@Joost-en-Jorien

Ja
2020

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Hier hebben we de camper voor gekocht ! Vrije plek aan het strand, relaxte sfeer, strandtent en 24/7 eenvoudige douche en toiletten. Super tof.

Een camping zoals een camping moet zijn. Kleinschalig, rustige omgeving in bossen en natuur, keurig onderhouden sanitair, fijne plekken voor camper en/of caravan/tent, en supervriendelijke gastvrouw. Vanuit hier kun je ook lekker fietsen en wandelen. De Wifi ontvangst is niet goed, maar eigenlijk brengt dat je ook weer terug naar de rust van de natuurlijke omgeving en het ouderwetse camping gevoel. Weg van de massa. Daarom voor ons 5 sterren.

Mooie camping en prachtige omgeving voor fietstochten, wandelen, pubs, tuinen en Engelse dorpjes. Heel vriendelijke eigenaren met eigen ‘farm shop’ voor vlees op de BBQ. Schone en nette faciliteiten. Wel van tevoren boeken want er is beperkt plaats voor campers. Wij hebben de eerste nacht - 500 meter boven de camping - wild gekampeerd omdat er geen plaats meer was (ook mooi).

Een fantastisch rustig plekje met heel vriendelijke gastvrouw en gastheer. Schoon sanitair. Goede fiets en wandelmogelijkheden en veel te zien in de omgeving. Wij voelden ons helemaal thuis en komen zeker weer terug.

Prima camping aan het water en mooie uitvalsbasis om van daaruit korte trips te maken (krimmler waterval is aanrader bijv. ). Goede en schone faciliteiten.

Prima ligging vlakbij de Donau en aanrader voor fietstocht naar Regensburg. Heel schoon sanitair etc. Rustige ligging. Aanrader.

Vriendelijke ontvangst met net sanitair en douche. Rustige en landelijke ligging. Prima tussenstop voor 1 nachtje op weg naar Oostenrijk.

Prima plek voor bezoek Dachau, Augsburg en Munchen. Bus naar Augsburg stopt voor de deur. Zakelijke ontvangst. Heel groot deel van terrein is permanente standplaats voor zomergasten. Deel sanitair begin oktober gesloten.

Prachtig ruim opgezet , schoon sanitair, goed onderhouden gras terrein. Lekkere broodjes in de ochtend. Vriendelijk en behulpzame ontvangst. Mooie wandel- en fiets- tochten in omgeving. Regensburg zeer de moeite waard.

Prima camping met schoon sanitair en vriendelijke ontvangst. Mooie uitvalbasis voor fietstocht door wijngaarden naar Beaune of Rully.

Prima plekje en aan rustige kant van Ile de Re. Goede uitvalplek om over eiland te fietsen en vlakbij strand. Het lozen van de afvalwater tank is slecht geregeld en niet berekend op de grote hoeveelheid campers. Sanitair ok, maar moeilijk schoon te houden in hoogseizoen. Gebrek aan watervoorziening over het terrein.

Mooi gesitueerd. Bereikbaar over kleine weggetjes. Onpersoonlijke ontvangst. Ruim en schoon sanitair. De loosplek voor het chemisch toilet was te vies voor woorden; de slang voor het schone water lag er een halve meter naast. Etretat is goed bereikbaar per fiets.

Prachtige bloemrijke en rustige camping met hele ruime camper plekken. De toiletten en douches waren prima en heel schoon. Nantes is goed bereikbaar met de fiets. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De moeite waard om een paar nachtjes te blijven staan.