@Joost123!

Vriendelijke ontvangst, stroom en een token voor de iets gedateerde maar keurige douches. Prima WiFi. Haven was een beetje stilletjes. Aardig restaurant met uitzicht op de haven. Camperplaats niet heel charmant, beetje weggedrukt in een hoek van de haven.

Vriendelijke ontvangst. Mooi terrein met schoon sanitair. Ruime plaatsen. Je kan direct het kroondomein in. Tevens kan je een vuurschaal gebruiken en hout kopen, veel mensen stoken een vuurtje. Een paar nadelen vonden wij de vele honden en in mindere mate de treinen die ook snachts langskomen. Verder lag het sanitair voor ons op 650 stappen. Veel (mooie) vaste plaatsen maar het oogt hier en daar levenloos doordat veel mensen er niet zijn.

Bij droog weer is het terrein goed te bereiken, bij regenval lijkt het me lastiger met de camper. Ruime plaatsen, mooi aangelegde natuurcamping. Hoogzomer ook best veel kinderen. Wij hadden ook kinderen mee, we vonden het gezellig. Rust is er dan in mindere mate. Sanitair is aardig op orde. ook warm water.

Nette, gemoedelijke camping. Genoeg te fietsen en wandelen in de omgeving. Prima ontvangst. Mooie grasmat. Verder niet speciaal uitzicht oid.

Heel nette locatie. Prachtig aangelegd. Alles werkt goed. De sfeer is er niet naar om met je hut vol kinderen aan te komen omdat de gasten zeeeeeeeer rustig zijn.

Nette locatie, schoon sanitair. Leuk aan de jachthaven. Mooi uitzicht vanaf de brug. Goed restaurant aan de locatie. Stadje niet echt de moeite waard.

Mooi gelegen camping met een uitzichtpunt. Sanitair eenvoudig en netjes. Klein zwembadje en een pierenbadje. Lekkere pizzas uit de oven. Ruime plaatsen onder de dennenbomen. Meerdere plaatsen aan de bosrand. Electra aanwezig. Er was geen plek maar er werd een vrij open veldje aangeboden. De laatste 200 meter naar de camping zijn een beetje stijl.

Vriendelijke ontvangst, doorreis camping aan de Moezel ,mooi gelegen. Ruime plaatsen. Schoon sanitair.

We hebben de mevrouw zeer vriendelijk benaderd en dat werkte uitstekend. Lekker gegeten in het restaurant, meegedaan met de bingo. Mooi strand aan een meertje. Goed sanitair.