gedateerd maar wel schoon
grote parkeerplaats op loopafstand van het strand en het centrum alleen vuilnisbak verder geen voorzieningen 50 kuna voor 24 uur snachts rustig
gratis parkeren en overnachten op 10 minuten fietsen van het centrum van Split snachts rustig
leuke kleine camperplaats bij B&B met zwembadje en toilet er is ook een douche ( alleen koud water) wel ff bellen van te voren er is maar 1 plek op fietsafstand van Koper en Izola met ebike joopl
prima locatie, is eigenlijk meer een mini boerderijcamping en geen echte camperplaats. Er zijn na protesten uit de buurt nog maar 5 bewoonde kampeermiddelen toegestaan dus er is ruimte genoeg. Er staan niet alleen campers ook caravans. Gezien het beperkte aantal plaatsen is vooraf bellen wel aan te raden. Plaats wordt ook gebruikt als stalling voor caravans
absoluut een aanrader, rustige camperplaats alle voorzieningen uitstekend mooie fiets en wandel mogelijkheden
prima camperplek vlakbij leeuwarden aan de dokkumer Ee
topplek rustige kleine camping met heerlijk verwarmde douches in prachtig wandel en fietsgebied
gratis plek vlakbij de zee met uitzicht op de haven, vlakbij een prachtig park
goede plek op loop afstand van het centrum, geen faciliteiten je kan wel tijdens de openingsuren van de supermarkt daar naar het toilet, Niet echt rustig maar dat is logisch zo dicht bij het centrum en de veerboten
beetje moeilijk bereikbaar, wel op loop afstand van het centrum, plekken zijn klein faciliteiten in het hostel . wel behoorlijk aan de prijs 26 euro
goede plek om de stad te bezoeken, strand naast de camping centrum met de fiets goed te doen niks mis mee
goede plek om Jerez te bezoeken ongeveer 4 km over fietspad, Vriendelijke ontvangst idd met sherry. Sanitair beetje weinig maar wordt wel regelmatig schoongemaakt.
op zich geen slechte plek bus naar het centrum stopt voor de deur, sanitair matig en te weinig. Wij konden helaas niet aan de rivier staan en werden op parkeerplaats tegenover sanitair gebouw geplaatst, helaas was er een feest in de jachthaven dus erg druk
Sitecode: 19010
nette camping met goed sanitair, je kan met busje van de camping naar de stad en wordt dan ook weer opgehaald.
Sitecode: 20515
prachtig gelegen met schitterend uitzicht, schoon sanitair en goed eten in restaurant. Toegangsweg lijkt mij lastig bij slecht weer
Sitecode: 19368
acceptabel als je niet te veel eisen stelt,
prima plek op fietsafstand van Alora
perfecte plek voor stadsbezoek gratis plekken krijgen bij mij altijd minimaal een 7 omdat je hier ook nog je toilet en vuil water kan lozen en schoon water kan tanken nu een 8
Uitstekende camperplaats/camping vlakbij voetbalstadion met alle voorzieningen ruime plekken goed sanitair. Toen wij er waren ( mei 2018) was er een voetbalwedstrijd, vanaf een half uur voor en een half uur na de wedstrijd kan je het terrein niet op of af. Was voor mij als voetbal liefhebber geen probleem, de wedstrijd was vanaf onze plek prima te volgen en de inderdaad wat aangeschoten bezoekers kunnen door de in grote getale aanwezige politie de camperplaats niet op
Perfecte plek een echte aanrader.
Deze recentie bevat geen tekst.
Deze recentie bevat geen tekst.
Plaats bij de haven, op kiezelstrandje inclusief stroom en wifi (wificode staat aangegeven bij havenkantoor, let wel op invoeren zonder de haakjes). Geen mogelijkheid om vuilwater en chemisch toilet te lozen. Schone douches en toiletten. Uitzicht op de brug en over het water is fraai, aan de achterzijde is het een beetje een rommeltje.
Grote familie strandcamping. Wij waren hier in juni 2017, was nog erg rustig. Wij vonden het eiland wat saai aandoen zijn. Maar 1 nachtje gebleven. Camping is op zich niks mis mee, wel wat prijzig.
Prachtige camperplaats met schitterend uitzicht over zee bij B&B. Douche en toilet in de B&B ruim en schoon. Enige minpuntje is dat je je vuilwatertank en het chemisch toilet niet kan legen, anders kregen ze een 10.
Fraaie plek midden in de natuur. Wij waren hier in juni 2017 en hebben geen verbodsbord voor campers gezien. Weg er naar toe is wat moeilijk te vinden. Je moet de onverharde weg naar boven volgen. Er is een wat apart toilet, een houten gebouwtje met een soort van grote diepe kist gevuld met houtsnippers, hierin kan ook het chemisch toilet geleegd worden. Perfect bij mooi weer anders vrij modderig denk ik.
Prachtige camping met ruime plekken, mooi schoon en ruim sanitair, binnenzwembad met bubbelbad en gratis sauna. Mooie fietsroute naar Skagen. Met acsi kaart in voorseizoen 19 euro.
Wij waren hier in juni 2017. Is plaats op een parking aan het water met mooi uitzicht. Er is een toilet aanwezig. Plek wordt niet aangegeven als camperplek waar je kan overnachten. We zijn hier toch gebleven en hebben een rustige nacht gehad. In de loop van de avond kwam er nog 1 andere camper.
Wij waren hier in juni 2017. Er was niemand aanwezig ook geen andere campers. We hebben dus maar een plekje gezocht en hier heel rustig overnacht. Volgende ochtend nog steeds niemand gezien. Je kan er water innemen, loosplek vuilwater of plek om chemisch toilet te lozen, hebben wij niet kunnen ontdekken.
Goede camping met vriendelijk personeel op 8 km van het leuke stadje Ebeltoft midden in prachtig natuurgebied. Er is een fietsroute beschikbaar op de camping. Deze route is niet echt geschikt voor stadsfietsen, met E-bikes gaat het nog net, maar is meer voor mountainbikes.
drukke camping vlak aan het meer op loopafstand van Bardolino en Garda, Acsi plekken in hoogseizoen altijd bezet. vrij kleine plekken en niet goedkoop. Voorzieningen verder prima
plaats achteraan parkeerplaats bij dal station kabelbaan gratis voor 24 uur geen voorzieningen. toilet bij kabelbaan.Leuk stadje op fietsafstand wel een stevige klim terug naar de campingplek.Wij hadden helaas geen rustige nacht ivm een festival achter de kabelbaan ( pech dus). Met de kabelbaan naar boven daar zijn een aantal bewegwijzerde wandelingen iszeker een aanrader
leuke camping aan het meer goed sanitair en smorgens broodjesservice.
Camping op fietsafstand van het centrum (6 km). Aantal grote grasvelden waar je zelf je plek kan uitzoeken. Wellicht wat modderig bij slecht weer. Douches in mobiele cabines en toiletten wat gedateerd.
Uitstekende plek vlakbij centrum van het leuke stadje er is een sani zuil maar geen stroom snachts erg rustig en slechts 5 Euro wordt savonds opgehaald
Als de 3 plekken bezet zijn, zijn er naast de pont op de openbare parking nog 8 plaatsen beschikbaar zonder faciliteiten maar het uitzicht is niet minder mooi om. Maasluis is een leuk plaatsje.
Wij stonden hier in september 2017 met slechts 3 andere campers er is water en er kan afvalwater geloosd worden Bormio is leuk plaatsje om te bezoeken. Prachtig uitzicht op het omringende berglandschap 8 euro wordt savonds opgehaald
ruime camperplaats op apart gedeelte van een mix parking, vlakbij het het meer. mogelijkheid om toilet te lozen en water in te nemen bij de vlakbij gelegen familiecamping (alleen voor tenten) hier is ook een toilet en een douche ( 50 euro cent). Je kunt er leuk fietsen rond het meer. Bij slecht weer zou het wel wat modderig kunnen worden. Geen elektra.Bakker op ongeveer 2 km op industrieterrein
Ruime plaatsen dichtbij de mooie stad, bij grote drukte kan je ook op de nabij gelegen parkeerplaats gaan staan ( wordt gedoogd), hier is ook een openbaar toilet.
Mooie ruime plekken aan de rivier met alle voorzieningen, nadeel is wel het verkeerslawaai op de brug.
Niet slecht voor een gratis plek, achterin sta je rustiger aan het fietspad maar daar wordt het wel wat modderig als het regent. Goed te fietsen naar Monschau. Plek wordt ook gebruikt als parkeerplaats voor bouwmachines dus is wel wat rommelig.
Prima plekje met alle voorzieningen. De koeien en kalveren staan bijna in je camper, leuke fietsroutes en dichtbij Tilburg, biologische producten verkrijgbaar in het winkeltje.
Sitecode: 19299
Prima gratis plekje om het leuke stadje te bezoeken, weinig last gehad van de bussen. Gratis wifi bij busstation.
Afgelopen weekend hier gestaan, we kwamen vrijdag rond 13.00 uur en hadden het laatste plekje. Mooie plek aan het water, gezellig druk met aanleggende bootjes. Alle voorzieningen aanwezig, helaas slechts 5 plekken. Geld wordt rond 19 00 uur opgehaald door de havenmeester ( 12 euro excl stroom). Vuilnis wordt dagelijks opgehaald. Je mag er maximaal 72 uur staan.
Leuke boerderij camping met prima sanitair. Boerderij is in vol bedrijf. Lozen vuilwater kan alleen als je een mobiele afvaltank hebt of een slang aan je vuilwater tank van de camper. Vriendelijke ontvangst. Er zijn ook plaatsen zonder elektra dan 2,50 korting. Leuke omgeving om te fietsen alkmaar, castricum, uitgeest , akersloot is dichtbij hadden wel veel last van vliegtuig lawaai ook s nachts
Mooie camper plek met alle voorzieningen voor slechts 8 Euro, douchen en toilet kan bij het zwembad, geld wordt eind van de dag opgehaald, staat aangegeven op een bord,er is geen beheerder. Wij waren hier in het weekend en hebben niemand gezien.
Prima camping, wij stonden er voor 19 euro per nacht ( ACSI). Centrum op ongeveer 9 km, wel een pittige fietstocht veel klimmen maar met e-bikes prima te doen. Tip: bezoek zeker het Aros kunstmuseum, een van de leukste museums waar we ooit geweest zijn
Sitecode: 11928
mooie plek op groot landgoed heerlijk rustig en op 5 km afstand van het stadje Varde. lozen van chemisch toilet en water niet mogelijk verder alle voorzieningen waaronder ook gratis wifi een aanrader
prima camper plek om het mooie stadje te bezoeken er is een toiletgebouw je kan er vuil water en het toilet lozen ook water innemen is mogelijk en alles gratis
uitstekende camperplaats met alle voorzieningen, wel een beetje massaal
Prima plek bij de jachthaven, centrum van Zwolle op de fiets goed te bereiken, rondje Zwolle en rondje Kampen; ook leuke fietstochten van ongeveer 40 km. Alle voorzieningen aanwezig alleen op de plekken achter de loods werkt wifi niet.
Mooie Camperplaats, vriendelijk ontvangst met veel informatie over wat er in de omgeving te doen is Alle voorzieningen aanwezig incl uitstekende wifi verbinding.
Uitstekende plek voor de camperaar, alle voorzieningen aanwezig, vlakbij de Oostvaardersplassen en Lelystad. Wifi werkt slechts voor 1 apparaat en is vrij traag. Mooi en schoon sanitair.
Prima plek met ruime plaatsen en alle voorzieningen aanwezig incl Wifi.
Prima rustige plek; behalve een vuilnisbak geen voorzieningen, douchen kan in de sporthal tegenover de camperplek tijdens de openingstijden van de sporthal. Wel een beetje uitkijken je staat op gras wat bij hevige regenval problemen kan geven met wegrijden, kwartiertje fietsen naar het centrum van Groningen.
Weekend van 22 april hier gestaan ivm rijvaardigheidstraining georganiseerd door de NKC perfecte plek in mooie omgeving.
Prima plek, wij komen hier al een aantal jaren voor een paar dagen ivm familiebezoek in de regio. Mooie omgeving om te fietsen. Vriendelijke eigenaren en alle voorzieningen aanwezig, een aanrader.
Uitstekende plek om te overnachten!
Prima camping, ruime plaatsen. Wij waren hier eind september, mochten zelf onze plaats uitkiezen. Sanitair prima in orde. Vlakbij het strand, kleine supermarkt en restaurant vlak naast de camping.
Goede plek om te overnachten op parkeerplaats naast een hostel aan de Ebro. Dorp stelt niet veel voor. Wel opletten als je geen speciale campernavigatie hebt wordt je door het dorp gestuurd met 2 voor een gemiddelde camper te kleine tunnels, volg de borden Centro Nautico dan kom je er vanzelf. Toen wij hier waren september 2016 was het hotel - gevestigd in het klooster aan de overkant van de rivier - gesloten
Sitecode: 12047
Goede plek om de stad te bezoeken - fietspad naar de boulevard en centrum - wel beetje drukke plek - alle voorzieningen behalve elektra aanwezig
Goede camperplaats dichtbij het centrum, wij hebben alleen de loosplaats voor chemisch toilet gevonden op de stoep tegenover de parking. Negen vrije plaatsen, verder parkeertarief betalen. Toen wij er waren september 2016 € 2,80 - wel betalen want er wordt gecontroleerd. wifi in winkelcentrum tegenover de parking
Prima plek met alle voorzieningen; bus stopt voor de camperplaats; op de fiets naar de stad gaat ook prima maar is zonder e-bike wel heftig klimmen op de terugweg. Gugenheim is echt een aanrader
Gratis plek in buitenwijk van de stad op parkeerplaats bij sportcomplex - alle voorzieningen aanwezig (behalve elektra) - wifi aanwezig maar werkt slecht - kwartiertje fietsen naar het centrum
Prima plek voor een redelijke prijs, alle voorzieningen aanwezig. Ze hebben ook heerlijke verse soep; nadeel is wel het geluid van de snelweg en de vliegtuigen.
Prima plek met alle voorzieningen van de camping zelfs een zwembad. Minpuntje is dat de vuilcontainers vol waren en tijdens ons verblijf (3 nachten) niet werden geleegd.
Prima camperplek, inclusief stroom, vuilwaterafvoer en water slechts 10 euto(exclusief toeristenbelasting) voor dit bedrag kan ook gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van de camping ook van het zwembad. Beoordeling zou zeker een 10 geweest zijn als de vuilcontainers regelmatiger geleegd zouden worden.