@JoopvandeLooveren
- 2020
- Hymer B514
- Integraal
Top camping! Hele vriendelijke eigenaren. zeer schoon toiletgebouw. Ligging is prima! 4 km van Domburg. Middelburg, Oostkapelle, Zoutelande is allemaal op fietsafstand te doen.
Vanwege omstandigheden moesten we onze reservering een week vervroegen. Aangezien we online hadden gereserveerd met “ Best” ipv “ Flex” was dit onmogelijk. Totaal geen tegemoetkoming, ook geen korting op onze nieuwe reservering. Service valt ons vies tegen! We zijn het geld voor 3 nachten voor 2 campers gewoon kwijt. En alleen omdat we ipv “Flex” een vinkje bij “ Best” hebben gezet in onze online reservering.
Hele grote , toch rustige, dure camping met vaste sta-plaatsen en campers. Voldoende ruimte tussen de campers/caravans. Slechte wifi. Prachtig nieuw , schoon toiletgebouw. Ligging aan t water met strandje.
Ontzettend vriendelijke eigenaresse! Bushalte naar Oslo 5 km vanaf de camping. Sanitair op camping beetje verouderd maar erg schoon. Mooie plek aan het meer met uitzicht op Utøya. Eiland met het trieste verleden 2011.
Schitterend nieuw toiletgebouw! Goed onderhouden camping, vriendelijk personeel. Centrale ligging tov toeristische activiteiten.